cnm k.valdemler geldilerr birazda evle ugraştımmm ,
cnm sıkkın ya regli olmadım ya ne mzna olcam belli dgei
yarın tartıda artı çıkıcam onendel pek keyfim yok bakalımmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
vallahi regl oldum çok mutluyum ama, ben kilo verdim, bak beynimle empati kuruyorum,
heyyy beynim beni duyuyormusun, bak yarın veremessen dağıtırım seni haa ona göre sırnaşık şey :mymeka:
Güzel olmuş menün niloşum yarın inş görürsün mükafatını opuyorumnanaktanselam kızlar çok yorgunum benim ufaklık yoruyor beni yeni uyuttum biraz takılayım dedim birazdan uyanır yediklerimi yazayım
sabah sucuklu yumurta az peynir
öğle tavuk salata
akşam sadece tavuk salata yok bide az önce 3 lokma patates attım azıma canım istedi
akşam çayının yanında 1 tane kuru kayısı yedim
50 dk yürüğüş yaptım
selmaaaaaaa ewet batırık sende bilirsin öyle ya mersinlisin sende, ben sulandırılmamış halini daaha çok seviyorum ama silifkede koca bir leğen yaparlar batırık partisi bol fıstıklı delikafadulden izlemesi daha güzel oluyor yiyenleri sositososito
günaydınnnnn
kilo bildiirmi
geçen hafta :83.3
bu hafta
83.2
mat hedefe
78 (hayal olduda artık)
sadece 100 gr gitmiş kıslar
ama çokşişim hissediyoerum bi regli olsam
kızlar günaydın servis erken geldi şirkete hemen kg bildireyim ben de sinir olmuş durumdayım bir çıktım 86.4 bir çıktım 87 bir daha çıktım 87..inanılmaz sinir olmuş duurmdayımsen beni 87 yaz kaptanım.. ben de p.tesden beri hiç ama hiç kaçak yapmadım..neyse kızlar bende durumlar böyle öptüm sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?