80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar çok yorgunum benim ufaklık yoruyor beni yeni uyuttum biraz takılayım dedim birazdan uyanır yediklerimi yazayım
sabah sucuklu yumurta az peynir
öğle tavuk salata
akşam sadece tavuk salata yok bide az önce 3 lokma patates attım azıma canım istedi
akşam çayının yanında 1 tane kuru kayısı yedim
50 dk yürüğüş yaptım

ayy mersine gitmeme çok az kaldı çok seviyorum oraları 75in altına düşmeliyim düşücemde zaten :jeyyar:

haaa evrelcim sana unutmadan şunu demek istiyorum tatlı dilli bacum benim sen şimdi pizza yedin kendine söz geçiremedim diye kızıyorsun kendine anladığım kadarıyla,

o kadar kilo vermişsin geri alıcam diye korkuyorsun yahuu amanınnnn evrel atıyorum 6 kilo vermiş, yediği pizzaları hemen 6 kilo yağ olarak geri vermeliyim demiyor ki günlük ihtiyacın olanı alır gerisini atar bu kadar böyle düşün ertesi günü kaldığın yerden devam inanırmısın diyete aykırı bişiy yerken gram pişman olmuyorum biliyomusun biliyorum ki ertesi günü telafi edicem bu benim ödülüm bu kadar kendine acımasızlık etme lütfen biz robot değilizki ben mesela kocaman tahta kaşıkla tencereden yemek kaşıklamaya bayılırım bazen yapıyorum ve bu beni mutlu ediyor beyin gücü buymuş demek ki kaydirigubbakcemile3 2 haftadır az kilo vermemin nedeni de adet düzensizliğim, bu haftadan itibaren tutmayın benüüüüüü

yahu hafta içi ne güzel beslendin neden artı çıkasın .beynine yerleştirme bak ona göre kaydirigubbakcemile

vallahi regl oldum çok mutluyum ama, ben kilo verdim, bak beynimle empati kuruyorum,

heyyy beynim beni duyuyormusun, bak yarın veremessen dağıtırım seni haa ona göre sırnaşık şey
:mymeka:

hahahayy çok güzel işte bu masumcum kaydirigubbakcemile3

Güzel olmuş menün niloşum yarın inş görürsün mükafatını opuyorumnanaktan

yarın spora gidicem kızlar
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim naniknanik naniknanik

selmaaaaaaa ewet batırık sende bilirsin öyle ya mersinlisin sende, ben sulandırılmamış halini daaha çok seviyorum ama silifkede koca bir leğen yaparlar batırık partisi bol fıstıklı delikafadulden izlemesi daha güzel oluyor yiyenleri sositososito

ızlemcım evet bılırım ama yazın daha güzel oluyor cunkı bol domatesle tarla domatesıyle mıs gıbı olur ben bayılırım dört beş tanbak ıcebılırım offfffffffffff offf canım cektı

ıyi geceler selmacım..
gecegece iştahınız kabarmış bakıyorum:))

yarın herkes için zor bi gün mü yaaaa..bende bu hafta cuma hiç gelmesin istedim bugün artıdaydım umarım yarın da öyle çıkmam..eksileceğime artıyorum yaaa o kadar spor nereye gidiyor anlamıyorum..

ama sanırım ya bu gece yada yarın regl olcam ağrılar başladı..onun şişliğidir umarım bugün çıkan fazlalık..

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım hoş geldim :))

86 kiloyum ve acilen zayıflamam gerekiyor haziranın 25 inde düğünüm var oldum olası biraz balık etliyimdir ama hayatımdaki en fazla kilo 75 di taa ki bu yıla kadar nasıl oldu anlamadım engellenemz bir şekilde kilo aldım bu güne kadar pek çok şey denedim ama sanırım halden anlayan arkadaşların desteği de gerekiyor..2 gün oldu yeni diyete başlayalı ama acayip kola kolik biriyim ve daha ilk günden birazcık kaçamak yaptım..fakat kafama koydum gidecek bu fazlalıklar bendeenn

motive olmam lazım kilo verebilmem için lütfen yardım edin bana..

sevgiyle kalın..

Kızlaar saat nerdeyse 2 olmuş ben ne yapıyorum biliyormusunuz =) Limonlu form çay içiyorum .
Uyurken biraz hareketlendirsin bağırsaklarımı diye kaydirigubbakcemile3

Deryacım sana bi sopa lazım artık .KAç haftadır bir ileri bir geri olmuyor ama . haftaya da böyle olursan karışmam bak kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile laelaelaelaelae

Pempiş tam yerine gelmişsin canım .Düzenli paylaşım yapıp ara sıra okunmayan araya karışan mesajlara kızıp gitmezsen ; çok faydasını görürsün buranın .
Başlarda ben öyle olmuştumda =)
Ama gitmedim Şimdi tüm arkadaşlarımı çok seviyorum hepsindende çok fazla destek gördüm .Yeri geldi sırf burada yazıcam diye yemedim çok şeyi utanmamak için
Umarım sende hep bizimle olur kilolarından kurtulursun

günaydınnnnn
kilo bildiirmi
geçen hafta :83.3
bu hafta
83.2
mat hedefe
78 (hayal olduda artık)

sadece 100 gr gitmiş kıslar
ama çokşişim hissediyoerum bi regli olsam

kızlar günaydın servis erken geldi şirkete hemen kg bildireyim ben de sinir olmuş durumdayım bir çıktım 86.4 bir çıktım 87 bir daha çıktım 87..inanılmaz sinir olmuş duurmdayımsen beni 87 yaz kaptanım.. ben de p.tesden beri hiç ama hiç kaçak yapmadım..neyse kızlar bende durumlar böyle öptüm sizleri..

tülay benim için lötüydü aslınd abu hafata sadece son 3 gün sıkı ntuttunn
ama bu hafta vericemmm spor yapıcammm

p.teside dr gitmeyi düşünüyorum bakalım

güzellerrrrr buyrun tablomuzzz...

bu hafta tablo güzel valla ama haftaya daha bi süper olcak eminim..

Evrelcim ortim tebrikler canım ve kilo veren herkesi tebrik ederimmm..

bitanem yarın seni de eklerim canım..

günaydınnnnn
kilo bildiirmi
geçen hafta :83.3
bu hafta
83.2
mat hedefe
78 (hayal olduda artık)

sadece 100 gr gitmiş kıslar
ama çokşişim hissediyoerum bi regli olsam

bu hafta kimse veremiyor galiba fazla....

günaydin kizlar
benimde moralim 0 yaa (((

gecen hafta 90,4
bu hafta 90
((( giden 400 gr...
mart sonu hedefimi rüyamda görürüm ben ((((
mart hedefimi 87 yap sen abla...

amaa ölcülerimi aldim tekrar.... 2 cm gitmiss 93,5 kilodan beri..
buna sevindim.

selma abla sen ne durumdasin?

gecen hafta 1600 vermistim
bu hafta 400 2 haftada 2 kg

iyi iyiii.... 2 haftada 2 kiloyu tammalamam lazimdi zatenn

Son düzenleme:
kilo bildirimi yapmadan önce bişiy itiraf edeyim.geçen cuma artı 700 gr.la haftanın yüz karası olduktan sonra haftasonuda yiyerek tam artı 1 kilo alarak 77 olmuştum.çok şükür geçen hafta aldıgım kiloyu vermiş bulunuyorum. :lepi:

başlangıç :85,900

geçen hafta :76,700

bu hafta : 76,000

giden : 700 gr.

mart hedefim : 74,000 :Saruboceq:

kasım ayından beri (şubat hariç) zayıflama serüvenim başladı.bu kadar süre zarfında toplasam 15 gün spor yapmadım.anladımki sadece yediklerimden kısarak olmayacak bu iş.bende inşallah spora başlıyorum.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…