- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
günaydın narincimm
ölçü konusunda bir şey yazmıyorum artık isteyen yazabilir,öpüldünüzzzzz
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
narin naber
günaydınnnnnnnnnnnnn :)
başlangıç : 83
geçen hafta : 77,5 kg
bu hafta : 76 kg
giden : 1,5 kg :lepi:
kızlar her hafta 500 gr. vermekten gına gelmişti,benim tavuk tek tek yumurtluyordu ya bu hafta 1,5 kg. la sanırım çifter çifter yumurtlamaya karar verdi kendileri kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnn
kilo bildiirmi
geçen hafta :83.3
bu hafta
83.2
mat hedefe
78 (hayal olduda artık)
sadece 100 gr gitmiş kıslar
ama çokşişim hissediyoerum bi regli olsam
kilo bildirimi yapmadan önce bişiy itiraf edeyim.geçen cuma artı 700 gr.la haftanın yüz karası olduktan sonra haftasonuda yiyerek tam artı 1 kilo alarak 77 olmuştum.çok şükür geçen hafta aldıgım kiloyu vermiş bulunuyorum. :lepi:
başlangıç :85,900
geçen hafta :76,700
bu hafta : 76,000
giden : 700 gr.
mart hedefim : 74,000 :Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnn :)
başlangıç : 83
geçen hafta : 77,5 kg
bu hafta : 76 kg
giden : 1,5 kg :lepi:
kızlar her hafta 500 gr. vermekten gına gelmişti,benim tavuk tek tek yumurtluyordu ya bu hafta 1,5 kg. la sanırım çifter çifter yumurtlamaya karar verdi kendileri kaydirigubbakcemile3
iyiiym canım sen nasılsın.
:teytey: :hooray: :lepi: darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:
GEÇEN HAFTA:75.5
BU HAFTA:74
GİDEN:1 5 KG...:lepi::lepi:
KİLO VEREN HERKEZE TEBRİKLER...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Evet canımcım sıra geldi benim bildirimime sempatiksalakcinniortim canım benim haberler nasıl inşallah güzel bir sonuç elde etmişsindir canım
Evet canımcım sıra geldi benim bildirimime sempatiksalakcinni
Bu 3 . haftadır düzenli kilo verdiğim çok mutluyum kızlar . acayip moral oldu bana valla ..
Geçen hafta = 78.8
Ve buhafta = 77.7
giden = 1.100 grm
Mart sonu hedefim = 75 İnş başarıcam :lepi:
Ölçülerim
Bel : 75
basen.106
göğüs : 90
bu hafta çok verimli geçti benim açımdan hem k,i,lodan hem ölçüden gitmiş :lepi:
aylincim bu sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/patron-kaliplar/269687-olcu-turleri-olcu-alma-teknikleri.html burada açıklaması yapılan
2. Göğüs çevresi: Göğsün en geniş noktasından ve sırt kemiğinden geçecek şekilde yere paralel olarak alınır. Mezur, bir parmak içeri girebilecek bollukta tutulmalıdır.
3. Bel çevresi: Mezura, bel hattı üzerinde belin en dar noktasından geçecek ve bir parmak bolluk bırakılacak şekilde yere paralel tutularak ölçü alınır.
4. Kalça çevresi: Kalçanın en geniş yerinden, yere paralel ve bir parmak bolluk payı bırakılacak şekilde ölçü alınır. bu ölçüleri sadece alacaksın
butterfly sağol tatlım süpersin ayrıca ölçülerini yazdım,bir de boyun kaç acaba ölçülerin iyiymiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?