80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NALCYYYYYYY nereye gittin yaaa

her hafta nasil 1,5 kg veriosun anlamiyorum (((

genel menünü yazarmisin bana canim nolr
spor yapiomusun?

ya okadar dikkat ettim 400gr nasil gider ya ((((

NALCYYYYYYY nereye gittin yaaa

her hafta nasil 1,5 kg veriosun anlamiyorum (((

genel menünü yazarmisin bana canim nolr
spor yapiomusun?

ya okadar dikkat ettim 400gr nasil gider ya ((((
Aylincim sen bi kan testi yaptırıp TSH 'a baktırsana guatr falan olmasın sende cnm.(yani İnşallah öyle bişey yoktur ama hani kontrol ettirmekte fayda var)

Aylincim sen bi kan testi yaptırıp TSH 'a baktırsana guatr falan olmasın sende cnm.(yani İnşallah öyle bişey yoktur ama hani kontrol ettirmekte fayda var)

abla o ne yaa :1shok:

abla o ne yaa :1shok:
tatlım Almancasını bilmiyorumki. Almancasını bilen varmıdır buralarda acaba? Guatr veya Hipogilisemi (İnsülin direnci) varsa metobolizmayı yavaslatıyor buda daha yavas kilo vermene neden oluyor.
google translate den baktım
guatr= KROPF
hipoglisemi= HYPOGLYKAMİE
diye geciyor. Bi doktora gidip baktır bi ara fırsatın olursa cnm.

inşallah cnm
nerelerdesin nasıl gidiyo senin diet?
iyi walla çok sıkıntı yok. ama bu ara özel nedenlerden şiştim biraz. tam anlayamdım verip vermediğimi ne kadar verdiğimi. hız kesmeden aynen devam.bazen yemekleri kacırıyorum ama spora dikkat ediyorum hiç aksatmamaya çalışıyorum.
senin nasıl gidiyor zorlanıyormusun?

:teselli:

aylin bu vücudundaki tiroid hormon düzeyini gösteriyo diyete başlamadan ben ölçtürdüm sadece basit bi kan testiyle ölçülüyo

Merhabalar!!!

Ben 300 gram artıda çıktım maalesef bu hafta.
Ortağım kusura bakmayasın.
Haftaya bunu en iyi şekilde telafi edeceğim inşallah...

Bir de, bu önümüzdeki birkaç gün topic'e girip yediklerimi yazamayabilirim. Evde misafirlerim var, zaman bulamayabilirim o yüzden. Ama bilin ki 4bin elle diyetime sarılmış vaziyetteyim.

Herkese çok selam, görüşmek üzere!
Kolay gelsin...:)

İlk Kilo: 84
Geçen Hafta: 77,3
Bu Hafta: 77,6
Alınan: 300gram

aylin bu vücudundaki tiroid hormon düzeyini gösteriyo diyete başlamadan ben ölçtürdüm sadece basit bi kan testiyle ölçülüyo

tamam tsklerr
normal ev dr umda yaptirabilirim sanirim...
firsatim oldugunda yaptiririm

ben de geçen hafta özel dönemim olduğu için biraz zorlandım ve istediğim gibi gitmedi kilolar bakalım bu hafta için umutluyum ama her halukarda ay sonu hedefi 82.5 biraz zor gözüküyo

ben de geçen hafta özel dönemim olduğu için biraz zorlandım ve istediğim gibi gitmedi kilolar bakalım bu hafta için umutluyum ama her halukarda ay sonu hedefi 82.5 biraz zor gözüküyo
her hafta 1 kilo verebilsek yeter cnm. makbul olanıda o zaten. hızlı giden kilolar hızla geri geliyor.
bide bişey sorucam sana ben akupunktur yaptırmayı düşünüyorum . sende Ankaralısın. hiç araştırdınmı, hiç düşündünmü akupunkturu?

yok cnm akapunktur yaptırmadım çevremde yaptırdığını bildiğim kimse de yok
yanlız bunu doktor yapmıyosa bence düşünme

aylin canım orada 1 parmak araya girecek gibi tutun diyor ya ben öyle yapmıyorum sen de yapmasan olur sonuçta dediğin gibi kıyafet dikmek için ölçü almıyoruz net ölçümüzü alıyoruz tamam mı tatlım

yagmurgözlüm benim üzülme lütfen olur mu,haftaya vereceksin bak buna inan :teselli:

zilannnnnn ortim nerelerdesin tatlım bak bu hafta sözümü tuttum 1,5 kg. gitti,sen de ne var ne yokkkk

evrel cim + 300 çok büyük bir artış değil,şişliktir muhtemelen sen haftaya odaklan canım

obilen bu arada ben yeşilçay içmeye başladım gerçekten tok tutuyo yalnız şu poşetlerden aldım onu içiyorum gerçek yeşil çay değil yani ama gene de fena değil

ev doktoru mu?
aylin sen yurtdışındaydın di mi?

ben almanyadayim, burda dr icin hastaneye gidilmiyor
ev dr lari var.

adaer evet canim tam ölcsek daha iyi

obilen bu arada ben yeşilçay içmeye başladım gerçekten tok tutuyo yalnız şu poşetlerden aldım onu içiyorum gerçek yeşil çay değil yani ama gene de fena değil

cnm suşiko var Ankarada biliyomusun bilmiyorum. onlar yaprak yeşil çay satıyorlar, yaseminlisi çok güzel oluyor. ayrıca poşetlerinde yaseminlisini deneyebilirsin. bi süre sonra sıkılaştığını hissedeceksin ve ödemde attıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…