Aylincim sen bi kan testi yaptırıp TSH 'a baktırsana guatr falan olmasın sende cnm.(yani İnşallah öyle bişey yoktur ama hani kontrol ettirmekte fayda var)NALCYYYYYYY nereye gittin yaaa
her hafta nasil 1,5 kg veriosun anlamiyorum(((
genel menünü yazarmisin bana canim nolr
spor yapiomusun?
ya okadar dikkat ettim 400gr nasil gider ya((((
geçen hafta: 88.5
bu hafta: 88
verilen: 500gr
kilo veren herkese tebrikler
Aylincim sen bi kan testi yaptırıp TSH 'a baktırsana guatr falan olmasın sende cnm.(yani İnşallah öyle bişey yoktur ama hani kontrol ettirmekte fayda var)
ortim bende bu hafta 500 gr vermişim ama haftaya daha iyi olacak inşallah.
tatlım Almancasını bilmiyorumki. Almancasını bilen varmıdır buralarda acaba? Guatr veya Hipogilisemi (İnsülin direnci) varsa metobolizmayı yavaslatıyor buda daha yavas kilo vermene neden oluyor.abla o ne yaa :1shok:
iyi walla çok sıkıntı yok. ama bu ara özel nedenlerden şiştim biraz. tam anlayamdım verip vermediğimi ne kadar verdiğimi. hız kesmeden aynen devam.bazen yemekleri kacırıyorum ama spora dikkat ediyorum hiç aksatmamaya çalışıyorum.inşallah cnm
nerelerdesin nasıl gidiyo senin diet?
günaydın kızlarrrrr...hayırlı cumalar...
kaptanım yaz haftanın yüzkarası benim kimseye bırakmam...((..
başlangıç..117,1
geçen hafta..107.6
bu hafta..107.6 gr gitmemiş ortimm çok üzgünüm....((
ben hariç herkes vermiş sanırım...kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlarım...
tatlım Almancasını bilmiyorumki. Almancasını bilen varmıdır buralarda acaba? Guatr veya Hipogilisemi (İnsülin direnci) varsa metobolizmayı yavaslatıyor buda daha yavas kilo vermene neden oluyor.
google translate den baktım
guatr= KROPF
hipoglisemi= HYPOGLYKAMİE
diye geciyor. Bi doktora gidip baktır bi ara fırsatın olursa cnm.
aylin bu vücudundaki tiroid hormon düzeyini gösteriyo diyete başlamadan ben ölçtürdüm sadece basit bi kan testiyle ölçülüyo
tamam tsklerr
normal ev dr umda yaptirabilirim sanirim...
firsatim oldugunda yaptiririm
her hafta 1 kilo verebilsek yeter cnm. makbul olanıda o zaten. hızlı giden kilolar hızla geri geliyor.ben de geçen hafta özel dönemim olduğu için biraz zorlandım ve istediğim gibi gitmedi kilolar bakalım bu hafta için umutluyum ama her halukarda ay sonu hedefi 82.5 biraz zor gözüküyo
ev doktoru mu?
aylin sen yurtdışındaydın di mi?
aylin canım orada 1 parmak araya girecek gibi tutun diyor ya ben öyle yapmıyorum sen de yapmasan olur sonuçta dediğin gibi kıyafet dikmek için ölçü almıyoruz net ölçümüzü alıyoruz tamam mı tatlım
yagmurgözlüm benim üzülme lütfen olur mu,haftaya vereceksin bak buna inan :teselli:
zilannnnnn ortim nerelerdesin tatlım bak bu hafta sözümü tuttum 1,5 kg. gitti,sen de ne var ne yokkkk
evrel cim + 300 çok büyük bir artış değil,şişliktir muhtemelen sen haftaya odaklan canım
obilen bu arada ben yeşilçay içmeye başladım gerçekten tok tutuyo yalnız şu poşetlerden aldım onu içiyorum gerçek yeşil çay değil yani ama gene de fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?