80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo biidirimi:
geçen hafta:76.4
bu hafta:76.4
yani giden gelen yok allaha şükür ben artıyım diye düşünüyordumsempatiksalakcinni

herkese hayırlı cumalar

Geçmişi de okudum gelmişken.
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim size.

Vazgeçmekten vazgeçtim ben, hiçbir yere gitmiyorum.
Bu sefer artık kurtulacağım şu dertten.

Mazim ulaşılamamış boş kilo verme hedefleriyle dolu, birşeye başlayıp sonra yavaşlamaktan sonra da tam tersi yönde hareket etmekten sıkıldım. Değiştireceğim bunu, bu kez ne yapıyorsam ne ediyorsam kalıcı olacak ve hedefime ulaşacağım. Öyle ya da böyle...

Kendimi bundan böyle o şişman, her tarafından yağlar pörtlemiş, mutsuz, sıkılgan, umutsuz halime terketmek istemiyorum. Çünkü bundan çok daha fazlasını hakettiğimi biliyorum. Allah'ın izniyle Mart hedefime de ulaşacağım, istediğim kiloya da düşeceğim. Ve sonunda bu süreci başarıyla tamamlayacağım.

Ben de bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gözünüz aydın!

selam kızlar ben aranızda yeniyim hoşbuldummm bu arada teşekkürler ben pazartesi diyete başlamıştım kafama göre bişiler yapıodum başlarken 86 800 düm bu sabah sizin formulle tartıldım 83 300 olmuşum çok sevindirici ama bu kilomu sumu bilmiiom artık haftaya cuma anlıycaz ne olduğunu herkeze başarılarrrr

selam kızlar geçmişi okumayı biteremicem
hemen kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta: 85,4
bu hafta: 85,0
giden 400 gr.
Mart sonu hedefim 82
yaa alırken kilo kilo alıyorum verirken gram gram haksızlık bu öyle değil miii ((

Son düzenleme:
hoşgeldin ugly

mart sonu hedefimizi de yazıyoruz cnm
geçen hafta çok iyi vermişsin neler yapıyorsun biraz bahseder misin

selam kızlar geçmişi okumayı biteremicem
hemen kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta: 85,4
bu hafta: 85,0
giden 400 gr.

yaa alırken kilo kilo alıyorum verirken gram gram haksızlık bu öyle değil miii ((

kaydirigubbakcemile3 evet canım bizim tavuklar almaya geldimi beşer beşer vermeye geldimi de birer birer,olsun 400 gr. gitmiş hiç gitmemesinden ya da artı olmasından iyidir

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aylin90, adaer, narin_nazenin, handerya, applecherry, BuTTeRfLy86, ugly, sunshine78, EvreL, obilen, alperenim

kaydirigubbakcemile5

MELOCUM ve izlemden haber yok nerdeler acaba.MELOCUM bu saate kadar mutlaka paylaşım yapardı :uhm:
bu arada izlemcim eşine çok geçmiş olsun canım

Günaydın güzellerrrrr...

oghhhh ne güzelkilolar verilmiş ,kilo veren herkesi tebrik ederimmmm..
nalcy özellikle de seni herkes gibi bende çok merak ediyorum her hafta nasıl 1500gr gidiyo senden kıskanan smiley :))
valla bu hafta 1 gün dışında hergün spor vardı biraz kaçamak da vardır ama öyle çok abartı değil..sonuç mu ? +100 gr yani 77.8 çıktım gerçi bugün regl olcam bekliyorum kapıda yani :))onun şişkinliği vardır muhtemelen ama bu kızarmama engel değil listede alarma girdim valla bu hafta vermem lazım yoksa haftaya beni atın emiii!

Ortimmm çok sevindim düşüncelerinin olumlu olmasına..hadi bu hafta geçti ama haftaya kimse bizi tutmasın dimi evrelcimm..

Kızlarr genel olatak iyi gibi durumumuz yaa herkesi tebrik ederim ..

Ortimm canımsın okudum yazdıklarını kaçırdım sanma =)

adacım çok sağol canım hadefime yaklaştıkça azmim artıyor :)

aylin bendece troidine bi baktır canım . Hıç bişey çıkmasada öğrenmiş olursun .

yağmurgözlüm bu kilolar baş derdi . ama az az da olsa veriyordun canım sıkma canını aynen devam.

Alperenim kçamakların olduğu halde sabitsin şeker çok iyi buda bi başarı bence .ama önümüzdeki hafta bekliyoruz gidicek olan kilocukları :)

ugly süper yaa bu kiloyu 1 haftamı verdin çok merak ettim eğer öyleyse sağlıksız geldi bana canım.Biliyosun çabuk giden ler çabuk dönüyor malesef ..

Evrel senin kilo alıcak kadar kaçırmadığını düşünüyorum.bence şu regly sorunu seni artı çıkaran .
yılmak yok canım yaza çıtır olucaz inş..

Applec katılımcı olmana bayıldım hoş geldin tekrar =)

melocum ve izlem nerdesiniz yahuu
Kaptanım senn bildirimi görmedim daha meraktayım valla :)

bugün çok mutluyum yaa hafta sonu kaçamak yapmak geçiyordu aklımdan ama o kadar sevindimki yememeye karar verdim tabi pazara kadar fikrim değişmezse =)
kaçırdığım herkesten özür dilerim aklımda kalanları yazdım ..

acele kilo bildiriorum kızlar çıkmam lazım :) geçmişi sonra okicam o yüzden. kimler olduunu bilmesem de kilo veren herkesi tebrik ederim.
başlangıç 85
geçen hafta 83
bu hafta 82
verilen 1 kilo yani
bu haftaki hedefim olan 2 kiloyu veremedim. ama regl durumları olduu için de olabilir.
mart hedefim 75.
en son hedef de 55. yani varmak istediim son nokta bu.
herkese ii günler....
burcu kaçarrrr....

hoşgeldin ugly

mart sonu hedefimizi de yazıyoruz cnm
geçen hafta çok iyi vermişsin neler yapıyorsun biraz bahseder misin

canim alman arkadasima sordumm o biliyormus ne demek istedigini
dr a gidip yaptiricam insallah pazartesi felan

Kızlarr yemeğe gidiyorum çok yazmayın oku oku biteremiyorum kaydirigubbakcemile3

nalcy seni unutmuşum canım harika sın aynen devam opuyorumnanaktan

ortim çizelgene bayıldım bende değiştirdim bursada caddeleri laleler süslemiş sabah bayıldım renklerine Rabbim ne güzellikler yaratıyor sübhanallah! bende hemen çizelgemi lalelerle değiştirdim

Heyy bende istiyorum ist da dada bulunur sanırım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…