80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim çizelgene bayıldım bende değiştirdim bursada caddeleri laleler süslemiş sabah bayıldım renklerine Rabbim ne güzellikler yaratıyor sübhanallah! bende hemen çizelgemi lalelerle değiştirdim

Sağol ortim yaa bugün o kadr mutlu oldum ki sonuçtan rengarenk seçtim bende :))
Gerçekten öyle insan bakmaya kıyamıyor .laleyi bende çok severim bide papatyaları :1hug:

handerya hiç bırakırmıyız seni kaptancım olumunekankayizsmile

bu arada bizim kilo verme çizelgeleri diğer gruplara fark atıyo cnm ellerine sağlık

Heyyy heyy heyyy :sm_cool: :sm_cool: topic çostu valla =)sempatiksalakcinni

cnm bu hafta çok güzel vermişsin kutlarım şekerim(bu arada izlem in sonucunuda çok merak ediyorum)spora gitmeden yazsaydıya gidenleri bizi burda çatlatacagınasempatiksalakcinni

handerya hiç bırakırmıyız seni kaptancım olumunekankayizsmile

bu arada bizim kilo verme çizelgeleri diğer gruplara fark atıyo cnm ellerine sağlık

Saol fıstığım:))
kızlar gerçekten çok kişi sordu bu çizelgeyi nasıl yapıyorsun,hangi programla vs..yardım istediler çok beğeniliyor kk da tablomuz:))

bu hafta hiç spor yapamadım ve yediklerime hiç mi hiççç dikkat edemedim.neyseki kilom aynı haftaya inşallah 75 li rakamlar görebilirim.(neyseki bi ortim yok yoksa ona çok mahçup olurdum:kedi:)

cizelgem cok güzel olduuu
cnm karpuz cekti haha

kizlarr yine de seviniyorumm 3,5 kg gitmis...
87 olucam insallah ve 6,5 kg gidecek....
INSALLAH..... moralimi yüksek tutuyorummmm...
ha 400 gitmis ha 1000. gitmisya ona bakayim ben

HERKES cizelgesine MART hedefini yapsin, toplam HEDEF olmasin cizelgede lütfen.....
DAHA GÜZEL OLUYOR

ya kızlar bugün sabahtan beri yiyorum çok kaçırdım cumaları bizim kahvaltı günümüz oluyor. Mşallah herkes çok güzel şeyler getirmiş gün varmış gibi oldu burası. ondan bir tane ondan bir tane derken, götürdüm walla. ama arada kaçamaklar olur dimi? akşam eve gidince 1 saat yürürüm artık.

kizlar ben cikiyorum. isim bitti eve gidiyorumm...
makarna yiyecemmm özledim vallaa.....

icine 1 tatli kasigi tereyagi, üzerine ceviz eklicem..
aksam hafif yicemm...

öptümmmmmmm
byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…