sushico varsa elbette vardır cnm yoksa da sen yeterki iste göndeririz evelAllah:)
Heh şöyle yaa tabiki öyle .ya hiç diyet yapmamış olsaydın sence şimdi kaç olurdu kilon .bunları düşünüp motive olmak lazım kaydirigubbakcemile2kizlarr yine de seviniyorumm 3,5 kg gitmis...
87 olucam insallah ve 6,5 kg gidecek....
INSALLAH..... moralimi yüksek tutuyorummmm...
ha 400 gitmis ha 1000. gitmisya ona bakayim ben
ya kızlar bugün sabahtan beri yiyorum çok kaçırdımcumaları bizim kahvaltı günümüz oluyor. Mşallah herkes çok güzel şeyler getirmiş gün varmış gibi oldu burası. ondan bir tane ondan bir tane derken, götürdüm walla. ama arada kaçamaklar olur dimi? akşam eve gidince 1 saat yürürüm artık.
cnm bu hafta çok güzel vermişsin kutlarım şekerim(bu arada izlem in sonucunuda çok merak ediyorum)spora gitmeden yazsaydıya gidenleri bizi burda çatlatacagınasempatiksalakcinni
Saol fıstığım:))
kızlar gerçekten çok kişi sordu bu çizelgeyi nasıl yapıyorsun,hangi programla vs..yardım istediler çok beğeniliyor kk da tablomuz:))
alperen benimde 75 mart sonu hedefim . bakalım kim galip gelicek :jeyyar:kaptanım mart sonu hedefim :74guclubacismile
arkadaşlar benim mesajlarım size ulaşmıyor galiba
sunshine78, obilen, selma12, boncuk_ece09 bir sizleri görüyorum slm kızlar topiğin diğer elemanları neredeler acaba? umarım azar da olsa herkes kg. vermiştir
selam alıştım snaırım kilo verememeyede üzmeid beni bu hafta
kilo veren ark tebrik ediyorum
ama bazı arkadaşlar bence çok hızlı veriyorlar buda zararlı diye biliorumm
bi ragli olsma ohh be diycem
tülaycım p.teis gidicme bakalım dra
Masumcum bencede git ve kilo veremediğini falan tüm derdini anlat .ben ayda değil her hafta gelmek istiyorum de .veya 15 te olur ama ay çok uzun
tahlil falan istedimi bilmiyorum ama onlarıda hatırlat bence .Bu kadar emek veriyorsun ,mutlaka vardır karşılık alamamanın bir sebebi ihmal etme canım..
Bitanem almamanda güzel haftaya inş daha iyi olur .
narinim aklinialirimsmile
Sabahki neşem kalmadı yaa oğlum dün tutunarak yürürken düştü dün bişey olmadı sandım ama sanırım incitmiş bileğini üzerine hiç basmak istemiyor . elinden tutup yürütmeye çalışıyorum ağlıyor yürümemek için . saat 4 den sonraya randevu aldım hemen ortapediden getiricem bakalım bi .Tamda yürümeye başlamıştı yaa şimdi korkkup bi süre daha yürümemesinden korkuyorum eyvahedigeldismile
Masumcum bencede git ve kilo veremediğini falan tüm derdini anlat .ben ayda değil her hafta gelmek istiyorum de .veya 15 te olur ama ay çok uzun
tahlil falan istedimi bilmiyorum ama onlarıda hatırlat bence .Bu kadar emek veriyorsun ,mutlaka vardır karşılık alamamanın bir sebebi ihmal etme canım..
Sabahki neşem kalmadı yaa oğlum dün tutunarak yürürken düştü dün bişey olmadı sandım ama sanırım incitmiş bileğini üzerine hiç basmak istemiyor . elinden tutup yürütmeye çalışıyorum ağlıyor yürümemek için . saat 4 den sonraya randevu aldım hemen ortapediden getiricem bakalım bi .Tamda yürümeye başlamıştı yaa şimdi korkkup bi süre daha yürümemesinden korkuyorum eyvahedigeldismile
butterfly böyle peşpeşe alıntıyı nasıl yapıyosun cnm ya...
ooo yeşilçayın nanelisi, nane limonlusu, tarçınlısı d a var. sanırım ya doğadan, yada lipton olsa gerek( ama bunlar poşet tabiki)
sushicodaki normal yaprak ama yaseminli. :)
Haklısın canım yaa hep öyle diyorum ama ister istemez yürüse biran önce diye geçiyor içimden.16 aylık oldu artık tembel çıktı bizimkisi yaa hayırlısı olsun inş tabi önemli bişeyi olmasında varsın geç yürüsüncnm korktugu için basmak istemiyor olbilir hemen kötü düşünme.çok geçmş olsun.yürümesindede acele etme allah izin verince yürüyorlar tatlım:1hug:
Bitanem almamanda güzel haftaya inş daha iyi olur .
Haklısın canım yaa hep öyle diyorum ama ister istemez yürüse biran önce diye geçiyor içimden.16 aylık oldu artık tembel çıktı bizimkisi yaa hayırlısı olsun inş tabi önemli bişeyi olmasında varsın geç yürüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?