80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam semacım cuma görüşürüz. gerçi ben haftaiçi buralrda oluyorum. sende ugrarsan görüşürüz.

sushico varsa elbette vardır cnm yoksa da sen yeterki iste göndeririz evelAllah:)

Çok sağol canım yaa .. ama bulurum heralde aktarlada falan normal yeşil çay alıyorum ama bu yaseminli falan duymamıştım hiç bir araştırmam lazım opuyorumnanaktan

kizlarr yine de seviniyorumm 3,5 kg gitmis...
87 olucam insallah ve 6,5 kg gidecek....
INSALLAH..... moralimi yüksek tutuyorummmm...
ha 400 gitmis ha 1000. gitmisya ona bakayim ben
Heh şöyle yaa tabiki öyle .ya hiç diyet yapmamış olsaydın sence şimdi kaç olurdu kilon .bunları düşünüp motive olmak lazım kaydirigubbakcemile2

Zaten yaptığımız kaçamağı telafi etmeyi öğrendikmi bu işi çözdük demektir .Hafta sonuda kendimizi tutarsak bidahaki cumaya güleriz yine inş sempatiksalakcinni
cnm bu hafta çok güzel vermişsin kutlarım şekerim(bu arada izlem in sonucunuda çok merak ediyorum)spora gitmeden yazsaydıya gidenleri bizi burda çatlatacagınasempatiksalakcinni

Sağol canım çok şükür 3 haftadır iyi gidiyor ama regly yaklaşıyor haftaya bu kadar gitmeye bilir :) Olsun ben 100 grm verdiğim zamanlarıda gördüm
Evet yaa bende meraktayım valla bu hafta süperdi menüleri ama sanırım regly haftası haftaya çok umutluyum ben ondan :lepi:

Saol fıstığım:))
kızlar gerçekten çok kişi sordu bu çizelgeyi nasıl yapıyorsun,hangi programla vs..yardım istediler çok beğeniliyor kk da tablomuz:))

Olurmu kaptanım atarmıyız biz seni hiç .. Ama biraz sopalarız yola getirene kadar varmısın klava:
almamanda güzel ama sonuçta kilo veriliyor bir şekilde önemli olan korumayı başarmak :1hug:

kaptanım mart sonu hedefim :74guclubacismile
alperen benimde 75 mart sonu hedefim . bakalım kim galip gelicek :jeyyar:

Son düzenleme:
butterfly böyle peşpeşe alıntıyı nasıl yapıyosun cnm ya...
ooo yeşilçayın nanelisi, nane limonlusu, tarçınlısı d a var. sanırım ya doğadan, yada lipton olsa gerek( ama bunlar poşet tabiki)
sushicodaki normal yaprak ama yaseminli. :)

sunshine78, obilen, selma12, boncuk_ece09 bir sizleri görüyorum slm kızlar topiğin diğer elemanları neredeler acaba? umarım azar da olsa herkes kg. vermiştir

sunshine78, obilen, selma12, boncuk_ece09 bir sizleri görüyorum slm kızlar topiğin diğer elemanları neredeler acaba? umarım azar da olsa herkes kg. vermiştir

merhaba cnm.
bu hafta 500 gr verdim ben. çok iyi geçmedi yani bu hafta sen ne yaptın bakalım?

selam alıştım snaırım kilo verememeyede üzmeid beni bu hafta
kilo veren ark tebrik ediyorum
ama bazı arkadaşlar bence çok hızlı veriyorlar buda zararlı diye biliorumm

bi ragli olsma ohh be diycem

tülaycım p.teis gidicme bakalım dra

herkese selam

baslan kg: 85.2kg
hecen hafta 84.4 kg
bu hafta 84.4 kg
verilen 0

ama vallah aldim sandim buna bile sevindim

ve bugünden itibaren puanli diyetime basladim

aylincim schildrüse oluyo kilo

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

adacim ölcülerimi az sonra yazacam

ben her hafta yazmamiz gerektigini bilmiyodum az sonra ölcerim canim.

canım kilo vermeni engelleyecek herhangi bir rahatsızlıgın yada ne bileyim kullandıgın bir ilaç falan varmı .veya çok mu kaçamak yapıyorsun

Masumcum bencede git ve kilo veremediğini falan tüm derdini anlat .ben ayda değil her hafta gelmek istiyorum de .veya 15 te olur ama ay çok uzun
tahlil falan istedimi bilmiyorum ama onlarıda hatırlat bence .Bu kadar emek veriyorsun ,mutlaka vardır karşılık alamamanın bir sebebi ihmal etme canım..

Bitanem almamanda güzel haftaya inş daha iyi olur .

narinim aklinialirimsmile

Sabahki neşem kalmadı yaa oğlum dün tutunarak yürürken düştü dün bişey olmadı sandım ama sanırım incitmiş bileğini üzerine hiç basmak istemiyor . elinden tutup yürütmeye çalışıyorum ağlıyor yürümemek için . saat 4 den sonraya randevu aldım hemen ortapediden getiricem bakalım bi .Tamda yürümeye başlamıştı yaa şimdi korkkup bi süre daha yürümemesinden korkuyorum eyvahedigeldismile

ayy yazik ya gecmis olsun canim. belki birsey ypktur sadece korkmustur belki

öznurcum ben 1,5 kg verdim bu hafta canım 76 oldum

butterfly hemen götür bakalım,inşallah önemli birşey yoktur,ayyy geçmiş olsun ya umarım dediğin gibi ayağının üzerine basmaktan korkmaz bebiş

cnm korktugu için basmak istemiyor olbilir hemen kötü düşünme.çok geçmş olsun.yürümesindede acele etme allah izin verince yürüyorlar tatlım:1hug:

Pardon canım yaa görmemişim demin msjını.

Okuduğun mesajların alt sağ köşesinde HQ diye bi buton var .Alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıklıyorsun en son mesaja geldiğindede alıntı yap diyorsun . olup bitiyor tatlım .İlk geldiğimde bende bilmiyordum sağolsun arkadaşlar gösterdiler banada ..

Adacım sağol canım getiricem inş yoktur önemli bişey mafoldumben

İnş dediğin gibi olmuştur bitanem yaa .Zor gerçekten Allah yavrularımızı korusun

cnm korktugu için basmak istemiyor olbilir hemen kötü düşünme.çok geçmş olsun.yürümesindede acele etme allah izin verince yürüyorlar tatlım:1hug:
Haklısın canım yaa hep öyle diyorum ama ister istemez yürüse biran önce diye geçiyor içimden.16 aylık oldu artık tembel çıktı bizimkisi yaa hayırlısı olsun inş tabi önemli bişeyi olmasında varsın geç yürüsün

çok geçmiş olsun canım.inşallah ciddi bişiy yoktur.tülaycım korkmuş olabilir yeniden aynı şeyi yaşarım diye basmıyorda olabilir.sen aglun farketmeden ona çaktırmadan bilegine dokun bakalım ne tepki veriyor.incinmişse mutlaka aglayacaktır yada bişey yoksa dokundugunu bile farketmeyecektir

canım her çocugun farklı oluyor gelişimi mesala benim kızım 9,5 aylıkken yürüdü.daha fazla dayanamadı ve ogün bugündür o poposu yer görmedi diyebilirim ama çok geç konuştu mesala.herçocuk bir olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…