80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağolun kızlar yaa benim ilk bebeğim daha tecrübesizim o yüzden .korktuğunu düşünmemiştim açıksası incindi diye düşünmüştüm ..Ama biraz daha rahatladım şimdi .dokununca falan ağlamıyor çünki
Dokunduğumda tepki vermiyor hiç .zaten o yüzden dün getirme gereği duymadım ama bugün hiç yürümüyor ve ben yürütünce tek ayağını sürekli kaldırıyor basmıyor üstüne .umarım korktuğu için yapıyordur

geçen ay benim kız ayagını burktu şişti yumuşak doku zedelenmesi oldu.neyse bikaç gün ayagının üzerine basmıyor oturmaktanda nefret ettiği için heryere seke seke yetişiyor.maşallah çok hareketlidir. akannehir .ilaç falan yok birtürlü basmıyor.alt katta çok samimi bir arkadaşım var kızıyla aynı yaşta kızımda.onlara gitti canı sıkıldı.demişki arkadaşım canım artık basabilirsin bence yavaş yavaş demiş benim kızıma.benim kız ne dese begenirsiniz hee basıyımda annem beni okula göndersin demiş daha bu çocuk 5 yaşında düşünün.neyse arkadaşımda annen istesede seni okula gönderemez demiş çünkü okullar tatile girdi temizlik yapılacakmış okullarda bikaç gün falan demiş.kızım o dakika ayagının üzerine basmak ne kelime koşmaya başladı dört nala şimdiki çocuklar resmen karnımızdan üniversite mezunu çıkayorlar mübarek yaaa sempatiksalakcinni çook işim var benim bu kızla çoookkkkk eyvahedigeldismile

Desteğiniz için Çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan

ben kalkıp hazırlanıyım babamız gelir birazdan.

canım bizde acemiydik emin ol zamanla tecrübe kazanırsın.birde bence yürütmeye çalışma üzerine varma.okendisi cesaretini toparlayınca zaten başlar denemeye tekrar yerim onu yaa ne tatlıdır o şimdi

Gider ayak hiç güleceğim yoktu narin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Maşallah çok zekiymiş kızın .Allah nazarlardan korusun inş

benim oerti nerelerd ekaldı yahuuu

sanırım önce diyetisyene gittin sonra okula ama paylşaım yapardı sabahh

narin vetülay
düşündügünüz içn tşk edeirm kıslar
ama şubat ayında ben spiraşl taktırıdm ve ozman bütün hormonlarıma bakıldı
hiç bişiy yokk

adet olamamak ve kabızlık benim kilo vermeme engel oluyorr
adet düznesiligi içinde gidiyorum ama emzirdiginizdne olabilir diyorlar bakalım ne olcak olsund agidicme yine dr

Gider ayak hiç güleceğim yoktu narin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Maşallah çok zekiymiş kızın .Allah nazarlardan korusun inş

gül bitanem sen yeterki.maşallah öyledir ben yetişemiyorum sorularını cevaplamaktan.

bitane daha yazayım geçen sene daha 4 yaşında karanlıkta yazın tutturdu parka gidelim diye anne kız gidiyoruz dedimki kızım bak bu saat te bizi çalacaklar hırsızlar dedim.bukadar geç dışarı çıkılmaz dedim.bana ne dese begenirsiniz cevap aynen şu

anne biz davulmuyuz da bizi çalsınlar akannehir delikafadulden

git bakalım için rahat eder.inşallah herşey gönlüne göre olsun canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 senin kiz alemmis. ama kiz hakli. masallah masallah nazar deymesin. anlatma fazlakaydirigubbakcemile3

sanıırm bu iş benim için artık yürümeyecek tam 9 haftadır diyetteyim 3 haftadır kilo veremem adet olamama vsss yüzünden iice cnm sıkılmaya ve bunalmaya bunun içnde yeöeye başlıyorum yine
biraz önce yedigim 5 tane mercimek köftesi ile bunu anladımmm olmuyor olmayacaktaaa
bende buu tembellik varken

işte her zmanki gibi oldu silzeirn sayeisnd eyine biraz fazla sürdü bu diyetim
sizler olmasanız dahada kısa sürerdi sanırımmmm

yeme istegi öldürcek beni sebebi ise adet olamayışım ne zman olacak oda belli dgeillll

ama ben pes edyorum sanırım
çizd,m oynamıyorumm diyciem

SLM KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM SİZLERE....

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek

ARA:
1 türk kahvesi

ÖĞLE:
meyve salatası

ARA:
1 neskafe,

AKŞAM:
zeytinyağlı barbunya,kekik salatası

ARA:
1 elma,1 portakal

spor olarak 5 saat boyunca cam silme,balkon yıkama,ev temizleme....((nasıl spor ama)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

BANUCUM BEN SENİN GİBİYDİM HEMEN PES EDENLERDENDİM.AMA BİLMEM BANA NE OLDU İÇİM DE BİR HIRS OLUŞTU BELKİ BU YAŞIMA KADAR YAPAMADIĞIM ŞEYİ ŞİMDİ BAŞARICAM...SANA TAVSİYEM KENDİNE UĞRAŞLAR BUL..UĞRAŞACAK BİŞEYLERİN OLSA YEMAK YEMEĞİ UNUTURSUN CANIM..kaydirigubbakcemile

günaydınnnnn
kilo bildiirmi
geçen hafta :83.3
bu hafta
83.2
mat hedefe
78 (hayal olduda artık)

sadece 100 gr gitmiş kıslar
ama çokşişim hissediyoerum bi regli olsam
o9lsun canım bir düzene girsin sen bu kadar mücadele bu kadar yeme isteğiyle aynı kiloda kaldın ya o bile büyük başarı..canım ortim benim
günaydın nihal sanki hafta sonu otelde yemeyi çok kasmadım dedin gibi hatırlıyorum
tülay benim için lötüydü aslınd abu hafata sadece son 3 gün sıkı ntuttunn
ama bu hafta vericemmm spor yapıcammm

p.teside dr gitmeyi düşünüyorum bakalım
canım doğru düzgün bi diyetisyene git ve haftalık iste kontrolünü<<
tebrik ederim canım benimmmm
evet kesinlikle ben sporsu 6 ayda 1 beden küçüldüm sporla 1 ayda 2 beden
adacım tebrik ederim stresten eridin tabi sempatiksalakcinni
GEÇEN HAFTA:75.5
BU HAFTA:74

GİDEN:1 5 KG...:lepi::lepi:

KİLO VEREN HERKEZE TEBRİKLER...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler canım...unarım duraksamadan devasm edersin..kilo veriş şeklin aynı bana benziyor
tebrik ederim tülaycım Allah nazarlardan saklasın vermeye devam et..öyle olunca daha azimli oluyor insan
hayır canım ..veriyorsun ya ona bak...
MELOCUM ve izlemden haber yok nerdeler acaba.MELOCUM bu saate kadar mutlaka paylaşım yapardı :uhm:
bu arada izlemcim eşine çok geçmiş olsun canım
canım giremedim sabahtan beri bugün evde temizlik falan oluyor birde erken çıktım
Saol fıstığım:))
kızlar gerçekten çok kişi sordu bu çizelgeyi nasıl yapıyorsun,hangi programla vs..yardım istediler çok beğeniliyor kk da tablomuz:))
ellerine sağlık deryacımmm
canm geçmiş olsun şimdi nasıl?
benim oerti nerelerd ekaldı yahuuu

sanırım önce diyetisyene gittin sonra okula ama paylşaım yapardı sabahh
ahhh..kusuuuumm m olumunekankayizsmile nası da bilir ortisini..aynen sabah doğrudan diyetisyen ordan da okula gittim ancak geldim
canım bu çıkmazları hep yaşıyoruz biliyosun..ama bırakmakn yok birbirimize destek olup ayağa kalkıcaz senin ciddi düzensizliklein var ve bunlarla mücadele ederek kilo almamayı başarıyorsun .onlarda doktor kontrolünde halledilecek inşallah umutsuz olma
selammmmmm nasılsınız hatunlar

selam canım sen nsılzın

canım çok geçmiş olsun inş kötübişey yoktur senin :ecrin_bebek:bebeğin kaç aylık benimkide tutunarak yürüyorda benimki yeni yaşına girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…