- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Çok sağolun kızlar yaa benim ilk bebeğim daha tecrübesizim o yüzden .korktuğunu düşünmemiştim açıksası incindi diye düşünmüştüm ..Ama biraz daha rahatladım şimdi .dokununca falan ağlamıyor çünki
Dokunduğumda tepki vermiyor hiç .zaten o yüzden dün getirme gereği duymadım ama bugün hiç yürümüyor ve ben yürütünce tek ayağını sürekli kaldırıyor basmıyor üstüne .umarım korktuğu için yapıyordur
geçen ay benim kız ayagını burktu şişti yumuşak doku zedelenmesi oldu.neyse bikaç gün ayagının üzerine basmıyor oturmaktanda nefret ettiği için heryere seke seke yetişiyor.maşallah çok hareketlidir. akannehir .ilaç falan yok birtürlü basmıyor.alt katta çok samimi bir arkadaşım var kızıyla aynı yaşta kızımda.onlara gitti canı sıkıldı.demişki arkadaşım canım artık basabilirsin bence yavaş yavaş demiş benim kızıma.benim kız ne dese begenirsiniz hee basıyımda annem beni okula göndersin demişdaha bu çocuk 5 yaşında düşünün.neyse arkadaşımda annen istesede seni okula gönderemez demiş çünkü okullar tatile girdi temizlik yapılacakmış okullarda bikaç gün falan demiş.kızım o dakika ayagının üzerine basmak ne kelime koşmaya başladı dört nala şimdiki çocuklar resmen karnımızdan üniversite mezunu çıkayorlar mübarek yaaa sempatiksalakcinni çook işim var benim bu kızla çoookkkkk eyvahedigeldismile
Gider ayak hiç güleceğim yoktu narin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Maşallah çok zekiymiş kızın .Allah nazarlardan korusun inş
narin vetülay
düşündügünüz içn tşk edeirm kıslar
ama şubat ayında ben spiraşl taktırıdm ve ozman bütün hormonlarıma bakıldı
hiç bişiy yokk
adet olamamak ve kabızlık benim kilo vermeme engel oluyorr
adet düznesiligi içinde gidiyorum ama emzirdiginizdne olabilir diyorlar bakalım ne olcak olsund agidicme yine dr
gül bitanem sen yeterki.maşallah öyledir ben yetişemiyorum sorularını cevaplamaktan.
bitane daha yazayım geçen sene daha 4 yaşında karanlıkta yazın tutturdu parka gidelim diye anne kız gidiyoruz dedimki kızım bak bu saat te bizi çalacaklar hırsızlar dedim.bukadar geç dışarı çıkılmaz dedim.bana ne dese begenirsiniz cevap aynen şu
anne biz davulmuyuz da bizi çalsınlar akannehir delikafadulden
....hee basıyımda annem beni okula göndersin ....
herkese selam
baslan kg: 85.2kg
hecen hafta 84.4 kg
bu hafta 84.4 kg
verilen 0
ama vallah aldim sandim buna bile sevindim
ve bugünden itibaren puanli diyetime basladim
aylincim schildrüse oluyo kilo
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
adacim ölcülerimi az sonra yazacam
ORTİCİM SEN SUCUKLU TOSTLARI,,PİDELERİ GÖTÜRÜRSEN HİÇ KİLO VEREMİYECEKSİN CANIM....aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sanıırm bu iş benim için artık yürümeyecek tam 9 haftadır diyetteyim 3 haftadır kilo veremem adet olamama vsss yüzünden iice cnm sıkılmaya ve bunalmaya bunun içnde yeöeye başlıyorum yine
biraz önce yedigim 5 tane mercimek köftesi ile bunu anladımmm olmuyor olmayacaktaaa
bende buu tembellik varken
işte her zmanki gibi oldu silzeirn sayeisnd eyine biraz fazla sürdü bu diyetim
sizler olmasanız dahada kısa sürerdi sanırımmmm
yeme istegi öldürcek beni sebebi ise adet olamayışım ne zman olacak oda belli dgeillll
ama ben pes edyorum sanırım
çizd,m oynamıyorumm diyciem
o9lsun canım bir düzene girsin sen bu kadar mücadele bu kadar yeme isteğiyle aynı kiloda kaldın ya o bile büyük başarı..canım ortim benimgünaydınnnnn
kilo bildiirmi
geçen hafta :83.3
bu hafta
83.2
mat hedefe
78 (hayal olduda artık)
sadece 100 gr gitmiş kıslar
ama çokşişim hissediyoerum bi regli olsam
günaydın nihal sanki hafta sonu otelde yemeyi çok kasmadım dedin gibi hatırlıyorumkızlar günaydın servis erken geldi şirkete hemen kg bildireyim ben de sinir olmuş durumdayım bir çıktım 86.4 bir çıktım 87 bir daha çıktım 87..inanılmaz sinir olmuş duurmdayımsen beni 87 yaz kaptanım.. ben de p.tesden beri hiç ama hiç kaçak yapmadım..neyse kızlar bende durumlar böyle öptüm sizleri..
canım doğru düzgün bi diyetisyene git ve haftalık iste kontrolünü<<tülay benim için lötüydü aslınd abu hafata sadece son 3 gün sıkı ntuttunn
ama bu hafta vericemmm spor yapıcammm
p.teside dr gitmeyi düşünüyorum bakalım
tebrik ederim canım benimmmmkilo bildirimi yapmadan önce bişiy itiraf edeyim.geçen cuma artı 700 gr.la haftanın yüz karası olduktan sonra haftasonuda yiyerek tam artı 1 kilo alarak 77 olmuştum.çok şükür geçen hafta aldıgım kiloyu vermiş bulunuyorum. :lepi:
başlangıç :85,900
geçen hafta :76,700
bu hafta : 76,000
giden : 700 gr.
mart hedefim : 74,000 :Saruboceq:
evet kesinlikle ben sporsu 6 ayda 1 beden küçüldüm sporla 1 ayda 2 bedenkasım ayından beri (şubat hariç) zayıflama serüvenim başladı.bu kadar süre zarfında toplasam 15 gün spor yapmadım.anladımki sadece yediklerimden kısarak olmayacak bu iş.bende inşallah spora başlıyorum.:lepi:
adacım tebrik ederim stresten eridin tabi sempatiksalakcinnigünaydınnnnnnnnnnnnn :)
başlangıç : 83
geçen hafta : 77,5 kg
bu hafta : 76 kg
giden : 1,5 kg :lepi:
kızlar her hafta 500 gr. vermekten gına gelmişti,benim tavuk tek tek yumurtluyordu ya bu hafta 1,5 kg. la sanırım çifter çifter yumurtlamaya karar verdi kendileri kaydirigubbakcemile3
tebrikler canım...unarım duraksamadan devasm edersin..kilo veriş şeklin aynı bana benziyorGEÇEN HAFTA:75.5
BU HAFTA:74
GİDEN:1 5 KG...:lepi::lepi:
KİLO VEREN HERKEZE TEBRİKLER...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrik ederim tülaycım Allah nazarlardan saklasın vermeye devam et..öyle olunca daha azimli oluyor insanEvet canımcım sıra geldi benim bildirimime sempatiksalakcinni
Bu 3 . haftadır düzenli kilo verdiğim çok mutluyum kızlar . acayip moral oldu bana valla ..
Geçen hafta = 78.8
Ve buhafta = 77.7
giden = 1.100 grm
Mart sonu hedefim = 75 İnş başarıcam :lepi:
Ölçülerim
Bel : 75
basen.106
göğüs : 90
bu hafta çok verimli geçti benim açımdan hem k,i,lodan hem ölçüden gitmiş :lepi:
hayır canım ..veriyorsun ya ona bak...selam kızlar geçmişi okumayı biteremicem
hemen kilo bildirimi yapıyım
geçen hafta: 85,4
bu hafta: 85,0
giden 400 gr.
Mart sonu hedefim 82
yaa alırken kilo kilo alıyorum verirken gram gram haksızlık bu öyle değil miii((
canım giremedim sabahtan beri bugün evde temizlik falan oluyor birde erken çıktımMELOCUM ve izlemden haber yok nerdeler acaba.MELOCUM bu saate kadar mutlaka paylaşım yapardı :uhm:
bu arada izlemcim eşine çok geçmiş olsun canım
ellerine sağlık deryacımmmSaol fıstığım:))
kızlar gerçekten çok kişi sordu bu çizelgeyi nasıl yapıyorsun,hangi programla vs..yardım istediler çok beğeniliyor kk da tablomuz:))
canm geçmiş olsun şimdi nasıl?
Sabahki neşem kalmadı yaa oğlum dün tutunarak yürürken düştü dün bişey olmadı sandım ama sanırım incitmiş bileğini üzerine hiç basmak istemiyor . elinden tutup yürütmeye çalışıyorum ağlıyor yürümemek için . saat 4 den sonraya randevu aldım hemen ortapediden getiricem bakalım bi .Tamda yürümeye başlamıştı yaa şimdi korkkup bi süre daha yürümemesinden korkuyorum eyvahedigeldismile
ahhh..kusuuuumm m olumunekankayizsmile nası da bilir ortisini..aynen sabah doğrudan diyetisyen ordan da okula gittim ancak geldimbenim oerti nerelerd ekaldı yahuuu
sanırım önce diyetisyene gittin sonra okula ama paylşaım yapardı sabahh
canım bu çıkmazları hep yaşıyoruz biliyosun..ama bırakmakn yok birbirimize destek olup ayağa kalkıcaz senin ciddi düzensizliklein var ve bunlarla mücadele ederek kilo almamayı başarıyorsun .onlarda doktor kontrolünde halledilecek inşallah umutsuz olmasanıırm bu iş benim için artık yürümeyecek tam 9 haftadır diyetteyim 3 haftadır kilo veremem adet olamama vsss yüzünden iice cnm sıkılmaya ve bunalmaya bunun içnde yeöeye başlıyorum yine
biraz önce yedigim 5 tane mercimek köftesi ile bunu anladımmm olmuyor olmayacaktaaa
bende buu tembellik varken
işte her zmanki gibi oldu silzeirn sayeisnd eyine biraz fazla sürdü bu diyetim
sizler olmasanız dahada kısa sürerdi sanırımmmm
yeme istegi öldürcek beni sebebi ise adet olamayışım ne zman olacak oda belli dgeillll
ama ben pes edyorum sanırım
çizd,m oynamıyorumm diyciem
selammmmmm nasılsınız hatunlar
Masumcum bencede git ve kilo veremediğini falan tüm derdini anlat .ben ayda değil her hafta gelmek istiyorum de .veya 15 te olur ama ay çok uzun
tahlil falan istedimi bilmiyorum ama onlarıda hatırlat bence .Bu kadar emek veriyorsun ,mutlaka vardır karşılık alamamanın bir sebebi ihmal etme canım..
Bitanem almamanda güzel haftaya inş daha iyi olur .
narinim aklinialirimsmile
Sabahki neşem kalmadı yaa oğlum dün tutunarak yürürken düştü dün bişey olmadı sandım ama sanırım incitmiş bileğini üzerine hiç basmak istemiyor . elinden tutup yürütmeye çalışıyorum ağlıyor yürümemek için . saat 4 den sonraya randevu aldım hemen ortapediden getiricem bakalım bi .Tamda yürümeye başlamıştı yaa şimdi korkkup bi süre daha yürümemesinden korkuyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?