merhaba arkadaslar nasilsiniz... ben diyetime dikkat ediyorum ama pek buraya ugrayamiyorum. bilenler bilir basimdaki derdi...
bana kizmayin olur mu? beni takimdan cikarirsaniz da anlarim...haklisiniz..hepinizi opuyorum,ama n diyetlere dikkat,birakmayin bakin havalar isindi,dar body ler giymek bizim de hakkimiz...
arkadaşlar bende dün üye olup bugün fırsat bulabildim forumları gezmeye. öyle bir gaza geldim ki hemen zayıflama hareketine katılmaya karar verdim.. aslında geç bile kaldım ..
kilo kontrol çizelgesini de eklemeyi başardım ama kilom azaldığında inşallah nasıl değiştireceğim?
bana yardımcı olup bilgilendirirseniz sevinirim
saolun kıslar..
doktor memografı cekmeden anlamadı memografı ıcın randevu verdı..malesef daha ogrenemedım..bıde bu randevunun gununu beklee..
selamm kızlarrr
selam fistik nasilsin
canım hoş geldin aramıza doğru yerdesin fakat bazı kurallarımız var onlara uyman gerekiyo diğer sayfaları okursan bulursun bulamazsan ben sana yazarım canım kolay gelsinn burası süper bir ortam
seracım katılıyorum fikrine işi olmayan gelmesin önemsemeyen cünki kimsenin motivasyonunu bozmaya hakkımız yok
bana cevap yazman bile kendimi buraya ait hissetmeme yardımcı oldu canm çok sağol... diğer sayfalardan baktım sorumun cevabını da buldum şimdi tek sorunum kilo vermek...
kural şart koşul her neyse bende varım kızlar... bu yolda beni de alın yanınıza yeter sengözlerimebaksanab
yine de bir sorunum olduğunda cevabımı buradan bulabileceğimi bilmek güzel...
yazmıştım daha önce de 2 idealim var kilo vermek ve bebek... bebeğe kadar yanınızdayım sonrası da kontrollü devam inş...hihoyyyt
nedemek canım yaa sen kurallara uyduğun sürece yanımızdasın tekrar hoş geldin emin ol bak 1 hafta takıl daha ayrılamıyacaksınn buradanburası hepimizinn hep beraber tığ gibi olucaz yazaaa inşşş tabihihoyyyt:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?