80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bende dün üye olup bugün fırsat bulabildim forumları gezmeye. öyle bir gaza geldim ki hemen zayıflama hareketine katılmaya karar verdim.. aslında geç bile kaldım ..
kilo kontrol çizelgesini de eklemeyi başardım ama kilom azaldığında inşallah nasıl değiştireceğim?
bana yardımcı olup bilgilendirirseniz sevinirim

canım benim senin mazeretin büyük tabiki mazur görücez diyetine ve kendine dikkat ett canımm

canım hoş geldin aramıza doğru yerdesin fakat bazı kurallarımız var onlara uyman gerekiyo diğer sayfaları okursan bulursun bulamazsan ben sana yazarım canım kolay gelsinn burası süper bir ortam

nidam cim dr a gitmene sevindim. Memogrrafi istemis herseyin hayirlisi arkadasim canini sikma. Serra naber? Oglun iyilesiyor galiba sevindim canim.. Boncukoyunu ben kullaniyorum. Tuvalet sorunum pek kalmadi' birde asiri bir aclik hissetmiyorum. Gerci ben cok duzenli kullanmiyorum. Sabah unutmuyorum ama aksam cignemeyi unutuyorum. Belki psikolojik belki degil bilemem.. Bu arada yediklerim ve yiyeceklerimide yazayim kizlar oglum odev sorup duruyor kacicam..

sabah: 3 k.kayisi,sirkeli ilik su, sandoloz, 1 dilim ekmek arasi incecik bir kasar ve kucuk bir misir simidi
ara: 1 avuc k.uzum ve leblebi
oglen: Bugun yemek disardan soylendigi icin onlari yemek yerine ben 3 kasik princ lapasi, 3 kasik yogurt ve bol salata yedim.
ara: 3 isirik sabahtan kalan oglumun kasarli tostu
aksam: 1 kepce corba, etli kuru fasulye, 1 dilim ekmek ya da 2 kasik pilav (yerken karar verecegim) bol su ve yesil cayimi iciyorum. Sabah ve eve geldikten sonra ebru salli ile cd sinden sporumu yaptim.

acayip azimliyim arkadaslar her hafta 1 kilo veriyorum ama yavas temkinli olsun istiyorum..

Geçmiş olsun nidacım umarım önemli bişey değildir ama ihmal etme gün falan bekleme derim,hemen görünebileceğin bi yer yokmu canım?
Bugün acayip tatlı isteği var bende geçenlerde diabetik reçel almıştım canım çok tatlı isterse azıcık onunla yetinirim diye sanırım bi tadına bakacağım.. yada meyveli yoğurtlarda tatlı isteğimi geçiriyor geçenlerde yine krize girdim gayet iyiydi sütlü tatlı gibi geldi öneririm..
Ben sizler gibi çok su içmiyordum yada içtiğimi ölçmüyordum meğer gerçekten çok az içiyormuşum artık 1,5 lt pet şişeye dolduruyorum onunla geziniyorum evde ama 3-4 gündür spor yok delircem yaaa,kimse gelmiyor,hava da soğuk çıkamıyoruz

kızlar merhaba.ben bugün çok yorgunum.gece giremeyebilirim.şimdiden yazayım yediklerimi.birzdan akşam yemeğimi de yiycem zaten.
sabah
sirkeli su+1dilim kepekli ekmek,3 zeytin azıcık peynir,yarım yumurta
ara
yok
öğle
yarım dilim kek,4 kaşık makarna salatası(mayonezsiz,tuzsuz)2 ısırık börek,çay
ara
1 avuç kuru üzüm,yarım salatalık
akşam
1kase mercimek çorbası,1dilim kepekli ekmek veya 2-3 kaşık makarna,salata
bugün yağmur yağdı yürüyüşe çıkamadım.cumaya az kaldı kızlar....bu hafta belki birinci olamam ama 1 kg vermişimdir.hissediyorum.

sabah : bir porsion k-cormfleks

ara:-

öglen: iki kepce domates corbasi (kasarsiz) yanina bir dilim cok tahilli ekmek

ara: bir k-bar+ milkanin sadece kücük dikdörtgen bir karesi:) (regl dönemim yaklasior)

aksam: bir kepce mercimek corbasi, yaninada patates püresi iki yemek kasigi ve bi tahta kasik tavuk sote ( yani yarim saat sonra yicem insallah)

ara: üc tane kuru kayisi

bugün fazla su icemedim, icesim gelmedi ama 5in1 cayimi ictim bir bardak kaldi onuda aksam icecem

KAHVALTI
1 dilim k ekmegi biraz peynir bir yumurta
ÖGLEN
Bir tabak kapuska 2 kaşık yogurt
AKŞAM
aynı yemek
ARA
yarım fincan leblebi 2 kaysı /COLOR]

seracım katılıyorum fikrine işi olmayan gelmesin önemsemeyen cünki kimsenin motivasyonunu bozmaya hakkımız yok

canım hoş geldin aramıza doğru yerdesin fakat bazı kurallarımız var onlara uyman gerekiyo diğer sayfaları okursan bulursun bulamazsan ben sana yazarım canım kolay gelsinn burası süper bir ortam

bana cevap yazman bile kendimi buraya ait hissetmeme yardımcı oldu canm çok sağol... diğer sayfalardan baktım sorumun cevabını da buldum şimdi tek sorunum kilo vermek...
kural şart koşul her neyse bende varım kızlar... bu yolda beni de alın yanınıza yeter sengözlerimebaksanab
yine de bir sorunum olduğunda cevabımı buradan bulabileceğimi bilmek güzel...
yazmıştım daha önce de 2 idealim var kilo vermek ve bebek... bebeğe kadar yanınızdayım sonrası da kontrollü devam inş...hihoyyyt

nedemek canım yaa sen kurallara uyduğun sürece yanımızdasın tekrar hoş geldin emin ol bak 1 hafta takıl daha ayrılamıyacaksınn buradanburası hepimizinn hep beraber tığ gibi olucaz yazaaa inşşş tabihihoyyyt:teytey:

ayy inşallah canım yaa... aynaya baktığımda gülümsemeyi istemek ne demek ancak benim gibi düşünenler anlar... yanlız çabayla bir şeyin olacağı yok. bir yerden sonra pes ediyorum ama bu şekilde birlikte dayanışmayla inşallah en kısa zamanda gidecek kilolar:dance:

Serracım Çok doĞru sÖylemıŞsın sadece sohpet ıÇın burda deyılız
sabah 3 zeytın domatez bıraz peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yumurta
ÖĞlen lahana Çorbası 3kaŞık yoĞurt
akŞam lahana Çorbası 3kaŞık yoĞurt
2lıtre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…