80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba, bugün işten güçten giremedim bir türlü, serra başkanım kızma lütfen
yediklerim:
sabah: kepekli tost+ayran
öğle: bir kase şehriye çorbası, azcık light dil peyniri, 4 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 1 bardak ayran
akşam: 2 tavuk şiş+2 küçücük parça et+4 çatal pilav
suyumu da içtim bol bol.
Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum, nidama ve serraya katılıyorum, bu kurallara uymayanlar listeden çıkarılsın kızlar, yazık değil mi handeryacıma, onca zahmet verip upuzun liste yapıyor.Yalnız serracım günde 3 kez girmek zor olabiliyor, 1 kez girmek yeterli olmalı bence.
hepinizi öpüyorum.

Seracım nasılsın oĞlun nasıl oldu bıde kesınlıkle aynı fıkırdeyım senınle bazı arkadaŞlar bır ıkı kez gırıp cıkıyor bıde yedıklerımız hakkında yorum yaparmısın zahmet olmassa canım

iyiyim canım sen nasılsınn nasıl gidiyo umarı iddalısındır bu haftaa:hooray:

serrrraaam, canim ya bu hafta iddaali degilim eger yerimde sayarsam bile cok sansli görcem kendimi

senin diyet nasil gidiyor...

ya arkadasin dügünü var haziran sonunda,
bi elbise gördüm cook güzel ama o zamana hedefim 72, yani ondan sonra daha 7 kilo vercem, bayildim o elbiseye ama alinca elimde patlicak diye korkuorum ayrica o kadar parada vermek istemiyorum ne yapsam?

cerencim gitttiii:)
artik düzenli hayata bomba gibi dönüyorum, sen nasilsin canimcim

selmam canim iyiyiz saol sen nasilsin guzum

iyiyim lavitacıgım bu gün lahana diyeti yapıyorum cok zor karnım ac olunca uykuda tutmuyor

lavıta canım ben normal yagsız kapuska yaptım icine bir fincanda bulgur koydum tadı güzel baharatlarla iyi oldu istediginide icebilirsin ama lahana zaten yeterli tek başına

lavita canım bencede okadar paravermecanım alınca insan seviniyor ama işin bitince üzülüyorsun çünkü bende her düğünde alıyorum sonra dolapta öyle duruyor selma gelem sana bende lahana diyeti yapıyorum ama kendimi iyi hissediyorum bide cadı kızımla öyle zor yazıyorumki bitürlü yatmadı

ceren benim başım cok agrıyor 2 tane hap ictim ana faydası yok
CÜNKİ ACIM cadıyıda öp benim icincokacimcoookŞenizcokacimcoook

benim sadece biraz başım dönüyor ama devam vazgecmek yok bide sabah kahvaltısını dört gözle bekliyorum

nasil yapiyorsunuz diyetleri güzel hatunlar?

evet ama arkadasda yakin arkadasim, acaba diyorumki, o elbiesi bir beden kücültme gibi sansim olurmu sonra modeli bozulmadan...
cok hanimhanimcik olcak ya:)

3,5 kilo verince tam on kilo vermis oluyorum o zaman bi fotograf eklicem, arkadasin dogumgününe giderken cekilmistim, ayni kiyafetleri giyip yine cekcem onuda eklicem:)

lavita boşver hoşuna gittiyse al gözünde kalmasın yarına cıkacagımız garanti degil cünki

sabah kahvaltısı normal kılasik kahvaltı gün boyu lahana corası haftada 2gün yapacam sonra bakarız sonucu sizinle paylaşırım iyi giderse sende yaparsın bitanem okeymihihoyyyt

tamam cerencim sabiriszlikla bekliorum:)))

selmam haklisin ama yinede insan birazda maddiyatini düsünmek zorunda canim ya hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…