80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya cigdem ortiiiiim yine nereye gittin, ay hic sansim yok valla

mafoldumben

Dr. Ender Saraç’dan 5 İ bir yerde zayıflama çayı

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı Mate yaprağı

1 tatlı kaşığı Biberiye

1 tatlı kaşığı Kekik

1 tatlı kaşığı Funda yaprağı

2 tatlı kaşığı Yeşil çay

Hazırlanışı : 1 litre kaynar suya malzemeleri koyduktan sonra kaynatmadan 20 dakika demlendirin.Daha sonra süzerek ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğe göre içine biraz limon sıkarak tatlandırıp içebilirsiniz. 3 gün içerisinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz

Hangi bitki, ne işe yarıyor?

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

kizlar benim ortim nerelerde gecen hafta bildirim de yapmadi umarim kotu birsey yoktur,

zilan neredesin bak bu hasta halimle aklimdasin gel hadi

yok anacım bende çalışma falan bu ay d.kontrol ilacı verdi onu kullanıyorum reglin 2. günü tahlil yaptırcam sonuçlara göre düşüncem artık yani nerden baksan 2 ayım var bu arada biraz kilo versem iyi olur

ortim sakın bırakma kendimi istersen biraz mola ver 1-2 gün ne istiyorsan ye ama abartmadan sonra tam gaz devam olurmu bak ortini düşün yalnız değilsin yoksa oklavayı alcam elime klava:
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

kızlar bu da bensempatiksalakcinni alıntı yapmayalım..silmek sorun olmasın..))

semacım ben göremiyorum akşam evden bakim silme tamam mı :Saruboceq: sonra silersin yerimseniben

ya bir de şu face beni de eklesenize kızlar kimlerin face var özelden atın bana hatta facede de kuralım grubumuzu zemuszemus

ayliciim.. slm canımm.. opuyorumnanaktan nasılsın bakalı? kızz ne bu söz olayları? hayırlı olsun ... insan bi özelden yazar aşk olsun :)) eda selamını söyledi bu arada.. pazar günü benim msn açıktı ama bilg. başında o vardı :))

aleykumselaaam opuyorumnanaktan sevindim cvp yazmana...
evet yakinda sözüm olucak... cumartesi tanisma var önce, onlar bize geliyor opuyorumnanaktan, nebiliyim ben yahu telastan kime haber verecegimi sasirdim hehe
tü tü nazar deymesin masallah diyinnn
evet slm yollattim

ay bu resimdeki senin karninmii
ay tülerim kalkti, negüzel bir duygudur... opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım..tek tesellim o zaten ..kilomu göstermiyorum..kimse inanmıyor bu kiloda olduğuma..olumunekankayizsmile

cnm sende söyleme kilonu kimseye(tabi biz hariç).soranlara 90 civarı dersin.
ben genelde kilomu kimseye söylemiyorum.çok zayıflamşsın diyenlere.ehh işte biraz diyorum.tabii kilomu soranlarada 13 kg verdm.70 civarıyım diyorumsempatiksalakcinni
ama zaten öyle gösteriyormuşum.ben diyenlerin yalancısıyımaklinialirimsmile

canım bu ilaç ne maçlı oluyo

aylincim.. evet canım şu anki göbüşüm :))) kızz o kadar erisin diye uğraştım ,o kadar aç kaldım :)) şimdi şiştikçe hoşuma gidiyo :)) heheh ... zaten 15 günümüz kaldı... inşallah hayırlısıyla... soonra tam gaz aranıza dönücem.. tabi kabul ederseniz yine :)))) 9 ay aradan sonra :)))

çok sevindim canım senin adına.. hakkında hayırlısı olsun canımın içii.. çoook mutlu olmanı diliyorum...

saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin allahim insallah.
ya necabuk gecti 9 ay ya, daha yeni hamileyim diyordun zemuszemus
15 gün? :dance: ay ben heycandan ölürdüm ha cikacak ha geldi ha sanci kaydirigubbakcemile3, ama tecrübelisin tabi kizindan.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah tsk ederim ablammm
sana hayirli dogumlar diliyorum :1hug:
tabiki geri gelll, hatta ortim olmani istermmmm,

ögle tatiline cikiyorum grsrz bayanlar öpüldünüz

QUOTE=aylin90;12134675]benim ortim olursan cok sevinirim... ama pes etmeden rejim yapiyorsan... ablalik yaparsan bana.... sözlenicem ve zayiflamam gerekiyor,opuyorumnanaktan[/QUOT
sabah
saat: 9 veya 9:30da
kahvaltıdan 15 dk önce
1 tk elma sirkeli su
peynir , 5 adte zeytin, yeşillik ve eğer tatlı seviyorsan 1 yk recel 3dilim kepek ekmek
1bardak süt yarım yağlı

ara öğün
1 bardak su
saat:11 ve 11:30 arası
1 küçük boy elme

öğlen
saat:1 ve1:30 arası
1 bardak ılık suya 3 _5 damla limon
tavuk balık veya et köfte yada kuru bakliyat etli ise 6 yk etsizse 10 yk
(bunların hepsi 3orta boy köfte boyutunda olacak balıgıda hamsiyse 10 tane büyükse yarısını) 3 dilim kepek ekmek bol salata

ara öğün
saat30 ve 4 arası
1 su bardağı su
1 porsiyon kuru meyve (kaysıyı tavsiye ederim 3 tane üzün yersen 1 yk)
1 porsiyon mevsim meyvesi

akşam
saat:6ve6:30 arası
bir bardak ılık suya 4_5 damla limon
6 yk sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt ve 3 dilim kepek ekmek

ara öğün
saat:9da
1 bardak su
2porsiyon meyve

not: 1 kepçe çorba :1 dilim kepek ekmek
2kaşık bulgur pilavı: 1dilim kepek ekmek
günde 10 bardak su
haftada 4 defa 20 dk. yürüyüş hızlı tempoda 15 defa mekik 20 defa yan bacak hareketi 20 defa yarım oturup kalkma hareketi

ben bunla haftada 2 kilo verdim bundan sonraki listeleride paylaşırım senle zaten kilo verdikçe çikolata vb şeyleri ekliyorlar listeye kib eminim başaracagız

:Saruboceq: aminn güzelim inşallahh... valla nasıl geçtiğini bende pek anlayamadım desem yeri var :) eda nın okula başlayışı.. ona okuma-yazma öğretme telaşının içinde büyüdü oğlumda içimde :asigim: ama canımcıım şunu belirteyim.. ben sancı beklemiyorum kaydirigubbakcemile3 eda hanım bir türlü çıkmak bilmeyince sezeryanla almışlardı.. bu da öyle olucak ve dr.umuz duruma göre 1 yada 2 nisan da çıkarıcak oğluşu da hihoyyyt tekrardan teşekkürler canım iyi dileklerin için.. gelirim kızz.. baksana arada bakmadan duramıyorum kaydirigubbakcemile3 ee ilk göz ağrım topiğim... eflatun ve benden başka hamiş kalıp da giden varmı?

ama topikte yenilerden de bebek isteyenler var sanırım... :jeyyar: Rabbim tüm isteyenlere tez zmanda göndersin yavrularını inşallahh... :Saruboceq:
öptüm herkesii.. beni tanıyanlara selamlarr opuyorumnanaktan

kızlarr siz beni kovmadan gidiyim en iyisi :)))) ama birini daha gördüm bi slm veriyim.. :)))

handerya.. deryacımm.. nasılsın canım? teo nasıl? geçen gün msj yazdım ama sen çıkmışsın sanırım o arada.. bakıyım dedim geri dönüp cvp yazdınmı diye ama bulamadım :))) arada giriyorum halaa dayanamayıp ama tanıdık kimseyi göremeyince çıkıyorum bende... eski,lerden halaa devam eden var mı aylin,sen ve baharnazdan başka? listeyi görebilsem anlıcaktım da :))) neyse kendine iyi bak güzelim.. öptümm... opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün işallah bende çok istiyoum bi oğlum var 3 yaşında şimdi tedavi görüyorum işallah olur allah isteyen herkese nasip etsin buarada ben çiğdem yeni katıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…