hazır elime almışken oklavayı sanada bir uğrayayım istersen alperenim..ne dersin..:roflol::roflol::roflol:
izloşummmm..bayıldım yafff ne kadar tatlı olmuşsun tarzın çok hoşşş ayrıca diğer fotolarınla kıyasladığımda bence verdiğin kilodan çok çok incelmişsin...ölçüler ne diyor?
canım aynı durumdayız...ben de 20 kilo verdim ve hmile kalmaya çalışıyorum inşallah birlikte ilerleyeceğiz...
adacımmm geçmiş olsun dinlen gribin tek ilacı istirahat biliyosun
ortim adet oldun mu?
minecimmmm senin çalışmalar nasıl gidiyor? :jeyyar:
günaydın kızlar..bende moraller sıfır..kimsenin canını sıkmayım anlatıp da ama kendimden öç alır gibi yiyorum dünden beri anlamadım bu durumu..sabah yanımda sandviç getirdiğim halde nolduğunu anlamdan gittim aşağıdaki pastaneden iki tane ev poğaçası alıp gümlettim..şu anda midem deli gibi şiş..çok rahatsızım..bugün doğumgünü kutlamam var ama o kadar çirkinim ki..saç baş dağınık makyaj yok..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor sırf kızlara ayıp olmasın diye gidicem...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar bu da bensempatiksalakcinni alıntı yapmayalım..silmek sorun olmasın..))
yaaa ben göremiyorum...ama faceden görmüştüm semayı hakkketen hiç kilosunu göstermiyor...
ya melocum haklısın canım da bu normal diyetteyken canının bişey istemesi gibi bir durum değil..çok enteresan..resmen kendimi sevmiyorum şu anda..kendim adına bişey yapmak istemiyorum..insan mutlu olmaz mı doığumgünü kutlamasıyla hediye almakla falan yok bende hiçbirşey hissettirmedi..anlamadım gitti..reglime daha var...bakalım ne kadar devam edecek sürecek olursa olmadı bir uzmana görüneyim diyorum..sıkıldım kendimden resmen oyuncu değişikliği istiyorum:)
ayliciim.. slm canımm.. opuyorumnanaktan nasılsın bakalı? kızz ne bu söz olayları? hayırlı olsun ... insan bi özelden yazar aşk olsun :)) eda selamını söyledi bu arada.. pazar günü benim msn açıktı ama bilg. başında o vardı :))
ayliciim.. slm canımm.. opuyorumnanaktan nasılsın bakalı? kızz ne bu söz olayları? hayırlı olsun ... insan bi özelden yazar aşk olsun :)) eda selamını söyledi bu arada.. pazar günü benim msn açıktı ama bilg. başında o vardı :))
çok teşekkür ederim canım..tek tesellim o zaten ..kilomu göstermiyorum..kimse inanmıyor bu kiloda olduğuma..olumunekankayizsmile
canım bu ilaç ne maçlı oluyoaklıma gelmişken bugünki menümü yazayım..unutuyorum hep..
SABAH
1 bardak sirkeli ballı su+tiroid ilacı
YOLDA
4 kuru kayısı
KAHVALTI
1 kk beyaz peynir ( sütaş süzme )
1 dilim çavdar ekmek
1 minik domates
yarım salatalık
şekersiz çay
ARA
1 fincan yeşilçay+2 grissini
ÖĞLE
1 tabak salata,roka,tere,domates,salatalık,biber,kıvırcık ( yağsız,tuzsuz )
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmek
3 köfte
ARA
1 armut+1 bardak yy süt
AKŞAM
8 kaşık ıspanak sote
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ARA
1 elma+1 portakal
aylincim.. evet canım şu anki göbüşüm :))) kızz o kadar erisin diye uğraştım ,o kadar aç kaldım :)) şimdi şiştikçe hoşuma gidiyo :)) heheh ... zaten 15 günümüz kaldı... inşallah hayırlısıyla... soonra tam gaz aranıza dönücem.. tabi kabul ederseniz yine :)))) 9 ay aradan sonra :)))
çok sevindim canım senin adına.. hakkında hayırlısı olsun canımın içii.. çoook mutlu olmanı diliyorum...
saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin allahim insallah.
ya necabuk gecti 9 ay ya, daha yeni hamileyim diyordun zemuszemus
15 gün? :dance: ay ben heycandan ölürdüm ha cikacak ha geldi ha sanci kaydirigubbakcemile3, ama tecrübelisin tabi kizindan.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah tsk ederim ablammm
sana hayirli dogumlar diliyorum :1hug:
tabiki geri gelll, hatta ortim olmani istermmmm,
:Saruboceq: aminn güzelim inşallahh... valla nasıl geçtiğini bende pek anlayamadım desem yeri var :) eda nın okula başlayışı.. ona okuma-yazma öğretme telaşının içinde büyüdü oğlumda içimde :asigim: ama canımcıım şunu belirteyim.. ben sancı beklemiyorum kaydirigubbakcemile3 eda hanım bir türlü çıkmak bilmeyince sezeryanla almışlardı.. bu da öyle olucak ve dr.umuz duruma göre 1 yada 2 nisan da çıkarıcak oğluşu da hihoyyyt tekrardan teşekkürler canım iyi dileklerin için.. gelirim kızz.. baksana arada bakmadan duramıyorum kaydirigubbakcemile3 ee ilk göz ağrım topiğim... eflatun ve benden başka hamiş kalıp da giden varmı?
ama topikte yenilerden de bebek isteyenler var sanırım... :jeyyar: Rabbim tüm isteyenlere tez zmanda göndersin yavrularını inşallahh... :Saruboceq:
öptüm herkesii.. beni tanıyanlara selamlarr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?