Hoşgeldin aramza limon ..Düzenli paylaşım şart bak ona göre =)merhaba yeni üye değilim ama diyet grubuna yeni geldim yardım edermisiniz banada 32 yaşındayım 78 kiloyum boyum1,66 ve kilo veremiyorum çünkü sürekli oturuyorum işim gereği lütfen banasa sahip çıkın bunlaımdayım
hahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bayil bayill kaydirigubbakcemile3 ama napiyimm bide azimli orti lazim hehe... belim incelmis buluzlarda fark ediyorum ve eskiii 82 kilolu aylin geri gelicekkk. SIMDILIK yeterli söz icin.
nisana kadar bi 78 felan... dügüne kadarda kilo almadan koruyarak devam edersem bi 72 yeter.... INSALLAH
valla bana ne ask yariyor, ne stres, ne üzüntü, YIYORUM... umarim bu söz telasi yarar.
ADAER sildim coktan canim
ilk diyete başladığımda 83 düm şimdi 78 ve veremiyorum
kızlar bu diyet çok işe yarıyor bide gerçekten elma sirkesi yağları eritiyor
Kızlar merhaba.
Ben Hatice. 30 yaşındayım. 2009 Ağustosunda dünyalar tatlısı bir kızım dünyaya geldi. Ama hamilelikte felaket kilo aldım. Daha doğrusu hamile kaldığımda da 78 kiloydum zaten. Bu arada boyum 1.62 m. Doğuma gittiğim gün 105 kiloydum arkadaşlar. Sezeryanla doğum yaptım ve 2 gün sonra eve geldiğimde 101 kiloydum. 20 gün içerisinde 90 kiloya kadar düştüm. Hem de hiçbirşey yapmadan. Sanırım bu rahatlıktan olsa gerek tahinler, hamurişleri, vs... derken ben tekrar 97 kilo oldum. Bebişimi de emziriyordum ama çok yediğim için aldım. Tabi biraz da depresyon durumları olunca diyet yapmak hiç içimden gelmedi. Hatta bir ara 90-99 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor bölümüne yazdım ama takip etmedim. Neyse bundan 2 ay önce ev taşıdım. O arada bir baktım ki ben 93 kilo oluvermişim. Sonra biraz dikkat etmeye başladım. Sadece ekmek ve tatlıyı kestim yani. 15 günde 2 kilo daha gitmiş. 91 olmuşum. Hatice dedim kendi kendime artık diyete başlamanın zamanı geldi. Ama benim öyle bir diyet kuralım yok. Mümkün olduğunca her akşam 30 dk yürüyüş yaptım. Dün bunu 45 dakikaya çıkarttım. Ekmek-tatlı-hamurişi- fazla tuzlu şeyleri kestim. Sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Onun dışında kahvaltıda peynirimi hatta canım kaşar isterse kaşar olarak, zeytinimi 5 taneyi geçmeyecek şekilde, 2 çay kaşığı balımı çayımı tatlandırmak için, domates, salatalık istediğim kadar ve muhakkak 2 tane cevizimi yiyorum. Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğünün yok. Öğlen 13.30 gibi yoğurdumu ve evde ne yemek varsa bir tabak ondan yiyorum. Yine ara öğünün yok. Akşam da muhakkak 18.00' da son öğünümü yine 1 tabak yemek ve salata olarak bitiriyorum. Saat 21 gibi de bir tane meyve yiyorum. İşte böyle. Neticede 1 ayda 91 kilodan 85 kiloya düşmüş bulunuyorum. 6 kilo da önceden vermiştim. Yani toplamda 12 kilo vermişim arkadaşlar. Ama hala çok kilolu gözüküyorum. Sezeyandan dolayı karın sarkıklığı ve çatlaklar da cabası. Burada sizinle birlikte paylaşım yaparak kendimi daha iyi hissedeceğimi düşündüm ve aranıza katılmaya karar verdim. Hemen bugün yediklerimi yazayım.
Sabah, 2 bardak balla tatlandırılmış çay, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz, 1 dilim kepek ekmek,
Öğlen, ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt ve 3 kaşık makarna
Akşam da 1 tabak nohut yemeği yemeyi düşünüyorum.
.
aşağı yukarı aynı bizim taktiklerler .bende her sabah içerim sirkeli suyumu. ama ekmekler fazla sende =)
kız sen bu diyetin nesinden sıkıldın ohh miss gibi doyurur burdakiler insanı kaydirigubbakcemile
merhaba gerçekten doyurucu dün vazgeçiyordum ama sizle sohbete başlayınca yeniden varım dedim bide 15 günde bir doktara gidiyorum analiz yapıyor ama cumaya kilomu yazarım bencede 3 dilim ekmek çok ama dr verdi yemezsem ayıp olur şimdikaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba.
Ben Hatice. 30 yaşındayım. 2009 Ağustosunda dünyalar tatlısı bir kızım dünyaya geldi. Ama hamilelikte felaket kilo aldım. Daha doğrusu hamile kaldığımda da 78 kiloydum zaten. Bu arada boyum 1.62 m. Doğuma gittiğim gün 105 kiloydum arkadaşlar. Sezeryanla doğum yaptım ve 2 gün sonra eve geldiğimde 101 kiloydum. 20 gün içerisinde 90 kiloya kadar düştüm. Hem de hiçbirşey yapmadan. Sanırım bu rahatlıktan olsa gerek tahinler, hamurişleri, vs... derken ben tekrar 97 kilo oldum. Bebişimi de emziriyordum ama çok yediğim için aldım. Tabi biraz da depresyon durumları olunca diyet yapmak hiç içimden gelmedi. Hatta bir ara 90-99 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor bölümüne yazdım ama takip etmedim. Neyse bundan 2 ay önce ev taşıdım. O arada bir baktım ki ben 93 kilo oluvermişim. Sonra biraz dikkat etmeye başladım. Sadece ekmek ve tatlıyı kestim yani. 15 günde 2 kilo daha gitmiş. 91 olmuşum. Hatice dedim kendi kendime artık diyete başlamanın zamanı geldi. Ama benim öyle bir diyet kuralım yok. Mümkün olduğunca her akşam 30 dk yürüyüş yaptım. Dün bunu 45 dakikaya çıkarttım. Ekmek-tatlı-hamurişi- fazla tuzlu şeyleri kestim. Sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Onun dışında kahvaltıda peynirimi hatta canım kaşar isterse kaşar olarak, zeytinimi 5 taneyi geçmeyecek şekilde, 2 çay kaşığı balımı çayımı tatlandırmak için, domates, salatalık istediğim kadar ve muhakkak 2 tane cevizimi yiyorum. Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğünün yok. Öğlen 13.30 gibi yoğurdumu ve evde ne yemek varsa bir tabak ondan yiyorum. Yine ara öğünün yok. Akşam da muhakkak 18.00' da son öğünümü yine 1 tabak yemek ve salata olarak bitiriyorum. Saat 21 gibi de bir tane meyve yiyorum. ışte böyle. Neticede 1 ayda 91 kilodan 85 kiloya düşmüş bulunuyorum. 6 kilo da önceden vermiştim. Yani toplamda 12 kilo vermişim arkadaşlar. Ama hala çok kilolu gözüküyorum. Sezeyandan dolayı karın sarkıklığı ve çatlaklar da cabası. Burada sizinle birlikte paylaşım yaparak kendimi daha iyi hissedeceğimi düşündüm ve aranıza katılmaya karar verdim. Hemen bugün yediklerimi yazayım.
Sabah, 2 bardak balla tatlandırılmış çay, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz, 1 dilim kepek ekmek,
Öğlen, ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt ve 3 kaşık makarna
Akşam da 1 tabak nohut yemeği yemeyi düşünüyorum.
Bebegcim yaaaa seninle hep böyle oluyor 2 gün önce geçmiş sayfalara baktım bişey arıyordum senin msjlarını gördüm baktım oğluş büyümüş iyice doğmak üzere,sana bi msj atıyım diyordum unuttum yine..
ama sen bizi unutmamışsın..bak tembel,iradesiz arkadaşın hala buralarda aynı yerlerde iki ileri bir geri takılıyor..
doğumdan sonra tabiki yerin hazır ,zaten çok güzel azıcık kilo almışsın vermesi de kolay olur emin ol!
Şimdiden hayırlı doğumlar tatlım ,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah!..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3merhaba gerçekten doyurucu dün vazgeçiyordum ama sizle sohbete başlayınca yeniden varım dedim bide 15 günde bir doktara gidiyorum analiz yapıyor ama cumaya kilomu yazarım bencede 3 dilim ekmek çok ama dr verdi yemezsem ayıp olur şimdikaydirigubbakcemile3
cmk13.. canımmöncelikle hoşgeldin dicem ama eski topiğime :)))) ben geçen yıl nisanda başlayıp ağustosa kadar devam ettim canımm.. bebiş için kilo vermiştim.. 12 kiloda bıraktım ve şu an 8 ini geri aldım ama sağlık olsun .. yine gelir veririrm :)) inşallahh sende bir an önce gönlünün muradına kavuşursun...
7 yalında bir kızım var benmde.. bu yavrumu 2 yıldır istiyoduk.. arada bir düşük yaptım diyet ve spora devam ederken... sonra baktım olmıcak bıraktım diyeti ve klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım şükür..
Rabbim isteyen herkese versin.. bana da sağlıklı olarak sorunsuz yavrumu hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallahh....
yağmurgözlüm fotonu gördüm gerçekten 107 kilo olduğuna bende inanamadım herhalde boylusun sanırımmm
geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?