80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba.

Ben Hatice. 30 yaşındayım. 2009 Ağustosunda dünyalar tatlısı bir kızım dünyaya geldi. Ama hamilelikte felaket kilo aldım. Daha doğrusu hamile kaldığımda da 78 kiloydum zaten. Bu arada boyum 1.62 m. Doğuma gittiğim gün 105 kiloydum arkadaşlar. Sezeryanla doğum yaptım ve 2 gün sonra eve geldiğimde 101 kiloydum. 20 gün içerisinde 90 kiloya kadar düştüm. Hem de hiçbirşey yapmadan. Sanırım bu rahatlıktan olsa gerek tahinler, hamurişleri, vs... derken ben tekrar 97 kilo oldum. Bebişimi de emziriyordum ama çok yediğim için aldım. Tabi biraz da depresyon durumları olunca diyet yapmak hiç içimden gelmedi. Hatta bir ara 90-99 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor bölümüne yazdım ama takip etmedim. Neyse bundan 2 ay önce ev taşıdım. O arada bir baktım ki ben 93 kilo oluvermişim. Sonra biraz dikkat etmeye başladım. Sadece ekmek ve tatlıyı kestim yani. 15 günde 2 kilo daha gitmiş. 91 olmuşum. Hatice dedim kendi kendime artık diyete başlamanın zamanı geldi. Ama benim öyle bir diyet kuralım yok. Mümkün olduğunca her akşam 30 dk yürüyüş yaptım. Dün bunu 45 dakikaya çıkarttım. Ekmek-tatlı-hamurişi- fazla tuzlu şeyleri kestim. Sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Onun dışında kahvaltıda peynirimi hatta canım kaşar isterse kaşar olarak, zeytinimi 5 taneyi geçmeyecek şekilde, 2 çay kaşığı balımı çayımı tatlandırmak için, domates, salatalık istediğim kadar ve muhakkak 2 tane cevizimi yiyorum. Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğünün yok. Öğlen 13.30 gibi yoğurdumu ve evde ne yemek varsa bir tabak ondan yiyorum. Yine ara öğünün yok. Akşam da muhakkak 18.00' da son öğünümü yine 1 tabak yemek ve salata olarak bitiriyorum. Saat 21 gibi de bir tane meyve yiyorum. İşte böyle. Neticede 1 ayda 91 kilodan 85 kiloya düşmüş bulunuyorum. 6 kilo da önceden vermiştim. Yani toplamda 12 kilo vermişim arkadaşlar. Ama hala çok kilolu gözüküyorum. Sezeyandan dolayı karın sarkıklığı ve çatlaklar da cabası. Burada sizinle birlikte paylaşım yaparak kendimi daha iyi hissedeceğimi düşündüm ve aranıza katılmaya karar verdim. Hemen bugün yediklerimi yazayım.

Sabah, 2 bardak balla tatlandırılmış çay, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz, 1 dilim kepek ekmek,

Öğlen, ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt ve 3 kaşık makarna

Akşam da 1 tabak nohut yemeği yemeyi düşünüyorum.

yağmurgözlüm fotonu gördüm gerçekten 107 kilo olduğuna bende inanamadım herhalde boylusun sanırımmm

Hoşgeldin aramza limon ..Düzenli paylaşım şart bak ona göre =)

aylin bende öyleydim önceden 1 yıl sözlü kaldım banamısın dememişti .sonra düğüne 2 ay kala bir başladım vermeye eşim kemiklerin çıktı verme artık diyordu .Ama ben ne bulsam yerdim yani nasıl oldu anlamadım.
Hatta bazen takılıyorum eşime biz seninle tekrar bi söz takalım ben anneme gidiiyim falan diye .kaydirigubbakcemile3

ilk diyete başladığımda 83 düm şimdi 78 ve veremiyorum

çok sıkı diyet yapatıysan metabolizma savunmaya geçmiştir .Biz burda 6 öğün yiyoruz mutlaka sende istersen bu şekilde diyetinde değişikler yapabilirsin .

kızlar bu diyet çok işe yarıyor bide gerçekten elma sirkesi yağları eritiyor

aşağı yukarı aynı bizim taktiklerler .bende her sabah içerim sirkeli suyumu. ama ekmekler fazla sende =)
kız sen bu diyetin nesinden sıkıldın ohh miss gibi doyurur burdakiler insanı kaydirigubbakcemile

bebeq Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş... Karnın sivri erkek olduğu belli yani sempatiksalakcinni Allah isteyen herkese nasip etsin inş..

hoşgeldin hatice..öncelikle bebeğin hayırlı olsun.ALLAH uzun ömür versin..
bende aynı senin gibi sezeryanliyim.ve onun bıraktığı kilolar çatlaklarla savaşıyorumm..
yediklerin bana uyuyor hemen hemen...
buraya devamlı girip bizimle paylaşırsan eminim güzel sonuç alırsın...BAŞARILAR...

cmk13.. canımmöncelikle hoşgeldin dicem ama eski topiğime :)))) ben geçen yıl nisanda başlayıp ağustosa kadar devam ettim canımm.. bebiş için kilo vermiştim.. 12 kiloda bıraktım ve şu an 8 ini geri aldım ama sağlık olsun .. yine gelir veririrm :)) inşallahh sende bir an önce gönlünün muradına kavuşursun...

7 yalında bir kızım var benmde.. bu yavrumu 2 yıldır istiyoduk.. arada bir düşük yaptım diyet ve spora devam ederken... sonra baktım olmıcak bıraktım diyeti ve klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım şükür..
Rabbim isteyen herkese versin.. bana da sağlıklı olarak sorunsuz yavrumu hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallahh....

Hoşgeldin hatice ..Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş kuzuna ..
Nalcy yorum yapmış ama bişey eklemeyi unutmuş.O da bu şekilde beslendi ve biyerden sonra sütü kesilme derecesine geldi..
Sende emziren bir anne olarak yediklerin gerçekten az.öğle ve akşam arasında mutlaka bişeyler yemelisin. her öğünede 1 dilim ekmek eklesen az bile olabilir .Burdaki diyetisyene giden arkadaşların her öğün 3 dilim ekmeği var .Demekki oda gerekli vucut için.
Sütünün kaliteli olması içinde mutlaka hergün ET ve süt yemen lazım .bide bol su içince zaten gider kilolar inş tabii.. =)
Bunlar acizane benim önerilerim.kolay gelsin sana kaydirigubbakcemile5

Gördüm canım görmezmiyim..aynı tas ,aynı hamam işte terleyip kilo vermeye çalıyoruz hala 2 haftan var ondan sonra burdasın..

hoşgeldin hatice eğer gerçekten istedikten sonra yapılamayacak şey yok bende yeni katıldım ve işallah güzelce vereceğiz kiloları .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet diyetisyene giden arkadaşlarında aynı hep .ekmek hakları çok.HAkkını kullan tabi canım ben ondan demedim sadece ben o kadar yemiyorum demek istemiştim kaydirigubbakcemile3
Buralardan uzak kalmazsan diyetindede o kadar istikrarlı olursun .Kaçamak yaparken bile bura geliyor insanın aklına .Rahat rahat bir kaçamak bile yapamaz oldum yahuu

ben ilk oğlumda da tedavi gördüm bende shopgere kullandım ayın 11de ovitrelle yaptırdım sabırla ayın 27 sini bekliyorum buarada zayıflamaya çalışıyorum bişey olur diyede hareketlerde kendimi zorlamıyorum işallah olur ondan sonra yine devam ederim bakalım dr hamilelik diyeti verebilirim dedi sende işallah hayırlısıyla dünyaya getirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…