QUOTE=aylin90;12134675]benim ortim olursan cok sevinirim... ama pes etmeden rejim yapiyorsan... ablalik yaparsan bana.... sözlenicem ve zayiflamam gerekiyor,opuyorumnanaktan[/QUOT
sabah
saat: 9 veya 9:30da
kahvaltıdan 15 dk önce
1 tk elma sirkeli su
peynir , 5 adte zeytin, yeşillik ve eğer tatlı seviyorsan 1 yk recel 3dilim kepek ekmek
1bardak süt yarım yağlı
ara öğün
1 bardak su
saat:11 ve 11:30 arası
1 küçük boy elme
öğlen
saat:1 ve1:30 arası
1 bardak ılık suya 3 _5 damla limon
tavuk balık veya et köfte yada kuru bakliyat etli ise 6 yk etsizse 10 yk
(bunların hepsi 3orta boy köfte boyutunda olacak balıgıda hamsiyse 10 tane büyükse yarısını) 3 dilim kepek ekmek bol salata
ara öğün
saat30 ve 4 arası
1 su bardağı su
1 porsiyon kuru meyve (kaysıyı tavsiye ederim 3 tane üzün yersen 1 yk)
1 porsiyon mevsim meyvesi
akşam
saat:6ve6:30 arası
bir bardak ılık suya 4_5 damla limon
6 yk sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt ve 3 dilim kepek ekmek
ara öğün
saat:9da
1 bardak su
2porsiyon meyve
not: 1 kepçe çorba :1 dilim kepek ekmek
2kaşık bulgur pilavı: 1dilim kepek ekmek
günde 10 bardak su
haftada 4 defa 20 dk. yürüyüş hızlı tempoda 15 defa mekik 20 defa yan bacak hareketi 20 defa yarım oturup kalkma hareketi
ben bunla haftada 2 kilo verdim bundan sonraki listeleride paylaşırım senle zaten kilo verdikçe çikolata vb şeyleri ekliyorlar listeye kib eminim başaracagız
:Saruboceq: aminn güzelim inşallahh... valla nasıl geçtiğini bende pek anlayamadım desem yeri var :) eda nın okula başlayışı.. ona okuma-yazma öğretme telaşının içinde büyüdü oğlumda içimde :asigim: ama canımcıım şunu belirteyim.. ben sancı beklemiyorum kaydirigubbakcemile3 eda hanım bir türlü çıkmak bilmeyince sezeryanla almışlardı.. bu da öyle olucak ve dr.umuz duruma göre 1 yada 2 nisan da çıkarıcak oğluşu da hihoyyyt tekrardan teşekkürler canım iyi dileklerin için.. gelirim kızz.. baksana arada bakmadan duramıyorum kaydirigubbakcemile3 ee ilk göz ağrım topiğim... eflatun ve benden başka hamiş kalıp da giden varmı?
ama topikte yenilerden de bebek isteyenler var sanırım... :jeyyar: Rabbim tüm isteyenlere tez zmanda göndersin yavrularını inşallahh... :Saruboceq:
öptüm herkesii.. beni tanıyanlara selamlarr opuyorumnanaktan
ben icemiyorum onu malesef igrenckızlar bu diyet çok işe yarıyor bide gerçekten elma sirkesi yağları eritiyor
aylin bende öyleydim önceden 1 yıl sözlü kaldım banamısın dememişti .sonra düğüne 2 ay kala bir başladım vermeye eşim kemiklerin çıktı verme artık diyordu .Ama ben ne bulsam yerdim yani nasıl oldu anlamadım.
Hatta bazen takılıyorum eşime biz seninle tekrar bi söz takalım ben anneme gidiiyim falan diye .kaydirigubbakcemile3
valla öyle oluyorr ama basaricammm
aylincim gelince vp bekliyorum sen neler yaıyorsun yazarsan sevinirim
geldiğine sevindim ortakmıyız şimdi sen neler yapıyosun diyet olarak
açıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr
ben 83 kiloyum 3 yaşında bir oğlum var 1 .61 boyundayım evhanımıyım aslında gıda teknikeriyim ama ıspartada bu işi yapabileçeğim yer yok doğumdan sonra 97 kiloydum 6 ay kendi kafama göre diyet yaptım daha sonra 78 düştüm geri kilo aldım 83 oldum bakalım birlikte işallah çok güzel kilo vericez ben den bukadar
açıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr
selam arkadaşlar, ben de geldim aranıza. ekim'de doğum yaptım. doğumdan çıktığımda 86 idim ama şimdi 90'ınımzayıflamak için uygun zaman arıyordum veee cuma günü belimde disk yırtılması oldu. 3 hafta yatıcam. doktorum hızla kilo vermem gerektiğini söyledi. belim geçmek zorunda başka şansı yok. kızımı kucağıma alamıyorum. çocuk yüzüme bakıp bakıp ağlıyor içim acıyor... desteğinizi bekliyorum.
nihalcim dogum günün kutlu olsun canım.yaşadıklaarın zaman zaman hepimizin yaşadıgı şeyler biraz ara ver istersen işe yarayabilir canım.başka bir ugraş bulmaya çalış tatlım dagıtmaya çalış kafanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?