80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben böyle rejimler uygulayamam calistigim icin. kafama göre yiyorum, spor yapmaya calisiyorum kosu bandinda, basaricaz tabi opuyorumnanaktan

ayy ne güzelll.... insallah hersey iyi gecer ablam..
valla abla bi ara bende hic girmedim 2009un sonlarinda..
daha 3 haftadir rejimdeyim tekrar... bilemicem okadarini kim gitti kim kaldi...

kızlar bu diyet çok işe yarıyor bide gerçekten elma sirkesi yağları eritiyor
ben icemiyorum onu malesef igrenc

aylincim gelince vp bekliyorum sen neler yaıyorsun yazarsan sevinirim

geldiğine sevindim ortakmıyız şimdi sen neler yapıyosun diyet olarak

ortagiz abla... ama kendini halen tanitmadin????

özel birsey yapmiyorumm.. menülerime dikkat edersin okis?
spor yapmaya calisiyorum iste

açıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr

cigdem kilo cizelge yapicam sana

baslangic kg, simdiki kg, mart sonu hedefim kac, hepsini yaz bana, ve boy

ben 83 kiloyum 3 yaşında bir oğlum var 1 .61 boyundayım evhanımıyım aslında gıda teknikeriyim ama ıspartada bu işi yapabileçeğim yer yok doğumdan sonra 97 kiloydum 6 ay kendi kafama göre diyet yaptım daha sonra 78 düştüm geri kilo aldım 83 oldum bakalım birlikte işallah çok güzel kilo vericez ben den bukadar

ablam niye öyle diyorsunnn..... senin kilon yerinde bence o yüzden ilgilenmemislerdir olabilir yani... biz 8 lerdeyiz sen 6, büyük fark opuyorumnanaktan sükret..
kirilma ablacim

tsklerrr :)

bencede girmeye devam et ben yeni bi üyeyim görüşelim birlkte kilo vermeye devam edelim

Kullanici Paneli- Profil Düzenle- (en asagida KILO cizelge yazicak, oraya bu linki yapistir)

http:// tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgxWxZP/weight.png

http:// den sonra boslugu yok et birlestir

ben çıkıyorum oğlum uyandı onun karnını doyurayım akşam görüşelim kib günün güzel geçsin işallah

selam arkadaşlar, ben de geldim aranıza. ekim'de doğum yaptım. doğumdan çıktığımda 86 idim ama şimdi 90'ınım zayıflamak için uygun zaman arıyordum veee cuma günü belimde disk yırtılması oldu. 3 hafta yatıcam. doktorum hızla kilo vermem gerektiğini söyledi. belim geçmek zorunda başka şansı yok. kızımı kucağıma alamıyorum. çocuk yüzüme bakıp bakıp ağlıyor içim acıyor... desteğinizi bekliyorum.

ayyyyyyy tülerim kalktiii......
cok cok gecmis olsunnnn
kalbin temizmis, bebeg83 sordu senii napti ne etti diye...
dogum yaptigini tamamen unutmusum.
hayirli olsun allah anali babali büyütsünn...
daha bugün ortagim olduu. ama ben seni istiyorum cünkü kilolarimiz da yakinn..
ikili gruplarla zayifliyoruz abla, sen ortagim ol... sende 90 bende.
iyi anlasiriz... cbuk iyilestiririm seniben

CIGDEM kusura bakmazsann canimmm, alperenin ortisi yoktu sanirim, cok cok özür dilerimmm darilmazsan eflatunu istiyorum ben, eskilerden cünkü

herkese merhaba .ben bugün evdeyim.kızım biraz rahatsız.adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :Saruboceq:

izlemcim çok hoş görünüyorsun tatlım bayanssulusmile oğluşuna bayıldım yerim onu yaa küçük adam

semacım asla ama asla kilonu göstermiyorsun cicim opuyorumnanaktan

serracım uzun zamandır yoktun tatlım.eger kırdıysam kendi adıma özür dilerim.lütfen paylaşıma devam et şeker olumunekankayizsmile

aaa aşk olsu tatlım ya olur mu öyle şey kırılma lütfen bize..gözden kaçmıştır kesin..sakın gideyim deme bak çok kırlırım ben bu aralar leylayım zaten pek giremedim ondan yazmadım kasıtlı değil inan...

nihalcim dogum günün kutlu olsun canım.yaşadıklaarın zaman zaman hepimizin yaşadıgı şeyler biraz ara ver istersen işe yarayabilir canım.başka bir ugraş bulmaya çalış tatlım dagıtmaya çalış kafanı

çok tşk ederim Denizcim..yok yok ara verdim mi daha kötüye gidiyorum..ordan nolursa olsun burdan kopmucam kendimi iyice bir silkelemeye başladım..melocumun başarı öyküsü de dahil olmak üzere birçok başarı öyküsü okuyup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum..sürekli telkinde bulunuyorum kendime..bu sorunu çözmek zorundayım..işyerindne arkadaşlar oğumgünüm için para toplamış sağolsunlar zarfın üzerindeki her dilek de daha az kilolu olman.....,çok para az kilo vs şeklinde devam ediyor..nasıl üzüldüm anlatamam..akşam eşime gösterdim ee normal bu konuya o kadar çok takılıp gündeme getiriyorsun ki arkadaşların da böyle temennilerde bulunuyorlar dedi...doğru işte yıllardır pelesenk oldu dilimde bu konu eee sonuç ne yok yine aynı noktadayım...artık kimseye bişey söylemeden yoluma devam etmeye çalışcam ..melocumun uyguladığı diyet listesinin çıktısını aldım..evime asıp onu uygulamaya çalışcam işallah onun gibi başarabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…