ayyyyyyy tülerim kalktiii......
cok cok gecmis olsunnnn
kalbin temizmis, bebeg83 sordu senii napti ne etti diye...
dogum yaptigini tamamen unutmusum.
hayirli olsun allah anali babali büyütsünn...
daha bugün ortagim olduu. ama ben seni istiyorum cünkü kilolarimiz da yakinn..
ikili gruplarla zayifliyoruz abla, sen ortagim ol... sende 90 bende.
iyi anlasiriz... cbuk iyilestiririm seniben
CIGDEM kusura bakmazsann canimmm, alperenin ortisi yoktu sanirim, cok cok özür dilerimmm darilmazsan eflatunu istiyorum ben, eskilerden cünkü
bu arada eflatuncum çok geçmiş olsun canım..
çok tşk ederim Denizcim..yok yok ara verdim mi daha kötüye gidiyorum..ordan nolursa olsun burdan kopmucam kendimi iyice bir silkelemeye başladım..melocumun başarı öyküsü de dahil olmak üzere birçok başarı öyküsü okuyup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum..sürekli telkinde bulunuyorum kendime..bu sorunu çözmek zorundayım..işyerindne arkadaşlar oğumgünüm için para toplamış sağolsunlar zarfın üzerindeki her dilek de daha az kilolu olman.....,çok para az kilo vs şeklinde devam ediyor..nasıl üzüldüm anlatamam..akşam eşime gösterdim ee normal bu konuya o kadar çok takılıp gündeme getiriyorsun ki arkadaşların da böyle temennilerde bulunuyorlar dedi...doğru işte yıllardır pelesenk oldu dilimde bu konu eee sonuç ne yok yine aynı noktadayım...artık kimseye bişey söylemeden yoluma devam etmeye çalışcam ..melocumun uyguladığı diyet listesinin çıktısını aldım..evime asıp onu uygulamaya çalışcam işallah onun gibi başarabilirim..
fıstık ortağın olurum ama sen beni karıştırdın sanırım :) bebeg83 kim bilmiyorum bile :) istersen ortak olabiliriz ama olumunekankayizsmile
o seni hatirliyor ama.... bebeg83 yavvv hatirlaman lazim, sende burdaydin gecen sene...
beni hatirladin ama demi
olalim anam :)
o ben değilim ama neyse... belki de o benimdir :) hamilelik zihni de yoruyor sanırım. birazdan gelicem bu ortaklık nasıl oluyor bi konuşalım bakalım :) 15 dakika sonra buradayım...
merhaba canım hoşgeldin...lütfen paylaşıma devam et..herkese merhaba
denizcim canımm çok teşekkür ederim..kızına geçmiş olsun..ALLAH acil şifalar versin..nesi var prensesin...birazdan gelirim kızlar şimdilik byyyy
çok tşk ederim Denizcim..yok yok ara verdim mi daha kötüye gidiyorum..ordan nolursa olsun burdan kopmucam kendimi iyice bir silkelemeye başladım..melocumun başarı öyküsü de dahil olmak üzere birçok başarı öyküsü okuyup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum..sürekli telkinde bulunuyorum kendime..bu sorunu çözmek zorundayım..işyerindne arkadaşlar oğumgünüm için para toplamış sağolsunlar zarfın üzerindeki her dilek de daha az kilolu olman.....,çok para az kilo vs şeklinde devam ediyor..nasıl üzüldüm anlatamam..akşam eşime gösterdim ee normal bu konuya o kadar çok takılıp gündeme getiriyorsun ki arkadaşların da böyle temennilerde bulunuyorlar dedi...doğru işte yıllardır pelesenk oldu dilimde bu konu eee sonuç ne yok yine aynı noktadayım...artık kimseye bişey söylemeden yoluma devam etmeye çalışcam ..melocumun uyguladığı diyet listesinin çıktısını aldım..evime asıp onu uygulamaya çalışcam işallah onun gibi başarabilirim..
eflatun24 ile karistirdim ben senui yaaa
ay cok pardonnn
cigdeme ayip olcak simdi
ben seni tanyiorum diye atladim
karisti hersey :kedi:
ayy semacım çok tşk ederim canım ya eksik olma..13 marttı doğumgünüm...bugün kızlarla bir yemek yicez kutlama pasta falan yok..ben de tüm gücümü topladım makyajımı yaptım saçlarımı balık sırtı ördüm depresif nihali defettim..yarından itibaren yeniden azimle başlıcam bakalım..
işte budur canım..hadi bakalım kim tutar nihalimi...iyi eğlenceler tatlım...))
çok özür dilerim ben atlamışım..d gününü oysaki hep takipteydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?