80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstık ortağın olurum ama sen beni karıştırdın sanırım :) bebeg83 kim bilmiyorum bile :) istersen ortak olabiliriz ama olumunekankayizsmile

ahh canim benimmm.
öncelikle mutlu yillar.
tamamen kacirmisim dogum günün olduguna.
saglik versin allah, sonra bir bir dileklerin kabul olur insallah.

basarirsin be ablamm....
dogrudur kimseye deme kaydirigubbakcemile5

fıstık ortağın olurum ama sen beni karıştırdın sanırım :) bebeg83 kim bilmiyorum bile :) istersen ortak olabiliriz ama olumunekankayizsmile

o seni hatirliyor ama.... bebeg83 yavvv hatirlaman lazim, sende burdaydin gecen sene...
beni hatirladin ama demi
olalim anam :)

neyse ben eve gidiyorum kim var göremiyorum
öptüm by

o seni hatirliyor ama.... bebeg83 yavvv hatirlaman lazim, sende burdaydin gecen sene...
beni hatirladin ama demi
olalim anam :)

o ben değilim ama neyse... belki de o benimdir :) hamilelik zihni de yoruyor sanırım. birazdan gelicem bu ortaklık nasıl oluyor bi konuşalım bakalım :) 15 dakika sonra buradayım...

o ben değilim ama neyse... belki de o benimdir :) hamilelik zihni de yoruyor sanırım. birazdan gelicem bu ortaklık nasıl oluyor bi konuşalım bakalım :) 15 dakika sonra buradayım...

eflatun24 ile karistirdim ben senui yaaa
ay cok pardonnn

cigdeme ayip olcak simdi
ben seni tanyiorum diye atladim
karisti hersey :kedi:

merhaba canım hoşgeldin...lütfen paylaşıma devam et..
birazdan gelirim kızlar şimdilik byyyy
denizcim canımm çok teşekkür ederim..kızına geçmiş olsun..ALLAH acil şifalar versin..nesi var prensesin...

tabiki başarabilirsin tatlım ..doğumgünü kutlarım güzelim...nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle birlikte..herşey gönlünce olsun...olumunekankayizsmile

ayy semacım çok tşk ederim canım ya eksik olma..13 marttı doğumgünüm...bugün kızlarla bir yemek yicez kutlama pasta falan yok..ben de tüm gücümü topladım makyajımı yaptım saçlarımı balık sırtı ördüm depresif nihali defettim..yarından itibaren yeniden azimle başlıcam bakalım..

işte budur canım..hadi bakalım kim tutar nihalimi...iyi eğlenceler tatlım...))

çok özür dilerim ben atlamışım..d gününü oysaki hep takipteydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…