80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH:
1 yumurta
peynir,zeytin
çökelek,domates
1 dilim ekmek

ARA:
1 elma
1 türk kahvesi

ÖĞLE:
3 kupa bardağı çorba içtim..bana çok güzel geldi dayanamadım.((yorum bekliyorum çok saçmamı oldubilmiyorumkismile))

ARA:
1 bardak süt

AKŞAM:
1 kase çorba daha((Allahım delirecem bugün çorbakolik oldummmm))
2 yk tavuk sote
1 dilim ekmek

ARA:
1 bardak süt

ARA:
1 portakal,1 elma..

canımsın çok teşekkür ederim, sengüzel gözlerinden güzel bakıyorsunda ondan öle :kedi:

izlem cim resmin çok hoş gözüküyor.ege de çok yakışıklı maaşallh

teşekkür ederim sevdacım saolasınn aklinialirimsmile
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

kızlar bu da bensempatiksalakcinni alıntı yapmayalım..silmek sorun olmasın..))

boydan değil sanırım foto, ama üst taraf gayet formda görünüyor canım maşallah benim ortağıma kaydirigubbakcemile5

amiiinnnnnnn tülayım saolasın :lepi:
İzlem Sosyete pazarında trluyordur şimdi .. kaydirigubbakcemile3

eweeetttt bayanssulusmile

canım benim yazılanlar arada kaynayabiliyor bazen sakın alınganlık yapma her zaman gel lütfen :hulya:

teşekkürler canım mucukk

huuu izlem hoşgeldin kıs ne var ne yok sosyete pazarında neler aldın bakim

wallahi azarın dibine vurdum kızlar, uzun zamandır gitmiyordum çok iyi geldi, çok mutlu oldum pazarda hemen elim xl filan gidiyor satıcılarda aman abla ne yaptın sana m filan olur diyorlar allaahhhhh hihoyyyt hihoyyyt adamları öpecektim vallahii :jeyyar:

süper şeyler var pazarda kızlar imkanınız varsa hemen gidin derim akşama resim çeker koyarım derleyip kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bazılarınız resmimi görmedi sanırım yorum yapmadı küstüm işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

nesli, nihal, ada, mine hıhhh konuşmayın benle iştee naniknanik naniknanik naniknanik

Serra hata yapıp cevap yazmadıysak inan kötü niyetimizden veya seni dışladığımız değil ..Hepimize oluyor butür şeyler .sen lütfen kırılma ve paylaşımlarına devam et opuyorumnanaktan

herkese merhaba .ben bugün evdeyim.kızım biraz rahatsız.adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :Saruboceq:

Ortiiim yine kaçırdım kız seni =) regly olsum bugün bu haftayı es geçmem gerekicek mafoldumben

eflatun24 ile karistirdim ben senui yaaa
ay cok pardonnn

cigdeme ayip olcak simdi
ben seni tanyiorum diye atladim
karisti hersey :kedi:

teşekkür ederim sağol, karışıklık oldu evet ben de şüpheye düştüm :) bir de buranın sistemini çözsem daha çabuk adapte olucam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Aylin çok alemsin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çiğdeme ayıp ettin gerçekten .Ben olsam çok üzülürdüm valla mafoldumben alsanaalsanasmile

İzlemcim sen biraz erken başladın alışverişe ..1 ay sonra onlarda büyük gelicek görüceksin delikafadulden

küsme kıs işten göremiyorum fotoları şimdi eve geldim senin fotoyu arıyorum hangi sayfada kaldı acep CADIARZU
cicilerinin fotolarını bekliyoruz

gördüm resmini güzellik maşşallah maşşallah
baya incelmişsin kuzum valla resmini gördüm gaza geldim

İZLEMCİMMM çok güzel çıkmışsın tatlım söylenecek söz bulamadım o yüzden bişey yazamadım...
oğluşunda paşalar gibi kızzz..
MAŞALLAH İKİNİZE....kaydirigubbakcemile5

aslinda haklisin bende ilk basladigimda sanki kendi kendime yaziyom gibi birseydim. hoss gerci simdide bek yazan yok, arada bir iste.

ama sen gel yinede farkina varan olur öyle deme kizz:1rolleyes:

gördüm resmini güzellik maşşallah maşşallah
baya incelmişsin kuzum valla resmini gördüm gaza geldim

İZLEMCİMMM çok güzel çıkmışsın tatlım söylenecek söz bulamadım o yüzden bişey yazamadım...
oğluşunda paşalar gibi kızzz..
MAŞALLAH İKİNİZE....kaydirigubbakcemile5

hadiiiiiiii ordann yalancılarr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aslinda haklisin bende ilk basladigimda sanki kendi kendime yaziyom gibi birseydim. hoss gerci simdide bek yazan yok, arada bir iste.

ama sen gel yinede farkina varan olur öyle deme kizz:1rolleyes:

kız nerelerdeydin bugün bitanem senin ismin ne bilmiyorumkismile

hadiiiiiiii ordann yalancılarr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yalan borcumuz mu kıs sana niye yalan söylicez
oğluşunda pek şeker maşallah yerim ben onu

İzlemcim sen biraz erken başladın alışverişe ..1 ay sonra onlarda büyük gelicek görüceksin delikafadulden

ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:

Hmm anladım süslü püslü gezicen mersinlerde yani kaydirigubbakcemile3
Oralarda internet varmı bari bacım girebilicekmisin buraya boshayallersmile

eflatun24 ile karistirdim ben senui yaaa
ay cok pardonnn

cigdeme ayip olcak simdi
ben seni tanyiorum diye atladim
karisti hersey :kedi:

ay aylin alemsin vallah cigdem dünya kadar dil döktün ortak olalim diye pat diye eflatuna atildin, vallah cigdeme ayip ettin kim ne derse desin. klava:

menümü yazayim

sabah:
1 sosis 3,5 puan
ekmek 4puan
cay recel 1 puan

ara 1 portakal 0 puan

aksam:
tavuk but 2,5 puan
pilav 4 puan
ekmek 0,5 puan
1 tabak mercimek corbasi 1 puan

toplam 16,5

yani bugünli puanlarim doldu

kizlar ben daha regl olmadim cuma günü olursam eger tartida ya hic kilo vermemis gibi gözükürüm yada almis gibi o zamanda benim bu puanli diyetime kisecikler inanmaz.
o kadar sey söyledi bir kilo veremedi dersiniz:kedi:

izlemcim öncelikle niye yalan söylüyeyim ki bacummmmm???sositososito

TUĞBACIM SEVGıLı ORTıCıM HELEŞÜKÜR ıSMıNı DUYDUKKKKalkisalkisalkis

canım bende 1 aydan fazla oldu pek giremiyorum msjını görsem mutlaka yazardım ankaradaydım babamın ameliyatı filan derken pek giremedim yine gidicem hayırlısı önümüzdeki günlerde.Sakın kırılma o tatlı canını üzme opuyorumnanaktan yine birbirimizin destekçisiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…