- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
eflatun hoşgeldin aramıza canım küçük bir karışıklık oldu herhalde :)
izloşummmm..bayıldım yafff ne kadar tatlı olmuşsun tarzın çok hoşşş ayrıca diğer fotolarınla kıyasladığımda bence verdiğin kilodan çok çok incelmişsin...ölçüler ne diyor?
canım aynı durumdayız...ben de 20 kilo verdim ve hmile kalmaya çalışıyorum inşallah birlikte ilerleyeceğiz...
adacımmm geçmiş olsun dinlen gribin tek ilacı istirahat biliyosun
ortim adet oldun mu?
minecimmmm senin çalışmalar nasıl gidiyor? :jeyyar:
izlem cim resmin çok hoş gözüküyor.ege de çok yakışıklı maaşallh
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar bu da bensempatiksalakcinni alıntı yapmayalım..silmek sorun olmasın..))
Merhabalar herkese .Okuduğum kadarı ile gayet hoş ve güzel duruyorsunuz opuyorumnanaktan
Nihal senin yaşadığın durum diyetten bıkma durumu galiba .hem yapmak istiyorsun hemde bıkmışsın canım.1 hafta şu diyetten uzaklaşsan kendine gelsen.. Ama yinede dikkatli yiyerek . belki faydası olur .sürekli diyetteyim demek bile yıpratıyor insanı .
melocum gitmişsin ama akşama görüşürüz inş.. İyi dersler canım opuyorumnanaktan
Burcubil sağol canım.İnş bu haftada yüzümüz güler..
Alperenim çok sağol canım yaa .İnş kurtuluruz sonzuza kadar .İnsan hedefine yaklaştıkça seriyor heralde nasılsa az kaldı diye kaydirigubbakcemile
yağmur gözlü kızların dediği gibi göstermiyorsun gerçekten kilonu .Sen benim 100 kiloluk halimi görseydin kaçıcak delik arardın akannehir
Aylincim bayılıyorum şu orti bulma çabana kaydirigubbakcemile3 derya sık girmediği için görmemiştir özelden mesaj at istersen canım ..
Zaten bu söz heyecanı eriticek seni meraklanma opuyorumnanaktan
İzlemmm vavv sempatiksalakcinni oğlusunlada takım gibi giyinmişsiniz .çok beğendim valla :lepi: yaza inş o kıyafetlerde büyük olurda daha küçüklerini alırsın kaydirigubbakcemile5
Çiğdem sevindim kararlılığına geri dönmene sositososito
İzlem Sosyete pazarında trluyordur şimdi .. kaydirigubbakcemile3
açıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr
herkese merhaba .ben bugün evdeyim.kızım biraz rahatsız.adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :Saruboceq:
izlemcim çok hoş görünüyorsun tatlım bayanssulusmile oğluşuna bayıldım yerim onu yaa küçük adam
semacım asla ama asla kilonu göstermiyorsun cicim opuyorumnanaktan
serracım uzun zamandır yoktun tatlım.eger kırdıysam kendi adıma özür dilerim.lütfen paylaşıma devam et şeker olumunekankayizsmile
huuu izlem hoşgeldin kıs ne var ne yok sosyete pazarında neler aldın bakim
Serra hata yapıp cevap yazmadıysak inan kötü niyetimizden veya seni dışladığımız değil ..Hepimize oluyor butür şeyler .sen lütfen kırılma ve paylaşımlarına devam et opuyorumnanaktanaçıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr
herkese merhaba .ben bugün evdeyim.kızım biraz rahatsız.adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :Saruboceq:
eflatun24 ile karistirdim ben senui yaaa
ay cok pardonnn
cigdeme ayip olcak simdi
ben seni tanyiorum diye atladim
karisti hersey :kedi:
Aylin çok alemsin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim sağol, karışıklık oldu evet ben de şüpheye düştüm :) bir de buranın sistemini çözsem daha çabuk adapte olucam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canımsın çok teşekkür ederim, sengüzel gözlerinden güzel bakıyorsunda ondan öle :kedi:
teşekkür ederim sevdacım saolasınn aklinialirimsmile
boydan değil sanırım foto, ama üst taraf gayet formda görünüyor canım maşallah benim ortağıma kaydirigubbakcemile5
amiiinnnnnnn tülayım saolasın :lepi:
eweeetttt bayanssulusmile
canım benim yazılanlar arada kaynayabiliyor bazen sakın alınganlık yapma her zaman gel lütfen :hulya:
teşekkürler canım mucukk
wallahi azarın dibine vurdum kızlar, uzun zamandır gitmiyordum çok iyi geldi, çok mutlu oldum pazarda hemen elim xl filan gidiyor satıcılarda aman abla ne yaptın sana m filan olur diyorlar allaahhhhh hihoyyyt hihoyyyt adamları öpecektim vallahii :jeyyar:
süper şeyler var pazarda kızlar imkanınız varsa hemen gidin derim akşama resim çeker koyarım derleyip kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bazılarınız resmimi görmedi sanırım yorum yapmadı küstüm işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nesli, nihal, ada, mine hıhhh konuşmayın benle iştee naniknanik naniknanik naniknanik
açıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr
gördüm resmini güzellik maşşallah maşşallah
baya incelmişsin kuzum valla resmini gördüm gaza geldim
İZLEMCİMMM çok güzel çıkmışsın tatlım söylenecek söz bulamadım o yüzden bişey yazamadım...
oğluşunda paşalar gibi kızzz..
MAŞALLAH İKİNİZE....kaydirigubbakcemile5
aslinda haklisin bende ilk basladigimda sanki kendi kendime yaziyom gibi birseydim. hoss gerci simdide bek yazan yok, arada bir iste.
ama sen gel yinede farkina varan olur öyle deme kizz:1rolleyes:
hadiiiiiiii ordann yalancılarr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız nerelerdeydin bugün bitanem senin ismin ne bilmiyorumkismile
İzlemcim sen biraz erken başladın alışverişe ..1 ay sonra onlarda büyük gelicek görüceksin delikafadulden
ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:
eflatun24 ile karistirdim ben senui yaaa
ay cok pardonnn
cigdeme ayip olcak simdi
ben seni tanyiorum diye atladim
karisti hersey :kedi:
hadiiiiiiii ordann yalancılarr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız nerelerdeydin bugün bitanem senin ismin ne bilmiyorumkismile
ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:[/QUOTE
vallah kacdir herkes adimi soruyo söylemek istemedim ama artik buraya bira daha güvenim artigi icin söylüyom adim tugba canimzemuszemus
yagmurgözlü gercekten kilonu göstermiyon. hayret vallah
ha bide arkadaslar ada nin resmini ben alinti yaptim bilmeden simdi silin diyo nasil silcem bi yardimci olunyerimseniben
nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim
ay aylin alemsin vallah cigdem dünya kadar dil döktün ortak olalim diye pat diye eflatuna atildin, vallah cigdeme ayip ettin kim ne derse desin.klava:
ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:[/QUOTE
vallah kacdir herkes adimi soruyo söylemek istemedim ama artik buraya bira daha güvenim artigi icin söylüyom adim tugba canimzemuszemus
yagmurgözlü gercekten kilonu göstermiyon. hayret vallah
ha bide arkadaslar ada nin resmini ben alinti yaptim bilmeden simdi silin diyo nasil silcem bi yardimci olunyerimseniben
alıntı yapmış olduğun mesaja git altta edit butonu var onu tıkla gelen pencereden resmi del tuşu ile silebilirsin sildikten sonra kaydet butonuna tıkla canım umarım anlaşılır yazmışımdır.
nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BAYPAS MI OLDU BABAN???
BENİM BABAMDA AMELİYAT OLDU 1 AY OLDU OLALI ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN İYİ AMA YİNE ÇOK AĞRISI VAR...
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?