80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar çok özür diliyorum ilk önce ama bu beni kale almıyorsunuz, bana cevap yazmıyorsunuz gibi laflar cidden kötü hissettiriyor insana kendini.
En niahayetinde hiç birimiz tanışmıyoruz ,akrabalık ,arkadaşlık bağlarımız yok normal haytta .
Burda hedeflerimizin doğrrultusunda paylaşımlarda bulunuyoruz .kimi zaman cevaplanıyor kimi zaman havaya karışıyor .Ama emin olun ben kimsenin kasten bişey yazmadığını düşünmüyorum.Sizde düşünmeyin lütfen .Ben buraya 3 aydır geliyorum toplam 5 -10 mesajın dışındakilerde hep bu topiğe yazdıklarım .inanaın yarısından fazlası havada kalan mesajlardır.Ama ben buna hiç takılmadım . Elimden geldiğincede gördüğüm mesajlara karşılık vermeye çalışıyorum gözlediğim kadarıyla burdaki herkes aynı .sayfalarca Geçmiş olkumaktan iflahımız kesiliyor .çoğu zamn okuduğumuz halde cevap bile yazamıyoruz mesajlara ya iş çıkıyor ,ya çocuk durmuyor yada yemek yanıyor =) sempatiksalakcinni
Uzun lafın kısası arkadaşlar lütfen bu tarz fikirler yüzünden burdan uzak kalmayın.yazmakmı istiyorsunuz yazın içiniz rahatlasın .normal hayattaki sıkıntılar zaten yeterince kasıyor insanı bide burayı dert edinmeyin kendinize
Amacım kimseyi kırmak değil ..Sadece burda güzel ve önyargısız paylaşımlar görmek beni gerçekten mutlu ediyor . HePinizi öpüyorum olumunekankayizsmile

bebeqcim bir uğramışsın şöyle gidivermişsin canım az kalmış opuyorumnanaktan

selma nasılsın nasıl gidiyor opuyorumnanaktan

nihalin doğumgünü sanırım mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara canım
benimde doğum günüm yoğunluktan ve yorgunluktan günün anlam ve önemini kaçırmış durumdayım :)) eve girer girmez pc başına oturduğum için şimdi mutfağa gidip birşeyler hazırlamanın vakti geldi

ya benim ortim nerde ya elma dersem çık armut dersim çıkma
önce selma sendin
sonra ortanca oldu
en son alperen olmuştu ama
ben tek başımada yeterim beah :)) sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…