- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim
çok geçmiş olsun canım sağlığına bir an önce kavuşur inşallah:teselli:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BAYPAS MI OLDU BABAN???
BENİM BABAMDA AMELİYAT OLDU 1 AY OLDU OLALI ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN İYİ AMA YİNE ÇOK AĞRISI VAR...
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM..:Saruboceq:
Amin canım senin babanada tüm hastalara Allah acil şifalar versin evetbypas oldu çok zor ameliyatmış 10 gün oldu yaş ilerleyince daha da ağır oluyormuş tabi
çok geçmiş olsun canım sağlığına bir an önce kavuşur inşallah:teselli:
amin saol canım inşallah
selam kızlar bır ugrayım dedım nasılsınız baharnaz sunsune buterful nalcı bıtanem
selam kızlar bır ugrayım dedım nasılsınız baharnaz sunsune buterful nalcı bıtanem
nıce mutlu yıllara baharnaz bu arada gecmış olsun canım babana allah saglık sıhat versın
butterfly sunshine nalcy selma bitanem kızlar iyi akşamlar
teşekkürler ıyıyım ışte sadece dıyet yapmıyorum artık
:dance:ay aylin alemsin vallah cigdem dünya kadar dil döktün ortak olalim diye pat diye eflatuna atildin, vallah cigdeme ayip ettin kim ne derse desin.klava:
alıntı yapmış olduğun mesaja git altta edit butonu var onu tıkla gelen pencereden resmi del tuşu ile silebilirsin sildikten sonra kaydet butonuna tıkla canım umarım anlaşılır yazmışımdır.
yaptim canim sagol vereliniortakbunu da ögrenmis oldum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?