80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nihal sabahtan ber, doğum günün için kutlama yazıcam alıntısısz sana özel bi mesaj olsun diyorum sonrada kalıyor .kusura bakma canım..

Doğum günün kutlu olsun ..Mutlu ,huzurlu bol saadetli bir yıl diliyorum sana . opuyorumnanaktan

ıyıyım canım sen nasılsın aslında buralardayım ama artık dıyette degılım
bazen bira ara vermek iyi geliyo abartma ama olurmu ben de bir ara bunaldım ara vereyim dedim 3 haftada 2.5 kilo aldım aman dikkat benim gibi yapma
kendi kendimden alinti yapmisim aslinda sana tesekkür edecektim sagol canim
rica ederim canım
Sağol canım sanada iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bilmiyorumkismile

Bu arada evreli göremedim kaçgündür ..nerelerde acaba CADIARZU

haklısın ya evrelde yok

kizzlar ben simdilik cikiyom

aksam namazi simdi oldu burda namazimi kilip ders yapacam biraz persembe günü sinavim var lütfen bol bol dua edin insallah iyi gecerzemuszemus

Hmm anladım süslü püslü gezicen mersinlerde yani kaydirigubbakcemile3
Oralarda internet varmı bari bacım girebilicekmisin buraya boshayallersmile

olmaz mı kız kayınvalidemlerde de var gezmeye gitmediğim sürece, hiç oturmuyorum oraya gidince gezmekten kaydirigubbakcemile3 akşamları gelirim muhabbete sempatiksalakcinni kaçarmıyım heeçççç kaydirigubbakcemile3

slmmm bayanlar herkes burdaaaa! :))

kızlar nerede listemiz bilen varmı arada bi el atın güncelleyin ama yaaaaa sadece cumadan cumaya mı görcezzz??

ay aylin çok hoşsun canım ya iki dakkada sattın çiğdemi:))

ayy üüfff eyvahedigeldismile mafoldumben

eflatun hoşgeldin aramıza canım küçük bir karışıklık oldu herhalde :)

:sinifsinif:

aslinda haklisin bende ilk basladigimda sanki kendi kendime yaziyom gibi birseydim. hoss gerci simdide bek yazan yok, arada bir iste.

ama sen gel yinede farkina varan olur öyle deme kizz:1rolleyes:

askolsun tabiki görüyoruzz yaziyoruz

slmmm bayanlar herkes burdaaaa! :))

kızlar nerede listemiz bilen varmı arada bi el atın güncelleyin ama yaaaaa sadece cumadan cumaya mı görcezzz??

merhabaa

handerya ablam cigdemi ortim olarak kayit ediver opuyorumnanaktan bi zahmett....

nasilsin ablam

güncellerim bulursam opuyorumnanaktan

selma abla niye pes ettin yaaa

Eflatun ve çiğdem aramıza hoşgeldiniz kızlar,bol paylaşımlar ve devamında bol kilo kayıpları diliyorummm:))

Serracım niye öyle düşünüyorsun? sen gir yap paylaşımını,yaz yediğini,içtiğini,sporunu..herkes kime denk gelirse cvp yazıyor artık tatlım geçen seneki gibi değil,kalabalığız!

Aylincim sen kendin orti buluyosun zaten ben iyiki de karışmamışım baksana zor beğendiriyoruz:))

bu arada kızlar ben bugün regl oldum çok mutluyum,dn kafayı yedim düşünmekten Allah olmayanlara,isteyenlere versin ama bana şu anda değil! şubatın 28 çektiğini unutmuşum o yüzden gecikti diye korkmuşum..meloooo aklında olsun sende hesap yaparken şubatı hesap et gerçi inşallah hamilesindir!

ızlemcim,semacım ikinizde (hatta üçünüzde :)) süper gözüküyorsunuz ama bu daha güzel gözükmemek için neden değil!:)) yaz yeni fıstıkları bekliyorrrrrrrrrrrr....

:kedi: kaydirigubbakcemile3 rezl oldum yaaa hehe

KIZ AYLıN BATIRDIN HERŞEYı HA........lmaz:
ıNŞALLAH ÇıĞDEMCıK ÜZÜLMEZ SENDEN......sempatiksalakcinni

selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim

canım gereksiz kuruntu yazıyorsun bizlerinde mesajları kaynıyor ama arsızlık edip tekrar yazıyoruz..hadi gelde yarışalım yafff..
aynen..okulda tatlı yiyorum aaaa...tatlı yedin...simit yaedim bak bak bu gene kilo alacak simit yiyorsun..yani koca ayda yılda bir simit ya..bizi birtek biz anlıyoruz ama takılmıyorum artık
ay aylin çok hoşsun canım ya iki dakkada sattın çiğdemi:))
aynen ya..bari yazılanları editle de kıza ayıp almasın aylin
BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH:
1 yumurta
peynir,zeytin
çökelek,domates
1 dilim ekmek

ARA:
1 elma
1 türk kahvesi

ÖĞLE:
.
canım menünde salata eksik ya da sebze.. onun dışında çok ii..
Melocumm inşallah hamişsindir canım
amin baharcm...sende de haberler iyidir umarım
hadi gözün aydın deryacım..ben şubatı hesaplıyorum zaten canım aklımda
KIZ AYLİN BATIRDIN HERŞEYİ HA........lmaz:
İNŞALLAH ÇİĞDEMCİK ÜZÜLMEZ SENDEN......sempatiksalakcinni

bence de..

canım geçmiş olun ben bilemiyorum ama konu aç istersen illa birileri vardır..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…