hselam canım nerlerdeydin kaçak nasılsın
hselam canım nerlerdeydin kaçak nasılsın
Sağol canım sanada iyi akşamlar opuyorumnanaktanbutterfly sunshine nalcy selma bitanem kızlar iyi akşamlar
teşekkürler ıyıyım ışte sadece dıyet yapmıyorum artık
bazen bira ara vermek iyi geliyo abartma ama olurmu ben de bir ara bunaldım ara vereyim dedim 3 haftada 2.5 kilo aldım aman dikkat benim gibi yapmaıyıyım canım sen nasılsın aslında buralardayım ama artık dıyette degılım
rica ederim canımkendi kendimden alinti yapmisim aslinda sana tesekkür edecektim sagol canim
Sağol canım sanada iyi akşamlar opuyorumnanaktan
bilmiyorumkismile
Bu arada evreli göremedim kaçgündür ..nerelerde acaba CADIARZU
Hmm anladım süslü püslü gezicen mersinlerde yani kaydirigubbakcemile3
Oralarda internet varmı bari bacım girebilicekmisin buraya boshayallersmile
ay aylin alemsin vallah cigdem dünya kadar dil döktün ortak olalim diye pat diye eflatuna atildin, vallah cigdeme ayip ettin kim ne derse desin.klava:
ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:[/QUOTE
vallah kacdir herkes adimi soruyo söylemek istemedim ama artik buraya bira daha güvenim artigi icin söylüyom adim tugba canimzemuszemus
yagmurgözlü gercekten kilonu göstermiyon. hayret vallah
ha bide arkadaslar ada nin resmini ben alinti yaptim bilmeden simdi silin diyo nasil silcem bi yardimci olunyerimseniben
tubacım öncelikle memnun oldum da ismin genel bir isim yanii kim nerden tanısın seni fotoğrafın yok soyismin yok bitanem16 demek zor oluyorda ondan sordum ismini terettüt ediyorsan gene bitanem16 deriz ne olucak sempatiksalakcinni benim için farketmez :1ninca:
izlemcim öncelikle niye yalan söylüyeyim ki bacummmmm???sositososito
TUĞBACIM SEVGİLİ ORTİCİM HELEŞÜKÜR İSMİNİ DUYDUKKKKalkisalkisalkis
şaka yaptumm neslüşüünnn opuyorumnanaktan
babana acil şifalar canım bu arada olumunekankayizsmile
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BAYPAS MI OLDU BABAN???
BENİM BABAMDA AMELİYAT OLDU 1 AY OLDU OLALI ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN İYİ AMA YİNE ÇOK AĞRISI VAR...
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM..:Saruboceq:
acil şifalar baharnazcığım opuyorumnanaktan
Arkadaşlar çok özür diliyorum ilk önce ama bu beni kale almıyorsunuz, bana cevap yazmıyorsunuz gibi laflar cidden kötü hissettiriyor insana kendini.
En niahayetinde hiç birimiz tanışmıyoruz ,akrabalık ,arkadaşlık bağlarımız yok normal haytta .
Burda hedeflerimizin doğrrultusunda paylaşımlarda bulunuyoruz .kimi zaman cevaplanıyor kimi zaman havaya karışıyor .Ama emin olun ben kimsenin kasten bişey yazmadığını düşünmüyorum.Sizde düşünmeyin lütfen .Ben buraya 3 aydır geliyorum toplam 5 -10 mesajın dışındakilerde hep bu topiğe yazdıklarım .inanaın yarısından fazlası havada kalan mesajlardır.Ama ben buna hiç takılmadım . Elimden geldiğincede gördüğüm mesajlara karşılık vermeye çalışıyorum gözlediğim kadarıyla burdaki herkes aynı .sayfalarca Geçmiş olkumaktan iflahımız kesiliyor .çoğu zamn okuduğumuz halde cevap bile yazamıyoruz mesajlara ya iş çıkıyor ,ya çocuk durmuyor yada yemek yanıyor =) sempatiksalakcinni
Uzun lafın kısası arkadaşlar lütfen bu tarz fikirler yüzünden burdan uzak kalmayın.yazmakmı istiyorsunuz yazın içiniz rahatlasın .normal hayattaki sıkıntılar zaten yeterince kasıyor insanı bide burayı dert edinmeyin kendinize
Amacım kimseyi kırmak değil ..Sadece burda güzel ve önyargısız paylaşımlar görmek beni gerçekten mutlu ediyor . HePinizi öpüyorum olumunekankayizsmile
kız neden üstüne alınıyorsun ki sen, kendine haksızlık etme kaymaklı kadayıfımmm, sende biliyorsun ki sende bende elimizden geldiğince bebeklerimize rağmen çok paylaşım yapıp muhabbete katılıyoruz yanii, kız duyanda topikten ayrılıyorsun zanneder haa nereyee sempatiksalakcinni
ya benim ortim nerde ya elma dersem çık armut dersim çıkma
önce selma sendin
sonra ortanca oldu
en son alperen olmuştu ama ben tek başımada yeterim beah :)) sempatiksalakcinni
alperenimde seni arıyordu geçende kaydirigubbakcemile3
Sağol canım sanada iyi akşamlar opuyorumnanaktan
bilmiyorumkismile
Bu arada evreli göremedim kaçgündür ..nerelerde acaba CADIARZU
evrein yatılı misafiri varmış canım bikaç gün gelemeyebilirim demiştüü abartmasa barüüü :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ay aylin çok hoşsun canım ya iki dakkada sattın çiğdemi:))
eflatun hoşgeldin aramıza canım küçük bir karışıklık oldu herhalde :)
Serra hata yapıp cevap yazmadıysak inan kötü niyetimizden veya seni dışladığımız değil ..Hepimize oluyor butür şeyler .sen lütfen kırılma ve paylaşımlarına devam et opuyorumnanaktan
Ortiiim yine kaçırdım kız seni =) regly olsum bugün bu haftayı es geçmem gerekicek mafoldumben
Aylin çok alemsin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çiğdeme ayıp ettin gerçekten .Ben olsam çok üzülürdüm valla mafoldumben alsanaalsanasmile
ayyy üfff rezil oldum sempatiksalakcinni:sinifsinif: özür cigdem yaa akannehir
ızlemcim sen biraz erken başladın alışverişe ..1 ay sonra onlarda büyük gelicek görüceksin delikafadulden
aslinda haklisin bende ilk basladigimda sanki kendi kendime yaziyom gibi birseydim. hoss gerci simdide bek yazan yok, arada bir iste.
ama sen gel yinede farkina varan olur öyle deme kizz:1rolleyes:
ay aylin alemsin vallah cigdem dünya kadar dil döktün ortak olalim diye pat diye eflatuna atildin, vallah cigdeme ayip ettin kim ne derse desin.klava:
bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:[/QUOTE
vallah kacdir herkes adimi soruyo söylemek istemedim ama artik buraya bira daha güvenim artigi icin söylüyom adim tugba canimzemuszemus
yagmurgözlü gercekten kilonu göstermiyon. hayret vallah
ha bide arkadaslar ada nin resmini ben alinti yaptim bilmeden simdi silin diyo nasil silcem bi yardimci olunyerimseniben
kizzlar ben simdilik cikiyom
aksam namazi simdi oldu burda namazimi kilip ders yapacam biraz persembe günü sinavim var lütfen bol bol dua edin insallah iyi gecerzemuszemus
bol sanslarrrr canimm kaydirigubbakcemile5
slmmm bayanlar herkes burdaaaa! :))
kızlar nerede listemiz bilen varmı arada bi el atın güncelleyin ama yaaaaa sadece cumadan cumaya mı görcezzz??
Eflatun ve çiğdem aramıza hoşgeldiniz kızlar,bol paylaşımlar ve devamında bol kilo kayıpları diliyorummm:))
Serracım niye öyle düşünüyorsun? sen gir yap paylaşımını,yaz yediğini,içtiğini,sporunu..herkes kime denk gelirse cvp yazıyor artık tatlım geçen seneki gibi değil,kalabalığız!
Aylincim sen kendin orti buluyosun zaten ben iyiki de karışmamışım baksana zor beğendiriyoruz:))
bu arada kızlar ben bugün regl oldum çok mutluyum,dn kafayı yedim düşünmekten Allah olmayanlara,isteyenlere versin ama bana şu anda değil! şubatın 28 çektiğini unutmuşum o yüzden gecikti diye korkmuşum..meloooo aklında olsun sende hesap yaparken şubatı hesap et gerçi inşallah hamilesindir!
canım gereksiz kuruntu yazıyorsun bizlerinde mesajları kaynıyor ama arsızlık edip tekrar yazıyoruz..hadi gelde yarışalım yafff..açıkçası topiğe girmek artık hiç içimden gelmiyor çünkü en sonn girdiğimde ne yazdıysam kimse bana cevap vermedi okadar üzüldümki anlatamam o yüzden butün şevkim kırıldı şimdi diyetime devam ediyorum ama ben buradan çok destek almıştım zamanında şimdide aynı şeyi göremememk üzdü beni yinede ilgilenen herkese teşekkürlerr umarım herkes istediği kg ye ulaşırrr
aynen..okulda tatlı yiyorum aaaa...tatlı yedin...simit yaedim bak bak bu gene kilo alacak simit yiyorsun..yani koca ayda yılda bir simit ya..bizi birtek biz anlıyoruz ama takılmıyorum artıkçok tşk ederim Denizcim..yok yok ara verdim mi daha kötüye gidiyorum..ordan nolursa olsun burdan kopmucam kendimi iyice bir silkelemeye başladım..melocumun başarı öyküsü de dahil olmak üzere birçok başarı öyküsü okuyup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum..sürekli telkinde bulunuyorum kendime..bu sorunu çözmek zorundayım..işyerindne arkadaşlar oğumgünüm için para toplamış sağolsunlar zarfın üzerindeki her dilek de daha az kilolu olman.....,çok para az kilo vs şeklinde devam ediyor..nasıl üzüldüm anlatamam..akşam eşime gösterdim ee normal bu konuya o kadar çok takılıp gündeme getiriyorsun ki arkadaşların da böyle temennilerde bulunuyorlar dedi...doğru işte yıllardır pelesenk oldu dilimde bu konu eee sonuç ne yok yine aynı noktadayım...artık kimseye bişey söylemeden yoluma devam etmeye çalışcam ..melocumun uyguladığı diyet listesinin çıktısını aldım..evime asıp onu uygulamaya çalışcam işallah onun gibi başarabilirim..
aynen ya..bari yazılanları editle de kıza ayıp almasın aylinay aylin çok hoşsun canım ya iki dakkada sattın çiğdemi:))
canım menünde salata eksik ya da sebze.. onun dışında çok ii..BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
1 yumurta
peynir,zeytin
çökelek,domates
1 dilim ekmek
ARA:
1 elma
1 türk kahvesi
ÖĞLE:
.
amin baharcm...sende de haberler iyidir umarımMelocumm inşallah hamişsindir canım
hadi gözün aydın deryacım..ben şubatı hesaplıyorum zaten canım aklımdaEflatun ve çiğdem aramıza hoşgeldiniz kızlar,bol paylaşımlar ve devamında bol kilo kayıpları diliyorummm:))
bu arada kızlar ben bugün regl oldum çok mutluyum,dn kafayı yedim düşünmekten Allah olmayanlara,isteyenlere versin ama bana şu anda değil! şubatın 28 çektiğini unutmuşum o yüzden gecikti diye korkmuşum..meloooo aklında olsun sende hesap yaparken şubatı hesap et gerçi inşallah hamilesindir!
KIZ AYLİN BATIRDIN HERŞEYİ HA........lmaz:
İNŞALLAH ÇİĞDEMCİK ÜZÜLMEZ SENDEN......sempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?