- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
cigdemcim özür dilerimm canim yaa... eflatunu bizim eski eflatun sandim, o yüzden heycanlandim :)
özür dilerim...
selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim
ben geldim oku oku okuuuuu bitmedi vallahii
nasılsınız bakalım kıslar
ben ogluşalrı uyutum gelicemmm
selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim
editlesem sizin yazdiklarinizi okuycak((
olmaz mı kız kayınvalidemlerde de var gezmeye gitmediğim sürece, hiç oturmuyorum oraya gidince gezmekten kaydirigubbakcemile3 akşamları gelirim muhabbete sempatiksalakcinni kaçarmıyım heeçççç kaydirigubbakcemile3
evrein yatılı misafiri varmış canım bikaç gün gelemeyebilirim demiştüü abartmasa barüüü :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Hoşgeldin niloşum yaaa çok geçmiş olsun annene .Bende bilmiorum hiç endokrin uzmanı falan ama konu açarsan muhakkak fikri olanlar çıkar canım.selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim
narinim ortim hoşgeldin ..Nasıl geçti günün bakalım .kaçak varmı kaçak kaydirigubbakcemileniloş annene geçmiş olsun canım
baharnaz babanada geçmiş olsun canım Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah
ben geldim oku oku okuuuuu bitmedi vallahii
nasılsınız bakalım kıslar
ben ogluşalrı uyutum gelicemmm
hadi bakalım uyutta gel bende oğluşu babasına sattım o uyutmaya çalışıyokaydirigubbakcemile3
he he editlesen bile ben söylerim :) hoş tanışmadık daha ama seni sattı iki dakikada beni görünce derim :)kaydirigubbakcemile3a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?