80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niloş annene geçmiş olsun canım
baharnaz babanada geçmiş olsun canım Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah

editlesem sizin yazdiklarinizi okuycak ((

cigdemcim özür dilerimm canim yaa... eflatunu bizim eski eflatun sandim, o yüzden heycanlandim :)
özür dilerim...

sizde üstüme gelmeyin yavv zayiflicam diyee nebilim istee cburaya cokkk zaman ayiran birinin ortim olmasini istedim ((

yaaaa regl omusummafoldumben

belki bebis vardir diye kendi kendime umutlanmistim
hayirlisi böyleymis

tartida kesin cok cikarim ben simdi yaaaaaamafoldumben

cigdemcim özür dilerimm canim yaa... eflatunu bizim eski eflatun sandim, o yüzden heycanlandim :)
özür dilerim...

ooooo simdide toparla toparlaya bilirsen hadi madem hepimiz edit leyelim bende onu yapmasini bugün ögrendim istersen yapayim

belki durumu kurtaririz daha cigdem okumamistir:roflol:

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin yardımcı olmak isterdim ama bildiğim bir doktor yok melocumun da dediği gibi bir konu açabilirsin birileri çıkar

ben geldim oku oku okuuuuu bitmedi vallahii
nasılsınız bakalım kıslar
ben ogluşalrı uyutum gelicemmm

Altunizade'de Başkent Üniversitesi Hastanesi var. Orada endokronolojide Professör bir kadın vardı. Adını hatırlamıyorum ama zaten tekti o kadın. Geçen sene benim nodüllerimle oldukça iyi ilgilenmişti. Hastası çok oluyor önceden randevuyu ayarlarsanız gidebilirsiniz belki. Geçmiş olsun şimdiden.

Anladım canım .olsun akşamlarda yeter bize 2 lakırdı yaparız . olumunekankayizsmile
bak ben atlaşım evrelin misafirlerini .Aman önemli bişey olmasında ..Özledik o uzun ve güzel yazılarını valla . delikafadulden
Diğer alıntıya cevap vermeyim konu uzamasın canımcım o an o geldi içimden diye yazdım yoksa biyere gittiğim yok yani sempatiksalakcinni

Hoşgeldin niloşum yaaa çok geçmiş olsun annene .Bende bilmiorum hiç endokrin uzmanı falan ama konu açarsan muhakkak fikri olanlar çıkar canım.

niloş annene geçmiş olsun canım
baharnaz babanada geçmiş olsun canım Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah
narinim ortim hoşgeldin ..Nasıl geçti günün bakalım .kaçak varmı kaçak kaydirigubbakcemile

ben geldim oku oku okuuuuu bitmedi vallahii
nasılsınız bakalım kıslar
ben ogluşalrı uyutum gelicemmm

hoşgeldinn ..uyusunlarda büyüsünler canım biz bekleriz seni :teselli:

hadi bakalım uyutta gel bende oğluşu babasına sattım o uyutmaya çalışıyokaydirigubbakcemile3

sunshine sende hoş geldin canım opuyorumnanaktan

geldimmmm ay bugün varya benim kociş işe gidiyor bir baktım omzumda notboook çantası hayırdır dedimmm ee bunu sattımm sana geitirim idarelik bişiy dimezmi sinir oldum vallla
enn çokta siiz özleyecegimmm iç,in sinirlendimmm
benim kociş billg. firmasında vee biizm bilg.. habire degişir

sonracımmaaa gelelim bana dün başlayan reglimi parol içmek gibi bir hata yaparak kestimmm iki tane aspirin içtim umarım tekrardan sökerrr

beşi biryerde çayımı içtim bugün 3defqaa ve iştahımı kestiii
acaba bunu bi dönem içipte biraz ara vermek gerekiyormu bilmiyorummm

bagırsaklarım süt ve kuru meyveyi birlikte tüketmeye başlayınca düzene giridii
keten tohumud ayiyorum tabikideee

melocummmm sevili ortimm
beni sormuşş sagol cnm orticimmmm herşey yolundada pc yoktuuu

izlemmmmmm ben senden çok yanındkai yakışıklıya bayıldımmmm yaaa maş.... ama benim arkk çok güsel tabikiiiiii

yeni gelen arkdaşlar hoşgeldinizz

mineicmm benim iki tane birini satsam digeri yine ana kalıyor senin anlıycagınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…