yaaaa regl omusummafoldumben
belki bebis vardir diye kendi kendime umutlanmistim
hayirlisi böyleymis
tartida kesin cok cikarim ben simdi yaaaaaamafoldumben
aylın kusura bakma canım benım kendıme faydam yok sana nasıl olsun
he he editlesen bile ben söylerim :) hoş tanışmadık daha ama seni sattı iki dakikada beni görünce derim :)kaydirigubbakcemile3a.s.
aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inş kötübişey yoktur dua edin lütfen
ben de aldım ve aynen blacberry aldım onu tavsiye etmişlereyüp sabri tuncer 5 liralık alışverişine 40 liralık perfume jevels setini hediye ediyor. sette vücüt parfümü,losyonu ve el kremi bulunuyorr 25 mart son gün.
Eyüp Sabri Tuncer Online Alışveriş Sitesi]
kızlar sitedeki kampanyalar kısmında okunudum bunu aldım 10liralık bişiyler hediye setimi de blackberry olandan seçtim bakalım nasıl gelicek ihtiyacı olan varsa yararlansın....
kaptım çiçekleri izloşşşşşşşşşş ben de sana öpücük göndereyim Şenizooffff nerdesinizz beee, gece kuşları emekliye mi ayrıldınız yahuu, bende yatim bari yarın sporum var iyi gecelerrr hepinizee
heralde yarın melocum açar tükkanıı bunlar bendennn a.s.
dünkü menüm hatirladigim kadariyla, melocum yorum yaparsan sevinirim cnm ablam
sabah: 1 dilim tavuk salamli k. ekmegi
ara: 1 cilekli yogurt
öglen: pastaneden aldigim fransiz peynirli marullu domatesli sandevic (alman brötchenden olusan ekmekle)
ara: kücük parca elma pastasi (is yerinde bi adam birsey kutluyordu, darilirim yemezsen dedi guclubacismile)
aksam: 4 kepce mercimek corbasi (2 tabak)
ara: 5-6 tane cips (canim cekti)
2,5-3 litre su (500ml si elma suyu)
yarim saat cok terleyecesine KOSU BANDI)
aylin cipsleri yemesen çok güzelmiş..
dünkü menüm hatirladigim kadariyla, melocum yorum yaparsan sevinirim cnm ablam
sabah: 1 dilim tavuk salamli k. ekmegi
ara: 1 cilekli yogurt
öglen: pastaneden aldigim fransiz peynirli marullu domatesli sandevic (alman brötchenden olusan ekmekle)
ara: kücük parca elma pastasi (is yerinde bi adam birsey kutluyordu, darilirim yemezsen dedi guclubacismile)
aksam: 4 kepce mercimek corbasi (2 tabak)
ara: 5-6 tane cips (canim cekti)
2,5-3 litre su (500ml si elma suyu)
yarim saat cok terleyecesine KOSU BANDI)
kücük kücük 5 6 tane be ablam, bitrseycik olmaz, tadimlik aklinialirimsmile
şimdiki fotom 1 mart civarı sayfalarda var..ama en şişman hlimin fotosu yok elmde
herkese günaydınnn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?