elimphia ve aylin90 çok teşekkür ederim.
senin kızın da çok tatlı elimphia maaşallahsağlıkla büyüsünler mutlu olsunlar :Saruboceq:
öncelikle çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda eski saglıgına kavuşursun.bu arada o elimphia nın kıızı değil yegeni canım.bende senin gibi kızı sanmıştım ohaoldumsmile bu arada senin kızınada bayıldım Allahım nazarlardan korusun inşallah.
niloşum annene acil şifalar dilerim canım..kötü düşünmeyin dileğim inş iyi çıkar herşey..selam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim
elimphia ve aylin90 çok teşekkür ederim.
senin kızın da çok tatlı elimphia maaşallahsağlıkla büyüsünler mutlu olsunlar :Saruboceq:
Ya Banucum sorma ya dün akşam Taksimdeydik ya kızlar şunu yiyelim bunu yiyelim ben böyle:ben kaç aydır pizza yemiyorum yicemmmmmmmmm..bir geldi dana kadar herkes dedi ki aaa ne büyükmüş hayatta onu bitiremezsin ben böyle yerimmmmmmm yedim yedim ama mide fesatı geçircem nasıl fazla geldi...hepsi şok bana bakıyolar..bişey demeye kalktılar..hiçbişi demeyin bana beni rahat bırakın diye bir böğürdüm..hepsi sustu..yok düşmanım ya bedenime dibine kadar yedim..üstüne bir de bira içtim..şişti davul gibi..sinir olum yine kendime..işte böyle bakalım nolcak sonum..sözde ben oraya kendime salata yicem diye söz vererek gitmiştim..sempatiksalakcinni
canım geçen ay bende aynen böyleydim.seni çok iyi anlıyorum.ve oturup sebebini düşündüm neden bu hale geldim diye.ben kilo veremediğim bikaç haftadan sonra yada gram gram verdiğimde motivasyonumun düşüp kendimi yemege saldırarak cezalandırdıgım kanaatine vardım.nezaman kilo versem daha bi dört elle sarılıyorum diyete ama veremediğimde hemen yemek yiyerek intikam alıyorum ne saçma değil mi ama böyle yani psikolojim o anda.acaba sendede böyle bi durum olmuş olabilir mi canım.:uhm:
ben tekrar toparlanmaya çalışıyorum.kilo vermem gerekki motivasyonum düşmesin.inşallah bu haftada verebilmişimdir :Saruboceq:
valla Denizcim böyle gidersem daha da mutsuz olcam bu kesin..bak yaz geliyor yine oraya gidelim buraya gidelim diyecek eşim ben mutsuz mutsuz gidicem biliyorum o nedenle hemen harekete geçmem gerek..tamam yeter bu kadar şımarıklık ..melocumun uyguladığı listeye başlıyorum akşam da ihtiyaç listesi falan yapıcam..sabahları yine kalkıp spora başlıcam başka türlü olmayacakkkkkkkkkkk
cnm burdayım da pek karşılaşamıyoruz.bu arada babana çok geçmş olsun ve sennde doğum gününü kutlarımopuyorumnanaktanya benim ortim nerde ya elma dersem çık armut dersim çıkma
önce selma sendin
sonra ortanca oldu
en son alperen olmuştu ama ben tek başımada yeterim beah :)) sempatiksalakcinni
inşallh güzel bir şeklde atlatrsınkizzlar ben simdilik cikiyom
aksam namazi simdi oldu burda namazimi kilip ders yapacam biraz persembe günü sinavim var lütfen bol bol dua edin insallah iyi gecerzemuszemus
cnm çok geçmş olsunselam kızlar nasılsınız benim moralim bozuk annem rahatsız böbreküstü bezinde kitle var ve 2 yıldır takip altında 4 gün önce emar çekildi ve üroloji dr büyüme olduğunu ve endokrin dr gitmesi gerektiğini söyledi sizin bildiğiniz endokrin dr varmı ben ist yaşıyorum ümraniyede yardımcı olursanız sevinirim
üzülme tatlım opuyorumnanaktanyaaaa regl omusummafoldumben
belki bebis vardir diye kendi kendime umutlanmistim
hayirlisi böyleymis
tartida kesin cok cikarim ben simdi yaaaaaamafoldumben
ben de aldım ve aynen blacberry aldım onu tavsiye etmişler
kaptım çiçekleri izloşşşşşşşşşş ben de sana öpücük göndereyim Şeniz
merhaba herkesee ..
İzlemcim pijamalarına bayıldım canım ..
Çocuk ruhlu olduğunu bir kes daha anladım valla gamyoncuiremsu
şu en sondaki elbisede harika yakışmış Güle güle giy canım .Benimde sosyete pazarına gidesim geldi .
Nihalcim evet çok abartmışsın dün ama o kaçamaklar seni kendine getirmiş gibi sanki.
yarından tezi yok senide aramızda görmek istiyoruz artık kaydirigubbakcemile
Eflatun bugünki menün gerçekten ideal olmuş .İnş kaçakların olmazlmaz: yerimseniben
melocumm sen okuldasındır şimdi ama olsun Şeniz
Aylincim akşamları cips yemek yerine yarım bardak sütle bir meyve yesen çok sağlıklı olur canım yaa :1ninca:
Hemşerim öpüldün canım a.s.
Ve ve veee ORTİİİm .. Şeniz
bu hafta hastalıklı olarak kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar mazur görsünler bizi .haftaya yine kaptırmayalım kimselere birinciliği :lepi: İnş tabi boshayallersmile
izlem cim resimlerine baktım kızzz o senmisin çok incelmişsin cnm hepside çok yakşmış
selamm
kuzucuklarımı uyuttummm beşibiryerd eiçiyorum bitsinde yemek yiycem 20. dk sonraa
izlemmmmmmmmmm valla bende bayıldım ya bend egidicme pazara a
narinn benim yaşadıklarım ı ne kadarda güsel anlatmışsın yaaa
valla 3 haftam boşa geçtii ya gramlarla ugraştım yada kilo veremdim bugün regli oldumm tartı nasıl göstericek bilemiyorum ama 833 ü gömek gerçekten cnmı sıkıyor artık yaa
kıslar tavuk ciger yiycemmde ölçü olarak ne kadar yiyorsunuzz
KIZ İZLEM KIYAFETLERİNİ GÖRDÜM GÜZELMİŞ.:dance:
BU FOTODAKİLER SENMİSİN YA ÇOK ZAYIF GÖRÜNÜYORSUN KIZZZZZ..aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?