80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kızım belki bana bu kadar benzemez kızlar ya ...annesiyle hiç alakası yok..işallah vücudu bana benzemezsempatiksalakcinni

niloşum annene acil şifalar dilerim canım..kötü düşünmeyin dileğim inş iyi çıkar herşey..
elimphia ve aylin90 çok teşekkür ederim.

senin kızın da çok tatlı elimphia maaşallah sağlıkla büyüsünler mutlu olsunlar :Saruboceq:

eflatun aramıza hoşgeldin..a.s.maşallah bebişin çok tatlı...iyi günlerde büyüt..

canım geçen ay bende aynen böyleydim.seni çok iyi anlıyorum.ve oturup sebebini düşündüm neden bu hale geldim diye.ben kilo veremediğim bikaç haftadan sonra yada gram gram verdiğimde motivasyonumun düşüp kendimi yemege saldırarak cezalandırdıgım kanaatine vardım.nezaman kilo versem daha bi dört elle sarılıyorum diyete ama veremediğimde hemen yemek yiyerek intikam alıyorum ne saçma değil mi ama böyle yani psikolojim o anda.acaba sendede böyle bi durum olmuş olabilir mi canım.:uhm:
ben tekrar toparlanmaya çalışıyorum.kilo vermem gerekki motivasyonum düşmesin.inşallah bu haftada verebilmişimdir :Saruboceq:

valla Denizcim böyle gidersem daha da mutsuz olcam bu kesin..bak yaz geliyor yine oraya gidelim buraya gidelim diyecek eşim ben mutsuz mutsuz gidicem biliyorum o nedenle hemen harekete geçmem gerek..tamam yeter bu kadar şımarıklık ..melocumun uyguladığı listeye başlıyorum akşam da ihtiyaç listesi falan yapıcam..sabahları yine kalkıp spora başlıcam başka türlü olmayacakkkkkkkkkkk

evet tatlım emin ol dahada mutsuz olacaksın.bende sinir olurum tatil beldelerine gitmekten.eşim ikidirhem bi çekirdek ben yanında dana kadar.hiç keyfini çıkaramam.hatta asık suratlı çekilmez oluyorum.farkındayım.ama inşallah bu yaz böyle olmayacak.bunu kendime yapmayacagım.bu arada yeni diyetisyen bulmadın mı canım.dene bakalım listeyi inşallah işe yarar.bende yeniden diyetisyenime gitmeye başladım bu arada yeniden başladıgımdan eşimin haberi yok.hatta yarınki randevuyu haftasonuna aldım farkına varmasın diye nede olsa cumartesi çalışıyor.:jeyyar: süpriz yapmak istiyorum ona o benim bu işi bırakıp pes ettiğimi sanıyor.bu sefer pes etmeye niyetim yok Allahın izniyle inşallah :dance: :lepi:

merhaba herkesee ..
İzlemcim pijamalarına bayıldım canım ..
Çocuk ruhlu olduğunu bir kes daha anladım valla gamyoncuiremsu
şu en sondaki elbisede harika yakışmış Güle güle giy canım .Benimde sosyete pazarına gidesim geldi .

Nihalcim evet çok abartmışsın dün ama o kaçamaklar seni kendine getirmiş gibi sanki.
yarından tezi yok senide aramızda görmek istiyoruz artık kaydirigubbakcemile

Eflatun bugünki menün gerçekten ideal olmuş .İnş kaçakların olmaz lmaz: yerimseniben

melocumm sen okuldasındır şimdi ama olsun Şeniz

Aylincim akşamları cips yemek yerine yarım bardak sütle bir meyve yesen çok sağlıklı olur canım yaa :1ninca:

Hemşerim öpüldün canım a.s.

Ve ve veee ORTİİİm .. Şeniz
bu hafta hastalıklı olarak kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar mazur görsünler bizi .haftaya yine kaptırmayalım kimselere birinciliği :lepi: İnş tabi boshayallersmile

tülaycım bizim hastalıklı halimiz bile birinci olmamıza engel olamaz canım aklinialirimsmile kim tutar bizi ne kadar uyumlu bi çiftiz regli günlerimiz bile aynı olumunekankayizsmile

ya benim ortim nerde ya elma dersem çık armut dersim çıkma
önce selma sendin
sonra ortanca oldu
en son alperen olmuştu ama
ben tek başımada yeterim beah :)) sempatiksalakcinni
cnm burdayım da pek karşılaşamıyoruz.bu arada babana çok geçmş olsun ve sennde doğum gününü kutlarımopuyorumnanaktan
kizzlar ben simdilik cikiyom

aksam namazi simdi oldu burda namazimi kilip ders yapacam biraz persembe günü sinavim var lütfen bol bol dua edin insallah iyi gecerzemuszemus
inşallh güzel bir şeklde atlatrsın
cnm çok geçmş olsun
yaaaa regl omusummafoldumben

belki bebis vardir diye kendi kendime umutlanmistim
hayirlisi böyleymis

tartida kesin cok cikarim ben simdi yaaaaaamafoldumben
üzülme tatlım opuyorumnanaktan

izlem cim resimlerine baktım kızzz o senmisin çok incelmişsin cnm hepside çok yakşmış

selamm
kuzucuklarımı uyuttummm beşibiryerd eiçiyorum bitsinde yemek yiycem 20. dk sonraa

izlemmmmmmmmmm valla bende bayıldım ya bend egidicme pazara a
narinn benim yaşadıklarım ı ne kadarda güsel anlatmışsın yaaa
valla 3 haftam boşa geçtii ya gramlarla ugraştım yada kilo veremdim bugün regli oldumm tartı nasıl göstericek bilemiyorum ama 833 ü gömek gerçekten cnmı sıkıyor artık yaa

kızlar bende deli gibi tatlılara saldırıyorum özelliklede çikolataya reglim yakın olsamda kurtulsam:icecream:

tülaycım bende içerenköyde oturuyorum yakın sayılırız.bizim burda nerede sosyete pazarı var.izleme çok özendim valla:jeyyar:

tülaycım bende içerenköyde oturuyorum yakın sayılırız.bizim burda nerede sosyete pazarı var.izleme çok özendim valla:jeyyar:

ben de aldım ve aynen blacberry aldım onu tavsiye etmişler

kaptım çiçekleri izloşşşşşşşşşş ben de sana öpücük göndereyim Şeniz

bende blacberry istedim kız çok severim baharat kokularını buram buram kaydirigubbakcemile3 inşallah iyi çıkar şekerim ikimizden başka ilgilenen olmamışş baksana :jeyyar: :jeyyar:

tülaycığım teşekkürler tatlım evet yaa çocuk ruhlu bir yanım var, çift karakterliyimdir ben ikizler burcu bi yanım çocuk bir yanım çok olgundur :kedi: :kedi:

vallahi kimse bahsetmemiş acaba fotoğrafım görünmedimi dedim eyvahedigeldismile sen yazınca anladım çıktığını resmin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

izlem cim resimlerine baktım kızzz o senmisin çok incelmişsin cnm hepside çok yakşmış

ayy saol canım benim fotodaki, bugün yanımda spor yapan kadınlarda dedi, sen kilo veriyomusu geldiğin gibi değilsin çok sıkılaşmışsın dedii bi mutlu oldum kii sempatiksalakcinni ama ölçüler pek öle demiyor sevdacım yaa 2 haftadaa 2cm filan fark oluyor az mı çok muu :umursamaz:

git tabii kız ver kaynanana bebekleri, 3 saat yetiyor :lepi: o kalabalığı seviyorum haftaya salı gene gidicem bikaç tane daha tshirt alıcam valla berşika mango hemde markaları okunduğu gibi yazdım valla berska diye yazılıyo sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elbiseninde bi sürü rengi vardı ben pembe ve kırmızı çok severim bunu beğendim :kedi:

KIZ İZLEM KIYAFETLERİNİ GÖRDÜM GÜZELMİŞ.:dance:
BU FOTODAKİLER SENMİSİN YA ÇOK ZAYIF GÖRÜNÜYORSUN KIZZZZZ..aklinialirimsmile

kıslar tavuk ciger yiycemmde ölçü olarak ne kadar yiyorsunuzz

banuummmm ben bayılıyorum ya tavuk ciğerinee, 2 baş soğan doğruyorum ortasndan kes piyazlık doğra, önce azıcık sıvı yağda ciğerleri sotele bi tabağa al sonra soğanları tavaya at tavayı yıkamadan ikisibirden olunca soğanlar yanıyor, soğanda ölünce ikisini birden sotele ayyy canım çekti difrize bi bakim varsa bende yapim kaydirigubbakcemile3 ne bilim ben bi çorba kasesi kadar yiyorum canım yanında süzme yoğurt ooffffff cokacimcoook anacım bende bu iştah varken işim zor :mymeka: :roflol:

KIZ İZLEM KIYAFETLERİNİ GÖRDÜM GÜZELMİŞ.:dance:
BU FOTODAKİLER SENMİSİN YA ÇOK ZAYIF GÖRÜNÜYORSUN KIZZZZZ..aklinialirimsmile

benimm kuu kim olcak ibo değil wallaa onun saçı yok :roflol: :roflol: :roflol:
fotodandır yaa taş gibi 76 kiloyum bugüne bugün delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…