Gördüm canım görmezmiyim..aynı tas ,aynı hamam işte terleyip kilo vermeye çalıyoruz hala 2 haftan var ondan sonra burdasın..
opuyorumnanaktan inşallah canım yaa.. sağlıkla bi doğsun kuzucuk da sonra tabiki burdayım olumunekankayizsmile 90 dan fazla da olsam başka topiğe gidermiyim hiç :kedi: şu an 87 yim gerçi ama :kedi: oğluş kilo alsın diye abartmazsam son günlerde kaydirigubbakcemile3 olsun canımm.. en azından bi çaban varr.. vee halaa burdasın ne güzell...
günaydın herkeseeeeeeeee
sonunda reglim başladı tam anlmıylaaa
ama tartıd ayine fark etmeyecek sanırımmm
artık 83 ü görmek istemiyorumm yaaaa
kızlar günaydın nasılsınız
günaydiiiiiiin :1hug:
nasılsın aylincim günün nasıl başladı ya inanırmısın akşama kadar diyet harika gidiyor ama akşam içimden başka bi çiğdem çıkıp deli gibi tatlı ve recel yiyorum neolacak bu halim ya
arkadaşlar ben bu akşamları neyapıcam bana yardımcı olun
nihlcim doğum günün kutlu olsun canım
çok tşk ler kızlar..NİHALCİM NİCE MUTLU SENELERE..İNŞALLAH SENEYE BEBİŞİNLE GEÇİRİRSİNN..:ecrin_bebek:
canımsın çok teşekkür ederim, sengüzel gözlerinden güzel bakıyorsunda ondan öle :kedi:
teşekkür ederim sevdacım saolasınn aklinialirimsmile
boydan değil sanırım foto, ama üst taraf gayet formda görünüyor canım maşallah benim ortağıma kaydirigubbakcemile5
amiiinnnnnnn tülayım saolasın :lepi:
eweeetttt bayanssulusmile
canım benim yazılanlar arada kaynayabiliyor bazen sakın alınganlık yapma her zaman gel lütfen :hulya:
teşekkürler canım mucukk
wallahi azarın dibine vurdum kızlar, uzun zamandır gitmiyordum çok iyi geldi, çok mutlu oldum pazarda hemen elim xl filan gidiyor satıcılarda aman abla ne yaptın sana m filan olur diyorlar allaahhhhh hihoyyyt hihoyyyt adamları öpecektim vallahii :jeyyar:
süper şeyler var pazarda kızlar imkanınız varsa hemen gidin derim akşama resim çeker koyarım derleyip kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bazılarınız resmimi görmedi sanırım yorum yapmadı küstüm işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nesli, nihal, ada, mine hıhhh konuşmayın benle iştee naniknanik naniknanik naniknanik
çook geçmiş olsun canım şu anda iyi olmasına sevindim..acil şifalarnerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim
çok tşk ederim tatlım..selma nasılsın nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
nihalin doğumgünü sanırım mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara canım
benimde doğum günüm yoğunluktan ve yorgunluktan günün anlam ve önemini kaçırmış durumdayım :)) eve girer girmez pc başına oturduğum için şimdi mutfağa gidip birşeyler hazırlamanın vakti geldi
teşekkürler ıyıyım ışte sadece dıyet yapmıyorum artık
selmacım biz snele bir kafaları tokuşturup kendimize gelelim nedir bu halimiz tatlım yaaa
yeter da anca bu kadar alıntı yapabildim ha ne döktürmüşsünüz maşallah
nihal nbr cnmmm
sende çıldırmışsın benimkii heee bend ekendimi ancka toplayabildim çok yemeidm ama füzensiz ve dengesizce yedimmmmm
ama bu kilolardan kurtulmak lazımmmm cnm yaa biz diyete nekadar küssekteee
kilolar bize küsmüyorrrrrrr
Melom stres yaptıkça daha kötü oluyor .boşver biraz oluruna bırak .herşey kesinleşsin sonra düzene girersin canım..
Eflatun avatardaki senn bebiş sanırım .çok tatlıymış yaa allah bağışlasın ..Menünde güzel canım sabahki peynirin çok olmuş sanki =)
İnsan burda yazınca ne çk yediğinin farkına varıyor .Bide diyette değilken yazsak demekki ohoo akannehir
Çiğdem hoşgeldin sende
ya ya evet o benim kızım :) şimdilerde istediğim kadar kucağıma alamasam da yatakta birlikte uzanıp eğleniyoruz :) peyniri bugün azalttımzemuszemus
Ya Banucum sorma ya dün akşam Taksimdeydik ya kızlar şunu yiyelim bunu yiyelim ben böyle:ben kaç aydır pizza yemiyorum yicemmmmmmmmm..bir geldi dana kadar herkes dedi ki aaa ne büyükmüş hayatta onu bitiremezsin ben böyle yerimmmmmmm yedim yedim ama mide fesatı geçircem nasıl fazla geldi...hepsi şok bana bakıyolar..bişey demeye kalktılar..hiçbişi demeyin bana beni rahat bırakın diye bir böğürdüm..hepsi sustu..yok düşmanım ya bedenime dibine kadar yedim..üstüne bir de bira içtim..şişti davul gibi..sinir olum yine kendime..işte böyle bakalım nolcak sonum..sözde ben oraya kendime salata yicem diye söz vererek gitmiştim..sempatiksalakcinni
ya ya evet o benim kızım :) şimdilerde istediğim kadar kucağıma alamasam da yatakta birlikte uzanıp eğleniyoruz :) peyniri bugün azalttımzemuszemus
teşekkür ederim canım..alıntıyı silersen sevinirim..resmi sileceğim...))ayrıca semacım eve geldim hemen açtım bilgisayarımı çok hoşsun tatlım hakikaten kilonu hiç göstermiyorsun
çok geçmiş olsun canım..ALLAH acil şifalar versin..nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim
ay aylin alemsin vallah cigdem dünya kadar dil döktün ortak olalim diye pat diye eflatuna atildin, vallah cigdeme ayip ettin kim ne derse desin.klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
memnun oldum tuğba..bende sema...ewet canımın içi haklısın da, şimdi ben haftaya cumartesi mersine gidicem ya sositososito orda giymek için aldım bişiyleraklinialirimsmile akşama resimleri eklerim ayyy vallahi incelmek gibisi yok, aldığım cici pijamaların güzel durması bile mutlu ediyor benii :kedi:[/QUOTE
vallah kacdir herkes adimi soruyo söylemek istemedim ama artik buraya bira daha güvenim artigi icin söylüyom adim tugba canimzemuszemus
yagmurgözlü gercekten kilonu göstermiyon. hayret vallah
ha bide arkadaslar ada nin resmini ben alinti yaptim bilmeden simdi silin diyo nasil silcem bi yardimci olunyerimseniben
neslicim babana acil şifalar dilerim..geçmiş olsun canım..
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BAYPAS MI OLDU BABAN???
BENİM BABAMDA AMELİYAT OLDU 1 AY OLDU OLALI ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN İYİ AMA YİNE ÇOK AĞRISI VAR...
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM..:Saruboceq:
toprammm ne güzel yazmışın..sana aynen katılıyorum..alınganlık yapmaya hiç gerek yok..Arkadaşlar çok özür diliyorum ilk önce ama bu beni kale almıyorsunuz, bana cevap yazmıyorsunuz gibi laflar cidden kötü hissettiriyor insana kendini.
En niahayetinde hiç birimiz tanışmıyoruz ,akrabalık ,arkadaşlık bağlarımız yok normal haytta .
Burda hedeflerimizin doğrrultusunda paylaşımlarda bulunuyoruz .kimi zaman cevaplanıyor kimi zaman havaya karışıyor .Ama emin olun ben kimsenin kasten bişey yazmadığını düşünmüyorum.Sizde düşünmeyin lütfen .Ben buraya 3 aydır geliyorum toplam 5 -10 mesajın dışındakilerde hep bu topiğe yazdıklarım .inanaın yarısından fazlası havada kalan mesajlardır.Ama ben buna hiç takılmadım . Elimden geldiğincede gördüğüm mesajlara karşılık vermeye çalışıyorum gözlediğim kadarıyla burdaki herkes aynı .sayfalarca Geçmiş olkumaktan iflahımız kesiliyor .çoğu zamn okuduğumuz halde cevap bile yazamıyoruz mesajlara ya iş çıkıyor ,ya çocuk durmuyor yada yemek yanıyor =) sempatiksalakcinni
Uzun lafın kısası arkadaşlar lütfen bu tarz fikirler yüzünden burdan uzak kalmayın.yazmakmı istiyorsunuz yazın içiniz rahatlasın .normal hayattaki sıkıntılar zaten yeterince kasıyor insanı bide burayı dert edinmeyin kendinize
Amacım kimseyi kırmak değil ..Sadece burda güzel ve önyargısız paylaşımlar görmek beni gerçekten mutlu ediyor . HePinizi öpüyorum olumunekankayizsmile
canım baharcım..doğumgününü kutlarım..nice yıllara tatlım..sevdiklerinle birlikte..sağlıkla huzurla...mutlu yıllar..selma nasılsın nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
nihalin doğumgünü sanırım mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara canım
benimde doğum günüm yoğunluktan ve yorgunluktan günün anlam ve önemini kaçırmış durumdayım :)) eve girer girmez pc başına oturduğum için şimdi mutfağa gidip birşeyler hazırlamanın vakti geldi
İzlemcim,semacım ikinizde (hatta üçünüzde :)) süper gözüküyorsunuz ama bu daha güzel gözükmemek için neden değil!:)) yaz yeni fıstıkları bekliyorrrrrrrrrrrr....
teşekkürler kaptanım..senin yanında sönük kalırız biz...))olumunekankayizsmile
elimphia ve aylin90 çok teşekkür ederim.
senin kızın da çok tatlı elimphia maaşallahsağlıkla büyüsünler mutlu olsunlar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?