80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gördüm canım görmezmiyim..aynı tas ,aynı hamam işte terleyip kilo vermeye çalıyoruz hala 2 haftan var ondan sonra burdasın..

opuyorumnanaktan inşallah canım yaa.. sağlıkla bi doğsun kuzucuk da sonra tabiki burdayım olumunekankayizsmile 90 dan fazla da olsam başka topiğe gidermiyim hiç :kedi: şu an 87 yim gerçi ama :kedi: oğluş kilo alsın diye abartmazsam son günlerde kaydirigubbakcemile3 olsun canımm.. en azından bi çaban varr.. vee halaa burdasın ne güzell...

doguma az kalmış anladıgım kadarıyla.Allah hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydın herkeseeeeeeeee

sonunda reglim başladı tam anlmıylaaa
ama tartıd ayine fark etmeyecek sanırımmm
artık 83 ü görmek istemiyorumm yaaaa

gözünaydın canım.inşallah 82 rakamını görürsün bu cuma tatlım olumunekankayizsmile

kızlar günaydın nasılsınız

iyiyiz canım sen nasılsın

bu arada yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgelmişler diyorum vereliniortak

nasılsın aylincim günün nasıl başladı ya inanırmısın akşama kadar diyet harika gidiyor ama akşam içimden başka bi çiğdem çıkıp deli gibi tatlı ve recel yiyorum neolacak bu halim ya

abla günüm cok iyi basladida recel tatli yasak hele aksamlarii alsanaalsanasmile git odana yat, tv izle, mutfaga ugrama. ben öyle yapyiorum.
aksam en son 17 de yiyorum. karnim acikirsa bir kac cerez yiyorum, masaya konuluyorda tv izlerken :mymeka:

yeme bosverr...

arkadaşlar ben bu akşamları neyapıcam bana yardımcı olun

merhaba çigdemmmm ben banuu

bende aynen snein giiydim özellikle geceleri canavar gibi oluyorummm diyete başladıgımdan beri yktuuuu ama nasıl direncim kırıldıysa 2 3 gece yaptım aynı şeyii ama bii suçluluk duygusu ileeeee

gece ögünü koydunmu cnm menüneee ben 10 da süt ve kuru meyve yiyorum tatlı ihtiyacım gidiyorrr tavsiye edeirm sanadaaa birde bitki çayları en ii çözümm bu işeeeee

nihal nbr cnmmm
sende çıldırmışsın benimkii heee bend ekendimi ancka toplayabildim çok yemeidm ama füzensiz ve dengesizce yedimmmmm

ama bu kilolardan kurtulmak lazımmmm cnm yaa biz diyete nekadar küssekteee
kilolar bize küsmüyorrrrrrr

topikte regl günü sanirim bugün hehe
benim ay basi oluyor hep

nihlcim doğum günün kutlu olsun canım

NİHALCİM NİCE MUTLU SENELERE..İNŞALLAH SENEYE BEBİŞİNLE GEÇİRİRSİNN..:ecrin_bebek:
çok tşk ler kızlar..

yaa canım kızma valla şirkette açılmıyor fotolar kaç gündür de akşamları evden giremiyorum ondan toprağım..gaza gelmek için bakmak istiyorum sakın silme ..

Ya Banucum sorma ya dün akşam Taksimdeydik ya kızlar şunu yiyelim bunu yiyelim ben böyle:ben kaç aydır pizza yemiyorum yicemmmmmmmmm..bir geldi dana kadar herkes dedi ki aaa ne büyükmüş hayatta onu bitiremezsin ben böyle yerimmmmmmm yedim yedim ama mide fesatı geçircem nasıl fazla geldi...hepsi şok bana bakıyolar..bişey demeye kalktılar..hiçbişi demeyin bana beni rahat bırakın diye bir böğürdüm..hepsi sustu..yok düşmanım ya bedenime dibine kadar yedim..üstüne bir de bira içtim..şişti davul gibi..sinir olum yine kendime..işte böyle bakalım nolcak sonum..sözde ben oraya kendime salata yicem diye söz vererek gitmiştim..sempatiksalakcinni

ya ya evet o benim kızım :) şimdilerde istediğim kadar kucağıma alamasam da yatakta birlikte uzanıp eğleniyoruz :) peyniri bugün azalttımzemuszemus

benim bugünkü menüm:

sabah kalkınca
ballı-sirkeli ılık su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 ince dilim ekmek
1 kaşık pekmez

Ara
1 mandalina

Öğle
1 kase çorba
Patlıcan Oturtma
2 dilim ekmek veya 4 kaşık pilav
Salata

ıkindi
1/2 kase K-flakes ve süt

Akşam
1 kase çorba
Patlıcan oturtma
2 ince dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Gece
1 Elma

Yatarken
1 bardak süt

bakalım ne kadarına uyabileceğim :S

ah ablam naptin sen :umursamaz: dikkat et ablam kendine gel artik :1hug:

ya ya evet o benim kızım :) şimdilerde istediğim kadar kucağıma alamasam da yatakta birlikte uzanıp eğleniyoruz :) peyniri bugün azalttımzemuszemus

masallah cok tatliiiiii

ayrıca semacım eve geldim hemen açtım bilgisayarımı çok hoşsun tatlım hakikaten kilonu hiç göstermiyorsun
teşekkür ederim canım..alıntıyı silersen sevinirim..resmi sileceğim...))

elimphia ve aylin90 çok teşekkür ederim.

senin kızın da çok tatlı elimphia maaşallah sağlıkla büyüsünler mutlu olsunlar :Saruboceq:

elimphia ve aylin90 çok teşekkür ederim.

senin kızın da çok tatlı elimphia maaşallah sağlıkla büyüsünler mutlu olsunlar :Saruboceq:

öncelikle çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda eski saglıgına kavuşursun.bu arada o elimphia nın kıızı değil yegeni canım.bende senin gibi kızı sanmıştım ohaoldumsmile bu arada senin kızınada bayıldım Allahım nazarlardan korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…