80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi günler kızlar

iyi günler çiğdemcim hoşgeldin

eflatuncum sanada geçmiş olsun ddileklerimi yazmıştım ama arada göremedin sanırım bebeğin de çok tatlı maşallah en kısa zamanda kollarına alırsın inşallah yavrunu şekerim kaydirigubbakcemile5

kıs izlem alemsin ya nasılda anlatmışsınnn vlla olmasa ben bile yapardım yani bu anlatmayaaa
ben cigerler kavrulunca soganıda atıyorum içene hepsi eraber sote oluyor
yaz olsaaa biber filan daha ii olur aslındaaa

sen dip frizie yıkayıp mı atıyon

izlem fotograflarını çok merak ettim nerden b akabilirim

banu bende 83 kiloyum ve gerçekten artık gram oynamıyorum ama akşamları deli gibi tatlı yiyorum

benimm kuu kim olcak ibo değil wallaa onun saçı yok :roflol: :roflol: :roflol:
fotodandır yaa taş gibi 76 kiloyum bugüne bugün delikafadulden delikafadulden

yok yok çok sıkılaşmışsın cnm tabii spor çok farkettiriyor.ben bu sıralar yapamıyorum.ayrıca 2 haftada 2 cm bence gayet güzel.mersindede bizim yerimizede gez anacıgımsempatiksalakcinni

merhaba bana yardım edin kızlar bütün gün çok güzel diyet yapıyorum akşam içimden başa bir çiğdem çıkıp tatlı çikolata oğlumun bütün abur cuburunu yiyorum bu şeker isteğini bastırmak iin ne önerirsiniz

çiğdemciğim fotolarımı dün akşam koymuştum canım bikaç sayfa geriye gidersen görebilirsin bulamassan alıntı yapatız şekerim zemuszemus

alperenim ewet sıkılaştığımı hissediyorum ama şu çıkıntı basenleri eridiğini görmessem rahat yok bana :umursamaz: :umursamaz:

mersinde gezerim tabii sizin içinde kaşıklarım silifkenin yoğurdunuu
kaydirigubbakcemile3

spordan geleli 2 saat oldu ben bişiyler yiyem kızlarr haa banu ben yıkamıyorum kız aldığım gibi koyuyorum tablasıyla, vaktim varsa kendiliğinden buzunun çözülmesini bekliyorum hemen yiyceksem mikrodalgada çözdürüp şöle bir süzgüde sudan geçirip doğruyorum ayrıca ben yüreğini de çok severim offffffffffffff banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerden aklıma düşürdünnn :mymeka:

çigdemcim bende 83 kiloda çaıldım cnm ama ben sadece 6 kilo verdim 2 .5 ayda okadar adet düzensilziklerim ve kabızlık nedeni ile çakıldımmm ve sonra azmim kırıldııı şimdi yeniden toparlanıyorum bakalımmm

bir kaç sayfa öncede yazdım ama görmedin sanırım cnmm
akşamlrı tatlı krizini engelleyen tek şey kuru meyveee
bend eburdaki ark tavsiyesi ile aldım akşamlrı bir bardak süt ile beraber ya bir incir yada 4 kaysı yiyorummm keisyor tavsiye ederimmm

birde ballı sütte içebilirsinn içine tarçın atıp tarçınnn tatlı ihtiyacını karşılayacaktır cnmm

inan çok merak ettim şu fotografları alıntı yapsana

kısss be yıkıyomda çok kötü oliylerr bende yıkamayım bari idahaaaa
ama oo yüregin içindeki kan pırtısımıdır neidr midemi alt üstt ediyor benimmm

daha tam çözemedim sayfayı geçmiş mjs nerden bakıldığını keşfedemedim daha deniycem söylediğini diyetisyene gidiyorum bir öğün elma sirkesi diğer öğünler limonlu su verdi hafta yüzüne bakamıycam dr ya inanırmısın gözüm dönüyor tatlıyı görünce biyandan da hamile kalmaya çalışıyorum işallah bu ay size müjdeli bi haber veririm mide bulantım ve kasık ağrıları var

BANUCUM ıKıZLERıNıN FOTOSUNU AVATARINA KOYSANA YA ÇOK MERAK ETTıM SORUN OLMAZSA ıKıZLER ÇOK HOŞUMA GıDıYOR.KEŞKE BENıMDE OLSA...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…