iyi günler kızlar
banuummmm ben bayılıyorum ya tavuk ciğerinee, 2 baş soğan doğruyorum ortasndan kes piyazlık doğra, önce azıcık sıvı yağda ciğerleri sotele bi tabağa al sonra soğanları tavaya at tavayı yıkamadan ikisibirden olunca soğanlar yanıyor, soğanda ölünce ikisini birden sotele ayyy canım çekti difrize bi bakim varsa bende yapim kaydirigubbakcemile3 ne bilim ben bi çorba kasesi kadar yiyorum canım yanında süzme yoğurt ooffffff cokacimcoook anacım bende bu iştah varken işim zor :mymeka: :roflol:
benimm kuu kim olcak ibo değil wallaa onun saçı yok :roflol: :roflol: :roflol:
fotodandır yaa taş gibi 76 kiloyum bugüne bugün delikafadulden delikafadulden
merhaba bana yardım edin kızlar bütün gün çok güzel diyet yapıyorum akşam içimden başa bir çiğdem çıkıp tatlı çikolata oğlumun bütün abur cuburunu yiyorum bu şeker isteğini bastırmak iin ne önerirsiniz[/QUO
hoşgeldn tatlım.valla kelin ilacı olsa başına sürerdi aynı dertten bendede var bu sıralar 2,5 aydır ii gidiyordum.irademe sahip çıkarak ve spor yaparak.13 kg verdim.şuan 76 da takıldım.acayip abur cubura düştüm.elma sirkeli su dene bakalım bide bitki çayları kesiyor diyorlar ama ben içemiyorumsenağlama
merhaba bana yardım edin kızlar bütün gün çok güzel diyet yapıyorum akşam içimden başa bir çiğdem çıkıp tatlı çikolata oğlumun bütün abur cuburunu yiyorum bu şeker isteğini bastırmak iin ne önerirsiniz
çiğdemciğim fotolarımı dün akşam koymuştum canım bikaç sayfa geriye gidersen görebilirsin bulamassan alıntı yapatız şekerim zemuszemus
alperenim ewet sıkılaştığımı hissediyorum ama şu çıkıntı basenleri eridiğini görmessem rahat yok bana :umursamaz: :umursamaz:
mersinde gezerim tabii sizin içinde kaşıklarım silifkenin yoğurdunuu kaydirigubbakcemile3
çigdemcim bende 83 kiloda çaıldım cnm ama ben sadece 6 kilo verdim 2 .5 ayda okadar adet düzensilziklerim ve kabızlık nedeni ile çakıldımmm ve sonra azmim kırıldııı şimdi yeniden toparlanıyorum bakalımmm
bir kaç sayfa öncede yazdım ama görmedin sanırım cnmm
akşamlrı tatlı krizini engelleyen tek şey kuru meyveee
bend eburdaki ark tavsiyesi ile aldım akşamlrı bir bardak süt ile beraber ya bir incir yada 4 kaysı yiyorummm keisyor tavsiye ederimmm
birde ballı sütte içebilirsinn içine tarçın atıp tarçınnn tatlı ihtiyacını karşılayacaktır cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?