80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar herkese merhaba
su an regl agrilarim var ve cok kötüyüm mafoldumben

yarin sinavim var okula bile gidemedim ders yapmaya artik biraz gecince evde yaparim

ay cok kötüyüm ya ben cocuk nasil dogurcam

çigdem ikinciyimi düşünüyorsunnnn

iogluşun kaç yaşındaa

evet tedavi görüyorum oğluşum 3 yaşınada benim annem şeker hastası bendede insüline bağlı pko var o nedenle hemen istiyorum ama malesef oğlumdada tedavi gördüm şimdi yine hayırlısı bakalım.
ama hamile olsam ble bu savfaya sürekli uğrayacagım çünkü sizle konuşmak iyi geliyor bütün gün evdeyim yemekten uzak duramıyorum.lmaz:

Semacım mesajıma baktım canım alıntı yapmamışımki hatta özellikle yapmadığımı hatırlıyorum hadi bakıyım belki yanlışlkıkla yapmışımdır dedim ama neyse mesajın tamamını sildim canım opuyorumnanaktan

kizlar herkese merhaba
su an regl agrilarim var ve cok kötüyüm mafoldumben

yarin sinavim var okula bile gidemedim ders yapmaya artik biraz gecince evde yaparim

ay cok kötüyüm ya ben cocuk nasil dogurcam

YOK KIZ DOĞURURSUN..kaydirigubbakcemile3
BENİM ÇEKTİĞİM ADET SANCISINI KİMSE ÇEKMEDİ HERHALDE..kafamçokkarıştı
KENDİMİ YERDEN YERE VURURDUM.ACIDAN HEP BAYILIRDIM..
İĞNE OLMAZSAM O GÜN YADA 5 TANE AĞRI KESİCİ İÇMEZSEM DURAMAZDIM..
AMA DOĞUMDAN SONRA ÇOK ŞÜKÜR AZALDI ŞU AN AZCakannehirIK ACI ÇEKİYORUM...

hakkında hayırlısı olsun canım..ben de bu yaz hamile kalmayı planlıyordum ama seneye şubat marta erteledim..kısmet tabii..önce bir kilollarımı vereyim de..

vallah bilmiyom kalktigimdan beri 3 tane hap aldim ama hala agriyo ya 4. almaya korkuyom artik arka arkaya olur diye.

zehirlenirim falan milletde intihar etti falan zannederler. allah korusunbilmiyorumkismile

nalcyyy cnm becerebilirsem koyarım tabikideeeeee

ben sana dün sütünü sormuştumm ne alemde diyee sayfalar ilerledi göremeidn sanırımmm

geldimi sütünnn

çigdemmm cnm banada pko dediler drlar adet üzensizligim filan vr ama bend eokistlerden yok cnmmm hamile kalmak içinnn çatlama ignesi oldummm ikiz tuttu cnm odaaaa
darısı sana inşşş

aynı ben benimde doğumdan sonra bişeyim kalmadı çoğuzaman ağrım olmuyo bile

Slmmmmm hepinizeee!

bugün şişliğim biraz indi tartıya çıkmayacaktım ama dayanamadım ve mutlu oldum biraz gitmiş nihayet atılmıycam yaniiii!

Herkes avatarına bebişini koymuş bende koyuyum dedim gerçi bu 1 yaş halimizzz şimdi abi olduk
hepsine kocaman bi maşallahhhhhh,hepsi çok şekerler!!

oooo ortimde burdaymış keyifler nasıl bakalım diyet rayına girmeye başladı mı

ahh minecim sorma ne rayına girmesi bir raydan çıkmışım bir yokşu aşağı iniyorum ki sorma..fena hallerdeyim..klava:
beni face e ekleyen mine sensin di mi canım ekledim ama bakamadım pek fotolara..

ızlem ne cici şeyler almışsın öyle,fiyatları da süpermiş eee sende süpere yaklaşmışsın sahiden..kıskanırım bakkk!:)))
Şimdi ben kaçarrr oğluşumu dolaştırıyım o uyuyunca girerim..

ay ben neden göremiyorum fotolari hani nerde

bugünkü menümü yazayim:

sabah: 1 dilim k. ekmek peynirli, 1 portakalli yogurt
ara: yok
öglen: tavuklu salata, bolll salata, 1 izgara köfte, 1 kasik meze
ara: 1 yogurt
aksam: bakicaz

hepinizin bebisleri cok tatli masallah. allah hayirli evlat olmalarini nasip etsin. allah saglik versin hepsine uzun ve hayirli ömür versin. aslinda daha ne kadar masum ve saflar....

allah olmayanlara istegenlerede versin hayirlisiyla. insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…