80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem boyun kaç senin tatlım.aynı kilodayız ama sen benden daha zayıf görünüyorsun :dilcikar: benim tüm kilo göbekte maalesef senağlama

evet banucum biraz daha çoğaldı ama bir sorunumuz var.....
Bizimki memeyi reddetmeye başladı sadece geceleri kalktığında ve uyuyacağı zaman istiyor....ne yapacağımı bilmiyorum ek mamaya başladım..

Bizimki memeyi reddetmeye başladı sadece geceleri kalktığında ve uyuyacağı zaman istiyor....ne yapacağımı bilmiyorum ek mamaya başladım..

hımmmmm
ben dogumdna çıktım deniiz hemen emzirdimmm
küveze gittim kayrayı emzirmek içinn beyfendi ilk tanışmamızda biel aynıydııı
kafayı çevirid meme içinnnnn

sonraki günleri geceleri anlatsam roman olurr r
3 saatte bir mama ve meme veriyorduk beslenme programına göre
ama kayra beni her seferinde deli ederdi ve hep bırakırdım emzirmiycem emmsin diye
annem sonra çomk üzülürüdn biri emer digeri emmez işse dediii

şimdi ise kayranın elinden zor kurtuluyorummm
yani huylu bir bebektii ama ben daha inat ettim kırdım inadını
senin onun aldıgı zmanlarıkeşfet bir müddet öle yap zaten ek gıdaya başlarsın yakındaa
sonraları alır ooo mememyi
biraz gelmemişya süt ondandır bırakmasıı

maydanoz ve nane yeeemeeeeebol bol dere otu yeeee
maydanoz nanae süt keserr
dere otu süt yaparrr

kolay gelsinn

form çayla piko yiyim dedimm

biraz öncede 1 kaşık sütlaç yeidm üstünede koca bir bardak su içtimmm
piko yemek istemiyorum ne garipp dimiiizemuszemus

hamilemisin kiz yoksayasakkelime benim abimin haniminda öyle olmustu 3 ay sonra cocuk emmek istemedilmaz::1no2: yengem reglde oldu idrar testi yapti negatif cikti. sonra benim israrimla doktora gitti meger 5 aylik hamileymis, ve cocuk büyük oldugundan idrarda cikmamis.

isaretlerini hissediyordu ama her defasinda negativ ciktigi icin kabul edememisti

yani 2 ve 3 numarili cocuklarin arasinda 11 ay varkaydirigubbakcemile3:roflol:

aboow, 5 aylik olmus ve fark edilmedi?
benim kardesimle aramda 15 ay var, annemde fark etmemis, tam 5 haftalik olmus

aboow, 5 aylik olmus ve fark edilmedi?
benim kardesimle aramda 15 ay var, annemde fark etmemis, tam 5 haftalik olmus

ya aslinda hissediyo gibiydi ama testler negativ cikinca konduramiyoduakannehirkaydirigubbakcemile3

kendi kendime kuruntu yapiyom bak iste negativ diyodukaydirigubbakcemile3

amanın dertlere bak bir de bunlarla uğraşcaz Allah kolaylık versin kızlar...zor iş bebişlerle uğraşmak hele banucum senin ikiz..Allah iki kere sabır versin..gerçi güzellikleri herşeye değer o da ayrı mevzu da...ben cok cok emmişimm valla..işallah nesli senin bebişin de emmeye devam eder..

ya aslinda hissediyo gibiydi ama testler negativ cikinca konduramiyoduakannehirkaydirigubbakcemile3

kendi kendime kuruntu yapiyom bak iste negativ diyodukaydirigubbakcemile3

aaa evet bu olayı bizim gelin için de söylemişti bir yakınımız onun da kızları arasında çok az var..hamile olunca bebek istemiyormuş memeyi..Aman Allah korusun Neslicim..

aaa evet bu olayı bizim gelin için de söylemişti bir yakınımız onun da kızları arasında çok az var..hamile olunca bebek istemiyormuş memeyi..Aman Allah korusun Neslicim..

allahtan iste bebek kardesinin sütü oldugunu anliyomu ne tadimi degisiyo bilmiyom ama anne hamile olunca cocuk diger bebegin sütü icmezmis.
ben sahidimguclubacismile

NALCY sen sabırla emzirmeye devam et canım.ilaç kullanıyorsan veya sigara kullanıyorsan sütünün tadı değişmiş olabilir inşallah geçici bir durumdur ve bebişin emmeyi bırakmaz

bu sefer yazdığını da şimdi geçmişi okurken gördüm. iyi dileklerin için teşekkür ederim. senin bıdıkta çok tatlı maaşallah

SAĞOL CANIM..vereliniortak

eflatun dün akşam eklediğin bir konu var 1600 kalori listesi.orda haftada iki kg verdim demişsin .canım bana da diyetisyenim aynen bu kaloride liste verdi ama haftada 1 kg verebiliyordum nasıl oldu çok mu spor yaptın?onu merak ettim canım...

KIZLAR ALLAH KORUSUN YA....:bbo:
ıNŞALLAH ÖĞLE DEĞıLDıR BAK ŞÜPHE DÜŞTÜ ıÇıME...eyvahedigeldismile
GERÇı ÖĞLE OLSA HıSSEDERDıM YA...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…