80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BANUCUM İKİZLERİNİN FOTOSUNU AVATARINA KOYSANA YA ÇOK MERAK ETTİM SORUN OLMAZSA İKİZLER ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.KEŞKE BENİMDE OLSA...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım senin afacanda çok tatlı görünüyor maşallah sen koymuşsun bende egenin fotosunu koyayım dedim benimkinin ne eksiği var kız kaydirigubbakcemile3

kizlar herkese merhaba
su an regl agrilarim var ve cok kötüyüm mafoldumben

yarin sinavim var okula bile gidemedim ders yapmaya artik biraz gecince evde yaparim

ay cok kötüyüm ya ben cocuk nasil dogurcam

geçmiş olsun benim evlendikten sonrada geçmedi ağrılarım ama bebek olduktan sonra çok az ağrım oluyor şimdi, resmen hastanelik olurdum çok ağrırdı karnım önceden :sinifsinif:

sunshine78+, handerya, NALCY+, cmk13, niloşş, bitanem16, darkolive
SOBEEEEEEEEEEE
naber kızlar??

selammm zemuszemus
SOBE CANIM NASIL TAVUK CİĞERi LEZZETLİMİ BARİ BENDE HİÇ YEMEDİM...alsanaalsanasmile

neslişim ben çok seviyorum yaa haftada 1 gün mutlaka yeriz, değişik bişiy işte :jeyyar: hergün ne bişircem diye düşünüyorsun bi gün ciğer bir gün balık 5 gün kalıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla izlem öyle bir anlatmış ki benim de yiyesim geldi canım ama hiiç yemedim..

allah allaa yemediniz mi gerçekten keskinoğlunun ki güzel oluyor içinde kalbide olsun mutlaka görünür zaten, ayy ne caniyizz yaaa sempatiksalakcinni
Herkes avatarına bebişini koymuş bende koyuyum dedim gerçi bu 1 yaş halimizzz şimdi abi olduk
hepsine kocaman bi maşallahhhhhh,hepsi çok şekerler!!

maşallah teomuzada
teşekkür ederim kaptanım :kedi:

izlem boyun kaç senin tatlım.aynı kilodayız ama sen benden daha zayıf görünüyorsun :dilcikar: benim tüm kilo göbekte maalesef senağlama

canım benim sadece basen problemim var fotoda duruşumdan sanırım fazla görünmemiş göbeğim filan fazla yok,

ama ben alışmışım karnım dışarda gezemem hep içime çekerim akannehir salamam kendimi belki o yüzdendir guclubacismile

izlemmmmmmmm oku oku bitiremedin geçmişi ..hadi gel artık özledik..

hee valla toprağım bi bebeği doyurmaya gittim kaç sayfa dolmuşş sositososito

KIZLAR ALLAH KORUSUN YA....:bbo:
İNŞALLAH ÖĞLE DEĞİLDİR BAK ŞÜPHE DÜŞTÜ İÇİME...eyvahedigeldismile
GERÇİ ÖĞLE OLSA HİSSEDERDİM YA...bilmiyorumkismile

wallahi bende egeyi 9 haftalıkken öğrendim canım, idrar tesleri 1 ay boyunca denememe rağmen negatifti hep ve regl de oldum üstüne bazzılarının hamilelik hormonları yüksek olmazmış, ama midem bulanıyordu sabah gözümü açamıyordum uykudan, idrarda pozitif çıktı kan testi yaptırdık tam 9 haftalıktı kalbi bile atmaya başlamıştı meleğimin :ecrin_bebek:

izlem naptınnnnn yaptın mıı kuuuuuuuuuuuu

yok bacumm kalmamış hepsini yemişiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hazır çabuk çorba yaptım kremalı tavuk 1 kupa grisini ile onu içtim , ciğerin yerini tutmaz ama onuda çok severimm :kedi:

ayy kızlar biri tavuk ciğerimi dedi...bayılırımmm..akannehir
bir tarifte benden...bir yemek sitesine üyeyim..oraya eklemiştim..
1 kg tavuk ciğeri
2 çorba kaşığı un
garnitürü için:
2 patates
2 kurusoğan
yarım demet maydanoz
tuz,kekik,kbiber,sıvıyağ
Yapılışı
tavuk ciğerlerini kuşbaşı doğrayın.
iyice yıkayıp süzgeçe alın.
tencereye 1 su bardağı yağ koyup kızdırın.
ciğerleri unlayıp kızgın yağda kızartın.
tuzu,kekiği,kbiberi ekleyin.
patatesleri küp küp doğrayın kızartın.
soğanı halka şeklinde doğrayın ovalayın pulbiberle karıştırın.
maydanozu da doğrayıp hazırladıktan sonra ciğerleri soğan maydanoz patates eşliğinde servis yapın.
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

şu tabağa bakıpta yemem diyen olurmu...))

semacım neyaptın yaaa valla acayip canım çekti halbuki tadını bile bilmiyorum tavuk cigerinin ama çok iştah açıcı görünüyorlar eline saglık bitanem deneyeceğim mutlaka opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım.Bu şeker isteği bir türlü geçmiyor yaa bende aynı durumdayım . ara öğünümde bir harby yedim ama kesmedi .. canım çok tatlı çekiyor ama yemicem mafoldumben

tülaycım bizim hastalıklı halimiz bile birinci olmamıza engel olamaz canım aklinialirimsmile kim tutar bizi ne kadar uyumlu bi çiftiz regli günlerimiz bile aynı olumunekankayizsmile
:lepi: :lepi: olumunekankayizsmile

evet ortim yaa ..Bu hafta için iddaalı olmayalım biz yinede aklinialirimsmile haftaya bakarız artık kaydirigubbakcemile3

tülaycım bende içerenköyde oturuyorum yakın sayılırız.bizim burda nerede sosyete pazarı var.izleme çok özendim valla:jeyyar:
Anaa .. Benim annemde çerenköyde kız .hatta kayınvalidemde sempatiksalakcinni haftnın 2 günü oralardayım ben yani .. Biz seninle komşu çıkarmışız ne komik olur kaydirigubbakcemile3

bende blacberry istedim kız çok severim baharat kokularını buram buram kaydirigubbakcemile3 inşallah iyi çıkar şekerim ikimizden başka ilgilenen olmamışş baksana :jeyyar: :jeyyar:

kız ben koku olayını kaçırmışım ..nedir bunun aslı astarı bilmiyorumkismile
benimm kuu kim olcak ibo değil wallaa onun saçı yok :roflol: :roflol: :roflol:
fotodandır yaa taş gibi 76 kiloyum bugüne bugün delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah nazar değmesin aklinialirimsmile

iyi günler kızlar

Sanada hoşgeldin cnm

kizlar herkese merhaba
su an regl agrilarim var ve cok kötüyüm mafoldumben

yarin sinavim var okula bile gidemedim ders yapmaya artik biraz gecince evde yaparim

ay cok kötüyüm ya ben cocuk nasil dogurcam

geçmiş olsun canım yaa . Merak etme doğuma kadar çekersin doğumda çektiklerin yetiyo sanırım sonrasında ağrılar kalmıo.bendede doğumdan sonra gitti adet sancıları..

Hayırlısı olsun çiğdem ..İnş umt ettiğin kiloda umut ettiğin şekilde alırsın bebişini kucağınna opuyorumnanaktan
Slmmmmm hepinizeee!

bugün şişliğim biraz indi tartıya çıkmayacaktım ama dayanamadım ve mutlu oldum biraz gitmiş nihayet atılmıycam yaniiii!

oleyyyy .. :lepi: Biz atmazdık senide sen yine atıcakmışız gibi davran gülüm kaydirigubbakcemile3

Amin canımm ..

izlem boyun kaç senin tatlım.aynı kilodayız ama sen benden daha zayıf görünüyorsun :dilcikar: benim tüm kilo göbekte maalesef senağlama
Orticim üzülme canım seni tığ gibi yapana kadar tependeyim kaydirigubbakcemile

Afiyet olsun şeker. bende pazara gittim eşimle demin nerde ne kadar sebze ,meyve varsa topladım geldim 1 hafta otlarım artıkın kaydirigubbakcemile3

ayyy semacım yaa süper görünüyor ellerine sağlık, benim tarif biraz daha diyet yemeği ben 1 çorba kaşığı anca koyuyorum sıvı yağı unda koymuorum ben soğanıda az soteliyorum off akşama kocişten isteyem bari ya banuu kızım gözüme görünme

BÜGÜNKÜ MENÜM:

SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin
çökelek,domates,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma

ÖĞLE:
sebze yemeği yoğurt,1 dilim ekmek

ARA:
1 portakal,1 sütlü kahve

AKŞAM:
tavuklu bulgur pilavı,salata,yoğurt

ARA:
1 sütlü kahve

ARA:
1 elma,1 portakal

kız sema biz zaten niyet etmişiz diyeti bozmaya sen de yardımcı oluyon haaaaklava::sm_cool:
:kedi::kedi:tamam tamam bi daha olmaz söz...)

senin tarif daha masum canım..oğluşum askere gidince bende kendime öyle yaparım..şimdi oğluşa göre yapıyorum mecburen..cokacimcoook.

kız tülayy nasıl kaçırdın yazdım yaa dün gece eyüp sabri tuncer in sitesinden 5 tl lik ürün aldığında 40 liralık parfüm seti hediye ediyorlarmış canım, melehatla biz aldık bakalım nasıl bişiy gelcek ama 24ü sonmuş sanırım şakkıdı

haa narinciğim benim boyum 1.67 filan canım çok uzun değill mirmirmirmir

darkolive geçmişi okuyordum canım msjın için saol
bir de alpereni görürsen söyle canım ben hiç karşılaşamıyorum cumaya ii hazırlansın :)

izlem ben şu eyüb sabri olayına bir el atıyım netten m,i yapıcaz alışverişi pekii
beni kocşiş çok karşı netten alışveişe
kreid kartı numarasını vericez dimi

semaaaa harbiden o nasıl tarif yahuu bittim bittimmm

izlem görünmezmi olayım bacuuuuuuu

benim ortii nirde yaaaaaaaaaaa

banu gerçektenmi hangi iğneyi vurdurdun hatırlıyormusun ben ovitrelle vurdurdum ya ölücem meraktan işallah olurda bende havalara uçarım iğneyi vurduğunda dört yumurta vardı ne oldu bilmiyorum.

kıslar tavuk ciger yiycemmde ölçü olarak ne kadar yiyorsunuzz

ben bir tabak yani 7 kaşık filan ama ben kızartmıyorum ya sebzeli 1 yk yağda sote gibi yapıyorum yada kısık ateşte kendi suyuyla pişirip baharatlayıp içine ince kıyılmış yeşil soğanla tükwetiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…