KIZLAR ALLAH KORUSUN YA....:bbo:
İNŞALLAH ÖĞLE DEĞİLDİR BAK ŞÜPHE DÜŞTÜ İÇİME...eyvahedigeldismile
GERÇİ ÖĞLE OLSA HİSSEDERDİM YA...bilmiyorumkismile
BANUCUM İKİZLERİNİN FOTOSUNU AVATARINA KOYSANA YA ÇOK MERAK ETTİM SORUN OLMAZSA İKİZLER ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.KEŞKE BENİMDE OLSA...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kizlar herkese merhaba
su an regl agrilarim var ve cok kötüyüm mafoldumben
yarin sinavim var okula bile gidemedim ders yapmaya artik biraz gecince evde yaparim
ay cok kötüyüm ya ben cocuk nasil dogurcam
sunshine78+, handerya, NALCY+, cmk13, niloşş, bitanem16, darkolive
SOBEEEEEEEEEEE
naber kızlar??
SOBE CANIM NASIL TAVUK CİĞERi LEZZETLİMİ BARİ BENDE HİÇ YEMEDİM...alsanaalsanasmile
valla izlem öyle bir anlatmış ki benim de yiyesim geldi canım ama hiiç yemedim..
Herkes avatarına bebişini koymuş bende koyuyum dedim gerçi bu 1 yaş halimizzz şimdi abi olduk
hepsine kocaman bi maşallahhhhhh,hepsi çok şekerler!!
İzlem ne cici şeyler almışsın öyle,fiyatları da süpermiş eee sende süpere yaklaşmışsın sahiden..kıskanırım bakkk!:)))
Şimdi ben kaçarrr oğluşumu dolaştırıyım o uyuyunca girerim..
izlem boyun kaç senin tatlım.aynı kilodayız ama sen benden daha zayıf görünüyorsun :dilcikar: benim tüm kilo göbekte maalesef senağlama
izlemmmmmmmm oku oku bitiremedin geçmişi ..hadi gel artık özledik..
KIZLAR ALLAH KORUSUN YA....:bbo:
İNŞALLAH ÖĞLE DEĞİLDİR BAK ŞÜPHE DÜŞTÜ İÇİME...eyvahedigeldismile
GERÇİ ÖĞLE OLSA HİSSEDERDİM YA...bilmiyorumkismile
izlem naptınnnnn yaptın mıı kuuuuuuuuuuuu
regl agrilari canim
3 tane hap aldim sabahdan beri ancak gecti cok sükür
bu sabah bi kalktım gözlerim kararıyor az kalsın bayılacaktım.elim ayagım titriyor şekerim düşmüş maalesef.3 parça çikolata yiyerek güne başladım mecburiyetten valla kızlar
bu arada tülaycım canım ortim bende bu sabah regli oldum.bakalım cuma günü bu regli halimizle ne olacak basküldeki durumumuz
:lepi: :lepi: olumunekankayizsmiletülaycım bizim hastalıklı halimiz bile birinci olmamıza engel olamaz canım aklinialirimsmile kim tutar bizine kadar uyumlu bi çiftiz regli günlerimiz bile aynı olumunekankayizsmile
Anaa .. Benim annemde çerenköyde kız .hatta kayınvalidemde sempatiksalakcinni haftnın 2 günü oralardayım ben yani .. Biz seninle komşu çıkarmışız ne komik olur kaydirigubbakcemile3tülaycım bende içerenköyde oturuyorum yakın sayılırız.bizim burda nerede sosyete pazarı var.izleme çok özendim valla:jeyyar:
bende blacberry istedim kız çok severim baharat kokularını buram buram kaydirigubbakcemile3 inşallah iyi çıkar şekerim ikimizden başka ilgilenen olmamışş baksana :jeyyar: :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benimm kuu kim olcak ibo değil wallaa onun saçı yok :roflol: :roflol: :roflol:
fotodandır yaa taş gibi 76 kiloyum bugüne bugün delikafadulden delikafadulden
iyi günler kızlar
kizlar herkese merhaba
su an regl agrilarim var ve cok kötüyüm mafoldumben
yarin sinavim var okula bile gidemedim ders yapmaya artik biraz gecince evde yaparim
ay cok kötüyüm ya ben cocuk nasil dogurcam
Hayırlısı olsun çiğdem ..İnş umt ettiğin kiloda umut ettiğin şekilde alırsın bebişini kucağınna opuyorumnanaktanevet tedavi görüyorum oğluşum 3 yaşınada benim annem şeker hastası bendede insüline bağlı pko var o nedenle hemen istiyorum ama malesef oğlumdada tedavi gördüm şimdi yine hayırlısı bakalım.
ama hamile olsam ble bu savfaya sürekli uğrayacagım çünkü sizle konuşmak iyi geliyor bütün gün evdeyim yemekten uzak duramıyorum.lmaz:
Slmmmmm hepinizeee!
bugün şişliğim biraz indi tartıya çıkmayacaktım ama dayanamadım ve mutlu oldum biraz gitmiş nihayet atılmıycam yaniiii!
hepinizin bebisleri cok tatli masallah. allah hayirli evlat olmalarini nasip etsin. allah saglik versin hepsine uzun ve hayirli ömür versin. aslinda daha ne kadar masum ve saflar....
allah olmayanlara istegenlerede versin hayirlisiyla. insallah
Orticim üzülme canım seni tığ gibi yapana kadar tependeyim kaydirigubbakcemileizlem boyun kaç senin tatlım.aynı kilodayız ama sen benden daha zayıf görünüyorsun :dilcikar: benim tüm kilo göbekte maalesef senağlama
Afiyet olsun şeker. bende pazara gittim eşimle demin nerde ne kadar sebze ,meyve varsa topladım geldim 1 hafta otlarım artıkın kaydirigubbakcemile3yok bacumm kalmamış hepsini yemişiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hazır çabuk çorba yaptım kremalı tavuk 1 kupa grisini ile onu içtim , ciğerin yerini tutmaz ama onuda çok severimm :kedi:
semacım neyaptın yaaa valla acayip canım çekti halbuki tadını bile bilmiyorum tavuk cigerinin ama çok iştah açıcı görünüyorlar eline saglık bitanem deneyeceğim mutlaka opuyorumnanaktan
dene canım seveceğini umarım...oğluşum çok sever..iyi akşamlar tatlım..öpüldünnnn...
:kedi::kedi:tamam tamam bi daha olmaz söz...)kız sema biz zaten niyet etmişiz diyeti bozmaya sen de yardımcı oluyon haaaaklava::sm_cool:
ayyy semacım yaa süper görünüyor ellerine sağlık, benim tarif biraz daha diyet yemeği ben 1 çorba kaşığı anca koyuyorum sıvı yağı unda koymuorum ben soğanıda az soteliyorum off akşama kocişten isteyem bari ya banuu kızım gözüme görünme
baharnaz iyiki dogdun şekerrrrr Şeniz
kıslar tavuk ciger yiycemmde ölçü olarak ne kadar yiyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?