kız tülayy nasıl kaçırdın yazdım yaa dün gece eyüp sabri tuncer in sitesinden 5 tl lik ürün aldığında 40 liralık parfüm seti hediye ediyorlarmış canım, melehatla biz aldık bakalım nasıl bişiy gelcek ama 24ü sonmuş sanırım şakkıdı
haa narinciğim benim boyum 1.67 filan canım çok uzun değill mirmirmirmir
izlem ben şu eyüb sabri olayına bir el atıyım netten m,i yapıcaz alışverişi pekii
beni kocşiş çok karşı netten alışveişe
kreid kartı numarasını vericez dimi
ya izlemcim ben onu gördüm de bunun altında bişi vardır diye heeeç ilgilenmedim Türk aklı iştezemuszemus
ilgilenmedin de sormadın da şekerim, bende kk nın indirimler ve kampanyalar bölümünde okudum kızlar almış hediyeleri de gelmiş yazmışlar orda gördüm yaneee :lepi:
canım kredi kartı vermek istemiyorsan havale ile al, benim eşimde bilgisayar teknik servis işletiyor bu arada eşlerimiz meslektaş sanırım aklinialirimsmile ama benimki su ürünleri mühendisi kendi mesleğini yapmıyor malesef :gitme:
canım kredi kartı vermek istemiyorsan havale ile al, benim eşimde bilgisayar teknik servis işletiyor bu arada eşlerimiz meslektaş sanırım aklinialirimsmile ama benimki su ürünleri mühendisi kendi mesleğini yapmıyor malesef :gitme:
ege su ürünlerindne mi mezun?
hee eku meslektaşlarmış herbiden
benimkide turizmciii ama yapmiyyy
ankarada ne yapacak ki kaleyimi tanıtacakkkbilmiyorumkismile
o yüsdenn
bilg,sayar firmasında stok sorumlusuu
bu arada bend alayım yaa
parfimmi seçiyos hediye olarakkk
evet canım ege üniversitesi su ürünlerinden mezun
canım ayın 25i sonmuş sanırım blackberry istedim ben kalıcı bir kokuymuşş ben braz sert kokular baharat kokuları seviyorum kaydirigubbakcemile3 avonda da solendır kullanıyorum ince uzun kırmızı bir şişesi var yaa onu bayanssulusmile bayanssulusmile
5 lira ne olcak ya nerelere verilmiyor bakalım kolonyaları süper ama bide parfümünü deneyelimm zemuszemus
bende menümü yazayım akşam yemeğimi az önce yedim şiştim bugünlük yeme faslı bitti bugün abur cubur yemicem :umursamaz:
sabah
form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 büyük portakal
kremalı tavuk hızlı çabuk çorba 1 kupa, 3 kepekli grisini
yeşil çay
zeytinyağlı taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği
spor 1buçuk saat su da 2 litre filan
menün güzel cabim ama kremali tavuk corbasi biraz fazla kalorili degilmi
gerci digerleri hafif oldugundan tamamlamisyerimseniben
canım vallahi üzerinde 75kcal yazıyor arada bir ara öğün olarak grisini ile içiyorum 1 kupa sıcak sıcak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?