80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese merhaba bu arada çoçukla ilgili güzel bişey duyunca dyanamıyorum sürekli tedavi görmek beni deli ediyorda o yüzden hemen konuya daldım

ara öğünümde kuru kayısı yedim öğlende tavuk ızgara yanlız o negüzel bir tavuk ciğeri resmi ya bak hamileysem canım çekti şimdi !

melocumm bizde :CüvCüv: birşey yok şimdilik ama olmasını o kadar çok istiyoruz ki

ya izlemcim ben onu gördüm de bunun altında bişi vardır diye heeeç ilgilenmedim Türk aklı iştezemuszemus

izlem ben şu eyüb sabri olayına bir el atıyım netten m,i yapıcaz alışverişi pekii
beni kocşiş çok karşı netten alışveişe
kreid kartı numarasını vericez dimi

canım kredi kartı vermek istemiyorsan havale ile al, benim eşimde bilgisayar teknik servis işletiyor bu arada eşlerimiz meslektaş sanırım aklinialirimsmile ama benimki su ürünleri mühendisi kendi mesleğini yapmıyor malesef :gitme:

ya izlemcim ben onu gördüm de bunun altında bişi vardır diye heeeç ilgilenmedim Türk aklı iştezemuszemus

ilgilenmedin de sormadın da şekerim, bende kk nın indirimler ve kampanyalar bölümünde okudum kızlar almış hediyeleri de gelmiş yazmışlar orda gördüm yaneee :lepi:

ilgilenmedin de sormadın da şekerim, bende kk nın indirimler ve kampanyalar bölümünde okudum kızlar almış hediyeleri de gelmiş yazmışlar orda gördüm yaneee :lepi:

neyse şeker naparsın yoğunluktan aklımdan çıkmış sorcaktım sana aslında..15 marta kadarmış geçti gitti artık..Eyüp Sabri Tuncer parfüm üretmeye mi başladı onun lasmanıdır bu adresleri de aldılar şimdi..iyi tutundurma politikası valla..
güle güle kullan toprağım benim yerime de sürrrrrrrrbayanssulusmile

hee eku meslektaşlarmış herbiden
benimkide turizmciii ama yapmiyyy
ankarada ne yapacak ki kaleyimi tanıtacakkkbilmiyorumkismile

o yüsdenn
bilg,sayar firmasında stok sorumlusuu

bu arada bend alayım yaa
parfimmi seçiyos hediye olarakkk

ege su ürünlerindne mi mezun?

evet canım ege üniversitesi su ürünlerinden mezun

canım ayın 25i sonmuş sanırım blackberry istedim ben kalıcı bir kokuymuşş ben braz sert kokular baharat kokuları seviyorum kaydirigubbakcemile3 avonda da solendır kullanıyorum ince uzun kırmızı bir şişesi var yaa onu bayanssulusmile bayanssulusmile

5 lira ne olcak ya nerelere verilmiyor bakalım kolonyaları süper ama bide parfümünü deneyelimm zemuszemus

yaa verelim de bitti ama di mi:1ninca:sana mail attım..bu arada ben şu kampanya topiğini bulamadım canım ya..

bende menümü yazayım akşam yemeğimi az önce yedim şiştim bugünlük yeme faslı bitti bugün abur cubur yemicem :umursamaz:

sabah
form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir 1 dilim kepek ekmeği

ara 1 büyük portakal
kremalı tavuk hızlı çabuk çorba 1 kupa, 3 kepekli grisini
yeşil çay

zeytinyağlı taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği

spor 1buçuk saat su da 2 litre filan

menün güzel cabim ama kremali tavuk corbasi biraz fazla kalorili degilmi

gerci digerleri hafif oldugundan tamamlamisyerimseniben

menün güzel cabim ama kremali tavuk corbasi biraz fazla kalorili degilmi

gerci digerleri hafif oldugundan tamamlamisyerimseniben

canım vallahi üzerinde 75kcal yazıyor arada bir ara öğün olarak grisini ile içiyorum 1 kupa sıcak sıcak kaydirigubbakcemile3

izlemm bende sipariş verdimmm çilek kokusunu seçtim 25 mart sonmuş kıslar

bend emenümü yazayımm
sabah
çay
peynir
2 ekmek
domates salatalık

ara
yarım elma

öglen
5 yk tavuk ciger (izlem sne okuma)
çorba
lahana salatası
1 ekmek

ara
portakal
keten tohumlu yogurt

akşam
2 yk mantar
çorba
salata

ama bugün 1 kaşık sütlaç kaçtı yaaaaaa

Demin o kadar alıntı yaptım,cevap verdim bir yolladım site bakıma girmiş deli oldum yaa ..
kızlar valla tekrarlamıyım siz bu seferlik affedin beni.
İzlemcim menün güzel olmuş canım .

şu eyüp sabri abimin yptığı promosyona bende katıldım .yarın havalemi yapıncam bakalım .Zor oldu seçim yapmam .aslında ben meyve aromalı kokuları sevmediğim için
oldu sanırım .en çiçeksi olanı seçiverdim bende .ne çıkarsa bahtıma . 9 milyona bi ton ürünüm olucak ne güzel yaa :lepi:
demekki neymiş bundan sonra sadce diyet topiğiyle değil indirim topiğinede göz atılıcakmış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…