- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
izlemm bende sipariş verdimmm çilek kokusunu seçtim 25 mart sonmuş kıslar
bend emenümü yazayımm
sabah
çay
peynir
2 ekmek
domates salatalık
ara
yarım elma
öglen
5 yk tavuk ciger (izlem sne okuma)
çorba
lahana salatası
1 ekmek
ara
portakal
keten tohumlu yogurt
akşam
2 yk mantar
çorba
salata
ama bugün 1 kaşık sütlaç kaçtı yaaaaaa
Demin o kadar alıntı yaptım,cevap verdim bir yolladım site bakıma girmiş deli oldum yaa ..
kızlar valla tekrarlamıyım siz bu seferlik affedin beni.
İzlemcim menün güzel olmuş canım .
şu eyüp sabri abimin yptığı promosyona bende katıldım .yarın havalemi yapıncam bakalım .Zor oldu seçim yapmam .aslında ben meyve aromalı kokuları sevmediğim için
oldu sanırım .en çiçeksi olanı seçiverdim bende .ne çıkarsa bahtıma . 9 milyona bi ton ürünüm olucak ne güzel yaa :lepi:
demekki neymiş bundan sonra sadce diyet topiğiyle değil indirim topiğinede göz atılıcakmış kaydirigubbakcemile3
canım bzizim tooiğe tatlı piyangosu vurdu galiba ne olduk yafffbu sabah bi kalktım gözlerim kararıyor az kalsın bayılacaktım.elim ayagım titriyor şekerim düşmüş maalesef.3 parça çikolata yiyerek güne başladım mecburiyetten valla kızlar
bu arada tülaycım canım ortim bende bu sabah regli oldum.bakalım cuma günü bu regli halimizle ne olacak basküldeki durumumuz
nasılsın aylincim günün nasıl başladı ya inanırmısın akşama kadar diyet harika gidiyor ama akşam içimden başka bi çiğdem çıkıp deli gibi tatlı ve recel yiyorum neolacak bu halim ya
daha tam çözemedim sayfayı geçmiş mjs nerden bakıldığını keşfedemedim daha deniycem söylediğini diyetisyene gidiyorum bir öğün elma sirkesi diğer öğünler limonlu su verdi hafta yüzüne bakamıycam dr ya inanırmısın gözüm dönüyor tatlıyı görünce biyandan da hamile kalmaya çalışıyorum işallah bu ay size müjdeli bi haber veririm mide bulantım ve kasık ağrıları var
bence de nihal biri bana dur demeli ve ben de melocumun listesine başlamalıyım 3 milka mor gofret arka arkaya soluk almadan yenilebilir mi?yeniliyormuş denedim..hem de hiç zorlanmadan..offff oooffff..valla Denizcim böyle gidersem daha da mutsuz olcam bu kesin..bak yaz geliyor yine oraya gidelim buraya gidelim diyecek eşim ben mutsuz mutsuz gidicem biliyorum o nedenle hemen harekete geçmem gerek..tamam yeter bu kadar şımarıklık ..melocumun uyguladığı listeye başlıyorum akşam da ihtiyaç listesi falan yapıcam..sabahları yine kalkıp spora başlıcam başka türlü olmayacakkkkkkkkkkk
sen söyleme kocişe geçen de de sana inanmayıp sonra şaşırdığını hatırlıyorum bu kez tamamen şok olsunnevet tatlım emin ol dahada mutsuz olacaksın.bende sinir olurum tatil beldelerine gitmekten.eşim ikidirhem bi çekirdek ben yanında dana kadar.hiç keyfini çıkaramam.hatta asık suratlı çekilmez oluyorum.farkındayım.ama inşallah bu yaz böyle olmayacak.bunu kendime yapmayacagım.bu arada yeni diyetisyen bulmadın mı canım.dene bakalım listeyi inşallah işe yarar.bende yeniden diyetisyenime gitmeye başladım bu arada yeniden başladıgımdan eşimin haberi yok.hatta yarınki randevuyu haftasonuna aldım farkına varmasın diye nede olsa cumartesi çalışıyor.:jeyyar: süpriz yapmak istiyorum ona o benim bu işi bırakıp pes ettiğimi sanıyor.bu sefer pes etmeye niyetim yok Allahın izniyle inşallah :dance: :lepi:
aynnneeenn İZLEM 10.kez soruyorum ölçülerinde değişiklik var mı buna da cevap vermesen ben de küsenler kervanına katıliciğim aklinialirimsmileizlem cim resimlerine baktım kızzz o senmisin çok incelmişsin cnm hepside çok yakşmış
ayyy...Allah versin küskünlerdendirkızlar 5 tane misafirimiz var içeri buyur etsenizebuyrunnnnnnnnn
Nihalim gel anam ben yaparım sana..kızlar yemekten geldim ohh maşallah iyi kaynatmışsınız tavuk ciğeri yemedim galiba hayatımda hiç..
deryacımmm çok tatlı ve tıpkı sen maşallah Allah bağışlasınHerkes avatarına bebişini koymuş bende koyuyum dedim gerçi bu 1 yaş halimizzz şimdi abi olduk
hepsine kocaman bi maşallahhhhhh,hepsi çok şekerler!!
izlem 11.kez soruyorum ölçülerin ne durumda?izlem boyun kaç senin tatlım.aynı kilodayız ama sen benden daha zayıf görünüyorsun :dilcikar: benim tüm kilo göbekte maalesef senağlama
ayyy hadi gözün aydın orti yırttın..form çayla piko yiyim dedimm
biraz öncede 1 kaşık sütlaç yeidm üstünede koca bir bardak su içtimmm
piko yemek istemiyorum ne garipp dimiiizemuszemus
nalcy..menülerini çok beğeniyorum benim menülerie yani eski çok benziyorBÜGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
AKŞAM:
tavuklu bulgur pilavı,salata,yoğurt
ARA:
1 sütlü kahve
ARA:
1 elma,1 portakal
burdayımmmmkuuuuu...havale ile alıyorum ben kart numarası vermedenizlem ben şu eyüb sabri olayına bir el atıyım netten m,i yapıcaz alışverişi pekii
benim ortii nirde yaaaaaaaaaaa
canım ben de klomen +ovitrelle 9 martta vuruldum sat 25 şubatbanu gerçektenmi hangi iğneyi vurdurdun hatırlıyormusun ben ovitrelle vurdurdum ya ölücem meraktan işallah olurda bende havalara uçarım iğneyi vurduğunda dört yumurta vardı ne oldu bilmiyorum.
izloşum miden iyice küçüldü ne kadar az yiyosun yabende menümü yazayım akşam yemeğimi az önce yedim şiştim bugünlük yeme faslı bitti bugün abur cubur yemicem :umursamaz:
sabah
form çayı
spor 1buçuk saat su da 2 litre filan
ortim süpersin ben sabitim bari sen verizlemm bende sipariş verdimmm çilek kokusunu seçtim 25 mart sonmuş kıslar
bend emenümü yazayımm
sabah
çay
peynir
2 ekmek
domates salatalık
ara
yarım elma
akşam
2 yk mantar
çorba
salata
ama bugün 1 kaşık sütlaç kaçtı yaaaaaa
Demin o kadar alıntı yaptım,cevap verdim bir yolladım site bakıma girmiş deli oldum yaa ..
kızlar valla tekrarlamıyım siz bu seferlik affedin beni.
İzlemcim menün güzel olmuş canım .
şu eyüp sabri abimin yptığı promosyona bende katıldım .yarın havalemi yapıncam bakalım .Zor oldu seçim yapmam .aslında ben meyve aromalı kokuları sevmediğim için
oldu sanırım .en çiçeksi olanı seçiverdim bende .ne çıkarsa bahtıma . 9 milyona bi ton ürünüm olucak ne güzel yaa :lepi:
demekki neymiş bundan sonra sadce diyet topiğiyle değil indirim topiğinede göz atılıcakmış kaydirigubbakcemile3
Aynen canım bende sendenim =)
izlem bende yemek kaşığı kullanıyorum ölçülerimde ama öyle dolduruyorumki maşallah bir kepçe oluyor
4 -5 kaşık koyuncada orta boy bir yemek tabağı kadar yemek oluyor ben doyuyorum yani gülüm kaydirigubbakcemile3
evet melocum beyenen birileri çıkar elbet =)
Melocum 3 milka gofretmi akannehir
kız sana nazar değdi galiba en iradelimiz sendin bacım kendine gel noldu sana yaaa kaydirigubbakcemile
Melocum 3 milka gofretmi akannehir
kız sana nazar değdi galiba en iradelimiz sendin bacım kendine gel noldu sana yaaa kaydirigubbakcemile
tabi kız öle 3 lokma yemekle doyulurmu .zaten sıfır yağlı gibi yapıyoruz yemekleri .onlardanda yemezsek ohoo ölelim daha iyi akannehir
izlem sen mersine gidince telafi edersin az yediklerini gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
melocum kaç günün kaldı kesin sonuca canım .
Hayırlısı olsun inş. canım yaa Rabbim en hayırlısından bi bebiş versin inş ..
bende burdayim herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?