iyi akşamlar
iyi aksamlar canim menüm nasil?zemuszemus
anaaaaa ne oluyo menümü yazdim herkes birden kacmis
ne oldu yaaaguclubacismilemafoldumben
valla canım şaşırdım kaldım hiç salata yok öğle yemeğin yok ara öğünlerin yoklmaz:
tabi kız öle 3 lokma yemekle doyulurmu .zaten sıfır yağlı gibi yapıyoruz yemekleri .onlardanda yemezsek ohoo ölelim daha iyi akannehir
izlem sen mersine gidince telafi edersin az yediklerini gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
melocum kaç günün kaldı kesin sonuca canım .
salı test yaptırıcam kandan
bennnnkimler burda?
bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim peynirli k. ekmegi, 1 yogurt
ara: yok
öglen: tavuk salatasi, bol salata, 1 izgara köfte
ara: 1 yogurt
ara: 2 köfte, 2 cubuk, 1/4 dilim pasta
aksam: 1 tas patates pirasa corbasi (hazir corba)
bukadar, 3 litre su
adacım nasılsınnnn...nasıl oldun senden haber alamadık bugünnn...
iyi akşamlar kızlar bugün akşam sizlere bi bakayım dedimhiç kimse yok gibi yarın geldiğimde sayfalar dolmuş olcak ne zaman dolduruyorsunuz bu sayfaları :))
bende burdayim herkese iyi aksamlar
haa burdaymissin rengini sari görünce gittin sandim
ya ben puanlara göre yiyiyom
benim sartim puanlarimi gecmemek
hos salata falan sifir puan ama yesem olur aslinda
ama sorun benim sebze ve meyveyle aram pek yok:sinifsinif:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hadi hayırlısı tatlım
bennnn
aylin bana çok az geldi yediklerin güçsüz durma sonra canım akannehir
evet bende merak ettim iyileşti mi acaba bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizde anlamıyoruz ki
iyi akşamlar canım nasıl oldun biraz dhaa iyicemisin
sebze ve meyveler canlı hücrelere sahip yersen kazançlı çıkarsın benden söylemesi ben sebzeler sayesinde sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorum çok hızlı vermiyorum ama şimdilik almıyorumda
aralara ve öğlene sebze ekle fazla açlık hissetmezsinde hem
aylin bitanem darkolive çıkıyorum sizlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
herkese hayırlı akşamlar
buda benim menüm
sabah:
yumurta 2,5 puan
ekmek 3 puan
cay biraz recel 1 puan
ara:
kaysi 0 puan
aksam:
pilav 3 Puan
tavuk 2,5 puan
toplam: 12
artik yatana kadarda 4,5 puanim var ne yerim bilmiyom ama herhal kesin yerim
youmlara acigimkaydirigubbakcemile3
sebze ve meyveler canlı hücrelere sahip yersen kazançlı çıkarsın benden söylemesi ben sebzeler sayesinde sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorum çok hızlı vermiyorum ama şimdilik almıyorumda
aralara ve öğlene sebze ekle fazla açlık hissetmezsinde hem
darkolive :hulya: neyim ör doldurma sayfaları :))
aylin bitanem darkolive çıkıyorum sizlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
herkese hayırlı akşamlar
ablam niye öyle diyorsunnn..... senin kilon yerinde bence o yüzden ilgilenmemislerdir olabilir yani... biz 8 lerdeyiz sen 6, büyük fark opuyorumnanaktan sükret..
kirilma ablacim
herkese merhaba .ben bugün evdeyim.kızım biraz rahatsız.adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :Saruboceq:
izlemcim çok hoş görünüyorsun tatlım bayanssulusmile oğluşuna bayıldım yerim onu yaa küçük adam
semacım asla ama asla kilonu göstermiyorsun cicim opuyorumnanaktan
serracım uzun zamandır yoktun tatlım.eger kırdıysam kendi adıma özür dilerim.lütfen paylaşıma devam et şeker olumunekankayizsmile
aaa aşk olsu tatlım ya olur mu öyle şey kırılma lütfen bize..gözden kaçmıştır kesin..sakın gideyim deme bak çok kırlırım ben bu aralar leylayım zaten pek giremedim ondan yazmadım kasıtlı değil inan...
canımsın çok teşekkür ederim, sengüzel gözlerinden güzel bakıyorsunda ondan öle :kedi:
teşekkür ederim sevdacım saolasınn aklinialirimsmile
boydan değil sanırım foto, ama üst taraf gayet formda görünüyor canım maşallah benim ortağıma kaydirigubbakcemile5
amiiinnnnnnn tülayım saolasın :lepi:
eweeetttt bayanssulusmile
canım benim yazılanlar arada kaynayabiliyor bazen sakın alınganlık yapma her zaman gel lütfen :hulya:
teşekkürler canım mucukk
wallahi azarın dibine vurdum kızlar, uzun zamandır gitmiyordum çok iyi geldi, çok mutlu oldum pazarda hemen elim xl filan gidiyor satıcılarda aman abla ne yaptın sana m filan olur diyorlar allaahhhhh hihoyyyt hihoyyyt adamları öpecektim vallahii :jeyyar:
süper şeyler var pazarda kızlar imkanınız varsa hemen gidin derim akşama resim çeker koyarım derleyip kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bazılarınız resmimi görmedi sanırım yorum yapmadı küstüm işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nesli, nihal, ada, mine hıhhh konuşmayın benle iştee naniknanik naniknanik naniknanik
Serra hata yapıp cevap yazmadıysak inan kötü niyetimizden veya seni dışladığımız değil ..Hepimize oluyor butür şeyler .sen lütfen kırılma ve paylaşımlarına devam et opuyorumnanaktan
Ortiiim yine kaçırdım kız seni =) regly olsum bugün bu haftayı es geçmem gerekicek mafoldumben
Aylin çok alemsin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çiğdeme ayıp ettin gerçekten .Ben olsam çok üzülürdüm valla mafoldumben alsanaalsanasmile
İzlemcim sen biraz erken başladın alışverişe ..1 ay sonra onlarda büyük gelicek görüceksin delikafadulden
canım bende 1 aydan fazla oldu pek giremiyorum msjını görsem mutlaka yazardım ankaradaydım babamın ameliyatı filan derken pek giremedim yine gidicem hayırlısı önümüzdeki günlerde.Sakın kırılma o tatlı canını üzme opuyorumnanaktan yine birbirimizin destekçisiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?