iyii akşamlarr şekerimm nerelerdeydin saana iki çift laf ettik gördün mü geçmişiii :kedi:
bende menümü yazayım akşam yemeğimi az önce yedim şiştim bugünlük yeme faslı bitti bugün abur cubur yemicem :umursamaz:
sabah
form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 büyük portakal
kremalı tavuk hızlı çabuk çorba 1 kupa, 3 kepekli grisini
yeşil çay
zeytinyağlı taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği
spor 1buçuk saat su da 2 litre filan
izlem cnm ya haval e yapıyorum hata eriyorda kokuyu irde sana sorayım didim
çilek kokusunu seçttim yazda eliyorya agırmı olur acep
arkadaşlar eskiden kim var topikte gözüküyordu şimdi yok neden bileniniz varmı ayy ne çok soru sordumkafamçokkarıştı
normalinde gösteriyor ama ne bilim bi terslik var amabilmiyorumkismile
canım sağoll bir kısmıda olsa baktım göremeddiklerim beni af etsinn nasılsın sen iyimisin?
kızlar ben detoks yapmayı düşünüyorum ahmet marankinin ama ne dersiniz sizceee nasıl olur?
vallah benim hesaba göre 9 10 puan yemissin gofreti icin rahat yiyebilirsin
sporda yapmissin hatta bitanede gofret benim icin ye ciddi diyom gülme
ne kokusu acep merak etimde?
çiilek kokusu ağır olmaz yaa, ben vanilya kokusu alıcaktım sonra vazgeçtim bayanssulusmile
iyiyim tatlımm sen nasılsın?
vallahi detox bende hiç işe yaramıyor canım, ayran çorbası ve pirinç lapası detoxu yapmıştım daha önce olmadı :umursamaz:
wallaha güldüm kız kaydirigubbakcemile3 yarım çokoprens yiyim o zaman şekersiz çayla, vallahi sporda zorlanıyorum canım o kadar çabalayınca inan 10kalori bile bana fazla geliyor :sinifsinif:
canım eyüp sabri tuncerin sitesinden 5 liralık alışveriş yapınca 50liralık parfüm seti gönderiyorlar ihtiyacın varsa kaçırmaa -tatlicadiarzu-
ya varya ben artik senin türk oldugundan süphe etmeye basliyom
o türkce ne öyle yaaa:roflol::roflol::roflol:
ortim inşşş hamişsindir cnmm yaaa
neden kısss.bu boğaz hayra alamet değil demi?
ben bunu burda binkez açıkladım ama birde snein için açıklayabilirimm
klavyem bozukk ve bazenn atlıyor yazılar yada kayıyorrrrr
yapabilecegim birşey yokkkk
pardon artık derkennnn seni rahatsız ediyor sanırım yazılarımm
masumm melo dan mı bahsediyorsun yoksaa
naber canım nasılsınnn hayırdırr yoksaaa şüpheleniyormusunnn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bi taraftan örüyorum bi taraftan çay içiyorum bi taraftan televizyon seyrediyorum bi taraftan da size laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzel menü olmuş tebrikler bahar :lepi:ben yazayım
sabah ılık su ve 1 incir
dom,biber peynir 6 zeytin çay 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen bol salata 1 dilim ekmek
ara 10 fındık
ara diyetbisküvi tarçınlı erikli çay
akşam 6 kaşık bezelye 1 kaşık pilav salata 1 dilim ekmek
Bende yazıyım menümü..
kalkınca ılık sirkeli su .
Sabah
1 yumurta
az peynir ve maydanoz
2dilim k.ekmeği
öğlen
patates - mantarve soğanlı yavuk sote 4 kaşık
4 kaşık yoğurtlu makarna
arada 1 harby
1 bardak limonlu form çay
akşam
yine tavuk sote 5 kaşık
1 dilim kepekli ekmek
1 armut - 1 kivi birazdan yerim =)
aynen bende merak ettim .Adacım inş iyisindir tatlım a.s.adacım nasılsınnnn...nasıl oldun senden haber alamadık bugünnn...
ıyi akşamlar canım.Biz gece kuşlarıyız çocukları uyutup geliyoruz canım kaydirigubbakcemile5iyi akşamlar kızlar bugün akşam sizlere bi bakayım dedimhiç kimse yok gibi yarın geldiğimde sayfalar dolmuş olcak ne zaman dolduruyorsunuz bu sayfaları :))
buda benim menüm
sabah:
yumurta 2,5 puan
ekmek 3 puan
cay biraz recel 1 puan
ara:
kaysi 0 puan
aksam:
pilav 3 Puan
tavuk 2,5 puan
toplam: 12
artik yatana kadarda 4,5 puanim var ne yerim bilmiyom ama herhal kesin yerim
youmlara acigimkaydirigubbakcemile3
cok sükür öyleye bakarak turp gibi masallah:dance:
herkese hayırlı akşamlar
hoşgeldin serracım ..ınş tekrardan kavuşursun ideal kilona ..Tabiki bizimle birlikte opuyorumnanaktanya gerçekten arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim valla kaç defa yazdıysam pek cevap alamayınca:umursamaz: birazda yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımızda pek olmadı ondanda kopukluk oldu heralde çünkü eski arkadaşlar pek uğramamz olmuşlarr benim gibii yinede hepinizi çokkk seviyorumm bizler burda sanalda olsa büyük dostluk kurduk ve bence insan dostuna kırılabilir bu güzel dostluğun sayesinde ben o 22 kiloyu verdimmm emin olunn inşallah aldığım kg leri tekrar vericem hiç bir yere gitmiyorumm artıkın hep buralardayımmm şimdi tanımayanlara isterlerse kendimi tanıtabilirimmm hepinizi öptümm
izlem demiş zaten şu ayran ve lapa detoxlarını bende yaptım ama çokta işe yaramadı .lapa diyetinde kendimi iyi hissediyorum ama ondan arada yapıyorum genede bayanssulusmilekızlar ben detoks yapmayı düşünüyorum ahmet marankinin ama ne dersiniz sizceee nasıl olur?
olumunekankayizsmileben bunu burda binkez açıkladım ama birde snein için açıklayabilirimm
klavyem bozukk ve bazenn atlıyor yazılar yada kayıyorrrrr
yapabilecegim birşey yokkkk
pardon artık derkennnn seni rahatsız ediyor sanırım yazılarımm
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile kaydirigubbakcemile3neden kısss.bu boğaz hayra alamet değil demi?
serra geçen hafta cankatta çatlatma iğnesi vurdurdum aslında hamile kalmamda sorun yokda tatilleri falan ayarlamak için ben istedim hamile kalmayı bu ay...
henüz adetime 1 hafta var ama..deli gibi tatlı yiyorum aklın hayalin durur..yani anlatlmaz..ama bu iğnenin etkisi mi biz çözemedik.bekliyoruz topikçe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?