80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem cnm ya haval e yapıyorum hata eriyorda kokuyu irde sana sorayım didim

çilek kokusunu seçttim yazda eliyorya agırmı olur acep

vallah benim hesaba göre 9 10 puan yemissin gofreti icin rahat yiyebilirsin

sporda yapmissin hatta bitanede gofret benim icin ye ciddi diyom gülme

arkadaşlar eskiden kim var topikte gözüküyordu şimdi yok neden bileniniz varmı ayy ne çok soru sordumkafamçokkarıştı

izlem cnm ya haval e yapıyorum hata eriyorda kokuyu irde sana sorayım didim

çilek kokusunu seçttim yazda eliyorya agırmı olur acep

çiilek kokusu ağır olmaz yaa, ben vanilya kokusu alıcaktım sonra vazgeçtim bayanssulusmile

canım sağoll bir kısmıda olsa baktım göremeddiklerim beni af etsinn nasılsın sen iyimisin?

iyiyim tatlımm sen nasılsın?

kızlar ben detoks yapmayı düşünüyorum ahmet marankinin ama ne dersiniz sizceee nasıl olur?

vallahi detox bende hiç işe yaramıyor canım, ayran çorbası ve pirinç lapası detoxu yapmıştım daha önce olmadı :umursamaz:
vallah benim hesaba göre 9 10 puan yemissin gofreti icin rahat yiyebilirsin

sporda yapmissin hatta bitanede gofret benim icin ye ciddi diyom gülme

wallaha güldüm kız kaydirigubbakcemile3 yarım çokoprens yiyim o zaman şekersiz çayla, vallahi sporda zorlanıyorum canım o kadar çabalayınca inan 10kalori bile bana fazla geliyor :sinifsinif:

ne kokusu acep merak etimde?

canım eyüp sabri tuncerin sitesinden 5 liralık alışveriş yapınca 50liralık parfüm seti gönderiyorlar ihtiyacın varsa kaçırmaa -tatlicadiarzu-

ayyy sonra bir problem çıkmasın kız 5 liraya 50 lira

ya varya ben artik senin türk oldugundan süphe etmeye basliyom

o türkce ne öyle yaaa:roflol::roflol::roflol:

ben bunu burda binkez açıkladım ama birde snein için açıklayabilirimm
klavyem bozukk ve bazenn atlıyor yazılar yada kayıyorrrrr
yapabilecegim birşey yokkkk

pardon artık derkennnn seni rahatsız ediyor sanırım yazılarımm

hmmm bilmiyodum atlamisim demek

kizma canim zemuszemus

masumm melo dan mı bahsediyorsun yoksaa

naber canım nasılsınnn hayırdırr yoksaaa şüpheleniyormusunnn

serra geçen hafta cankatta çatlatma iğnesi vurdurdum aslında hamile kalmamda sorun yokda tatilleri falan ayarlamak için ben istedim hamile kalmayı bu ay...
henüz adetime 1 hafta var ama..deli gibi tatlı yiyorum aklın hayalin durur..yani anlatlmaz..ama bu iğnenin etkisi mi biz çözemedik.bekliyoruz topikçe..

bi taraftan örüyorum bi taraftan çay içiyorum bi taraftan televizyon seyrediyorum bi taraftan da size laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pek bir maharetlidir benim rakibem opuyorumnanaktan

güzel menü olmuş tebrikler bahar :lepi:

bitanem şu menümü bi puanlasan bakalım ne alemdeymişim bilmiyorumkismile

adacım nasılsınnnn...nasıl oldun senden haber alamadık bugünnn...
aynen bende merak ettim .Adacım inş iyisindir tatlım a.s.
iyi akşamlar kızlar bugün akşam sizlere bi bakayım dedimhiç kimse yok gibi yarın geldiğimde sayfalar dolmuş olcak ne zaman dolduruyorsunuz bu sayfaları :))
ıyi akşamlar canım.Biz gece kuşlarıyız çocukları uyutup geliyoruz canım kaydirigubbakcemile5

bahar demiş zaten gereknleri ..Sebze meyve namına bişey yok valla kaydirigubbakcemile

cok sükür öyleye bakarak turp gibi masallah:dance:

Aman aman Allah iyilik versin canım kaydirigubbakcemile5

herkese hayırlı akşamlar
hoşgeldin serracım ..ınş tekrardan kavuşursun ideal kilona ..Tabiki bizimle birlikte opuyorumnanaktan
kızlar ben detoks yapmayı düşünüyorum ahmet marankinin ama ne dersiniz sizceee nasıl olur?
izlem demiş zaten şu ayran ve lapa detoxlarını bende yaptım ama çokta işe yaramadı .lapa diyetinde kendimi iyi hissediyorum ama ondan arada yapıyorum genede bayanssulusmile

olumunekankayizsmile
kızma güzelim takılmış öyle

neden kısss.bu boğaz hayra alamet değil demi?
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

canım inş hayırlısı olurrr allah gönlüne göre versin inşş dualarım seninle ve bütün çocuk isteyenlerle neyse hamileysen artık topikçe tebrik etmeye gelirizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…