80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

butterfly canım sağol inş hep beraber inerizzz detoksa gelince ben ahmet marankininkinden yapmak istiyorum 1 haftalık olanı diyorumm

canim ben yirmi puan kadar saydim
biraz kacmis
ayni menüyü yiyip
harby ne yemissin onu yemesen tam olurmus ama öldürücü degil arada kacsin bisey olmaz:jeyyar:yerimseniben

hmmm bilmiyodum atlamisim demek

kizma canim zemuszemus
mafoldumben birdaha olmasınnnn lütfennnn

ay şaka ayol neden kızıyımmm
hem kızılacak biri varsa oda benim kocişşş
çünkümmm benim türklügümden şüpheleniyor ,insanlarr yahuu onun sayesindeee

ha birde şu var ben bazennn çocuklardan kaynaklı hızlı yazıcam diyede kaçırıyorummmm kelimeleriiii 2 tane sıpaaa olunca öle oliyyyyyyy

melocukkkk tabiki hayra alemet cnm yaa ondan deidm işte

baksana şekerler çikolatalar havadaaa uçuyor

serracım evet cnm melodan bahsediyorummm
ha birdee yaww nasıl becerdin 22 kilo vermeyi yaaa 5 ocaktan beri diyet yapıyorum giden 6 kilo sadeceee tebriklerrr valla

benim 2 sıpam olsun yanlış yazmaya da razıyımmmmmmmkaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile:içelim:vereliniortak:mymeka::teselli:

zemuszemuskaydirigubbakcemile3

rahatladim bak simdiyerimseniben

butterfly canım sağol inş hep beraber inerizzz detoksa gelince ben ahmet marankininkinden yapmak istiyorum 1 haftalık olanı diyorumm

Hmm anladım canımda yapana rastlamadım daha eğer sen yaparsan birlikte deneyimlemiş oluruz .
ıyi geceler tatlı ruyalar opuyorumnanaktan

canim ben yirmi puan kadar saydim
biraz kacmis
ayni menüyü yiyip
harby ne yemissin onu yemesen tam olurmus ama öldürücü degil arada kacsin bisey olmaz:jeyyar:yerimseniben

kız sen benim yediklerimi çifter çiftermi saydın akannehir

bu harby 120 kalorilik bir çikolata :lepi:

bacularrrrrrr
ben yarın sabahtan hastaneye gidiyorummm
benim kayra sıpası kalbinde iki delikle dogduuu
o nedenle eko çekilicek yarınnn dogdugundna beri takipteyiz biri kapandııı
biride kapanmak üzereydi en son gittigimizdeeeee

bakalım yarın neler olmuşşşş

hastane sonrası belkim sosyete pazarı yaparım birdeeee
akşama yazarımm ancakkk

tamam canım umarım geçmştir ortim...haber bekliyorusss..pzazrda da çok gez yak kalorileri

zemuszemuskaydirigubbakcemile3

rahatladim bak simdiyerimseniben

aaaa rahatla kıs aşkol yani alıncekk ne varrrrr
tek deridmiz kilolarrr onlara alınalım dimi amaaa

melocumm allah gönlüne göre verisnnnn
ama ben iki sıpa birden geldiginiii tam tamına 18 haftalıkken ögrendimmmm
yani ikiz olduunuuuu ve krizlere girdimm kendime gelemedimm günlerceeee

yag oranini da söyle tam puanini hesaplayayim

gecmis olsun canim insallah kanmis olur. allah saglik ve sihhat versin

Umarım geçmiştir güzelim .Hayırlı haberlerle gel yarın .Şu sosyete pazarını bende bulup gitmezsem sizde görün sempatiksalakcinni delikafadulden

tamamen yağsız canım .150 gram yağsız tavuk etinin üzerine 1 patates + 5-6 mantar 1 soğan 1 de domates doğradım soteledim .3 öğün çıktı işte . 2 sini yedim biri duruyor =)

ha birde şunu sorucammm şimdi ben regli oldum ya bu cuma günü tartıya nasıl yansırrr yani cuma günü 3. günüm olcakk su tutumu devam edermi cum günü

tatlım hiç bahsetmedin yaa hadi hayırlısı allahım şifasını verir merak etme canım inşallah hiç bişiy kalmamıştır :Saruboceq: :Saruboceq:
pazara gidince alınan şeyler giyilecek ayna karşısında resim çekilip buraya konacak ona göre haa topiğin kuralı bu kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Umarım geçmiştir güzelim .Hayırlı haberlerle gel yarın .Şu sosyete pazarını bende bulup gitmezsem sizde görün sempatiksalakcinni delikafadulden

git kızz durduğun kabahat ama çocuksuz git onunla uğraşmaktan aralara kaynayıp bişiy bulamassın bizim burası çok kalabalık oluyor ellerinde minik köpekleri ile kokoşlar dolanıyor kaydirigubbakcemile3
tamamen yağsız canım .150 gram yağsız tavuk etinin üzerine 1 patates + 5-6 mantar 1 soğan 1 de domates doğradım soteledim .3 öğün çıktı işte . 2 sini yedim biri duruyor =)

çok iştah açıcı görünüyor afiyet olsun canım yerimseniben bende dün pazıyı öle yaptım kavurdum azıcık öldürdüm sonra közlenmiş kırmızı biber koydum bi tane içine onunlada soteledim dereotlu süzme yoğurla karıştırıp yedim süper hafif bişiy oldu tavsiye ederim pazı yerine ıspanakda olur tabii :bbo:

ha birde şunu sorucammm şimdi ben regli oldum ya bu cuma günü tartıya nasıl yansırrr yani cuma günü 3. günüm olcakk su tutumu devam edermi cum günü

su tutması geçmiştir canım ya korkma regl gelince insanın rahatlamasından belli oluyor benimde bitemk üzere cumaya yetişir sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…