- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Sağol canım .. İyi geceler sana ..harby 2
tavuk 3,5
mantar sogan 0
padades1
regly bitene kadar vucut suyu atmıo canım 1 kilo falan fazla çıkabilirsin .İyi geceler sanadaha birde şunu sorucammm şimdi ben regli oldum ya bu cuma günü tartıya nasıl yansırrr yani cuma günü 3. günüm olcakk su tutumu devam edermi cum günü
git kızz durduğun kabahat ama çocuksuz git onunla uğraşmaktan aralara kaynayıp bişiy bulamassın bizim burası çok kalabalık oluyor ellerinde minik köpekleri ile kokoşlar dolanıyor kaydirigubbakcemile3
çok iştah açıcı görünüyor afiyet olsun canım yerimseniben bende dün pazıyı öle yaptım kavurdum azıcık öldürdüm sonra közlenmiş kırmızı biber koydum bi tane içine onunlada soteledim dereotlu süzme yoğurla karıştırıp yedim süper hafif bişiy oldu tavsiye ederim pazı yerine ıspanakda olur tabii :bbo:
su tutması geçmiştir canım ya korkma regl gelince insanın rahatlamasından belli oluyor benimde bitemk üzere cumaya yetişir sempatiksalakcinni
regly bitene kadar vucut suyu atmıo canım 1 kilo falan fazla çıkabilirsin .İyi geceler sanada
tülay ordamısın canım bu alışveriş merkezine nasıl girdin??
nasıl yaptın ben yapamadım yani bulamadım...
Eyüp sabri tuncer yazıp giriyorsun ,Sonra alttaki seceneklerden online alışveriş yazan yere tıkla .sağyanda ürün seçeneklerinden almak istediğini beğen sepete ekle butonuna tıkla . sonra sepeti onayla .
Hediye seçimi bu onay sırasında oluyor canım .korgo bilgilerini yazdığın yerin en alttında hediye seç bölümü var ordan tamamlıyorsun.
Tabi bunları yapmadan önce üye olman gerekiyor
neee güzel anlatmışın bacumm bana gerek kalmamışşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee regl bitene kadar suuyu atmıyorsa cuma günü artı çıkarsam reglinin üstüne atabilirim suçu kaydirigubbakcemile3
adacım seni görüyorum canm, inşallah daha iyicesindir anneciğin güzel bakmıştır sana tabiki onun çabalarıylaa opuyorumnanaktan
ben yatıyorum kızlar spordan gelincede hiç dinlenemedim bi yorgunluk var üzerimde hadi iyi geceler öpüyorum hepinizii
banuuu iyi haberlerini bekliyorum tatlişkomm kaydirigubbakcemile5
adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :
nesli, nihal, ada, mine hıhhh konuşmayın benle iştee naniknanik naniknanik naniknanik
canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim
bacularrrrrrr
ben yarın sabahtan hastaneye gidiyorummm
benim kayra sıpası kalbinde iki delikle dogduuu
o nedenle eko çekilicek yarınnn dogdugundna beri takipteyiz biri kapandııı
biride kapanmak üzereydi en son gittigimizdeeeee
bakalım yarın neler olmuşşşş
hastane sonrası belkim sosyete pazarı yaparım birdeeee
akşama yazarımm ancakkk
adacım nasılsınnnn...nasıl oldun senden haber alamadık bugünnn...
evet bende merak ettim ada iyileşti mi acaba bilmiyorumkismile
[/B]
bacularrrrrrr
ben yarın sabahtan hastaneye gidiyorummm
benim kayra sıpası kalbinde iki delikle dogduuu
o nedenle eko çekilicek yarınnn dogdugundna beri takipteyiz biri kapandııı
biride kapanmak üzereydi en son gittigimizdeeeee
bakalım yarın neler olmuşşşş
hastane sonrası belkim sosyete pazarı yaparım birdeeee
akşama yazarımm ancakkk
devam eder canım ama bünyeden bünyeyede değişebiliyor genelde 1kilo artıda çıkılıyor.ha birde şunu sorucammm şimdi ben regli oldum ya bu cuma günü tartıya nasıl yansırrr yani cuma günü 3. günüm olcakk su tutumu devam edermi cum günü
tülayummm herşeyi güzel anlatır bayılıyorum ben ona.. :1hug:neee güzel anlatmışın bacumm bana gerek kalmamışşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee regl bitene kadar suuyu atmıyorsa cuma günü artı çıkarsam reglinin üstüne atabilirim suçu kaydirigubbakcemile3
ayyy ben de bakıcam şok oldumkafamçokkarıştıSerracım tekrar hoşgeldin..,
O marankinin detoksunu geçen sene yapmayı çok istedim ama gözüm yemedi sanırım o zeytinyağı içmek,lağman yapmak falan zor geldi ama yapan insanlardan neler neler çıkmış..googledan aratıp çıkanların koydukları resimleri görmüştüm inanamamıştım,yaratık gibi şeyler çıkmış herkesten aslından yılda bir kez yapmak lazım..
öyle bi topik vardı kk da baktınmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?