80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harby 2
tavuk 3,5
mantar sogan 0
padades1
Sağol canım .. İyi geceler sana ..

ha birde şunu sorucammm şimdi ben regli oldum ya bu cuma günü tartıya nasıl yansırrr yani cuma günü 3. günüm olcakk su tutumu devam edermi cum günü
regly bitene kadar vucut suyu atmıo canım 1 kilo falan fazla çıkabilirsin .İyi geceler sanada

Bizim buranın sosyete pazarı ulusta .bana çok uzak malesef . kızken arkadaşlarla giderdik arada ama şimdi çocuk olunnca zor . Ama bakalım belki bi fırsat yaratırım kendime sempatiksalakcinni
adı üstünde sosyete pazarı genel olarak kokoş mekanı oluyor oralar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İzlemcim kendi çapımda tat katmaya çalşıyorum yemeklere yaa öle kuru tavuk sevmiyorum ben .Bugün pazardan ıspanak almıştım,bimden aldığım kırmızı biberde duruyor yarın belkide yaparım verdiğin tarifi .. aklinialirimsmile

tülay ordamısın canım bu alışveriş merkezine nasıl girdin??
nasıl yaptın ben yapamadım yani bulamadım...

su tutması geçmiştir canım ya korkma regl gelince insanın rahatlamasından belli oluyor benimde bitemk üzere cumaya yetişir sempatiksalakcinni

regly bitene kadar vucut suyu atmıo canım 1 kilo falan fazla çıkabilirsin .İyi geceler sanada

Nedir ikimiz arasındaki bu çelişki yaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

nalcy eyüp sabri tuncer diye yazınca giriyor canım

tülay ordamısın canım bu alışveriş merkezine nasıl girdin??
nasıl yaptın ben yapamadım yani bulamadım...

Eyüp sabri tuncer yazıp giriyorsun ,Sonra alttaki seceneklerden online alışveriş yazan yere tıkla .sağyanda ürün seçeneklerinden almak istediğini beğen sepete ekle butonuna tıkla . sonra sepeti onayla .
Hediye seçimi bu onay sırasında oluyor canım .korgo bilgilerini yazdığın yerin en alttında hediye seç bölümü var ordan tamamlıyorsun.
Tabi bunları yapmadan önce üye olman gerekiyor

neee güzel anlatmışın bacumm bana gerek kalmamışşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee regl bitene kadar suuyu atmıyorsa cuma günü artı çıkarsam reglinin üstüne atabilirim suçu kaydirigubbakcemile3

adacım seni görüyorum canm, inşallah daha iyicesindir anneciğin güzel bakmıştır sana tabiki onun çabalarıylaa opuyorumnanaktan

ben yatıyorum kızlar spordan gelincede hiç dinlenemedim bi yorgunluk var üzerimde hadi iyi geceler öpüyorum hepinizii

banuuu iyi haberlerini bekliyorum tatlişkomm kaydirigubbakcemile5

gece gece güldüreyim sizi çok ilginç :)))

BURCLARINIZIN ARAPÇA ıSMıNı BıLıYORMUSUNUZ :)))

KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
ıKıZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZı - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i ınat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

umarım nalcy de öyle düşünüyordur şekerim .Henüz ses vermedi.bilmiyorumkismile

Bu reglyde su atma olayında kararsız kaldım bende sempatiksalakcinni kesin bilen varsa bize yardımcı olabilirmi lutfen aklinialirimsmile

İyi geceler canım.Ben bugün gidemedim eşimin işleri yüzünden alsanaalsanasmile yarına sarktı yine . boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

en iyi ben mişim yine izlem Endaze-i Kantar opuyorumnanaktan
bende kaçar kızlar öpüldünüz olumunekankayizsmile

su anda bir yandan pazartesi oglenden beri yazilan gecmisi okuyor bir yandan da antibiyotigimin saatini bekliyorum

bu nasil bir grip ben anlamadim ama gozumu yeni yeni acabiliyor kendime yeni gelebiliyorum,bu hafta ise de gitmedim raporluydum yarin gidecegim ilk defa ve oyle zor geliyor ki simdi,ne guzelmis evde kalmak,dinlenmek,gunun aydinlik saatlerin de evde olabilmek

izlem sagol canim benim daha iyiyim cok sukur annem sagolsun cok ilgilendi ya o olmasaydi dedim durdum hep,nisanlim da sagolsun evi manavdan farksiz hale getirdi durmadan elinde posetlerle cesit cesit meyve o degil beni kati meyve sikacagi gibi mi gordu artik neyse o kadar meyveyi ben nasil tek basima bitireyim di mi ama kaydirigubbakcemile3 saka bir yana o bitkin halim gecti sukur,sizleri ozledim gecmisi bitirmeye calisiyorum

tammmm 1 saattir gecmisi okuyorum su hasta halimle yeminle bittim desem yalan olmaz kizlar kaydirigubbakcemile3

adacım sana da geçmiş olsun tatlım ve tüm hastalara Allah acil şifalar versin inşallah.kızımada inşallah :

canim tesekkur ederimmm,kizina da cok gecmis olsun

nesli, nihal, ada, mine hıhhh konuşmayın benle iştee naniknanik naniknanik naniknanik

canimmmmm ben yeni gordum gercekten de super gorunuyorsun,pijamalarina bayildimmmmmmm

canım babam acilen kalp ameliyatı oldu ankaradaydım çok şükür şimdi iyiye gidiyor o yüzden gelemedim

tatlim babanin iyi olmasina sevindimmmmm

canim insallah iyi haberler verirsin bize,digeri de kapanmistir umarim hayirlisiyla gececektir bu da digeri gibi

adacım nasılsınnnn...nasıl oldun senden haber alamadık bugünnn...

sagol canim benim,geldim sukur buradayim ama cok kotu bir sekilde gecirdim bu hastaligi feci usutmusum ama iyiyim simdi senden guzel bir haber alirim demistim ama bir sey yok simdilik anladigim kadariyla neyse sali gunu kan testinden sonra hersey belli olacak zaten,hayirlisi olsun diyorum

evet bende merak ettim ada iyileşti mi acaba bilmiyorumkismile
[/B]

yazdim sana ama yine yazayim canimmmm iyiyim ama simdi saat ilerledikce biraz gozlerim sulanmaya burnumu cekmeye yeniden basladim bir an once ben yatayim da bari yarin ise gitmem gerekiyor cunku

Canım inşallah güzel hbrlerle gelirsin..

Serracım tekrar hoşgeldin..,
O marankinin detoksunu geçen sene yapmayı çok istedim ama gözüm yemedi sanırım o zeytinyağı içmek,lağman yapmak falan zor geldi ama yapan insanlardan neler neler çıkmış..googledan aratıp çıkanların koydukları resimleri görmüştüm inanamamıştım,yaratık gibi şeyler çıkmış herkesten aslından yılda bir kez yapmak lazım..
öyle bi topik vardı kk da baktınmı canım?

Epeydir yzmıyorum bende menümü yazıyım..

sabah beşi bi yerde
müsli ve mısır gevreği karışımı 1 kase

ara oğluşun çıbık krekerinden 5-6 tane

öğlen 5-6adet lahana sarması,yoğurt

akşam yayla çorbası,2 dilim kepekli ekmek veeee mantarlı sucukohaoldumsmile

2lt su bugün spor yok yarım kaldı sadece 15 dak yürüyebildim Asrın uyandı

Evrellll ortim nerdesin yawww koptun iyice,bırak misafiri bi ceee yap ne yediysen yaz git yoksa artılarla dönceksin bu hafta..

ha birde şunu sorucammm şimdi ben regli oldum ya bu cuma günü tartıya nasıl yansırrr yani cuma günü 3. günüm olcakk su tutumu devam edermi cum günü
devam eder canım ama bünyeden bünyeyede değişebiliyor genelde 1kilo artıda çıkılıyor.

tülayummm herşeyi güzel anlatır bayılıyorum ben ona.. :1hug:
ayyy ben de bakıcam şok oldumkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…