80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese...
bu sabah 7 buçukta kahvaltımı yaptım..pazartesiden beri evde usta var cam balkon yapılıyor.yemek falan hazırlamak gerekiyor eee okula da gidiyorum yoğun yani..üstüne bugün sitedeki kahve günüm var.yarın sabahta okuldaki arkadaşlarımla kahvaltya gidicem yarın akşamda manisaya yola çıkıcam.haftaonu memleketimde olacağım inşallah

menüm(bu aralar buraya yazdığımı kat kat eklemeli yiyorum ama yaziciğim yinede)

sabah
2 ekmek
1peynir
1yumurta
4zeytin
domates-mayanoz-taze nane

ara
portakal

öğle
nohut
zeytinyağlı pırasa
1ekmek

ara
yoğurt+elma

ara
kuru meyve

akşam
2ekmek
zeytinyağlı pırasa
yoğurt

ara
meyve

HEPIMIZ DOSTUZ :lepi:

oyy baya yogun... kolay gelsinn
ve simdiden iyi yolculuklar

karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae

ben geçmişe bakamadım valla ya sbahtan beri dr randevularıyla uğraşıyorum..
c.tesi sabah 11 de leventte dişçi randevumuz var eşimle ordan kadıköye göze ve sonra ben kadındoğumcuya gidicem..sadece gözün randevusunu alamadım..birkerede hepsini çıkaralım dedik:)

karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae

ben de dün akşam girecektim sözde ama bugün epilasyon randevum var Denizcim malum onun hazırlıkları ,tel görüşmeleri derken giremedim..aklımda jaldı benim de..çok mu kaynatmış hatunlarkaydirigubbakcemile2

bayanssulusmilegünaydın arkadaşlar

çok yer kaplamayayım benim bugünkü menüm:

kalkınca
1 bardak ılık sirkeli-ballı su
kahvalatı
1 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kaşık pekmez

ara
1 mandalina

öğlen
1 kase çorba
6 kaşık sebze yemeği
2 dilim ekmek
söğüş domates

ara
yarım kase k-flakes ve süt

akşam
1 kase çorba
iki parça piliç nuget/ yağsız
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

gece
1 elma

yatarken
1 bardak süt

0.5 kilo vermişim iki günde :lepi: acaba su mu o gidenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZU

eflatun durrr gitme sana bişi sorcam..geçmişe bakamadım yanıt verdin mi bilmiyorum da açtığın konuyla ilgiliydi..

ben de dün akşam girecektim sözde ama bugün epilasyon randevum var Denizcim malum onun hazırlıkları ,tel görüşmeleri derken giremedim..aklımda jaldı benim de..çok mu kaynatmış hatunlarkaydirigubbakcemile2

evet canım epey bi kaynatmışlar.ben akşamları pek giremiyorum hem çalışıp hemde küçük bi çocuk olunca hiç iş bitmiyor evde akannehir

telefonla konuşuyordum şimdi gördüm. buyrun efenim yardımcı olmaya çalışayım:dance::dance:

canım şöyle anlatayımbilmiyorumkismile1600 kalorilik diyetle haftada 2 kg verdiğini yazmışsın da ben de iki kere falan diyetisyene gittim bana da 1600 lük verdi en fazla haftada bir kg verdim de sen çok mu spor yaptın naısl verdin diye sormuştum...

eflatun menün iyi ama bide ekmek yemesem okadar cok daha iy iolucak.
günde 3 dilimden fazla yasak benim bildigim.
ben 3 bile yemiyorum. 2 dilim tek

elimphia daha önce 1750 kcal diyetle günde 10 km yani 2 saat yürüyerek haftada 2 verdim ama şimdi o kadar hareket edemiyorum. çocukla genelde evde oluyorum. bu yüzden listeyi değiştirdi diyetisyen. şimdi emziriyorum diye olabilir mi? ama daha önce 1750 kcal da sürekli yiyordum, ilk başta inanmadım dedim kesin kilo alıcam bu kadar yemekle fakat zayıfladımguclubacismileguclubacismile:icecream::icecream::icecream:

aylin90 canım diyet listemdekine göre ekmek yiyorum ben. kendi kafama göre değil ama zayıflayamazsam dediğini dikkate alırım.

ayy sabah sabah ne güldüm..ortimm bunu nerden buldun kıss...)) ben Endaze-i Kantar mışım...)) en çokta boğa ve oğlağa güldüm..
geçmiş olsun aydacım..tabi taşır canım adama lazımsın sen...şurda ne kaldı...))) bırak taşısın hasta bakmayı öğrensin..
evet canım epey bi kaynatmışlar.ben akşamları pek giremiyorum hem çalışıp hemde küçük bi çocuk olunca hiç iş bitmiyor evde akannehir
bende çok kıskanıyorum..pc bana kalsında görürsünüz..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

arkideşler şu 0.5 kilomu düşeyim istedim ama ticker nasıl değişecek? bir bişen yardımını esirgemese bu zayıflayan kuldan alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…