- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ya gerçekten arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim valla kaç defa yazdıysam pek cevap alamayınca:umursamaz: birazda yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımızda pek olmadı ondanda kopukluk oldu heralde çünkü eski arkadaşlar pek uğramamz olmuşlarr benim gibii yinede hepinizi çokkk seviyorumm bizler burda sanalda olsa büyük dostluk kurduk ve bence insan dostuna kırılabilir bu güzel dostluğun sayesinde ben o 22 kiloyu verdimmm emin olunn inşallah aldığım kg leri tekrar vericem hiç bir yere gitmiyorumm artıkın hep buralardayımmm şimdi tanımayanlara isterlerse kendimi tanıtabilirimmm hepinizi öptümm
günaydın herkese...
bu sabah 7 buçukta kahvaltımı yaptım..pazartesiden beri evde usta var cam balkon yapılıyor.yemek falan hazırlamak gerekiyor eee okula da gidiyorum yoğun yani..üstüne bugün sitedeki kahve günüm var.yarın sabahta okuldaki arkadaşlarımla kahvaltya gidicem yarın akşamda manisaya yola çıkıcam.haftaonu memleketimde olacağım inşallah
karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae
ben de dün akşam girecektim sözde ama bugün epilasyon randevum var Denizcim malum onun hazırlıkları ,tel görüşmeleri derken giremedim..aklımda jaldı benim de..çok mu kaynatmış hatunlarkaydirigubbakcemile2
eflatun durrr gitme sana bişi sorcam..geçmişe bakamadım yanıt verdin mi bilmiyorum da açtığın konuyla ilgiliydi..
telefonla konuşuyordum şimdi gördüm. buyrun efenim yardımcı olmaya çalışayım:dance::dance:
ayy sabah sabah ne güldüm..ortimm bunu nerden buldun kıss...)) ben Endaze-i Kantar mışım...)) en çokta boğa ve oğlağa güldüm..gece gece güldüreyim sizi çok ilginç :)))
BURCLARINIZIN ARAPÇA İSMİNİ BİLİYORMUSUNUZ :)))
KOC - Davar-ül Kurban
BOGA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEC - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BASAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım
YAY - Silah-ül Zemberek
OGLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya
geçmiş olsun aydacım..tabi taşır canım adama lazımsın sen...şurda ne kaldı...))) bırak taşısın hasta bakmayı öğrensin..izlem sagol canim benim daha iyiyim cok sukur annem sagolsun cok ilgilendi ya o olmasaydi dedim durdum hep,nisanlim da sagolsun evi manavdan farksiz hale getirdi durmadan elinde posetlerle cesit cesit meyve o degil beni kati meyve sikacagi gibi mi gordu artik neyse o kadar meyveyi ben nasil tek basima bitireyim di mi ama kaydirigubbakcemile3 saka bir yana o bitkin halim gecti sukur,sizleri ozledim gecmisi bitirmeye calisiyorum
bende çok kıskanıyorum..pc bana kalsında görürsünüz..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:evet canım epey bi kaynatmışlar.ben akşamları pek giremiyorum hem çalışıp hemde küçük bi çocuk olunca hiç iş bitmiyor evde akannehir
arkideşler şu 0.5 kilomu düşeyim istedim ama ticker nasıl değişecek? bir bişen yardımını esirgemese bu zayıflayan kuldan alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?