80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkideşler şu 0.5 kilomu düşeyim istedim ama ticker nasıl değişecek? bir bişen yardımını esirgemese bu zayıflayan kuldan alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canim cuma günü tartilinca degistirilcek
ve hedefini 70 degilde MART SONU hedefini yaz, 88 mesela.
insan daha cabuk gaza geliyor o rakkama ulasinca.
2 nisan cuma günü HEDEFLERIMIZe ulasiriz insallahhh

tammmm 1 saattir gecmisi okuyorum su hasta halimle yeminle bittim desem yalan olmaz kizlar kaydirigubbakcemile3

Biraz iyi olmana sevindim adacım .ınş yarına hiç bişeyin kalmaz .
Anneler her zaman başkadır kimsenin içi titremez onlar kadar .Eş te oldum annede ..Şimdi hasta olsam eşimden çok annem üzlür valla
Canım annem benim opuyorumnanaktan

Kızlar kulağıma kar suyu kaçtı bikere bide ben araştırayım şu işi bilmiyorumkismile

tülayummm herşeyi güzel anlatır bayılıyorum ben ona.. :1hug:

ayyy ben de bakıcam şok oldumkafamçokkarıştı
Sağol canımmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ohooo bu ne yoğunluk yahu .. Senin işin çokmuş melocum yemek yemeye fırsatın kalmaz korkma kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..herkese mutlu sabahlar..
Sanırım senin dileğin tuttu nedendir bilmem çok mutluyum bugün :sm_cool:

herkese günaydın a.s. geçmişi okuyup hemen geliyorum inşallah...
Ortim ortim canım hoşgeldin oku oku bitmez valla sempatiksalakcinni

karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae
gel tabi narinim.çocuklar uyuduktan sonra daha keyifli oluyor muhabbet :dance:

güzel menü canım .. yarın değişirsin cizelgeni .baştan yapman gerekiyor ama .
burda yer çok cicim istediğin köşeyi kap fazlalık ne kelime delikafadulden

ayy sabah sabah ne güldüm..ortimm bunu nerden buldun kıss...)) ben Endaze-i Kantar mışım...)) en çokta boğa ve oğlağa güldüm..

Kız hem hemşeriyiz hemde burçdaş :lepi:

slm kızlar dün doktordaydım diyetisyenim listemi verdi...

ama önce dahiliye doktoru hipotiroit teşhisi koydu ve insülin direnci bozukluğu
ilaçlarıma başladım diyetimede ...bu arada ilk 2 aydaki hedef 10 kilo sonra bir 10 kilo daha 20 kilo toplam hedef...orada tartıda 88,5 çıktım ama kıyafetlerle tarttı hep giysi ile tartacağından böle hesaplayacakmış..

sabah kalınca büyük bir bardak su 2 ceviz

saat :10.00 kahvaltı
2 dilim esmer ekmek (unonun dilimlenmiş olandan)
1 dilim yağsız beyaz peynir 1 yumurta haşlanmış
bol çiğ sebze (domates ,maydonoz,biber vs.)
3 adet kuru kayısı
2 tam ceviz
şekersiz çay (şekersiz içilmiyorsa sakarin)

ara öğün saat 12:00
1 meyve
yarım kase yoğurt yağsız..

öğlen yemeği saat 14:00

1. secenek______3-4 köfte yada okadar et tavuk,yada daha fazlası kadar balık,
salata bir tatlı kaşığı yağ ile,2 dilim esmer ekmek..

2.secenek_______etli yada tavuklu susuz 8 kaşık sebze yemeği
yarım kase lıght yoğurt....2 dilim esmer ekmek salata bir tatlı kaşığı yağ ile

3 senecek________8 kaşık kuru baklagil....salata 1 tatlı kaşığı yağ ile yarım kase yoğurt

4.seçenek.....etsiz susuz sebze yemeği.. salata,2 dilim ekmek...yarım kase yoğurt

ara 16.30
1 meyve ,1 kase yoğurt yada ayran yarım paket altınbaşak..

akşam saat 19.00

1 seçenek_____etsiz susuz sebze yemeği,salata 1kase yoğur 2 dlim ekmek..
2 seçenek____etli sebze yemeği yarım kase yoğur,2 dilim ekmek,salata
3 seçenek_____6-7 kaşık baklagil salata yarım kase yoğurt
4 seçenek_____3-4köfte kadar et..tavuk,salata ,2 dilim ekmek..

not...öğlen et yendi ise aksam sebze yenecek ,aksam etli sebze yendi ise öğlen kurubaklagil yenecek

ara..saat 21.30
2 meyve
10 adet fındık

hergün 3 litre su bitki çayı

ben bu listeyi 10 gün uygulayacağım kızlar.....10 gün sonra kontrolüm var ve spor yapmayacağım
baklalım spoersuz ne yapacağız dedi. doktor..

eflatun menün iyi ama bide ekmek yemesem okadar cok daha iy iolucak.
günde 3 dilimden fazla yasak benim bildigim.
ben 3 bile yemiyorum. 2 dilim tek

yok aylincim aksine diyetisyenler ekmeği hiç kesmiyorlar..
bana da sabahları 2
öğlen 2
akşam da 1 dilim olmak üzere
5 dilim ekmek vermişti
babam ise 130 kiloyken günde 11 dilim ekmek yiyerek 33 kg vermişti..şaka gibiydi ya sabahları 5 öğlen ve akşamları da 3 er dilim ekmeği vardı..bu kadar yiyerek mümkün değil zayıflamazsın demiştim ama gözümün önünde eridi gitti adam..diyetisyenler ona göre ayarlıyorlar yediklerini işte..

hayırlı olsun tatlım..ben de gidiyordum birkaç kere gittim ama diyetisyen başka yere geçti orası da bana uzak benim de hevesim kaçtı..bilmiyorumkismileişallah listene bapğlı kalır güzel güzel kilollarını verirsin canım..

kızlar çoklu alıntı yapmayı öğrendim geldim. yazıp kaçıyor bu sanmayın sırnaşık şey

canım yeniden yapacaksın çizelgeyi...

teşekkür ederim ama yarını bekleyecekmişim aylin90 öyle diyooo

canim cuma günü tartilinca degistirilcek
ve hedefini 70 degilde MART SONU hedefini yaz, 88 mesela.
insan daha cabuk gaza geliyor o rakkama ulasinca.
2 nisan cuma günü HEDEFLERIMIZe ulasiriz insallahhh

ya ama siz ortaklı yapıyorsunuz bu işi ben tekim unuttun mu yerimseniben hani sen bana ortak oldun da sonra aklına hakiki ortağın geldi de vazgeçtin hani, hani öyle olmuştu ya sırnaşık şeysırnaşık şey ama yine de söz dinleyeceğim buyrunnnnnnnnn

bu kaç kalorilik diyet? umarım başarılı olursun :) bir haftada tahmini kaç kilo verecekmişsin?

ya evet biz genelde yanlış yaklaşıyoruz. diyetisyenler hep yemeden zayıflanmaz diyorlar. benim ki bana hiç aç kalmayacaksın, düzenli ve sık yieyeceksin metabolizman hızlanacak diyor hep. işime de gelmiyor değil hani :)

Son düzenleme:
kızlar bu hafta gerçekten çok üzücü geçti.öncelikle işyerimizde 30 yaşında bi üretim sorumlumuz vardı.adam evli ve iki çocuklu hatta 2. çocugu dogalı daha 1 ay anca olmuştur.birde şevkiyat sorumlu 19 yaşında bi bekar kız vardı.meger 1 senedir ilişkileri varmış ve ikisinin işinede son verildi. :1no2:

dün kardeşimin işçisinin ablası intihar etmiş ve maalesef ölmüş kız henüz yirmili yaşta gencecik senağlama

dün akşam enyakın arkadaşımın kayınvalidesi fenalaştı ambulansla akşam hastahaneye kaldırdılar kadıncagız mide kanaması geçirdi şuan hastahanede yatıyor :çok üzgünüm:

kimsenin moralini bozmak için söylemiyorum beni sakın yanlış anlamayın öncelikle kendim için diyorumki ne çok şükretmemiz gereken şeyimiz var hayatta insanların başına neler neler geliyor.Allah herkesi kazadan beladan kötülüklerden hastalıktan bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden korusun inşallah :Saruboceq:

elimphia ve eflatun bunun kaç kalorilik olduğunu yazmadı doktor yağ oranımı çıkardı bunu hazırladı
ben diyet konusunda istikrarlıyımdır bozmam ...heleki o kadar para verip
sonra 10 gün tartıya çıktığımda güzel sonuc bekliyorum
hedef haftada en fazla 1 kilo 10 günde 1250 gr bekliyorum en az kızlar bakalım göreceğiz neler olacak

:1shok: :1shok: :1shok:
aman allahim, ne rezillik, 19 yasindaki bir 30 yasindaki evli adamla, HAK ETMISLER kovulmakla

allah rahmet eylesin gencecik kimbilir ne derdi vardi benneyaptımki

acil sifalar dilerim arkadasinin kayinvalidesine

evet sükretmek lazimmm

sonucta 120 kg degilizz
cogumuz 7 lerde ve 8 lerde. yine iyidirr :lepi:

eflatun elimphia bu kiloya göredir bence ekmegin sayisi.

130 kg lik bir adam tabiki 3 dilim ekmekle hic doymaz. kus yemi gibi birsey olur.
migdeye göre ayarlaniyor.
bana 3 dilim yetiyor.

bugünkü menüm kızlar..

SABAH:
1 yumurtayla menemen,3 zeytin,domates,1 dilim ekmek

ARA:
1 muz

ÖĞLE:
tavuk ızgara,salata,1 dilim ekmek

ARA:
1 bardak süt
1 dilim malesef kek

AKŞAM:
3 tane oruk,yoğurt

ARA:
1 türk kahvesi

ARA:
1 elma,1 portakal

geçmiş olsun adacım..tabi taşır canım adama lazımsın sen...şurda ne kaldı...))) bırak taşısın hasta bakmayı öğrensin..

öğendi canım öğrendi bir ilgi bir alaka ayy dedim noluyoruzz ya ben şımarırım böyle,sen tek şımar ama böyle halsiz,sessiz sakin durma bir köşede yeter ki demez mi ayy canım benim yerim onu ben :)))

bak işte bunu çok doğru söyledin canım el oğlu işte iyi olmamı yine tabi kendi için istiyor ama annem öyle mi,sabaha kadar yanıma gitti geldi,ateşin çıkar mı,su istersin ben duyamam,gözlerin yaşarıyor mendille sileyim vs. sürekli benimle ilgilendi :)

hayatta bazen şükretmemiz için çevremizde olan bitenleri bile farketmek yeterli olabiliyor öyle ya illa ki kendi başımıza gelmesi gerekmiyor bugün bir başkasının başına gelenin yarın bizim başımıza gelmeyeceğini kimse söyleyemez.Çok şükür ki çözümlenemeyecek bir derdimiz yok.Allah'ım bazen yaptığımız şükürsüzlükler için sen bizi affet yarabbim.Amin.

amin canım amin.

aman canım çok sevindim iyi bak kendine kaydirigubbakcemile5

kolay gelsin canım çok yoğunsun bu ara kız evde tadilat usta olunca insanın aklı evde kalır vallahii
karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae

beklerizzz :jeyyar:

geçmiş olsun canım allah şifa versin
oruk ney kız yöresel bir yemek mii kesin bulgur işi filandır haa hatayda kaydirigubbakcemile3

slm kızlarr ben geldimmm :) walla şimdi kilomu net yazamıcam cunku bu sabah relg oldum malum agır cekerız bu donemde ama ben dun baslamıstım dıyete bozmadım bugunde deva edıyorum.En son tartıldıgımda 82 kıloydum umarım 67-68 arasına duserım.Hedefım bu onumde 15ay zaman var.
Masa başıçalışıyorum cok hareketsızım calısma saatlerım duzensız.Buna ragme cablıcam.Yemek yeme duzenım sole ;

Sabahları 8:00 de baslıyo mesaım ama sabahtan cok youn evrak trafıgı var anck 9:00 9:30 gıb once elma sırkesı sonra gıbı ufak bı kepeklı sand. yıyorum.yesıl cayla beraber.

Öğlen 14:00 gibi 1 adet elma mısır gevregı

Ara ogun: leblebı-nohut-kuru uzum-yesıl cay-bol bol suu

Akşam: Hamur ısı delısı anneme karsı savaş :) evde az kalorılı ne bulursam... Çünkü sebze secıyorum malesefkı,herseyı yıyemedıgım ıcın haslama patates-- sandv.---salata gıbı gecıstırıyoum.

Çok sağlıklı deil ama bole bı ıs temposunda kılo vermek ıcın başka yol malesefkı yok spor ısınede coum bulunca yazarım

merak ettim şu lahman neymiş bir bakınayım bende, liste dışında bişiy yenmeyecek mi? bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım aramıza düzenli paylaşım yapıpp, yediklerini hergün yazarsan aşılamayacak engel verilemeyecek kilo yok aklinialirimsmile ilk mesajında hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

oruk hataya özgü bir yemek narincim fotosunu yapıştırdımda görünmüyor herhalde googleye oruk yaz çıkar fotosu...
çok lezzetli tavsiye ederim..ta nerelerden gelenler var bunu yemek için yapılışı biraz zordur ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…