arkideşler şu 0.5 kilomu düşeyim istedim ama ticker nasıl değişecek? bir bişen yardımını esirgemese bu zayıflayan kuldan alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tammmm 1 saattir gecmisi okuyorum su hasta halimle yeminle bittim desem yalan olmaz kizlar kaydirigubbakcemile3
Serracım tekrar hoşgeldin..,
O marankinin detoksunu geçen sene yapmayı çok istedim ama gözüm yemedi sanırım o zeytinyağı içmek,lağman yapmak falan zor geldi ama yapan insanlardan neler neler çıkmış..googledan aratıp çıkanların koydukları resimleri görmüştüm inanamamıştım,yaratık gibi şeyler çıkmış herkesten aslından yılda bir kez yapmak lazım..
öyle bi topik vardı kk da baktınmı canım?
Sağol canımmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktantülayummm herşeyi güzel anlatır bayılıyorum ben ona.. :1hug:
ayyy ben de bakıcam şok oldumkafamçokkarıştı
ohooo bu ne yoğunluk yahu .. Senin işin çokmuş melocum yemek yemeye fırsatın kalmaz korkma kaydirigubbakcemile3günaydın herkese...
bu sabah 7 buçukta kahvaltımı yaptım..pazartesiden beri evde usta var cam balkon yapılıyor.yemek falan hazırlamak gerekiyor eee okula da gidiyorum yoğun yani..üstüne bugün sitedeki kahve günüm var.yarın sabahta okuldaki arkadaşlarımla kahvaltya gidicem yarın akşamda manisaya yola çıkıcam.haftaonu memleketimde olacağım inşallah
Sanırım senin dileğin tuttu nedendir bilmem çok mutluyum bugün :sm_cool:günaydın kızlar..herkese mutlu sabahlar..
Ortim ortim canım hoşgeldin oku oku bitmez valla sempatiksalakcinniherkese günaydın a.s. geçmişi okuyup hemen geliyorum inşallah...
gel tabi narinim.çocuklar uyuduktan sonra daha keyifli oluyor muhabbet :dance:karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae
güzel menü canım .. yarın değişirsin cizelgeni .baştan yapman gerekiyor ama .bayanssulusmilegünaydın arkadaşlar
çok yer kaplamayayım benim bugünkü menüm:
kalkınca
1 bardak ılık sirkeli-ballı su
kahvalatı
1 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kaşık pekmez
ara
1 mandalina
öğlen
1 kase çorba
6 kaşık sebze yemeği
2 dilim ekmek
söğüş domates
ara
yarım kase k-flakes ve süt
akşam
1 kase çorba
iki parça piliç nuget/ yağsız
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
gece
1 elma
yatarken
1 bardak süt
0.5 kilo vermişim iki günde :lepi: acaba su mu o gidenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZU
ayy sabah sabah ne güldüm..ortimm bunu nerden buldun kıss...)) ben Endaze-i Kantar mışım...)) en çokta boğa ve oğlağa güldüm..
eflatun menün iyi ama bide ekmek yemesem okadar cok daha iy iolucak.
günde 3 dilimden fazla yasak benim bildigim.
ben 3 bile yemiyorum. 2 dilim tek
slm kızlar dün doktordaydım diyetisyenim listemi verdi...
ama önce dahiliye doktoru hipotiroit teşhisi koydu ve insülin direnci bozukluğu
ilaçlarıma başladım diyetimede ...bu arada ilk 2 aydaki hedef 10 kilo sonra bir 10 kilo daha 20 kilo toplam hedef...orada tartıda 88,5 çıktım ama kıyafetlerle tarttı hep giysi ile tartacağından böle hesaplayacakmış..
sabah kalınca büyük bir bardak su 2 ceviz
saat :10.00 kahvaltı
2 dilim esmer ekmek (unonun dilimlenmiş olandan)
1 dilim yağsız beyaz peynir 1 yumurta haşlanmış
bol çiğ sebze (domates ,maydonoz,biber vs.)
3 adet kuru kayısı
2 tam ceviz
şekersiz çay (şekersiz içilmiyorsa sakarin)
ara öğün saat 12:00
1 meyve
yarım kase yoğurt yağsız..
öğlen yemeği saat 14:00
1. secenek______3-4 köfte yada okadar et tavuk,yada daha fazlası kadar balık,
salata bir tatlı kaşığı yağ ile,2 dilim esmer ekmek..
2.secenek_______etli yada tavuklu susuz 8 kaşık sebze yemeği
yarım kase lıght yoğurt....2 dilim esmer ekmek salata bir tatlı kaşığı yağ ile
3 senecek________8 kaşık kuru baklagil....salata 1 tatlı kaşığı yağ ile yarım kase yoğurt
4.seçenek.....etsiz susuz sebze yemeği.. salata,2 dilim ekmek...yarım kase yoğurt
ara 16.30
1 meyve ,1 kase yoğurt yada ayran yarım paket altınbaşak..
akşam saat 19.00
1 seçenek_____etsiz susuz sebze yemeği,salata 1kase yoğur 2 dlim ekmek..
2 seçenek____etli sebze yemeği yarım kase yoğur,2 dilim ekmek,salata
3 seçenek_____6-7 kaşık baklagil salata yarım kase yoğurt
4 seçenek_____3-4köfte kadar et..tavuk,salata ,2 dilim ekmek..
not...öğlen et yendi ise aksam sebze yenecek ,aksam etli sebze yendi ise öğlen kurubaklagil yenecek
ara..saat 21.30
2 meyve
10 adet fındık
hergün 3 litre su bitki çayı
ben bu listeyi 10 gün uygulayacağım kızlar.....10 gün sonra kontrolüm var ve spor yapmayacağım
baklalım spoersuz ne yapacağız dedi. doktor..
canım yeniden yapacaksın çizelgeyi...
canim cuma günü tartilinca degistirilcek
ve hedefini 70 degilde MART SONU hedefini yaz, 88 mesela.
insan daha cabuk gaza geliyor o rakkama ulasinca.
2 nisan cuma günü HEDEFLERIMIZe ulasiriz insallahhh
güzel menü canım .. yarın değişirsin cizelgeni .baştan yapman gerekiyor ama .
burda yer çok cicim istediğin köşeyi kap fazlalık ne kelime delikafadulden
zaten alanı geniş buldum yayılıp duruyorum :teytey::teytey::teytey:
slm kızlar dün doktordaydım diyetisyenim listemi verdi...
ama önce dahiliye doktoru hipotiroit teşhisi koydu ve insülin direnci bozukluğu
ilaçlarıma başladım diyetimede ...bu arada ilk 2 aydaki hedef 10 kilo sonra bir 10 kilo daha 20 kilo toplam hedef...orada tartıda 88,5 çıktım ama kıyafetlerle tarttı hep giysi ile tartacağından böle hesaplayacakmış..
sabah kalınca büyük bir bardak su 2 ceviz
saat :10.00 kahvaltı
2 dilim esmer ekmek (unonun dilimlenmiş olandan)
1 dilim yağsız beyaz peynir 1 yumurta haşlanmış
bol çiğ sebze (domates ,maydonoz,biber vs.)
3 adet kuru kayısı
2 tam ceviz
şekersiz çay (şekersiz içilmiyorsa sakarin)
ara öğün saat 12:00
1 meyve
yarım kase yoğurt yağsız..
öğlen yemeği saat 14:00
1. secenek______3-4 köfte yada okadar et tavuk,yada daha fazlası kadar balık,
salata bir tatlı kaşığı yağ ile,2 dilim esmer ekmek..
2.secenek_______etli yada tavuklu susuz 8 kaşık sebze yemeği
yarım kase lıght yoğurt....2 dilim esmer ekmek salata bir tatlı kaşığı yağ ile
3 senecek________8 kaşık kuru baklagil....salata 1 tatlı kaşığı yağ ile yarım kase yoğurt
4.seçenek.....etsiz susuz sebze yemeği.. salata,2 dilim ekmek...yarım kase yoğurt
ara 16.30
1 meyve ,1 kase yoğurt yada ayran yarım paket altınbaşak..
akşam saat 19.00
1 seçenek_____etsiz susuz sebze yemeği,salata 1kase yoğur 2 dlim ekmek..
2 seçenek____etli sebze yemeği yarım kase yoğur,2 dilim ekmek,salata
3 seçenek_____6-7 kaşık baklagil salata yarım kase yoğurt
4 seçenek_____3-4köfte kadar et..tavuk,salata ,2 dilim ekmek..
not...öğlen et yendi ise aksam sebze yenecek ,aksam etli sebze yendi ise öğlen kurubaklagil yenecek
ara..saat 21.30
2 meyve
10 adet fındık
hergün 3 litre su bitki çayı
ben bu listeyi 10 gün uygulayacağım kızlar.....10 gün sonra kontrolüm var ve spor yapmayacağım
baklalım spoersuz ne yapacağız dedi. doktor..
yok aylincim aksine diyetisyenler ekmeği hiç kesmiyorlar..
bana da sabahları 2
öğlen 2
akşam da 1 dilim olmak üzere
5 dilim ekmek vermişti
babam ise 130 kiloyken günde 11 dilim ekmek yiyerek 33 kg vermişti..şaka gibiydi ya sabahları 5 öğlen ve akşamları da 3 er dilim ekmeği vardı..bu kadar yiyerek mümkün değil zayıflamazsın demiştim ama gözümün önünde eridi gitti adam..diyetisyenler ona göre ayarlıyorlar yediklerini işte..
kızlar bu hafta gerçekten çok üzücü geçti.öncelikle işyerimizde 30 yaşında bi üretim sorumlumuz vardı.adam evli ve iki çocuklu hatta 2. çocugu dogalı daha 1 ay anca olmuştur.birde şevkiyat sorumlu 19 yaşında bi bekar kız vardı.meger 1 senedir ilişkileri varmış ve ikisinin işinede son verildi. :1no2:
dün kardeşimin işçisinin ablası intihar etmiş ve maalesef ölmüş kız henüz yirmili yaşta gencecik senağlama
dün akşam enyakın arkadaşımın kayınvalidesi fenalaştı ambulansla akşam hastahaneye kaldırdılar kadıncagız mide kanaması geçirdi şuan hastahanede yatıyor :çok üzgünüm:
kimsenin moralini bozmak için söylemiyorum beni sakın yanlış anlamayın öncelikle kendim için diyorumki ne çok şükretmemiz gereken şeyimiz var hayatta insanların başına neler neler geliyor.Allah herkesi kazadan beladan kötülüklerden hastalıktan bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden korusun inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun adacım..tabi taşır canım adama lazımsın sen...şurda ne kaldı...))) bırak taşısın hasta bakmayı öğrensin..
Biraz iyi olmana sevindim adacım .İnş yarına hiç bişeyin kalmaz .
Anneler her zaman başkadır kimsenin içi titremez onlar kadar .Eş te oldum annede ..Şimdi hasta olsam eşimden çok annem üzlür valla
Canım annem benim opuyorumnanaktan
kızlar bu hafta gerçekten çok üzücü geçti.öncelikle işyerimizde 30 yaşında bi üretim sorumlumuz vardı.adam evli ve iki çocuklu hatta 2. çocugu dogalı daha 1 ay anca olmuştur.birde şevkiyat sorumlu 19 yaşında bi bekar kız vardı.meger 1 senedir ilişkileri varmış ve ikisinin işinede son verildi. :1no2:
dün kardeşimin işçisinin ablası intihar etmiş ve maalesef ölmüş kız henüz yirmili yaşta gencecik senağlama
dün akşam enyakın arkadaşımın kayınvalidesi fenalaştı ambulansla akşam hastahaneye kaldırdılar kadıncagız mide kanaması geçirdi şuan hastahanede yatıyor :çok üzgünüm:
kimsenin moralini bozmak için söylemiyorum beni sakın yanlış anlamayın öncelikle kendim için diyorumki ne çok şükretmemiz gereken şeyimiz var hayatta insanların başına neler neler geliyor.Allah herkesi kazadan beladan kötülüklerden hastalıktan bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden korusun inşallah :Saruboceq:
hayatta bazen şükretmemiz için çevremizde olan bitenleri bile farketmek yeterli olabiliyor öyle ya illa ki kendi başımıza gelmesi gerekmiyor bugün bir başkasının başına gelenin yarın bizim başımıza gelmeyeceğini kimse söyleyemez.Çok şükür ki çözümlenemeyecek bir derdimiz yok.Allah'ım bazen yaptığımız şükürsüzlükler için sen bizi affet yarabbim.Amin.
izlem sagol canim benim daha iyiyim cok sukur annem sagolsun cok ilgilendi ya o olmasaydi dedim durdum hep,nisanlim da sagolsun evi manavdan farksiz hale getirdi durmadan elinde posetlerle cesit cesit meyve o degil beni kati meyve sikacagi gibi mi gordu artik neyse o kadar meyveyi ben nasil tek basima bitireyim di mi ama kaydirigubbakcemile3 saka bir yana o bitkin halim gecti sukur,sizleri ozledim gecmisi bitirmeye calisiyorum
günaydın herkese...
bu sabah 7 buçukta kahvaltımı yaptım..pazartesiden beri evde usta var cam balkon yapılıyor.yemek falan hazırlamak gerekiyor eee okula da gidiyorum yoğun yani..üstüne bugün sitedeki kahve günüm var.yarın sabahta okuldaki arkadaşlarımla kahvaltya gidicem yarın akşamda manisaya yola çıkıcam.haftaonu memleketimde olacağım inşallah
karar verdim bundan sonra bende akşamları yazacagım ne muhabbet ne muhabbet .kıskandım vallahi laelaelaelaelae
ben geçmişe bakamadım valla ya sbahtan beri dr randevularıyla uğraşıyorum..
c.tesi sabah 11 de leventte dişçi randevumuz var eşimle ordan kadıköye göze ve sonra ben kadındoğumcuya gidicem..sadece gözün randevusunu alamadım..birkerede hepsini çıkaralım dedik:)
bugünkü menüm kızlar..
SABAH:
1 yumurtayla menemen,3 zeytin,domates,1 dilim ekmek
ARA:
1 muz
ÖĞLE:
tavuk ızgara,salata,1 dilim ekmek
ARA:
1 bardak süt
1 dilim malesef kek
AKŞAM:
3 tane oruk,yoğurt
ARA:
1 türk kahvesi
ARA:
1 elma,1 portakal
slm kızlarr ben geldimmm :) walla şimdi kilomu net yazamıcam cunku bu sabah relg oldum malum agır cekerız bu donemde ama ben dun baslamıstım dıyete bozmadım bugunde deva edıyorum.En son tartıldıgımda 82 kıloydumumarım 67-68 arasına duserım.Hedefım bu onumde 15ay zaman var.
Masa başıçalışıyorum cok hareketsızım calısma saatlerım duzensız.Buna ragme cablıcam.Yemek yeme duzenım sole ;
Sabahları 8:00 de baslıyo mesaım ama sabahtan cok youn evrak trafıgı var anck 9:00 9:30 gıb once elma sırkesı sonra gıbı ufak bı kepeklı sand. yıyorum.yesıl cayla beraber.
Öğlen 14:00 gibi 1 adet elma mısır gevregı
Ara ogun: leblebı-nohut-kuru uzum-yesıl cay-bol bol suu
Akşam: Hamur ısı delısı anneme karsı savaş :) evde az kalorılı ne bulursam... Çünkü sebze secıyorum malesefkı,herseyı yıyemedıgım ıcın haslama patates-- sandv.---salata gıbı gecıstırıyoum.
Çok sağlıklı deil ama bole bı ıs temposunda kılo vermek ıcın başka yol malesefkı yokspor ısınede coum bulunca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?