oruk hataya özgü bir yemek narincim fotosunu yapıştırdımda görünmüyor herhalde googleye oruk yaz çıkar fotosu...
çok lezzetli tavsiye ederim..ta nerelerden gelenler var bunu yemek için yapılışı biraz zordur ama..
kızım oruğu ben sordum laaa :roflol: :roflol:
yoksa narindemi sorduu :1shok:
kızlar bu hafta gerçekten çok üzücü geçti.öncelikle işyerimizde 30 yaşında bi üretim sorumlumuz vardı.adam evli ve iki çocuklu hatta 2. çocugu dogalı daha 1 ay anca olmuştur.birde şevkiyat sorumlu 19 yaşında bi bekar kız vardı.meger 1 senedir ilişkileri varmış ve ikisinin işinede son verildi. :1no2:
dün kardeşimin işçisinin ablası intihar etmiş ve maalesef ölmüş kız henüz yirmili yaşta gencecik senağlama
dün akşam enyakın arkadaşımın kayınvalidesi fenalaştı ambulansla akşam hastahaneye kaldırdılar kadıncagız mide kanaması geçirdi şuan hastahanede yatıyor :çok üzgünüm:
kimsenin moralini bozmak için söylemiyorum beni sakın yanlış anlamayın öncelikle kendim için diyorumki ne çok şükretmemiz gereken şeyimiz var hayatta insanların başına neler neler geliyor.Allah herkesi kazadan beladan kötülüklerden hastalıktan bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden korusun inşallah :Saruboceq:
izlemmmm antakya'ya özgü bir yemekmiş canım google abim öyle söylüyorrrr
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
slm kızlarr ben geldimmm :) walla şimdi kilomu net yazamıcam cunku bu sabah relg oldum malum agır cekerız bu donemde ama ben dun baslamıstım dıyete bozmadım bugunde deva edıyorum.En son tartıldıgımda 82 kıloydumumarım 67-68 arasına duserım.Hedefım bu onumde 15ay zaman var.
Masa başıçalışıyorum cok hareketsızım calısma saatlerım duzensız.Buna ragme cablıcam.Yemek yeme duzenım sole ;
Sabahları 8:00 de baslıyo mesaım ama sabahtan cok youn evrak trafıgı var anck 9:00 9:30 gıb once elma sırkesı sonra gıbı ufak bı kepeklı sand. yıyorum.yesıl cayla beraber.
Öğlen 14:00 gibi 1 adet elma mısır gevregı
Ara ogun: leblebı-nohut-kuru uzum-yesıl cay-bol bol suu
Akşam: Hamur ısı delısı anneme karsı savaş :) evde az kalorılı ne bulursam... Çünkü sebze secıyorum malesefkı,herseyı yıyemedıgım ıcın haslama patates-- sandv.---salata gıbı gecıstırıyoum.
Çok sağlıklı deil ama bole bı ıs temposunda kılo vermek ıcın başka yol malesefkı yokspor ısınede coum bulunca yazarım
NALCY afiyet olsun canım.çok lezzetli görünüyor
bacccccccccccuuuuuuuolumunekankayizsmile
iyi oku kızz narinde sorduuuuu!!!!!!aklinialirimsmile
hay Allah ya neler olmuş çok üzüldüm canım ben de valla..hele o cahil 19 yaşındaki kız hangi akla hizmet evli bir adamla birlikte olabiliyor hayatını mahvediyor..intihar desen hiç sorma Allah affetsin yazık kimbilir ne derdi vardı da başa çıkamadı..İşallah arkadaşının kayınvalidesi de iyi olur canım..
biz de geçen hafta iki kanser haberi aldık bir arkadaşın ablası diğeri annesi ikisi de göğüs kanseri biri dün ameliyat oldu falan...sürekli onlarla üzülüyoruz..
halimize şükürler olsu diyorum ben de günlerdir..Herşeyin başı sağlık valla..
banada çok oluyor canım bu yaa öğlenleri uyku bastırıyor.çook uykum varrrrrrr eve gidip uyumam lazım ama iş çıkışı yeterince zıplıcam uyanırım sanırım:)
NALCY içli köfteden farkı fırına verilmesi galiba öyle değil mi canım .birde terayag dökülmemesi üzerine.yani daha hafif içli köfteye göre.
Hoşgeldin aramıza canım.Sabah kalkınca 3 kayısı veya 2 ceviz veya bir bardak sütle başlangıcı yapabilirsin vucududa uyandırmak için. Yine aralarda hergün leblebi veya diğer yazdıklarını yersen kabızlık sorunu yaşabilirsin canım .gün içinde sebze hiç yok çünki .onun yerine 1 meyve yesen aralarda daha güzel olur .Akşamlarıda sebze yemesende muhakkak salata yemeye çalış .Bağırsaklar düzenli çalışmadığı zaman zor kilo veriliyor çünki.Benden bikaç öeneriydi canım umarım hedefine ulaşırsın
Çok ayrıntılı okumadım ama hamuruna kıyma da konuluyor galiba bunda ..içli köftede sadece içine konuluyor bunda hem içine hem hamuruna..bu ban adaha yağlı geldi..içli köfteyi ben kızartmıyorum haşlama yapıp üstüne tyağ kızdırıyorum çok hafif oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?