banada çok oluyor canım bu yaa öğlenleri uyku bastırıyor.
Ender saraç öğlende gelen uykular için beslenmenizi gözden geçirin muhakkak
yanlışlar vardır demişti.
vucuda istediği enerjiyi veremiyormuşuz .yanlış besleniyormuşuz .bu yüzden vucudun insülin salgısı artıyormuş :sinifsinif:
Narincim demin yazdıklarını yeni gördüm kaçırmışım.
Dünyada herşey bizim için malesef Allah hepimizi korusun bu tür kötülüklerden ,hastalıklardan .
Sabah mügedede vardı bi kız 16 yaşında 40 yaşında adama kaçmış seviyorum dönmem diyor .Rabbim ıslah etsin inş..
yakınınada Allah acil şifalar versin tatlım :Saruboceq: .
doğrudur canım da ben sabahtan beri ayılamadım genelde uykum gelmezdi..evelki geceden uykusuzum ondan sanırım..dün de çok erken yatamadım uykumu alamadım..
neyse iş çıkışı epilasyona gidicem güzel ayıltırlar benieyvahedigeldismile
Aslında ben kendimi incecik hissediyorum ama bu tartıya yansırmı bilmem . malum günümüzdeyiz 2 mizde canım .bu haftayı atlatalımda haftaya tam gaz birinciliğe oynuyoruz :lepi:tülaycım ortim nasılsın nasıl gidiyor yarın güzel haberlerini alacakmıyız tatlım.ben kendimden pek ümitli değilim :kedi: yaa bi akıl ver sevgili ortagım bu spor olayını nasıl halledeceğim.bir türlü kısmet olupta akşamları bandın üzerine çıkamıyorum.bende sabahları mı yürüsem diyorum dışarda ama nerde bende o p.p. kaldıracak irade senağlama
doğrudur canım da ben sabahtan beri ayılamadım genelde uykum gelmezdi..evelki geceden uykusuzum ondan sanırım..dün de çok erken yatamadım uykumu alamadım..
neyse iş çıkışı epilasyona gidicem güzel ayıltırlar benieyvahedigeldismile
Aslında ben kendimi incecik hissediyorum ama bu tartıya yansırmı bilmem . malum günümüzdeyiz 2 mizde canım .bu haftayı atlatalımda haftaya tam gaz birinciliğe oynuyoruz :lepi:
Aslında 1 kez çıksan sabhları yürüyüşe öyle kolaylaşırki işin.haftaya tependeyim bak hergün ya dışarıda ya bantta en az 30 dk yürüceksin kurtuluş yok kaydirigubbakcemile
havalarda güzelleşti artık bahane kalmadı ortada .
benimde akşama sporum var .bugün ve yarın peşpeşe 2 şer saat akannehir
kızlar gerçekten motivasyonum düşüyor ortisiyle süper anlaşan arkadaşlar oldu ama kimimizin ortisinden ses yok seda yok eşit şartlar da değilmişiz gibi geliyor,geçen hafta bildirim yapmadı ortim zilan hem merak ediyorum acaba neden diye hem de bu durumdan sıkılıyorum((
kaptanım ne diyeceksin bu işe???
haklısın ne yapalım haftaya artık birinci oluruz kaydirigubbakcemile3
evet yaa eger haftaya başlamazsam yürüyüşe beni sopalaklava: saçlarımdan sürükle kaydirigubbakcemile olmadı domates yagmuruna tut :tomato: ama mutlaka beni cezalandırrrrr
cokacimcoook cokacimcoook :sinifsinif:izlemmmm antakya'ya özgü bir yemekmiş canım google abim öyle söylüyorrrr
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
banada çok oluyor canım bu yaa öğlenleri uyku bastırıyor.
Ender saraç öğlende gelen uykular için beslenmenizi gözden geçirin muhakkak
yanlışlar vardır demişti.
vucuda istediği enerjiyi veremiyormuşuz .yanlış besleniyormuşuz .bu yüzden vucudun insülin salgısı artıyormuş :sinifsinif:
haklısın ne yapalım haftaya artık birinci oluruz kaydirigubbakcemile3
evet yaa eger haftaya başlamazsam yürüyüşe beni sopalaklava: saçlarımdan sürükle kaydirigubbakcemile olmadı domates yagmuruna tut :tomato: ama mutlaka beni cezalandırrrrr
bi yeşil elma yedim şimdi bi de yeşil çay içtim üstünee ne kadar sağlıklı yaşıyorum yaa naniknanik naniknanik :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3haklısın ne yapalım haftaya artık birinci oluruz kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi:bi yeşil elma yedim şimdi bi de yeşil çay içtim üstünee ne kadar sağlıklı yaşıyorum yaa naniknanik naniknanik :roflol:
izlemim canım bu gittiğin sosyete pazarından aldığın pijamaları gördükten sonra bir pijama manyağı olarak şimdi google abime istanbulda ki sosyete pazarlarını arattırıyorum,yok çok pis gaza geldim giyecem ben de senin gibi koyacam fotoyu çok güzeldi çokkkkk
yalan mı denizcim hoplatıyolar resmen tüm hücrelerinle uyanıyorsun:sm_cool:hiç güleceğim yoktu sen çok yaşa emi nihal :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar şunların güzelliklerine bakın elbise değil haa mutfak önlüğüü :1rolleyes: tam eşlerinizle yemek pişirmek için :jeyyar: ben 1. yi çok beğendim tam benlik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?