80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğrudur canım da ben sabahtan beri ayılamadım genelde uykum gelmezdi..evelki geceden uykusuzum ondan sanırım..dün de çok erken yatamadım uykumu alamadım..
neyse iş çıkışı epilasyona gidicem güzel ayıltırlar benieyvahedigeldismile

haklısın imtihan dünyası herşey insanlar için beşeriz şaşabiliyoruz canım.

hiç güleceğim yoktu sen çok yaşa emi nihal :roflol: :roflol: :roflol:

Aslında ben kendimi incecik hissediyorum ama bu tartıya yansırmı bilmem . malum günümüzdeyiz 2 mizde canım .bu haftayı atlatalımda haftaya tam gaz birinciliğe oynuyoruz :lepi:
Aslında 1 kez çıksan sabhları yürüyüşe öyle kolaylaşırki işin.haftaya tependeyim bak hergün ya dışarıda ya bantta en az 30 dk yürüceksin kurtuluş yok kaydirigubbakcemile
havalarda güzelleşti artık bahane kalmadı ortada .
benimde akşama sporum var .bugün ve yarın peşpeşe 2 şer saat akannehir

ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar gerçekten motivasyonum düşüyor ortisiyle süper anlaşan arkadaşlar oldu ama kimimizin ortisinden ses yok seda yok eşit şartlar da değilmişiz gibi geliyor,geçen hafta bildirim yapmadı ortim zilan hem merak ediyorum acaba neden diye hem de bu durumdan sıkılıyorum ((

kaptanım ne diyeceksin bu işe???

kizlar ben askimi özledim :kedi:

haklısın ne yapalım haftaya artık birinci oluruz kaydirigubbakcemile3

evet yaa eger haftaya başlamazsam yürüyüşe beni sopala klava: saçlarımdan sürükle kaydirigubbakcemile olmadı domates yagmuruna tut :tomato: ama mutlaka beni cezalandırrrrr

canim gecmis olsun öncelikle

aynen bende sikhayetciyim!!!
benim ortide yok ortalikta üffff
senle orti olabilsek keske...
SIK SIK girenlerle AZ girenleri AYIRSAK HANDERYA ABLA??
en iyi sözüm budur bence

zilanla cigdemi yapsak orti?

valla bende skildim ya

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya süpersin ne diyeyim kızzz

izlemim canım bu gittiğin sosyete pazarından aldığın pijamaları gördükten sonra bir pijama manyağı olarak şimdi google abime istanbulda ki sosyete pazarlarını arattırıyorum,yok çok pis gaza geldim giyecem ben de senin gibi koyacam fotoyu çok güzeldi çokkkkk

yaa arkadaslar bişi sorucam ?

Bu msj altında cıkan kılo takvımınız anladıgım kadarıyla bende yapmk ıstıyorum bı yardımcı olsanız ? bilmiyorumkismile

izlemmmm antakya'ya özgü bir yemekmiş canım google abim öyle söylüyorrrr

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]
cokacimcoook cokacimcoook :sinifsinif:

bazen bende de oluyor bu ama ben bebeğe bağlıyorum geceleri o odadan bu odaya gitmek yoruyor beni, gerçi bugün pek kalkmadı gece ama ne bilem benimde uykum var azıcık uzanayım barii :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kabahatini biliyorsun yanii :jeyyar:

benimde ortağım görünmedi bugün pek, işleri yoğun sanırım bilmiyorumkismile

bi yeşil elma yedim şimdi bi de yeşil çay içtim üstünee ne kadar sağlıklı yaşıyorum yaa naniknanik naniknanik :roflol:

bi yeşil elma yedim şimdi bi de yeşil çay içtim üstünee ne kadar sağlıklı yaşıyorum yaa naniknanik naniknanik :roflol:

süpersin tebrik ediyorummm canımmmm,bakırköy de varmış sosyete pazarı cumartesi günleri kuruluyormuş bu hafta olmaz ama haftaya belki gidebilirim

adaer yazdigima cvp vermedin bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Güldüğüme bakma ortim yaparım görürsün .zaten yakınızda 2 kilo salcalık domates bi de evden oklavayı kapar gelirim :) yermisin yemezmisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi:
bende ara öğünümü yarım bardak süt ve 6 7 badem den yaptım birazdanda bi formçay ve elma yicem sempatiksalakcinni

önceden akmerkezin ordaydı şimdi ulusa taşınmış. canım. bana çok uzak yaa çook alsanaalsanasmile

kızlar şunların güzelliklerine bakın elbise değil haa mutfak önlüğüü :1rolleyes: tam eşlerinizle yemek pişirmek için :jeyyar: ben 1. yi çok beğendim tam benlik :))

kızlar şunların güzelliklerine bakın elbise değil haa mutfak önlüğüü :1rolleyes: tam eşlerinizle yemek pişirmek için :jeyyar: ben 1. yi çok beğendim tam benlik :))

heyy harikalar yaa nerde satılıomuş bunlar hemen alalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…