kızlar şunların güzelliklerine bakın elbise değil haa mutfak önlüğüü :1rolleyes: tam eşlerinizle yemek pişirmek için :jeyyar: ben 1. yi çok beğendim tam benlik :))
ay çok güzel ya..boshayallersmile
kız ben dikerim bunlardan haa, alırmısınızz :1rolleyes:
mersinde kayınvalidemle dikelim barii önemli olan güzel desenli ve renkli kumaş bulmak :roflol:
kendimizde dikebiliriz yani
yada eski bir elbisenin arkasini kes, kenarlarini dik. boynuna kurdale yap iki tane. bitti :)
kız ben dikerim bunlardan haa, alırmısınızz :1rolleyes:
mersinde kayınvalidemle dikelim barii önemli olan güzel desenli ve renkli kumaş bulmak :roflol:
kız böle eski elbise nerdeee kaydirigubbakcemile3 olsa niye giyilmesin kii sempatiksalakcinni
Bu topiğin en tembeli benim galiba herkes dikmekten bahsetmiş .Eşi biizamanlar textilci, evinde kocaman tektil makinası olan ,evlenmeden önce 2 sene kadar dikiş nakışla haşır neşir olmuş bense alalım diye atlamışım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
vazgeçtim anacım bende dikerim kaydirigubbakcemile3
bunları googleden ararken bi sitede gördüm eski etek ve pantolonların önlüğe çevirme tariflerini .hemen denesemmiki sempatiksalakcinni
oyy ben sen olucam neler yapardim simdi
severim dikis nakisi, kursa da cok gitmek isterdim acikcasi....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3valla kızlar kim yapıp satıyorsa arkadaşım çıktı alıcı haberiniz ola:)
oyy ben sen olucam neler yapardim simdi
severim dikis nakisi, kursa da cok gitmek isterdim acikcasi....
kaydirigubbakcemile3 yapan vardir nerden bilicen :lepi:
benim de şu hayatta en çok özendiğim şey dikiş dikmektir..
etamin işledim,annem danteli öğreneyim diye çok uğraştı bişiler yaptım ama hiiç sevmedim deli işi resmen,kumaş boyadım,ahşap boyama yaptım,çiçek yaptım,vitray yaptım,ebru yaptım,yağlıboya tablo yaptım hatta tahta oymacılığı bile denedim..ama yok makine başına hiç oturmadım..en gerekli şey bence..gerçi artık herşeyi çok ucuza bulduğumuzdan amannn kim bunla uğraşacak diyoruz..önceden öyle miydi herşeyimizi annem dikerdi bizim..aynı kumaştan bana elbise kardeşime gömlek Allahım kabus gibiydi yırtınırdım giymem diye..opuyorumnanaktanÇok pahalıydı çünkü hazır giyim..
ben bilirimmm, bir derya baykal birde ben aklinialirimsmile
çocuk olunca zor oluyor evde dikiş yaa ..Tam başlarsın ya eller ,ya döker ya bişey yapar ondan yapamıorum bende yoksa zamanındada bende çok severdim .boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İzlem ilk müşterin hazır canım sen başla plana projeye :)
derya görse onunda ilgisini çekerdi kesin
benim dişik makinam yok çok hevesliyim dikişe eşim alayım dye çok ısrar etti ama ben istemedim alırım hevesim geçer diye korktum :kedi:, ama elimde dikmediğim bişiy yok tabikii gömlek ceket filan dikemem de öle ıvır zıvır elimde uğraşmayı çok seviyorum, mesela egeye küçük süpermen tshortu çok aradım hiçbiryerde bulamadım küçük çocuk tshörtü aldım bitane kestim beyaz güzel bir tuluma incecik 3 baskı diktim süper oldu kaydirigubbakcemile3 doya doya giydiriyorum aklinialirimsmile eşimin kot paçalarını filan hep elimde orjinal paça yaparım terziye verene kadar çok da güzel kullanır kaydirigubbakcemile3
:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflolrtim bende alırım kuuu ama benimki kırmızılı olsun...)) üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyenlerdenim...eee nede olsa bir zamanlar trakya geliniydim...gerçi kayınvalideme göre hala geliniymişim...)) o benim ilk göz ağrımdı dermişşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?