aylin90 canım çok giren ile az giren ayrılsın demişsin canım ama işten gelip ancak girebiliyorum ve inan yetişmiyor şimdi 45 dk leslieyle yürümem lazım yemek yapmam ütü yapmam lazım ve makinaya çamaşır atmam lazım lazım lazım zım zım zım ...
selam canım naber?evet ya çok hoş önlükler..zaten bir hoşuz bugün bir misafir damlasa şimdi topiğe birkaç sayfa öncesinde antakya yemeği şimdi önlük el işleri falan alla alla diyecek bne yanlış topiğe geldim sanırım bunların zayıflamaktan konuştuğu yok:)))
darkolive egenin tişörtü şahane olmuş bence harika
bende yer minderlerimin kumaşını kendim alıp dikmiştim geçenlerde ama ıııhh ben 2 minderlik kumaştan bir mindelik ancak çıkarabildim yuhh dedim kendime
adaer çok geç.miş olsun canım daha iyi hissetmene sevindim senin heyecanlı hazırlık telaşlarını dinlemekten bizi mahrum bırakma
darkolive şu menülerinizdeki puanlama olayını tam çözemedim canım ya
serradeniz karşılaşamıyoruz canım 1 haftalık detoks bence çok uzun ben en fazla 1,5 gün yapabilyorum .)) :kedi:
valla başka arkadaşlar da mail atıp duruyor nerde satılıyor diye haberiniz ola:lepi:
tamam ortağım aşkolsun sana en cafcaflısından, bende bayılırım kırmızıya hatta nişanlığımı alev kırmızı almıştım halaa konuşulur bizim oralarda konu açıldığında kaydirigubbakcemile3 ispanyollar gibi biraz esmerlikte var bayanssulusmile:roflol::roflol::roflolrtim bende alırım kuuu ama benimki kırmızılı olsun...)) üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyenlerdenim...eee nede olsa bir zamanlar trakya geliniydim...gerçi kayınvalideme göre hala geliniymişim...)) o benim ilk göz ağrımdı dermişşş...
wallahi bende çözemedim şekerim bitanem16 diye bir arkadaş var o yapıyor bu işi zemuszemus
hehhehe hemen kumaşı temin edip deniyeyim yaa kaydirigubbakcemile3 evde bulunan eski bi kumaştan deniyim dicem ama yeni evliyim anacım 2buçuk senede ne eski olacak kaydirigubbakcemile3
sen söle arkadaşlarına 3haftaya numuneler hazır sempatiksalakcinni gittikçe eşime benzemeye başladım yaa o da nerde ne varsa bulur para kazanmanın yollarını guclubacismile
valla ne güzeli..bizimkiler aynısından istiyor ona göre uyuz şeylerzemuszemus
tamam ortağım aşkolsun sana en cafcaflısından, bende bayılırım kırmızıya hatta nişanlığımı alev kırmızı almıştım halaa konuşulur bizim oralarda konu açıldığında kaydirigubbakcemile3 ispanyollar gibi biraz esmerlikte var bayanssulusmile
elimpia sana da kolay gelsin canım dr randevuların baya yoğun herşey istediğin gibi ii çıkar canım
bugünkü menüm
kahvaltı : kaşarlı tost + 1 fincan çay + grip ilacı :)
ara : 1 grissini + 1 elma
öğle:1 kase domates çorbası + 1 dilim beyaz peynir + 1 dilim kepekli ekmek + 2 sarma + 2 dilim salatalık + 1 tane antibiyotik :)
ara : 1 türk kahvesi
akşam: evde olan sebze yemeği + yoğurt yiyeceğim büyük ihtimalle
afiyet olsun tatlım ama türk kahvesi ara sayılmaz...ona görezemuszemus
benim menüm de:
sabah:çok tahıllı ekmekten sandviç..şekersiz çay
ara ::yok
öğlen çorba balık salata 1 dilim ekmek
ara:1 elma
şimdi bir portakal yicem çıkıcam birazdan zaten akşama açım eve geç gitcem..zaten bir zahmet bu akşam yemeyim de bari sabit çıkayım yine maşallahım vardı bu haftaççbilmiyorumkismile
kızlar bugünde akşam oldu...ben kaçar..akşam oldu dediğime bakmayın..eve uzunnnn bir yolculuk bekliyor..halim kalırsa bantta yürürm dizime bakarken...parmaklıklar ardında var tabi aşk_ı memnu da...)) öpüldünüzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?