bende yazayım yaa hep unutuyorum...
SABAH
1 bardak su ( elma sirkesi ballı )
KAHVALTI
1 kk peynir ( sütaş )
1 dilim çavdar ekmek
1 domates
1 yeşil biber
şekersiz çay
ARA
1 bardak süt +1 galeta
ÖĞLE
4 kaşık taze fasülye ( zyağlı )
1 tabak salata ( yağsız tuzsuz)
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ARA
1 elma
AKŞAM
salata + köfte yemeyi düşünüyorum
ARA
süt yada meyve yerim
kızlar bişey sorucam ben elma yediğimde daha çok içim kazınıyor...tok karna yemeye bile korkuyorum..sizdede oluyormu??
bende menümü bugün erken yazayım bari zemuszemus
sabah 1 haşlanmış patatesli, 1 dilim hellim peynirli taze soğanlı omlet (mmmm süperdi tavsiye ederim :))
1 dilim kepek ekmeği
1 yeşil elma 1 yeşil çay
3 tane çağla badem :))) hamile yok dimi cannınız çekmesin olumunekankayizsmile
sütlü nescafe 1 dilim havuçlu diyet kek zemuszemus
akşamada yoğurtlu ıspanak yiycem :hulya:
su çok içemiyorum bu ara yaa, spor da yok bugün
akşamda şekersiz çay içerim yanında bugün bişiy yok sempatiksalakcinni
kız izlem hala bititremediniz mi şu senin diyet keki..sempatiksalakcinni
gene yaptım kız sempatiksalakcinni bu zamana kek mi kalır kaydirigubbakcemile3 dün kahveya misafirlirim vardı ona yapmıştım ohaoldumsmile
ben bilirimmm, bir derya baykal birde ben aklinialirimsmile
bende 7 -7 buçuk gibi gidicem spora benim 2 saat sürüyor akannehir:)) evet zayıflamak kızlar uyanın yaz geliyor hadi herkes 45 dk lık yürüyüşe ben davet ediyorum sizi
kolay gelsin sana canım iyi akşamlar olumunekankayizsmilekızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar 1 2 3 leslie hop
ortim alperen nerdeysen çık canım
Görüşürüz topramm .Bugün dizi günü kurtlar vadiside var :lepi:kızlar bugünde akşam oldu...ben kaçar..akşam oldu dediğime bakmayın..eve uzunnnn bir yolculuk bekliyor..halim kalırsa bantta yürürm dizime bakarken...parmaklıklar ardında var tabi aşk_ı memnu da...)) öpüldünüzzz...
Çok güzel anlatmışsın canım çook kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bende de oluyor canım onun için elma yerken yanında ya bir parça yoğurt ya da süt içmen gerekiyormuş..o acıkma hissini alıyormuş kana karışma bilmemneyini yavaşlatıyor muymuş neymiş ay ne saçmaladım ha ama sen anladın di mi canımopuyorumnanaktan
bu arada menün çok güzel canım ama akşamki köfteyi ızgara ye tamam mı??
ben 2 3 gün duran keki daha çok severim. Biraz kendini çekince hazır kek gibi oluyor sempatiksalakcinnigene yaptım kız sempatiksalakcinni bu zamana kek mi kalır kaydirigubbakcemile3 dün kahveya misafirlirim vardı ona yapmıştım ohaoldumsmile
şu 1 misafirimiz nedense bizi hiç terketmiyor,hala içeri girmemekte kararlı mısın bilmiyorum canım ben kim olduğunu biliyorum ama gelmeni bekliyorum ve susuyorum şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?