80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende menümü bugün erken yazayım bari zemuszemus

sabah 1 haşlanmış patatesli, 1 dilim hellim peynirli taze soğanlı omlet (mmmm süperdi tavsiye ederim :))
1 dilim kepek ekmeği

1 yeşil elma 1 yeşil çay
3 tane çağla badem :))) hamile yok dimi cannınız çekmesin olumunekankayizsmile
sütlü nescafe 1 dilim havuçlu diyet kek zemuszemus

akşamada yoğurtlu ıspanak yiycem :hulya:

su çok içemiyorum bu ara yaa, spor da yok bugün

akşamda şekersiz çay içerim yanında bugün bişiy yok sempatiksalakcinni

bende de oluyor canım onun için elma yerken yanında ya bir parça yoğurt ya da süt içmen gerekiyormuş..o acıkma hissini alıyormuş kana karışma bilmemneyini yavaşlatıyor muymuş neymiş ay ne saçmaladım ha ama sen anladın di mi canımopuyorumnanaktan
bu arada menün çok güzel canım ama akşamki köfteyi ızgara ye tamam mı??

kız izlem hala bititremediniz mi şu senin diyet keki..sempatiksalakcinni

yürüyüşümü yaptım yoğurtumuda yedim ohh şimdi diğer işlere geçicem bi bakıyım dedim

elimpia haftaya gelicek bu minik cadı kim canım maşallah pek tatlı

ben bilirimmm, bir derya baykal birde ben aklinialirimsmile

İzlem çok güzel olmuş oğlusunun badisi yaa maşallah sana .benimde elimden gelir ama yapmıyorum hiç.Nihalinde dediği gibi artık giyimler ucuz yaa hiç uğraşası gelmiyor insanın .tembellik başa bela yani kaydirigubbakcemile3

:)) evet zayıflamak kızlar uyanın yaz geliyor hadi herkes 45 dk lık yürüyüşe ben davet ediyorum sizi
bende 7 -7 buçuk gibi gidicem spora benim 2 saat sürüyor akannehir

kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar 1 2 3 leslie hop

ortim alperen nerdeysen çık canım
kolay gelsin sana canım iyi akşamlar olumunekankayizsmile

Görüşürüz topramm .Bugün dizi günü kurtlar vadiside var :lepi:

Çok güzel anlatmışsın canım çook kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gene yaptım kız sempatiksalakcinni bu zamana kek mi kalır kaydirigubbakcemile3 dün kahveya misafirlirim vardı ona yapmıştım ohaoldumsmile
ben 2 3 gün duran keki daha çok severim. Biraz kendini çekince hazır kek gibi oluyor sempatiksalakcinni

şu 1 misafirimiz nedense bizi hiç terketmiyor,hala içeri girmemekte kararlı mısın bilmiyorum canım ben kim olduğunu biliyorum ama gelmeni bekliyorum ve susuyorum şimdi...

kızlar bi tane deri mont alıcam kısa, spor, elbiselerin üstüne filan giymek için, nerelerde indirim var denk geldiniz mi hiç, deri görünümlü emitasyonda olabilir istediğim tarz da bi resim bulabilirsem ekliyim

...............................................................................................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…