kimmiş kızz çokbilmiş mi yoğsamm bilmiyorumkismile
bu resmi bulabildim kızlar bu renk verya siyahı olabilir nasıl sizce pek klasik giyinmiyorum ben tarzıma uyucak bir ceket ama uygun bişiy bulabilirim inşallah...
http://images.gittigidiyor.com/2314/JAPON-STYLE-KISA-DERI-CEKET__23148433_0.jpg
kayranın durumu ii kapanmış biraz daha 8 ay sonrasına gün verdilerrrr
hepinize tşk edeirmmmm
selam kıslar geçmişi okuyum dedim ama pes ettimm
kayranın durumu ii kapanmış biraz daha 8 ay sonrasına gün verdilerrrr
hepinize tşk edeirmmmm
çok fena regli oldumm üst baş kalmadı benimm bugünnn ohhh süper yarınnn 83 görmüycem inşşş
ma çok üşüyorum kansız kaldımmm ve yoruldumm
hepinizi öpüyorum yarın grşmek üzereee
kızlar bi tane deri mont alıcam kısa, spor, elbiselerin üstüne filan giymek için, nerelerde indirim var denk geldiniz mi hiç, deri görünümlü emitasyonda olabilir istediğim tarz da bi resim bulabilirsem ekliyim
kızlar döküüyorum usta onbuçukta gitti ortalığı topladım ama balkonum muhteşem oldu..yarın da küçk balkon yapılacak
Selma ablacım resmini gördüm . Abarttığın kadar değilsin kesinlikle .doktorunda demiş zaten tek ilaç sensin istersen 5-6 ay sonra manken gibi resimlerini koyarsın buraya opuyorumnanaktanbu gün gıttım dıyetısyene ve tam tamına 90 kg cıktım senağlama senağlamasenağlama o kadar kötü oldumkı anlatamam vermen gereken 30 kg dedı akannehirakannehirakannehir cok üzülüyorum bu duruma ayrı yeten endokırın dr gıttım doktora yalvardım yakardım ne olur bana bır ılac verın dıye doktor tek ılac sensın dedı :gitme::gitme::gitme: nasıl ilacsam:kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?