80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

darkolive bence bu çok hoş bir model ama bu tarz bir şey aynı fotoğraftaki gibi kahverengi olmalı, havasını o veriyor. siyah oldu model de kaybolur, deri oluşu da.

derimod'da indirim vardı 10 gün önce filan, deri almayı düşünüyorsan bir bak yerimseniben

selam kıslar geçmişi okuyum dedim ama pes ettimm

kayranın durumu ii kapanmış biraz daha 8 ay sonrasına gün verdilerrrr
hepinize tşk edeirmmmm

çok fena regli oldumm üst baş kalmadı benimm bugünnn ohhh süper yarınnn 83 görmüycem inşşş
ma çok üşüyorum kansız kaldımmm ve yoruldumm
hepinizi öpüyorum yarın grşmek üzereee

kimmiş kızz çokbilmiş mi yoğsamm bilmiyorumkismile

ben oyle oldugunu dusunuyorum canim ama artik gelse iyi edecek yani

vayyyy fistikkkkk zayifladin tabi boyle super modellere bakarsin ben cok begendim tam benim tarzim ayni montun boyle asker yesili renginde benim vr deri degil illa deri olsun demezsen de cok guzel montlar var bilesin

canim oyle bir konusuyordun ki ben de sandim gercekten verilmeyecek bir kilon var ama simdi gorunce kendine haksizlik yaptigini dusunuyorum biraz iradeni zorlayarak bu isi basarirsin be canim

kayranın durumu ii kapanmış biraz daha 8 ay sonrasına gün verdilerrrr
hepinize tşk edeirmmmm

tatlim cok sevindim,oglusunun iyi olmasina,guzel haber verdin bize kizzzz zemuszemus

geçmiş olsun kayranın iyi olmasına sevindim canım

menümü yazıp diziye gidiyorum tekrar..

KAlkınca ılık sirkeli su
sabah

domataes maydanoz ,1 kaşık lor peynir, 1 yumurta dan menemen
2 dilim k ekmeği

ara 1 elma

öğlen
1 kaşık yağdan kabak yemeği 6 kaşık
1 salatalık

ara
7-8 badem

akşam
yoğurtlu köz kırmızı biber yarım kase yoğurttan
yine kabak yemeği
2 grisini

ara 1 nar+ 1 armut 1 piko akannehir

spordan sonra o kadar açıkıyorumki bıraksam 1 ekmek arası yiyeblirim .off

2 saat fitnees 3 lt su

yarin tarti gunu gecen hafta ortim zilan bildirim yapmadigi gibi bu 1 hafta boyunca paylasimda da bulunmadi offf ya merak ediyorum acaba ne oldu diye

Ada sen deryaya söyle sana orti bulsun canım ..Zilan neden gelmedi bilmiyorum ama umarım kötü bişey yoktur .
madem o gelmiyor sanada haksızlık oluyor böyle .Sen kendine orti bul oda gelince onada biri ayarlanır canım

kızlar döküüyorum usta onbuçukta gitti ortalığı topladım ama balkonum muhteşem oldu..yarın da küçk balkon yapılacak

bu gün gıttım dıyetısyene ve tam tamına 90 kg cıktım senağlama senağlamasenağlama o kadar kötü oldumkı anlatamam vermen gereken 30 kg dedı akannehirakannehirakannehir cok üzülüyorum bu duruma ayrı yeten endokırın dr gıttım doktora yalvardım yakardım ne olur bana bır ılac verın dıye doktor tek ılac sensın dedı :gitme::gitme::gitme: nasıl ilacsam:kedi::kedi::kedi:

kızlar bi tane deri mont alıcam kısa, spor, elbiselerin üstüne filan giymek için, nerelerde indirim var denk geldiniz mi hiç, deri görünümlü emitasyonda olabilir istediğim tarz da bi resim bulabilirsem ekliyim

izlem derı modda ındırım var yüzde yetmışe varan cok cok uygunlar bak ıstersen oraya

kızlar döküüyorum usta onbuçukta gitti ortalığı topladım ama balkonum muhteşem oldu..yarın da küçk balkon yapılacak

Güle güle kullan canım ..eminim çok güzel olmuştur Allah silicek olana yardım etsin opuyorumnanaktan

Selma ablacım resmini gördüm . Abarttığın kadar değilsin kesinlikle .doktorunda demiş zaten tek ilaç sensin istersen 5-6 ay sonra manken gibi resimlerini koyarsın buraya opuyorumnanaktan

iyi aksamlar kizlarrr
sabahdan beri burda olan misafir bendim
öglen bir girmistim
acik unutup yatmistim ordan alisverise gittim falan filan derken simdi girdim
ve hala aciktiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…