benim dişik makinam yok çok hevesliyim dikişe eşim alayım dye çok ısrar etti ama ben istemedim alırım hevesim geçer diye korktum :kedi:, ama elimde dikmediğim bişiy yok tabikii gömlek ceket filan dikemem de öle ıvır zıvır elimde uğraşmayı çok seviyorum, mesela egeye küçük süpermen tshortu çok aradım hiçbiryerde bulamadım küçük çocuk tshörtü aldım bitane kestim beyaz güzel bir tuluma incecik 3 baskı diktim süper oldu kaydirigubbakcemile3 doya doya giydiriyorum aklinialirimsmile eşimin kot paçalarını filan hep elimde orjinal paça yaparım terziye verene kadar çok da güzel kullanır kaydirigubbakcemile3
:1rolleyes:
iyi aksamlar kizlarrr
sabahdan beri burda olan misafir bendim
öglen bir girmistim
acik unutup yatmistim ordan alisverise gittim falan filan derken simdi girdim
ve hala aciktiopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bitanem .. Bizde bisürü hikaye yazmıştık o misafir üstüne kötükedihüso
darkolive bence bu çok hoş bir model ama bu tarz bir şey aynı fotoğraftaki gibi kahverengi olmalı, havasını o veriyor. siyah oldu model de kaybolur, deri oluşu da.
derimod'da indirim vardı 10 gün önce filan, deri almayı düşünüyorsan bir bak yerimseniben
selam kıslar geçmişi okuyum dedim ama pes ettimm
kayranın durumu ii kapanmış biraz daha 8 ay sonrasına gün verdilerrrr
hepinize tşk edeirmmmm
çok fena regli oldumm üst baş kalmadı benimm bugünnn ohhh süper yarınnn 83 görmüycem inşşş
ma çok üşüyorum kansız kaldımmm ve yoruldumm
hepinizi öpüyorum yarın grşmek üzereee
kızlar döküüyorum usta onbuçukta gitti ortalığı topladım ama balkonum muhteşem oldu..yarın da küçk balkon yapılacak
izlem derı modda ındırım var yüzde yetmışe varan cok cok uygunlar bak ıstersen oraya
izlem kız maşallah ege çok tatlı...nasıl yaptın???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hıııı bu arada bacum halının aynısı bende varrrr..PİŞTİİİİİİ....:sm_cool:
okudum ama tutturamamissiniz:roflol:
kızzzzzzzzzzzzlarrr ben çıkıyorum ya...uykum geldi.herkeze tatlı rüyalar...herkez rüyasında en sevdiği kişiyi görsünnnnnnnn..
İYİ GECELER..Şeniz
yok canım daha regl olmadım ama bu birkaçgün içinde gelir..neden sordun???
menün fena değil ama anlamadığım toplam kaç dilim ekmek yedin sevgili ortimmmm
SABAHI İPLE ÇEKİYORUM BU HAFTA MENÜMÜ ARTTIRDIM BAKALIM NE KADAR GİTMİŞ????
SABİT KALMIYIMDA NE KADAR GİDERSE ÖNEMİ DEĞİL KIZIM İÇİN FEDA OLSUNNN..NE YAPALIM ???BAKALIM KİM BİRİNCİ OLUCAKK???
İZLEM BİRİNCİLİĞİ SENDEN BEKLİYOMM HAAAA....lülülülülülü
sağol tülaycımmm..ama ne yoruldum her yerim dökülüuor hala
Güle güle kullan canım ..eminim çok güzel olmuştur Allah silicek olana yardım etsin opuyorumnanakta
ben ce sen bu hafta de aynen vereceksin az da versen haftaya aynı geçen haftalardaki gibi vereceksin..çok az yiyordun bu şekilde metazbolizman hızlanacakSABAHI İPLE ÇEKİYORUM BU HAFTA MENÜMÜ ARTTIRDIM BAKALIM NE KADAR GİTMİŞ????
SABİT KALMIYIMDA NE KADAR GİDERSE ÖNEMİ DEĞİL KIZIM İÇİN FEDA OLSUNNN..NE YAPALIM ???BAKALIM KİM BİRİNCİ OLUCAKK???
İZLEM BİRİNCİLİĞİ SENDEN BEKLİYOMM HAAAA....lülülülülülü
wallahi bende kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum canım 1 kilo vereyim de yeter, fazlasında gözüm yok :hulya: çok verince sporu yapamıyorum elim ayağım kesiliyor stepte akannehir akşamları yiyorum ama ben çayın yanında bişiyler kaydirigubbakcemile aama bugün misafirlikte bi sürü şey yapmış arkadaşım 1 tane küçük kurabiye yedim sadece 4 bardak şekersiz çay içtim, un kurabiyesine dayanamam normalde izlem dedim bak bunu yeme yarın sana pastaneden alıcam yiceksin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aylin90 canım çok giren ile az giren ayrılsın demişsin canım ama işten gelip ancak girebiliyorum ve inan yetişmiyor şimdi 45 dk leslieyle yürümem lazım yemek yapmam ütü yapmam lazım ve makinaya çamaşır atmam lazım lazım lazım zım zım zım ...
yarin tarti gunu gecen hafta ortim zilan bildirim yapmadigi gibi bu 1 hafta boyunca paylasimda da bulunmadi offf ya merak ediyorum acaba ne oldu diye
Ada sen deryaya söyle sana orti bulsun canım ..Zilan neden gelmedi bilmiyorum ama umarım kötü bişey yoktur .
madem o gelmiyor sanada haksızlık oluyor böyle .Sen kendine orti bul oda gelince onada biri ayarlanır canım
bu gün gıttım dıyetısyene ve tam tamına 90 kg cıktım senağlama senağlamasenağlama o kadar kötü oldumkı anlatamam vermen gereken 30 kg dedı akannehirakannehirakannehir cok üzülüyorum bu duruma ayrı yeten endokırın dr gıttım doktora yalvardım yakardım ne olur bana bır ılac verın dıye doktor tek ılac sensın dedı :gitme::gitme::gitme: nasıl ilacsam:kedi::kedi::kedi:
günaydın kızlar..
kilo bildirimi
geçen hafta 67
bu hafta 67
giden 0
ortim kusura bakma haftaya şu testi yaptırayım eğer pozitifse seni yalnız bırakacağım.. negatifse yeşil sahalara son gaz geri döneceğim
günaydın kızlar geçmişi okuyup geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?