80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem kız maşallah ege çok tatlı...nasıl yaptın???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hıııı bu arada bacum halının aynısı bende varrrr..PİŞTİİİİİİ....:sm_cool:

iyi aksamlar kizlarrr
sabahdan beri burda olan misafir bendim
öglen bir girmistim
acik unutup yatmistim ordan alisverise gittim falan filan derken simdi girdim
ve hala aciktiopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bitanem .. Bizde bisürü hikaye yazmıştık o misafir üstüne kötükedihüso

menümü yazayim
sabah:
meyvali yogurt 2,5 puan
yarim ekmek 0,5

öglen: pirasali domatesli mantarli yemek gibi birsey
icine sadece 1 puanlik yag kattigim icin 1 puan

ara: süt 2
ekmek 2

aksam yine pirasali mantarli domatesli yemek gibi sey 1 puan
ekmek 4 puan

toplam 16,5
toplam puanlarimi yedim
aslinda kilo verdim gibi ama regl oldugum icin tartida az cikmaya bilirim

NALCY otak sende regl din dimi?

kızzzzzzzzzzzzlarrr ben çıkıyorum ya...uykum geldi.herkeze tatlı rüyalar...herkez rüyasında en sevdiği kişiyi görsünnnnnnnn..
ıYı GECELER..Şeniz

ewet canım açık kahve taba rengi süper olur, ama ne bileyim siyahmı kahve mi giyince karar veririm artık, ama bende kahve rengi hastalığı var çok severim kaydirigubbakcemile3

canım resim çok küçük görünüyor benim gördüğüm kadarıylaa çok çirkin bir görüntü yok :umursamaz: kaç yaşındaydın sen

banuummm çok sevindim tatlım yaa hadi gözün aydın zemuszemus
kızlar döküüyorum usta onbuçukta gitti ortalığı topladım ama balkonum muhteşem oldu..yarın da küçk balkon yapılacak

güle güle kullan ttalım hadi bakalım meleğin kucağında balkonuna çıkmak etrafı seyretmek nasip etsin allahım aklinialirimsmile

izlem derı modda ındırım var yüzde yetmışe varan cok cok uygunlar bak ıstersen oraya

orda 300liranın altında yok canım yaa bakındım da şöle bir yani sürekli giymiyeceğim bişeye o kadar vermek istemiyorum, belki emitasyon alırım :umursamaz: mangoya filan bakıcam yarın çok tarz şeyler oluyor bazen teşekkürler opuyorumnanaktan
izlem kız maşallah ege çok tatlı...nasıl yaptın???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hıııı bu arada bacum halının aynısı bende varrrr..PİŞTİİİİİİ....:sm_cool:

öhöömmmm :kedi: anlatayım mı kızz :jeyyar:

hehee zevklerimiz benziyor o zaman bu kış başında aldıkbu halıyı, kalın bayaa, ege emekler üstünde üşümesin diye açık biyer bırakmadık odada kaydirigubbakcemile3

okudum ama tutturamamissiniz:roflol:

SABAHI ıPLE ÇEKıYORUM BU HAFTA MENÜMÜ ARTTIRDIM BAKALIM NE KADAR GıTMıŞ????
SABıT KALMIYIMDA NE KADAR GıDERSE ÖNEMı DEĞıL KIZIM ıÇıN FEDA OLSUNNN..NE YAPALIM ???BAKALIM KıM BıRıNCı OLUCAKK???
ıZLEM BıRıNCıLıĞı SENDEN BEKLıYOMM HAAAA....lülülülülülü

kızzzzzzzzzzzzlarrr ben çıkıyorum ya...uykum geldi.herkeze tatlı rüyalar...herkez rüyasında en sevdiği kişiyi görsünnnnnnnn..
İYİ GECELER..Şeniz

amiinn canım bende gezmeden geldim yorgunum yarın tartı günü zinde uyanmam lazım :))) hemde sporum var hemde saçlarımı boyatıcam hemde alışveriş yapıcam amaniiinn ne çok işim var guclubacismile guclubacismile guclubacismilekaydirigubbakcemile3

yok canım daha regl olmadım ama bu birkaçgün içinde gelir..neden sordun???

tartidaki fark dan dolayi

menün fena değil ama anlamadığım toplam kaç dilim ekmek yedin sevgili ortimmmm

gram gram olcüp yiyiyom da buraya gramlarini tek tek yazmiyom
50 gram 2 puan

hadi canim yarin görüsürüz insallah

öptüm

wallahi bende kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum canım 1 kilo vereyim de yeter, fazlasında gözüm yok :hulya: çok verince sporu yapamıyorum elim ayağım kesiliyor stepte akannehir akşamları yiyorum ama ben çayın yanında bişiyler kaydirigubbakcemile aama bugün misafirlikte bi sürü şey yapmış arkadaşım 1 tane küçük kurabiye yedim sadece 4 bardak şekersiz çay içtim, un kurabiyesine dayanamam normalde izlem dedim bak bunu yeme yarın sana pastaneden alıcam yiceksin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullan canım ..eminim çok güzel olmuştur Allah silicek olana yardım etsin opuyorumnanakta
sağol tülaycımmm..ama ne yoruldum her yerim dökülüuor hala

ben ce sen bu hafta de aynen vereceksin az da versen haftaya aynı geçen haftalardaki gibi vereceksin..çok az yiyordun bu şekilde metazbolizman hızlanacak

tebrikler izloşşş..süpersin bence de 1 kilo vermek en sağlıklısıopuyorumnanaktan

günaydın kızlar..
kilo bildirimi
geçen hafta 67
bu hafta 67
giden 0

ortim kusura bakma haftaya şu testi yaptırayım eğer pozitifse seni yalnız bırakacağım.. negatifse yeşil sahalara son gaz geri döneceğim

ahh caniimmm.....
evle ugrasmak kolaymii :hulya:

yarin tarti gunu gecen hafta ortim zilan bildirim yapmadigi gibi bu 1 hafta boyunca paylasimda da bulunmadi offf ya merak ediyorum acaba ne oldu diye

ben sana yazdim fikrimi ama cvp vermedin ada :gitme:
ikimiz orti olalim, zilanla cidem olsun demistim, cigdemde yok ortalikta...
ne dersin??

evet ben adaer, zilan cigdem

ah ablam fotonu gördüm, abartma gayet iyi, tek göbis var o da sabirla gider üzülme

hakkinda hayirlisini verir insallah allahim

kilo bildirimiiiiiiii :lepi:

gecen hafta 90kg
bu hafta 89 kg
giden 1000gr
mart sonu hedefim (2nisan cuma) 87 kg
toplam hedefim 75 kg

adaer ortim olursa sevinirim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…