80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bende menümü yazıyım bari....

SABAH:
1yumurtayla menemen,penir,zeytin,1 dilim ekmek

ARA:
3 adet biskrem bisküvi(((dayanamadım regliden olsa gerek)))

ÖĞLE:
6 yk bulgur pilavı,salata ,yoğurt

ARA:
1 sütlü kahve,1 elma

AKŞAM:
bezelye yemeği,3yk pilav,yoğurt

ARA:
1 havuç,1 elma ve tabi kahvesiz olmzzzzzzzzz

ortim veletlerle uğraşıyordur ama gelmişş.

tülay kaynanasına yardıma gitmiştir..
izlem de fink atıyor pazarda..ben de okula gidiyorum öptm kıslaarr

delikafadulden ewet tatlım bu sefer iboyu kandıramadım bebek arabasıyla gttim pek keyif almadım, arkadaşlarıma bişiyler aldım bide kendime çanta filan aldım montuma uygun bayanssulusmile

öncelikle kaptancıgımın ellerine saglık opuyorumnanaktan

izlemm tebrikler canımmm a.s. bunlar senin için

ve ve ve aylin ve ada sizide çok tebrik ediyorum :hooray:

bende kaptım çiçekleri teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

aylin ve adacım ben de çok tebrik ederim sizi de siz ne zaman takım oldunuz yaw kaçırmışım..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun ortağımmm 2. olmuşuz bu hafta sempatiksalakcinni

izlemcim çok iyi gidiyorsun canım maşallah azmine hayranım az kaldı azz..saçın da ,cicilerin de çok hoş olmuş canım güle güle giy..

COLOR]

teşekkür ederim kaptanım saolasın, guclubacismile

güzel menü canım vereliniortak

eyüp sabri amcamın ürüneri geldi süper kocaman hediyeleri almadıysanız süre bitmeden hemen yararlanın

bu arada birinci olmamı tebrik eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, uzun zamandır birinci olmamıştım yi geldi vallahi kaydirigubbakcemile3

öncelikle tsk ederim ablam. hayir seni yanlis anlamadim. sana söyle anlatayim durumu. ben 1 sene erkek arkadasimla cikip babama söylemek istemedim. erkenden söylemek istedim. oda haliyle adi koyulsun adin cikmasin dedi. bende bizde böyle uygun gördük.
tanisali 6 ay olacak nerdeyse. aileler cok iyi anlasti, tabi daha halen bilemeyiz ic yüzünü. nisan da sözlenip ekim de nisanlanmayi düsünüyoruz. ve 2011 temmuz da da evlenmeyi. nisan dönemim 9 ay felan olucak yani. ben iyi buluyorum. ablacim sölermisin hangisi dogru? biri diyor uzn flört iyi degil, evlilikte heycan kalmiyor, bitiyor hersey. biri diyor nisanliligi uzatma civiyor. VE ben onunla nekadar disarida gezersem gezeyim ben onu böylede taniyamam EVINE girmeden ailesiyle birlikte oturup sohbet etmeden.
Annem kendisi diyor. ben babanla 10 yil ugrastim oturtana kadar der. bir insani evinde tanirsin der. ve SANS meselesi der. ben HAYIRLISI dedim sadece abla. söylediklerine de saygi duyarim yanlis anlamadim tabikide. :1hug:
haksizmiym bayanlar? hangimiz bir erkegi 2 ayda 2 yilda 5 yilda taniyabiliyoruz? ayni eve girmeden yasamadan! ??? SANS SANS SANS meselesi. ALLAHIM yüzümü güldürür hep insallahhhh

ha bide abla, ben olgunum merak etme, beni tam tanimiyorsunuz, o yüzden böyle konusuyorsunuz, ama inan ben kendime cok güveniyorum ve asla 20 gibi de degilim.
ve onun hatalarini görmeyecek kadarda KÖR ASIK degilim, akilli davranirim merak etme emi, dua edin hep

Son düzenleme:
bu arada birinci olmamı tebrik eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, uzun zamandır birinci olmamıştım yi geldi vallahi kaydirigubbakcemile3

Yaa valla ben herşeyi kaçırmışım ya kusura bakma tatlım valla şimdi sen yazdın da haberim oldu..çok tebrik ederim canım..sen zaten süper gidiyorsun..melocum ve sen..sizi sıkı takipteyim kızlar..mersine süper gideceksin toprağım..
bu arada ben evden ne zamandır giremedim ondanm saçını da cicilerini de görmeedim yorum da yazamadım tatlım..eyvahedigeldismile

selam kızlar nasılsınız

aylin tanışma durumları çok güzel geçmiş hadi hayırlısı canım bundan böyle anlarınız tatlı ve hoşsohbet geçsin

elimpia geçmiş olsun evi havalandırıken üşütmüşsün bence (ayline katılıyorum) canım dikkat et

çokbilmiş sen nerelerdeydin canım oruçla kilo vermişsin galiba güzell

ben ramazan ayında kilo alırım genelde uzun süreli açlıklara dayanamıyorum

cok sagol ablammm aminnnn
iyiyiz sen nasilsin

saol canım bende iyiyim işten geldim yemeğe geçmeden bir yazayım dedim haftasonu bende giremedim siteye
elbisenin altına giyeceğin ayakkabının resimmini bekliyorum çok merak ettim canım

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın tamam mı öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

saol canım bende iyiyim işten geldim yemeğe geçmeden bir yazayım dedim haftasonu bende giremedim siteye
elbisenin altına giyeceğin ayakkabının resimmini bekliyorum çok merak ettim canım

almadimki mafoldumben bulamadim güzel...
tekrar bakicam birazdan

işallah çok mutlu olursun aylincim..kesinlikle haklısın aynı eve girmeden tanıyamazsın zaten bir erkeğin ya da kadının içi kötüyse bir şekilde kötüdür..bilemezsin..insanlar 8 snee çıkıyolar sonra evlenip 6 ayda boşanıyorlar şans gerçekten evlilik..Deryanın da benim de tüm ablalarının da söylemeye çalıştığı yaşının daha evlenmek için de erken olduğuydu ama sen kararını vermişsin zaten..madem sevgilinle çıkıp tanıma şansın yok böylesi işallah iyidir..Bu arada Aydaya anlatmıştım ben eşimle mecburiyetler nedeniyle 6 ay aynı evde yaşadım.İkimiz de ayrı evlere dünya kadar kira veriyorduk ve elimize bişey kalmıyordu. Erken evlenelim dedik ailesi hazır değiliz dedi..Ben ev arkadaşlarımla çok mutsuzdum 4 kişi aynı evde kalıyorduk benim odam da yoktu ..kimin gelip gittiği de belli dğeildi eve..eşim de bu durumdan çok rahatsız oluyordu derken hayatı boyunca ailelerinden hiç gizli iş yapmayan ben ve eşim birlikte yaşamaya başladık..ben onun yanına taşındım..6 ay ayrı odalarda kaldık..resmen ev arkadaşlığı yaptık (buna en yakın arkadaşlarım da dahil olmak üzere kimse inanmıyor ya)Şimdi Aydanın yaşadığı her türlü stresi,gerginliği düşünsenize biz aynı evde yaşadık ..Ne bileyim o telde ailesiyle konuşur şunu alamıcaz bunu alamıcaz haddiiii ben duyar sinir olurum kırlmasın diye bişi yapamam konuşuruz hallederiz..O kadar çok şeyin altından birlikte kalktık mücadele verdik ki ilişkimiz çok sağlam bir zemine oturdu bu sayede..çok öenmli bir tehlikesi vardı bu sürecin abna göre sırf bu nedenle de ist a geldiğimde eşimin yanına taşınmamıştım. O da yüzgöz olmaktı...Çok şükür onu da eim ve benim sağduyum sayesinde hiiç yaşamadık..Aradaki seviyeyi ve saygıyı hiç kaybetmedik..Her sorunda oturup konuşup halletmeden uyumamaya öyle alıştırmışız ki şimdiki iletişimimizin de güçlü olmasının en önemli nedeni o zamanki paylaşımlarımız..İyi ki o cesareti gösterip bu deneyimi yaşamışım diyorum..Sağolsun eşim de sınırı hiç geçmeyerek bana çok yardımcı oldu..Bence herkes bu süreci yaşamalı ama ülkemiz sınırlarında mümkün olmuyor tabii ki..Neyse çok uzattım da ne çok anlatasım varmış..İmza atarken biran bile akşımda bir şüphe doğmamıştı aylincim..O kadar emindim eşimden de yaşayacaklarımızdan da.. Yine de Allah utandırmasın diyorum..Hepimiz çook mutlu olalım işallah...

yaa izlemcim o kampanya bitmedi mi canım ya geçen yazmıştım ne zamana kadar diye yine takip edememişim galiba..güle güle kullanın canım iyi günlerde sürün işallah..

bugünkü menüm:
sabah:keçi peyniri+domatesli çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
ara:1 çilekli activia
öğle:
yarım kase çorba
sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
1 parça ızgara tavuk
ara:1 yeşil elma
şimdi bir portaqkal yicem akşama yemeğimm yok bakalım meyve falan yerim sanırım..

çok haklısın canım inşallah dediğin gibi çıta gibi oluruz olumunekankayizsmile

geçmiş olsun ablacım.bende üşütünce öyle sancılanırım :teselli:
sağolasın canım az kaldı eve bir atsam kendimi rahatlıcam...
nihalcim ayy güldürdün beni sende hep gül inşolumunekankayizsmile

ortağım birinciliğiini kutlarım..ikinci olduk önümüzdeki maçlara bakıcez...olumunekankayizsmile
baharnazcım hoşgeldin canım..nasılsın..
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın tamam mı öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
:a015::a015::a015:

nihalcim menün güzel afiyet olsun...hele kereviz salatasına bayılırımm...bişey sorucam neden keçi peyniri..???

valla canım şu şişman manifestodaki Demetten duymuştum..Sonra biraz araştırdım en organik peynir keçi peyniriymiş..Keçiler dağlarda en tepedeki otlarla besleniyolar ya ondan besin zincirinin en başındakileri yiyolar yani..ondna keçi peyniri..dün aldım ben de ilk sütaşın..küçük bir parça 9.90 valla pahalı diğer peynirlerdne ama ben tadını sevdim..kokusu da yok..keçi sütü de aldım ama onu daha denemedim..o da anne sütüne en yakın sütmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…