ortim veletlerle uğraşıyordur ama gelmişş.
tülay kaynanasına yardıma gitmiştir..
izlem de fink atıyor pazarda..ben de okula gidiyorum öptm kıslaarr
öncelikle kaptancıgımın ellerine saglık opuyorumnanaktan
izlemm tebrikler canımmm a.s. bunlar senin için
ve ve ve aylin ve ada sizide çok tebrik ediyorum :hooray:
aylin ve adacım ben de çok tebrik ederim sizi de siz ne zaman takım oldunuz yaw kaçırmışım..
regl oldum kızlar hiçç keyfim yok...((
evimde olmak isterdim şimdi...sıcacık yatağımda uzanmak isterdim..
benim pek sancılı olmazdı...üşüttümmü acaba kasıklarım patlayacak sanki...ilaçta içemem :gitme::gitme:
izlemcim çok iyi gidiyorsun canım maşallah azmine hayranım az kaldı azz..saçın da ,cicilerin de çok hoş olmuş canım güle güle giy..
COLOR]
bugünkü menüm
kahvaltı : 2 dilim tam bugday ekmeği , 1yemek kaşıgı bal
3-4 çatal sucuklu yumurta ,yeşil çay
öğle : balık , salata, yarım dilim çok tahıllı ekmek
ara : kahve + piko
ara : meyveli yogurt
akşam : çorba , salata
ara : meyve
45 dakika yürüyüş inşallah :Saruboceq:
Aylincim hayırlı olsun canım..ama sana hep yazasım geliyor sonra yanlış anlarsın diye kendimi engelliyorum..sana bir abla nasihatı çok erkenci davranma canım yani yaşın daha yeni 20 oldu ve sanırım erkek arkadaşıla tanışalı da 3-4 ay falan oldu acele karar verme daha çok gençsin biraz birbirinizi tanımaya fırsat verin kendinize nişanlılık süresini uzatın biraz çünkü emin ol 5 sene sonra yada 10 sene sonra çoğu düşüncen yön değiştirecek,karakterin tam olarak oturacak,ne biliyim üzerine olgunluk gelecek..yanlış ve acele karar vermeni istemem! umarım yanlış anlamazsın beni!
bu arada birinci olmamı tebrik eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, uzun zamandır birinci olmamıştım yi geldi vallahi kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız
aylin tanışma durumları çok güzel geçmiş hadi hayırlısı canım bundan böyle anlarınız tatlı ve hoşsohbet geçsin
elimpia geçmiş olsun evi havalandırıken üşütmüşsün bence (ayline katılıyorum) canım dikkat et
çokbilmiş sen nerelerdeydin canım oruçla kilo vermişsin galiba güzell
ben ramazan ayında kilo alırım genelde uzun süreli açlıklara dayanamıyorum
saol canım bende iyiyim işten geldim yemeğe geçmeden bir yazayım dedim haftasonu bende giremedim siteye
elbisenin altına giyeceğin ayakkabının resimmini bekliyorum çok merak ettim canım
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın tamam mı öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
almadimki mafoldumben bulamadim güzel...
tekrar bakicam birazdan
öncelikle tsk ederim ablam. hayir seni yanlis anlamadim. sana söyle anlatayim durumu. ben 1 sene erkek arkadasimla cikip babama söylemek istemedim. erkenden söylemek istedim. oda haliyle adi koyulsun adin cikmasin dedi. bende bizde böyle uygun gördük.
tanisali 6 ay olacak nerdeyse. aileler cok iyi anlasti, tabi daha halen bilemeyiz ic yüzünü. nisan da sözlenip ekim de nisanlanmayi düsünüyoruz. ve 2011 temmuz da da evlenmeyi. nisan dönemim 9 ay felan olucak yani. ben iyi buluyorum. ablacim sölermisin hangisi dogru? biri diyor uzn flört iyi degil, evlilikte heycan kalmiyor, bitiyor hersey. biri diyor nisanliligi uzatma civiyor. VE ben onunla nekadar disarida gezersem gezeyim ben onu böylede taniyamam EVINE girmeden ailesiyle birlikte oturup sohbet etmeden.
Annem kendisi diyor. ben babanla 10 yil ugrastim oturtana kadar der. bir insani evinde tanirsin der. ve SANS meselesi der. ben HAYIRLISI dedim sadece abla. söylediklerine de saygi duyarim yanlis anlamadim tabikide. :1hug:
haksizmiym bayanlar? hangimiz bir erkegi 2 ayda 2 yilda 5 yilda taniyabiliyoruz? ayni eve girmeden yasamadan! ??? SANS SANS SANS meselesi. ALLAHIM yüzümü güldürür hep insallahhhh
ha bide abla, ben olgunum merak etme, beni tam tanimiyorsunuz, o yüzden böyle konusuyorsunuz, ama inan ben kendime cok güveniyorum ve asla 20 gibi de degilim.
ve onun hatalarini görmeyecek kadarda KÖR ASIK degilim, akilli davranirim merak etme emi, dua edin hep
sağolasın canım az kaldı eve bir atsam kendimi rahatlıcam...çok haklısın canım inşallah dediğin gibi çıta gibi oluruz olumunekankayizsmile
geçmiş olsun ablacım.bende üşütünce öyle sancılanırım :teselli:
nihalcim ayy güldürdün beni sende hep gül inşolumunekankayizsmileMENÜN SÜPER CANIM..
canım ben de bugün regl oldum kırklarımız karışcaksempatiksalakcinni
ben de çok severim ayda ismini..aydaya da söylemiştim kızım olursa koyabilirim diye
süper menü canım..tebrikler..:lepi:
delikafadulden ewet tatlım bu sefer iboyu kandıramadım bebek arabasıyla gttim pek keyif almadım, arkadaşlarıma bişiyler aldım bide kendime çanta filan aldım montuma uygun bayanssulusmile
bende kaptım çiçekleri teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geçmiş olsun ortağımmm 2. olmuşuz bu hafta sempatiksalakcinni
teşekkür ederim kaptanım saolasın, guclubacismile
güzel menü canım vereliniortak
ortağım birinciliğiini kutlarım..ikinci olduk önümüzdeki maçlara bakıcez...olumunekankayizsmilebu arada birinci olmamı tebrik eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, uzun zamandır birinci olmamıştım yi geldi vallahi kaydirigubbakcemile3
baharnazcım hoşgeldin canım..nasılsın..selam kızlar nasılsınız
aylin tanışma durumları çok güzel geçmiş hadi hayırlısı canım bundan böyle anlarınız tatlı ve hoşsohbet geçsin
elimpia geçmiş olsun evi havalandırıken üşütmüşsün bence (ayline katılıyorum) canım dikkat et
çokbilmiş sen nerelerdeydin canım oruçla kilo vermişsin galiba güzell
ben ramazan ayında kilo alırım genelde uzun süreli açlıklara dayanamıyorum
:a015::a015::a015:kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın tamam mı öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
bugünkü menüm:
sabah:keçi peyniri+domatesli çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
ara:1 çilekli activia
öğle:
yarım kase çorba
sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
1 parça ızgara tavuk
ara:1 yeşil elma
şimdi bir portaqkal yicem akşama yemeğimm yok bakalım meyve falan yerim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?