80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kıslar misasafirleirm gittiii
ben kaçırmamaya çalıştım ama 6 mercimek köfte
iki minik sigara böregi ve yarım dilim irmik tatlısı yedim kaçmışmı sizce
ama ögle yok aralar yok
sadece akşam yiycme birdee

izlemmmmmmmmmmmm benim üzrünlerde geldi çok begendim
çikolatasını istemiştim ben süper kokusu
o büyük olan el kremi digeride vücud losyonu dimii

yaaa ben korum galıba goremıyorum kılo cızelgesı nasıl yapılır? dıe bısey bı anlatıvarsenız cokmu hazırcı oldum ne ???? :)

mursh hoşgeldin canım 80-89 lar grubuna girmeden önceki yerde en üstte başlık var kilo çizelgesi nasıl yapılır diye canım ordan bilmem yardımcı olabildimmi bende çok zorlandığım için yaparken detaylı anlatamıycam inan

elimpia ayline yazdığın uzun hikayeni okudum güzel anlatmışsın canım eşini evlenmeden önce tanıman ve birçok zorluğu birlikte aşmanız tecrübe edinmeniz güzel bence, iletişim çok önemli karşıdakini anlayabilmek sana katılıyorum.

evlenecek olan arkadaşımız adaer sende oku canım

nekadar güzel yazmissin ablam.... ellerine yüregine saglik... sen yine sansliymissin be ablam... ayni evde yasamak türk milletine biraz ters oluyor biliyorsun. eniste sinirini asmamis bu güzel, anlatiyorsunda böyle. ama herkes yapamaz iste... ne kadar sansliymissin ki ayni kisiyle de evlenmissin. gercekten cesaret ister böle birsey. allah bozmasin. yasim kücük olabilir. ama ben 20 gibi degilim. burda bi merve20 arkadasimiz vardi hatirlarsaniz, bilen bilir gecen seneden. o su an haziranda evlenicek. ve 21 bucuk yasinda. bende seneye öyle olacam. sözlüm olacak kisi de 24 yasinda. olgun. bu yetiyor bana. aminnn herkes mutlu olsun

eveet kizlarr tanisma gününde böyle giyindim, ama sanki icime sinmemisti bilemiyorum...
bugün resim cekicektim demi... valla cektim ama öyle cirkin ciktikii... bende kendim aynadan cektim, artik görebildiginiz kadar :))

tanisma gününde giydim bizdeyken

yeni aldiklarim, + ayakkabi

buda ciceklerimm

kaldirik ne kız..melocum bizim şirket mayısta gebzeye taşınıyor..şaka maka geliyom yanına:kedi:
aaaa...e sen o zaman hala isatnbuldamı olcan?yoksa izmite mi taşıncan gel kıs gel..kaldirik de bir ot kavurması yapılıyor ben de buralarda öğrendim egede yok yani

kussuuuummm kıymam geçmiş olsun ayaklarına sıcak su torbası koy
eyüp sabri amcamın ürüneri geldi süper kocaman hediyeleri almadıysanız süre bitmeden hemen yararlanın
bana sda blacberry geldi ama kokusunu çok beğenmedim
melocum gezintidesin sanırım iyi akşamlar
canım özel dersim vardı yeni bitti hoşgel
aylin tanışma günü kıyafetin çok güzel olmuş ve kesinlikle çok az kilolu görünüyorsun
ama diğer elbiseni göremedim

kızlar şoktayım ya...adetim kesik kesik ve pembe pembe.. gelmiyor bile sayıılır lekelenme şeklinde
az önce test yaptım 2.çizgi çıktı çok net değil ama çıktı işte...kaç gündür yapıyordum hep tek çizgi çıkıyordu.bugün ilk kez çift çizgi çıktı silik de olsa

offf sabah kan testi yaptıracağım

ortimmmmmmmmmmm hadi inşşş cnm ya çatlarım bak ben şimdi
cnm eger kanaman pembe ise yerleşme kanamsıdırrr
nişan derler ya öle bişiydirrrrr

ortimmm kıssss sence fikrini yazzz..seninde öyle oldu mu?

cnm kesik kesik ve pembeee yani agnitisyon kanması

bazı gebeliklerde bebek rahme yerleşirken kanama olur buda pembe ve lekelenme tarzındadır

gözün aydın bence hamişsin cnmmmmhihoyyythihoyyyt

YAAAA...aradık gece beta hcg yapmıyorlarmış.eşim götürcekti.kendimi olmayacağına alıştırmıştım şimdi umutlandım yine

yaa yapan bir yer mutlaka vardır
yada bitest daha yappp haid bekliyorummmmmm

cnm allah gönlüne göre veriri inşşş yaaa
bende umutlanım bak şimdii
izlem duydu nmuuuu ortim hamiş sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…