işallah çok mutlu olursun aylincim..kesinlikle haklısın aynı eve girmeden tanıyamazsın zaten bir erkeğin ya da kadının içi kötüyse bir şekilde kötüdür..bilemezsin..insanlar 8 snee çıkıyolar sonra evlenip 6 ayda boşanıyorlar şans gerçekten evlilik..Deryanın da benim de tüm ablalarının da söylemeye çalıştığı yaşının daha evlenmek için de erken olduğuydu ama sen kararını vermişsin zaten..madem sevgilinle çıkıp tanıma şansın yok böylesi işallah iyidir..Bu arada Aydaya anlatmıştım ben eşimle mecburiyetler nedeniyle 6 ay aynı evde yaşadım.İkimiz de ayrı evlere dünya kadar kira veriyorduk ve elimize bişey kalmıyordu. Erken evlenelim dedik ailesi hazır değiliz dedi..Ben ev arkadaşlarımla çok mutsuzdum 4 kişi aynı evde kalıyorduk benim odam da yoktu ..kimin gelip gittiği de belli dğeildi eve..eşim de bu durumdan çok rahatsız oluyordu derken hayatı boyunca ailelerinden hiç gizli iş yapmayan ben ve eşim birlikte yaşamaya başladık..ben onun yanına taşındım..6 ay ayrı odalarda kaldık..resmen ev arkadaşlığı yaptık (buna en yakın arkadaşlarım da dahil olmak üzere kimse inanmıyor ya)Şimdi Aydanın yaşadığı her türlü stresi,gerginliği düşünsenize biz aynı evde yaşadık ..Ne bileyim o telde ailesiyle konuşur şunu alamıcaz bunu alamıcaz haddiiii ben duyar sinir olurum kırlmasın diye bişi yapamam konuşuruz hallederiz..O kadar çok şeyin altından birlikte kalktık mücadele verdik ki ilişkimiz çok sağlam bir zemine oturdu bu sayede..çok öenmli bir tehlikesi vardı bu sürecin abna göre sırf bu nedenle de ist a geldiğimde eşimin yanına taşınmamıştım. O da yüzgöz olmaktı...Çok şükür onu da eim ve benim sağduyum sayesinde hiiç yaşamadık..Aradaki seviyeyi ve saygıyı hiç kaybetmedik..Her sorunda oturup konuşup halletmeden uyumamaya öyle alıştırmışız ki şimdiki iletişimimizin de güçlü olmasının en önemli nedeni o zamanki paylaşımlarımız..İyi ki o cesareti gösterip bu deneyimi yaşamışım diyorum..Sağolsun eşim de sınırı hiç geçmeyerek bana çok yardımcı oldu..Bence herkes bu süreci yaşamalı ama ülkemiz sınırlarında mümkün olmuyor tabii ki..Neyse çok uzattım da ne çok anlatasım varmış..İmza atarken biran bile akşımda bir şüphe doğmamıştı aylincim..O kadar emindim eşimden de yaşayacaklarımızdan da.. Yine de Allah utandırmasın diyorum..Hepimiz çook mutlu olalım işallah...
elimpia ayline yazdığın uzun hikayeni okudum güzel anlatmışsın canım eşini evlenmeden önce tanıman ve birçok zorluğu birlikte aşmanız tecrübe edinmeniz güzel bence, iletişim çok önemli karşıdakini anlayabilmek sana katılıyorum.
evlenecek olan arkadaşımız adaer sende oku canım
aaaa...e sen o zaman hala isatnbuldamı olcan?yoksa izmite mi taşıncan gel kıs gel..kaldirik de bir ot kavurması yapılıyor ben de buralarda öğrendim egede yok yanikaldirik ne kız..melocum bizim şirket mayısta gebzeye taşınıyor..şaka maka geliyom yanına:kedi:
kussuuuummm kıymam geçmiş olsun ayaklarına sıcak su torbası koyregl oldum kızlar hiçç keyfim yok...((
evimde olmak isterdim şimdi...sıcacık yatağımda uzanmak isterdim..
benim pek sancılı olmazdı...üşüttümmü acaba kasıklarım patlayacak sanki...ilaçta içemem :gitme::gitme:
bana sda blacberry geldi ama kokusunu çok beğenmedimeyüp sabri amcamın ürüneri geldi süper kocaman hediyeleri almadıysanız süre bitmeden hemen yararlanın
canım özel dersim vardı yeni bitti hoşgelmelocum gezintidesin sanırım iyi akşamlar
aylin tanışma günü kıyafetin çok güzel olmuş ve kesinlikle çok az kilolu görünüyorsuneveet kizlarr tanisma gününde böyle giyindim, ama sanki icime sinmemisti bilemiyorum...
bugün resim cekicektim demi... valla cektim ama öyle cirkin ciktikii... bende kendim aynadan cektim, artik görebildiginiz kadar :))
buda ciceklerimm
[/IMG][/URL]
kızlar şoktayım ya...adetim kesik kesik ve pembe pembe.. gelmiyor bile sayıılır lekelenme şeklinde
az önce test yaptım 2.çizgi çıktı çok net değil ama çıktı işte...kaç gündür yapıyordum hep tek çizgi çıkıyordu.bugün ilk kez çift çizgi çıktı silik de olsa
offf sabah kan testi yaptıracağım
ortimmm kıssss sence fikrini yazzz..seninde öyle oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?