- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
darkolive ürünler nasıl kokuları nasıl?
yaa izlemcim o kampanya bitmedi mi canım ya geçen yazmıştım ne zamana kadar diye yine takip edememişim galiba..güle güle kullanın canım iyi günlerde sürün işallah..
selam kıslar misasafirleirm gittiii
ben kaçırmamaya çalıştım ama 6 mercimek köfte
iki minik sigara böregi ve yarım dilim irmik tatlısı yedim kaçmışmı sizce
ama ögle yok aralar yok
sadece akşam yiycme birdee
izlemmmmmmmmmmmm benim üzrünlerde geldi çok begendim
çikolatasını istemiştim ben süper kokusu
o büyük olan el kremi digeride vücud losyonu dimii
yaaa ben korum galıba goremıyorum kılo cızelgesı nasıl yapılır? dıe bısey bı anlatıvarsenız cokmu hazırcı oldum ne ???? :)
kızlar şoktayım ya...adetim kesik kesik ve pembe pembe.. gelmiyor bile sayıılır lekelenme şeklinde
az önce test yaptım 2.çizgi çıktı çok net değil ama çıktı işte...kaç gündür yapıyordum hep tek çizgi çıkıyordu.bugün ilk kez çift çizgi çıktı silik de olsa
offf sabah kan testi yaptıracağım
kızlar şoktayım ya...adetim kesik kesik ve pembe pembe.. gelmiyor bile sayıılır lekelenme şeklinde
az önce test yaptım 2.çizgi çıktı çok net değil ama çıktı işte...kaç gündür yapıyordum hep tek çizgi çıkıyordu.bugün ilk kez çift çizgi çıktı silik de olsa
izlooooşşşş kızz silik çıktı iinci çizgi yarın kan testi yaptıracağım
valla canım şu şişman manifestodaki Demetten duymuştum..Sonra biraz araştırdım en organik peynir keçi peyniriymiş..Keçiler dağlarda en tepedeki otlarla besleniyolar ya ondan besin zincirinin en başındakileri yiyolar yani..ondna keçi peyniri..dün aldım ben de ilk sütaşın..küçük bir parça 9.90 valla pahalı diğer peynirlerdne ama ben tadını sevdim..kokusu da yok..keçi sütü de aldım ama onu daha denemedim..o da anne sütüne en yakın sütmüş..
inşallah kızlar ya..olmayacak diye adapte etmiştim kendimi şimdi umutlandım yıkılmak istemiyorum
ortim gayet iyi olmuş bence..süpersin sninle gurur duyuyorum iyiki benim ortimsin olumunekankayizsmileyedikleirmi yaqzayım bugünn
1 bardak süt
2 yemek kaşıgı yulaf
1 incir ve 3 kayısından kahvaltı
3 ince sigara böregi
6 mercimek köfte
yarım dilim irmik tatlısı
1 tabak semizotu
süt ve incir
yorumlarınızı bekliyorumm
benim menüm:
sabah: 1 peynirli ekmek
ara: 1 armut
ara: 1 peynirli ekmek
öglen: salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 kagse mercimek corbasi
aksam: 1 tabak makarna
yarim saat kosu bandi, 3 litre su
nasil olmus
aylincim 1porsiyon et ve 2 porsiyon yoğurt eklesen iyi olacak ..karbonhidratları nötrleyecek
et tok tutuyor biliyorsun ayrıca calsiyumda yağ yakıyor
yağmurgözlü-darkolive = 1700gr
evrel-handerya = 1100gr
elimphia-sunshine = + 300gr
narin-butterfly = 600gr
nalcy-bitanem = 1600gr
niloss-güldal= +1300gr
aylin- adaer= 2000gr
masumm - melocum= 400gr
burcu - huri= 1000gr
obilen -applecherry= 800gr
alperenim - eflatun = 700gr
yaniiiiii haftanın grubu Aylin - Adaer
:içelim:
sevdacım nasılsın tatlım bebekler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?