80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allaaaaaahhhhhhhhhhh inanmıyorum yaa acayip heyecanlandım anlatamam tüylerim diken diken oldu bencede hamilesin canım benimki gibi olmuş seninkide, silikti benimde ayy allhım canım çok ama çok sevindimm olumunekankayizsmile
darkolive ürünler nasıl kokuları nasıl?

süper canım ben çok beğendim deneme boyu da değil, kocaman ürünler kaydirigubbakcemile

yaa izlemcim o kampanya bitmedi mi canım ya geçen yazmıştım ne zamana kadar diye yine takip edememişim galiba..güle güle kullanın canım iyi günlerde sürün işallah..

yok caım sanırım yarın son kaydirigubbakcemile

ewet canım benim blackberry süper çok beğendim ben kaydirigubbakcemile5
yaaa ben korum galıba goremıyorum kılo cızelgesı nasıl yapılır? dıe bısey bı anlatıvarsenız cokmu hazırcı oldum ne ???? :)

canım kilo çizelgesi nasıl yapılır anlatıyor topik başlarında

ilk işin o olsun tatlımkesin hamilesin olumunekankayizsmile

cnm hayrlı olsn.silikde çıksa hamilesin.bnde 2.gebeliğimde lekelenmeler olmuştu.yani normal şeyler:ecrin_bebek:

izlem cim nbr daha geçmişi okuyamadım seni görünce gitmeden selam veriym dedim.pc arızalıydı ve ben 3 gündr giremedim geldinmi mersinden yoksa hala ordamısın

izlooooşşşş kızz silik çıktı iinci çizgi yarın kan testi yaptıracağım

silik olsun canım bazı kişilerin hormonları idrar testine yansımıyor ben dedim ya 2 ay boyunca çıkmadı tam 9 haftalıkken silik çıktı hamileymişim, yani silik çıkmaz eğer yoksa tek çizgi olur ay canım yaa çok sevindim olumunekankayizsmile

inşallah kızlar ya..olmayacak diye adapte etmiştim kendimi şimdi umutlandım yıkılmak istemiyorum

bitanem16, he he yazmayı unutmuşum, yine vardı. süprizzzzz dikkatine hayran kaldım hihoyyyt

bebeklerde inek sütü alerji yaparsa, keçi sütü yapmaz diye biliyorum. bir yaşından önce. bir de keçi peyniri kokmuyorsa daha lezzetlidir kaydirigubbakcemile3

aylincim fıstık gerçekten kilonu göstermiyorsun. çok şık olmuşsun tanışma gününde bence :lepi:

bence hamilesin opuyorumnanaktan bende de çok silik çıkmıştı çizgi. kızların da yazdığı gibi hamile olmasan ikinci çizgiyi hele ki adet başladıktan sonra asla göremezsin. kan testin pozitif çıkacak kaydirigubbakcemile5 Beta Hcg sadece hamileyken salgılanan bir hormon ve yaptığın test idrardaki Beta Hcg'yi ölçüyor. Ve ve ve Beta Hcg idrara geç geçtiği için idrar testleri erken sonuç vermez, kan testleri erken sonuç verir. zemuszemus

inşallah kızlar ya..olmayacak diye adapte etmiştim kendimi şimdi umutlandım yıkılmak istemiyorum

ayyyyyyyyyyy allahim sen hayal kirikligi ugratma ablamaa
bende heycanlandim yaaa

iltifatlariniz icin tsk ederimmm

yedikleirmi yaqzayım bugünn
1 bardak süt
2 yemek kaşıgı yulaf
1 incir ve 3 kayısından kahvaltı

3 ince sigara böregi
6 mercimek köfte
yarım dilim irmik tatlısı

1 tabak semizotu

süt ve incir

yorumlarınızı bekliyorumm

ortim gayet iyi olmuş bence..süpersin sninle gurur duyuyorum iyiki benim ortimsin olumunekankayizsmile

benim menüm:

sabah: 1 peynirli ekmek
ara: 1 armut
ara: 1 peynirli ekmek
öglen: salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 kagse mercimek corbasi
aksam: 1 tabak makarna

yarim saat kosu bandi, 3 litre su

nasil olmus

benim menüm:

sabah: 1 peynirli ekmek
ara: 1 armut
ara: 1 peynirli ekmek
öglen: salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 kagse mercimek corbasi
aksam: 1 tabak makarna

yarim saat kosu bandi, 3 litre su

nasil olmus

aylincim 1porsiyon et ve 2 porsiyon yoğurt eklesen iyi olacak ..karbonhidratları nötrleyecek
et tok tutuyor biliyorsun ayrıca calsiyumda yağ yakıyor

aylincim 1porsiyon et ve 2 porsiyon yoğurt eklesen iyi olacak ..karbonhidratları nötrleyecek
et tok tutuyor biliyorsun ayrıca calsiyumda yağ yakıyor

abla valla annem ne pisirirse onu yiyorum.
yogurt aslinda yerim hep menülerimi takip ettiysen,ama bu hafta ofis icin alisveris yapma firsatim olmadi malesef.

ben müsade istiyim yarin sabah burdayim. iyi haberlerini bekliyoruzz

aylincim daha önceden demiştim gerçekten kilonu göstermiyorsun hiç maşallah, ama kesinlikle o elbisenin altına pantolon giyme, rahat edemem dersen koton siyah kilotlu çorap giy, ama elbisen hiçde kısa değil, oturunca, diz üstüne çıkar sadece, öyle yap pantolonla bütün özelliği gitmiş bence giyme canım

menümm bugünde dışardaydım pek ideal bir menü değil

sabah yarım simit küçük yoğurt

2 gibi hazır çabuk çorba ve 3 küp gofret

7gibi ızgara uskumru balık ve 1 haşlanmış patates

2litreyi doldurmuşumdur heralde
sporda 3 kilometre pazar gezmesi 2 km de bebek arabası itip yokuş çıkmak ve izlem geberdi
:)))

izlemcim anca bitti geçmş kutlarım seni 1. olmuşsun tatlım.
ayrıca 1. grubumuzuda kutluyorum.
sevdacım nasılsın tatlım bebekler nasıl

cnm iiler neyseki uyuyorlar onlarda ben de acısını çıkarıyorum 3 gün giremememin.biraz önce birşey sormuştum görmedin galiba.cevabını ben geçmişi okurken ögrendim.yani sen haftaya gideceksn mersine dimibilmiyorumkismile.

ewet canım bu cumartesi adanaya inicez uçakla, pazar günü mersine gideriz kayınvalidem almaya gelicek beni, eşimin kardeşi adanada oturuyor orda da kalıyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…