80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm senn şu spor işide kafama yattı.artık iyice serdim ben diyeti sporu.herkes çok iyisin diyor.daha fazla verme diyorlar ama en azından 70 olayım.çünkü dikkat etmediğin anda rahat 2 kğ hemen geliyor.almak çok kolay yani.tabii 70 oluncada korumak kolay olmayacak.o zamanda spora devam etmeliyim.

cnm bayadır konuşamıyoruz ya aklımdayken söyliyim.saçların ve montunda çok güzel.gülegüle kullan.insan kilo verince giysi almak istiyor dimi.bende öyleym şuan.çünkü ne giysen yakışıyor degilmiolumunekankayizsmile

meloccum ..geçmişi okumak için bakınırken mesajını gördüm .ve hemen yazmak istedim.
Ayy çok heyecanlandım yaa ..
İnş pozitiftir sonuç ..
ben oğluma hamileyken benimde 2 . çizgi varla yok arasındaydı hala saklarım hatta .İnş bi aksilik yoksa kesin hamilesindir canım yaa öyle olmasa 2. çizgi hiç çıkmıyor tecrübe ile sabittir.
Canımsın inş en hayırlısından nurtopu gibi bi bebişim,z olucak delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt

Aylinn çok güzel görünüyorsun resimlerde canım .Hakkaten hiçte belli değil kilon maşallah..
Ayakkabılar ve elbiselerde çok hoş .Dilerim gönlünüzün çiçekleri hiç solmaz opuyorumnanaktan

İzlemm eteğinini gördüm şekerim çok güzel güle güle giy ..Çatlatıcan mersinde milleti :jeyyar:
Bittiler çok şükür .akşamda spora gittim anca gelebildim canım opuyorumnanaktan

masum Aklımdasın canım bi kaç gündür giremedim pek ..
alperenim hoşgeldin sende canım .
burda olan herkese selamlar .. meloşuma sevinmekten bakamamışım kim var kim yok die :kedi:

Ortiim seninlede karşılaşamadık hiç neler yaptın acaba meraktayım. şimdi geçmişe dönüp bakıcam ama ..

öncelikle burdaki herkese hayirli aksamlar kizzzzlar

AYLINcim 1. kilonu gercekten göstertmiyorsun boyun kacti senin?
2. bence sectigin kiyafetler güzel canim abartili da degil gayet sik eve gidiyon sonucta söz de degil iadeyi ziyaret, ben beyendim.

ya gk kizlarinin tipi hep mi böyle bizim geline ve kizkardeslerine ne kadarda benziyosun yawyerimseniben

MELOCUM bence bebek var sanki umutlandirmak istemem ama sanki var hadi canim hakkinda hayirlisi güzel haberlerini bekliyoz hep beraber topikce

ii geceler tülay ve bitanem nasılsınız bakalım?
tülaycıgım kayınvalideni evine yerleştirdinmi.umarım bitmiştir telaşızemuszemus

bitanem16 kız benim şu menümü bir puanlayıver sana zahmet ben şimdi hergün 10 puanı geçmesem de olur dimi bilmiyorumkismile yani kendime sınır koyayım diyorum ama meyvelere filanda 1 puan vericem ben

tülaycım yorulmuşsundur sende iyice spora barim gitmeyivereydin kız, benimde yarın var bu ara stepte aşırı yoruluyorum nedense yaa, nefesim kesiliyor yorgunluktan mafoldumben

sevdacım ewet canım yaa insan kilo verdikçe yenileniyor vallahi, ben daha gidicem 65leri görme istiyorum 10 kilo daha

sevgili ortim inşallah bende sana karşı mahcup olmam bu hafta artı çıkmazsam o bile büyük başarı benim için 2 günlük haftasonu kaçamagı bana pahalıya patladı maalesef mafoldumben

hafta içi güzel gidiyorda haftasonu bir felaket canım nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum :uhm:
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın tamam mı öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Ortimm menünü çok beğendim canım ama inş yürüyüşünü yapmışsındır . Bak bu hafta takip edemedim diye hep kaytarmışsın olmaki ama kaydirigubbakcemile
hafta sonları hepimizin kabusu canım yaa.Ne kadar az kaçakla atlatırsak o kadar güzel .ben hafta sonları diyet yapmıyorda kilomu koruyormuşum gibi davranıyorum ne çok az nede abartılı .herşeyden azar azar ve dışarıda yersek en yağsız olanını tercih ediyorum boshayallersmile

ii geceler tülay ve bitanem nasılsınız bakalım?
tülaycıgım kayınvalideni evine yerleştirdinmi.umarım bitmiştir telaşızemuszemus

Sağol canım yaa zoru bitti bundan sonrası ıvır zıvır işler işte . Çeyiz düzer gibi oldu valla herşeyi çok güzel sempatiksalakcinni

tülaycım yorulmuşsundur sende iyice spora barim gitmeyivereydin kız, benimde yarın var bu ara stepte aşırı yoruluyorum nedense yaa, nefesim kesiliyor yorgunluktan mafoldumben
4

Dün gidemedim bugünde gitmeseydim çok arası geçiyordu mecbur gittim .Ben 4 3 gün peş peşe yapmayınca daha zor geliyor bana spor.
Step sürekli performans harcandığı için yorucu oluyor bende evlenmeden önce 2 yıl devamlı gitmiştim.Ama alışkanlık yapıyor bırakamıyor insan bana öyle olmuştu .Belkide ortamı çok sevdiğim içindir bilemiyorum.

tülaycım neresinde oturuyor kayınvaliden içereköyün.bakarsın misafirliğe giderimaklinialirimsmile

izlemcim şu step tahtasını alıp evde de yapabilirmiyiz ki.yoksa hoca degişik hareketler yaptırıyormu.bende step yapmayı çok istiyorum-tatlicadiarzu-

tülaycım neresinde oturuyor kayınvaliden içereköyün.bakarsın misafirliğe giderimaklinialirimsmile
Bilirsin belki içerenköy kiptaş konutlarında yeni evi .Şimdi gitme kız kapıda kalırsın =)
1 hafta 10 gün sonra hep orda olucak nasipse :lepi:
sen de içerenköydemiydin bilmiyorumkismile

Bilirsin belki içerenköy kiptaş konutlarında yeni evi .Şimdi gitme kız kapıda kalırsın =)
1 hafta 10 gün sonra hep orda olucak nasipse :lepi:
sen de içerenköydemiydin bilmiyorumkismile

evt cnm i.köydeyim.güle güle otursun evinde.çok güzel

hadi cnm ii uykular ben kaçar.sende kapıları güzelce kapat.ortalık kötüsempatiksalakcinni
yarın iişallah melocumdanda ii güzel haberler alırız.teyze mi oluyoruz neaklinialirimsmile

Kız senle komşuymuşuz benim kendi annemde içerenköyde oturuyor .dolasıyla bende evlenmeden önce 14 sene orada oturdum =) çok severim oraları ben

ıyi geceler canım bende yatıyorum zaten çok yorgunum =)

btanem inşallah tülayım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
öncelikle burdaki herkese hayirli aksamlar kizzzzlar
MELOCUM bence bebek var sanki umutlandirmak istemem ama sanki var hadi canim hakkinda hayirlisi güzel haberlerini bekliyoz hep beraber topikce
inşallah canım epey karışık bir durum
yarın iişallah melocumdanda ii güzel haberler alırız.teyze mi oluyoruz neaklinialirimsmile
amin canım inşallah

amin kızlar kanama var şimdi lekelenme bitti bilmiyorum ya varsa da düşük mü?...anlayamadım...yoksa test mi bozuktu bilmiyorum saat 8 olsun hemen gidip kan vericem..

:kedi: ablam o dedigin sey leggings demi? o benim bacaklari igrenc gösterir. dizimin arkasi top gibi cikar kaydirigubbakcemile3 en sinir oldugum bölgem, kisa elbise giyemiyorum hic. ama denerim senin icin. denemedim nasil durur diye. guclubacismile

Aylinn çok güzel görünüyorsun resimlerde canım .Hakkaten hiçte belli değil kilon maşallah..
Ayakkabılar ve elbiselerde çok hoş .Dilerim gönlünüzün çiçekleri hiç solmaz opuyorumnanaktan

AMIIINNNNNN... tsk ederimm aklinialirimsmile :kedi:

tsk ederim canim da gk kizlari ney? gercekten benziyormuyum ya? boyum 168

amin kızlar kanama var şimdi lekelenme bitti bilmiyorum ya varsa da düşük mü?...anlayamadım...yoksa test mi bozuktu bilmiyorum saat 8 olsun hemen gidip kan vericem..

sabirsizlikla bekliyorum seni burda

kizlar saclarim nasil??? bilen bilir benim up uzun saclarim vardi...

günaydınnnnnnnnnn
aylin çok güselsin kuşummmm ama bencede elbisenin altına çorap tercih edebilirisnnn

melommmmmmmm cnm ya sabırsızlıkla bekliyorummm haid güsle haberlerle gel cnmm

günaydınnnnnnnnnn
aylin çok güselsin kuşummmm ama bencede elbisenin altına çorap tercih edebilirisnnn

melommmmmmmm cnm ya sabırsızlıkla bekliyorummm haid güsle haberlerle gel cnmm

ya ama bacaklarim kalin benim... güzel durmazki... bi bakarim canim

evet ya bende bekliyorum meloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…