meloccum ..geçmişi okumak için bakınırken mesajını gördüm .ve hemen yazmak istedim.kızlar şoktayım ya...adetim kesik kesik ve pembe pembe.. gelmiyor bile sayıılır lekelenme şeklinde
az önce test yaptım 2.çizgi çıktı çok net değil ama çıktı işte...kaç gündür yapıyordum hep tek çizgi çıkıyordu.bugün ilk kez çift çizgi çıktı silik de olsa
offf sabah kan testi yaptıracağım
sevgili ortim inşallah bende sana karşı mahcup olmam bu hafta artı çıkmazsam o bile büyük başarı benim için 2 günlük haftasonu kaçamagı bana pahalıya patladı maalesef mafoldumben
hafta içi güzel gidiyorda haftasonu bir felaket canım nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum :uhm:
Ortimm menünü çok beğendim canım ama inş yürüyüşünü yapmışsındır . Bak bu hafta takip edemedim diye hep kaytarmışsın olmaki ama kaydirigubbakcemilekızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın tamam mı öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
ii geceler tülay ve bitanem nasılsınız bakalım?
tülaycıgım kayınvalideni evine yerleştirdinmi.umarım bitmiştir telaşızemuszemus
tülaycım yorulmuşsundur sende iyice spora barim gitmeyivereydin kız, benimde yarın var bu ara stepte aşırı yoruluyorum nedense yaa, nefesim kesiliyor yorgunluktan mafoldumben
4
Bilirsin belki içerenköy kiptaş konutlarında yeni evi .Şimdi gitme kız kapıda kalırsın =)tülaycım neresinde oturuyor kayınvaliden içereköyün.bakarsın misafirliğe giderimaklinialirimsmile
Bilirsin belki içerenköy kiptaş konutlarında yeni evi .Şimdi gitme kız kapıda kalırsın =)
1 hafta 10 gün sonra hep orda olucak nasipse :lepi:
sen de içerenköydemiydin bilmiyorumkismile
btanem inşallah tülayım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
meloccum ..geçmişi okumak için bakınırken mesajını gördüm .ve hemen yazmak istedim.
Ayy çok heyecanlandım yaa ..
İnş pozitiftir sonuç ..
ben oğluma hamileyken benimde 2 . çizgi varla yok arasındaydı hala saklarım hatta .İnş bi aksilik yoksa kesin hamilesindir canım yaa öyle olmasa 2. çizgi hiç çıkmıyor tecrübe ile sabittir.
Canımsın inş en hayırlısından nurtopu gibi bi bebişim,z olucak delikafadulden alkisalkisalkis hihoyyyt
inşallah canım epey karışık bir durumöncelikle burdaki herkese hayirli aksamlar kizzzzlar
MELOCUM bence bebek var sanki umutlandirmak istemem ama sanki var hadi canim hakkinda hayirlisi güzel haberlerini bekliyoz hep beraber topikce
amin canım inşallahyarın iişallah melocumdanda ii güzel haberler alırız.teyze mi oluyoruz neaklinialirimsmile
aylincim daha önceden demiştim gerçekten kilonu göstermiyorsun hiç maşallah, ama kesinlikle o elbisenin altına pantolon giyme, rahat edemem dersen koton siyah kilotlu çorap giy, ama elbisen hiçde kısa değil, oturunca, diz üstüne çıkar sadece, öyle yap pantolonla bütün özelliği gitmiş bence giyme canım
Aylinn çok güzel görünüyorsun resimlerde canım .Hakkaten hiçte belli değil kilon maşallah..
Ayakkabılar ve elbiselerde çok hoş .Dilerim gönlünüzün çiçekleri hiç solmaz opuyorumnanaktan
AYLINcim 1. kilonu gercekten göstertmiyorsun boyun kacti senin?
2. bence sectigin kiyafetler güzel canim abartili da degil gayet sik eve gidiyon sonucta söz de degil iadeyi ziyaret, ben beyendim.
ya gk kizlarinin tipi ????hep mi böyle bizim geline ve kizkardeslerine ne kadarda benziyosun yawyerimseniben
amin kızlar kanama var şimdi lekelenme bitti bilmiyorum ya varsa da düşük mü?...anlayamadım...yoksa test mi bozuktu bilmiyorum saat 8 olsun hemen gidip kan vericem..
günaydınnnnnnnnnn
aylin çok güselsin kuşummmm ama bencede elbisenin altına çorap tercih edebilirisnnn
melommmmmmmm cnm ya sabırsızlıkla bekliyorummm haid güsle haberlerle gel cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?