80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,

aylincim gerçekten elbisenin altına çorap giy. hem diz arkası filan deme tanışma günü giydiğin etekle aynı hemen hemen elbisenin boyu. altındaki siyah çorabı elbisenin altına geçiriver, olsun bitsin zemuszemus ama bence siyah fakat hafif desenli bir çorap, aşırıya kaçmayan daha iddialı ve güvenli olur o ayakkabı ile elbise arasında bayanssulusmile

bugünkü menüm;

kalkınca ballı-sirkeli su

kahvaltı
1 kk peynir
2 ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık pekmez

ara
1 muz

öğlen
1 kase çorba
2 parça ızgara tavuk
5-6 tane ızgara mantar
2 ekmek
salata

ara
1/2 kase k-flakes

akşam
6 kaşık kıymalı kereviz
2 ekmek

gece
1 kase patlamış mısır (Yaprak Dökümü var)

yatarken
1 bardak süt

herkesin günü sağlıklı, umutlu ve güzel olsun. gerçi felaket sis var insanın içi kararıyor ama yine de dileklerimiz iyi olsun :dance:

tamam ablam bi bakarim bugün. peki ayak kismindan kesik olan coraplarmi yoksa tamamen komple ayakla birlikte corapla mi?
ayakkabiyi ona göre aldim cünkü, 3/4 pantolon icin

günaydınnnnnnnnnn
melommmmmmmm cnm ya sabırsızlıkla bekliyorummm haid güsle haberlerle gel cnmm

banum 10 buçukta çıkacak sonuç kanı verdim sabah ama kanamam arttı hemen eczaneden progestan alıp başladım eğer düşük başlangıcı flansa diye bekliyorum

banum 10 buçukta çıkacak sonuç kanı verdim sabah ama kanamam arttı hemen eczaneden progestan alıp başladım eğer düşük başlangıcı flansa diye bekliyorum

iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar sonucu buraya yazacağım eğer OLUMSUZ olursa yorum yazmayın ne olur hiçbişey olmamı gibi devam edelim

aylin bu arada benimde bacaklarım kalın ve yağlı bence de pantolon yerine kalın mus çorap giy onlarda bacakların fazlalıklarını korse gibi sıkıştırıp belli etmiyor

aylin bu arada benimde bacaklarım kalın ve yağlı bence de pantolon yerine kalın mus çorap giy onlarda bacakların fazlalıklarını korse gibi sıkıştırıp belli etmiyor

kareli etegimin altindaki corabi giyerim ozaman. ama busefer ayakkabiya girebilecekmiyim allah kerim eyvahedigeldismile ince corapla giyiliyo

hah...o çorap süper aylin şimdi baktım da...
valla gerekirse ayakkabınıbile değiştir ama pantolon giyme çok kilolu gösterir burda net belli değil ama

hah...o çorap süper aylin şimdi baktım da...
valla gerekirse ayakkabınıbile değiştir ama pantolon giyme çok kilolu gösterir burda net belli değil ama

haydaaa olmazki simdi ama yavv napsamm.....
bi denemem lazimm...
tekrar foto cekip gösteriirm

sengözlerimebaksanab
herkese günaydınnn opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmm

hosgeldin günaydinnn
bugün almanya sicakkk. 20 derece olucakk.... sadece bugünnn.
günes gözlühümüde aldimm oh gezicem hehe
şakkıdı

su kadindaki öz güvene bi bakinn
bacaklarini görüyormusunuz
iste aynen öyle cikiyor benimkilerde sempatiksalakcinni

melocummm çok heyecanlandımmm canım inşallah hayırlısı neyse o olsun tatlımm :Saruboceq:

aylincim saçların sana çok yakışıyor canım bencede elbisenin altına çorap giy

ortim nerelerdesin işlerini bitirde gel artık özlettin kendini :1hug:

günaydın aylincim benmde kilomun çogunlugu bacaklarımda.ama 3 aydır kendimce bacak egzersizleri ve makas hareketi yapıyorum incelme oldu bayagı tavsiye ederim cnm.bu telaşların çok güzel seni okurken aklıma kendim geliyorum.söz telaşı isteme ve evlilik telaşları.her zaman pozitif ol.bu günler en güzel günlerkaydirigubbakcemile3

tsk ederim canimmm. benimde sirf kalca bacak kaydirigubbakcemile ah ah

Günaydın arkadaşlar bugünkü menümü yazıyorum ;
1 bardak elma sirkeli su...
Sabah yane saat 10:00 : kepeklı sand.(beyaz yagsız peynırden)akannehir
Öğlen : 1elam ve K Fleks
Ara öğün : Leblebi,Yogurt,Yeşil Çay vs.
Akşam:Evde ne varsa

durmak yok diyete devam ...

sabah

1 yumurta
1peynir
2 ekmek
domates-maydanoz

ara
4hurma

öğlen
150 g. et kavurma
1 dilim ekmek
salata

ara
yoğurt+elma

ara
kuru meyve

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
2 ekmek(dün 1 ekmek yedim gece acıktım çünkü)

akşam
1 portakal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…