günaydın kızlar,
aylincim gerçekten elbisenin altına çorap giy. hem diz arkası filan deme tanışma günü giydiğin etekle aynı hemen hemen elbisenin boyu. altındaki siyah çorabı elbisenin altına geçiriver, olsun bitsin zemuszemus ama bence siyah fakat hafif desenli bir çorap, aşırıya kaçmayan daha iddialı ve güvenli olur o ayakkabı ile elbise arasında bayanssulusmile
günaydınnnnnnnnnn
melommmmmmmm cnm ya sabırsızlıkla bekliyorummm haid güsle haberlerle gel cnmm
banum 10 buçukta çıkacak sonuç kanı verdim sabah ama kanamam arttı hemen eczaneden progestan alıp başladım eğer düşük başlangıcı flansa diye bekliyorum
aylin bu arada benimde bacaklarım kalın ve yağlı bence de pantolon yerine kalın mus çorap giy onlarda bacakların fazlalıklarını korse gibi sıkıştırıp belli etmiyor
hah...o çorap süper aylin şimdi baktım da...
valla gerekirse ayakkabınıbile değiştir ama pantolon giyme çok kilolu gösterir burda net belli değil ama
herkese günaydınnn opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmm
aylincim saçların sana çok yakışıyor canım bencede elbisenin altına çorap giy
günaydın aylincim benmde kilomun çogunlugu bacaklarımda.ama 3 aydır kendimce bacak egzersizleri ve makas hareketi yapıyorum incelme oldu bayagı tavsiye ederim cnm.bu telaşların çok güzel seni okurken aklıma kendim geliyorum.söz telaşı isteme ve evlilik telaşları.her zaman pozitif ol.bu günler en güzel günlerkaydirigubbakcemile3
kızlar sonucu buraya yazacağım eğer olumsuz olursa yorum yazmayın ne olur hiçbişey olmamı gibi devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?