80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Walla aylın resımlerını gordum bıde kılo cızelgene baktım ınanamadım yaa...Gayet hos ve ınce gorunuyorsun ben senın kadar olsam dahada bıse ıstemem.Allah nazardan saklasın.allah tamamını erdırsın ınş kaydirigubbakcemile2

kızlar selam...
nasılsınzı hızınıza yetişemiyorum...
kızlar ben size katılalı ilk reglm..
regl günlerinde nasıl yapıyorsunuz malum çikolata krizler ifelan..

menün süper canım

ayyy tsk ederimmm :kedi: bide ciplak görsen kacarsin sanirim akannehir selulit doluu bacaklarda :sinifsinif:

ortimmmm evet cnm çocuklara kahvaltı yaptırıdmm
durmak yok önümüzdeki maçlara bakıcazzz inşşşş

hurma çok kalorili degilmiii melocummm

kıslar ben güvenlik kursuna gidip sertifka alıcam 3 hafat sürecek bu arada diyeti nasıld evma ettiricme bilmiyorumm

kızlar selam...
nasılsınzı hızınıza yetişemiyorum...
kızlar ben size katılalı ilk reglm..
regl günlerinde nasıl yapıyorsunuz malum çikolata krizler ifelan..

kuru meyve ve birlikte süt içiyoruz canım o biraz dengeliyor ya da piko ve alpella harbyy en düşük kalorili olanlar

bu arada yeni keşfettiğim ara öğün aşağıda 1 paket 207 kalori ama içinde epey var yani yarısını yesek 103 kalori yapıyor ve çok lezzetli

bu arada yeni keşfettiğim ara öğün aşağıda 1 paket 207 kalori ama içinde epey var yani yarısını yesek 103 kalori yapıyor ve çok lezzetli

abooooow ben cok severim bunu yaaaaa
almanyada da varrr.....
ama bukadar az kalorili?
ben 150gr yogurt yiyom 100 kalori

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün ben reglim sancım var am açok iyi hissediyorum çünkü p.tesden beri diyetimi hiiiç bozmadım..
dün akşam ton balıklı salata ve bir dilim tam buğday ekmek yedim..
sabah keçi peynirli tam buğday ekmek ve domatesten sandviçimi şekersiz çayla yedim..
şimdi sütaş meyveli yoğurdumu yicem akşama da kendime pırasalı tavuk yaptım ama yağsız..tavuk da haşlama..
melocum şu ara öğünü ben görüntüleyemiyorum ismi nedir merak ettim bu arada harby i denedim gerçekten çok hafif tadını da beğendim tşkler canım..
ben bir geçmişe bakayım..

tatlışım iyi olmana sevindim.işe mi gittin hemen iyileştinde.biscolata stix bilirsin çikolatalı çubuk

o zman bundan sonra bende yiyim cnmm hurmayıı çok severim çünküüü

bu arada çalışıp bize en kalorisiz veee en güsel yiyecekleri bulan ortime bi alkış istiyorum yaniii

kuru kaysı kaçtane yiyorsun melocum 4 mü 6 mı

eeee kimin ortisiyisss..kıs bu hafta bizss birinci olalım tamammmııı?? kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

kayısı 4 canım ama kahve olan varya naturel

elimphia, yagmurgozlu, masumm, mursh, aylin90, narin_nazenin

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ooo...şenlik var kıslaaarrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tüloşşumm ve izloşummm canlarım gelin gari hadiiii :gitme::gitme::gitme:

pahalıymış canım yaa..ben bu ara sütaş süzme alıyorum...aslında dil peyniri seviyorum..ama yağ oranı yüksekmiş almıyorum artık...
yağmurgözlü iyiyim canım saol sen nasılsın?
teşekkürler canım dün regl olmuştum baya sancılı geçti...bugün daha iiyim..zemuszemus

canım sağolasın..bugün daha iiyim..kaldirik bende çok severim..bizde adı değişik HODAN deriz biz...kaydirigubbakcemile2
bende de aynen bacak kalça:kedi:
iyi olmana çok sevindim güzelim..olumunekankayizsmile

aylincim fıstık gibisin..hiçte kilolu görünmüyorsun nerende saklıyorsun kiloları kıss...kaydirigubbakcemile3
bencede elbisenin altına çorap giy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…