sonuç negatif
durmak yok diyete devam ...
sabah
1 yumurta
1peynir
2 ekmek
domates-maydanoz
ara
4hurma
öğlen
150 g. et kavurma
1 dilim ekmek
salata
ara
yoğurt+elma
ara
kuru meyve
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
2 ekmek(dün 1 ekmek yedim gece acıktım çünkü)
akşam
1 portakal
Walla aylın resımlerını gordum bıde kılo cızelgene baktım ınanamadım yaa...Gayet hos ve ınce gorunuyorsun ben senın kadar olsam dahada bıse ıstemem.Allah nazardan saklasın.allah tamamını erdırsın İnş kaydirigubbakcemile2
ortimmmm evet cnm çocuklara kahvaltı yaptırıdmm
durmak yok önümüzdeki maçlara bakıcazzz inşşşş
hurma çok kalorili degilmiii melocummm
kızlar selam...
nasılsınzı hızınıza yetişemiyorum...
kızlar ben size katılalı ilk reglm..
regl günlerinde nasıl yapıyorsunuz malum çikolata krizler ifelan..
günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün ben reglim sancım var am açok iyi hissediyorum çünkü p.tesden beri diyetimi hiiiç bozmadım..
dün akşam ton balıklı salata ve bir dilim tam buğday ekmek yedim..
sabah keçi peynirli tam buğday ekmek ve domatesten sandviçimi şekersiz çayla yedim..
şimdi sütaş meyveli yoğurdumu yicem akşama da kendime pırasalı tavuk yaptım ama yağsız..tavuk da haşlama..
melocum şu ara öğünü ben görüntüleyemiyorum ismi nedir merak ettim bu arada harby i denedim gerçekten çok hafif tadını da beğendim tşkler canım..
ben bir geçmişe bakayım..
o zman bundan sonra bende yiyim cnmm hurmayıı çok severim çünküüü
bu arada çalışıp bize en kalorisiz veee en güsel yiyecekleri bulan ortime bi alkış istiyorum yaniii
kuru kaysı kaçtane yiyorsun melocum 4 mü 6 mı
Kızlar bende bı tane orti istiyorum Duyurulur sempatiksalakcinni
pahalıymış canım yaa..ben bu ara sütaş süzme alıyorum...aslında dil peyniri seviyorum..ama yağ oranı yüksekmiş almıyorum artık...valla canım şu şişman manifestodaki Demetten duymuştum..Sonra biraz araştırdım en organik peynir keçi peyniriymiş..Keçiler dağlarda en tepedeki otlarla besleniyolar ya ondan besin zincirinin en başındakileri yiyolar yani..ondna keçi peyniri..dün aldım ben de ilk sütaşın..küçük bir parça 9.90 valla pahalı diğer peynirlerdne ama ben tadını sevdim..kokusu da yok..keçi sütü de aldım ama onu daha denemedim..o da anne sütüne en yakın sütmüş..
teşekkürler canım dün regl olmuştum baya sancılı geçti...bugün daha iiyim..zemuszemusyağmurgözlü iyiyim canım saol sen nasılsın?
aaaa...e sen o zaman hala isatnbuldamı olcan?yoksa izmite mi taşıncan gel kıs gel..kaldirik de bir ot kavurması yapılıyor ben de buralarda öğrendim egede yok yani
kussuuuummm kıymam geçmiş olsun ayaklarına sıcak su torbası koy
bana sda blacberry geldi ama kokusunu çok beğenmedim
canım özel dersim vardı yeni bitti hoşgel
aylin tanışma günü kıyafetin çok güzel olmuş ve kesinlikle çok az kilolu görünüyorsun
ama diğer elbiseni göremedim
canım sağolasın..bugün daha iiyim..kaldirik bende çok severim..bizde adı değişik HODAN deriz biz...kaydirigubbakcemile2kızlar şoktayım ya...adetim kesik kesik ve pembe pembe.. gelmiyor bile sayıılır lekelenme şeklinde
az önce test yaptım 2.çizgi çıktı çok net değil ama çıktı işte...kaç gündür yapıyordum hep tek çizgi çıkıyordu.bugün ilk kez çift çizgi çıktı silik de olsa
offf sabah kan testi yaptıracağım
bende de aynen bacak kalça:kedi:günaydın aylincim benmde kilomun çogunlugu bacaklarımda.ama 3 aydır kendimce bacak egzersizleri ve makas hareketi yapıyorum incelme oldu bayagı tavsiye ederim cnm.bu telaşların çok güzel seni okurken aklıma kendim geliyorum.söz telaşı isteme ve evlilik telaşları.her zaman pozitif ol.bu günler en güzel günlerkaydirigubbakcemile3
iyi olmana çok sevindim güzelim..olumunekankayizsmilegünaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bugün ben reglim sancım var am açok iyi hissediyorum çünkü p.tesden beri diyetimi hiiiç bozmadım..
dün akşam ton balıklı salata ve bir dilim tam buğday ekmek yedim..
sabah keçi peynirli tam buğday ekmek ve domatesten sandviçimi şekersiz çayla yedim..
şimdi sütaş meyveli yoğurdumu yicem akşama da kendime pırasalı tavuk yaptım ama yağsız..tavuk da haşlama..
melocum şu ara öğünü ben görüntüleyemiyorum ismi nedir merak ettim bu arada harby i denedim gerçekten çok hafif tadını da beğendim tşkler canım..
ben bir geçmişe bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?