cumartesi foto ekleyeceğim
dün yanımda makinem yoktu
aceleyle çıktım ya işten
evim 2+1 küçük şirin bir ev
ama ben oraya masal evi diyorum
böyle küçük olması hoşuma gidiyor çünkü
küçük olduğu için de koyu renk boyatamadık duvarları
bütün odaların duvarı kum beji
salon koltuğum L koltuk ve kenarları koyu kahve deri oturma kısmı haki,üzerinde 4 adet yastık var 2 si kahve 2 si daha koyu kahve
yemek takımı mobilyam da kahve ve sandalyelerim koltuğumun kenarları gibi koyu kahve deri
oturma odamda 1 tane kıpkırmızı kanepe var
yatak odam da krem rengi
resimlerde daha iyi anlarsınız canım
adacım güle güle otur canım benimmm Allah mutlulugunu daim etsin inşlallah darısı aylincigimin ve tüm bekarların başına inşallah opuyorumnanaktan
cumartesi foto ekleyeceğim
dün yanımda makinem yoktu
aceleyle çıktım ya işten
evim 2+1 küçük şirin bir ev
ama ben oraya masal evi diyorum
böyle küçük olması hoşuma gidiyor çünkü
küçük olduğu için de koyu renk boyatamadık duvarları
bütün odaların duvarı kum beji
salon koltuğum L koltuk ve kenarları koyu kahve deri oturma kısmı haki,üzerinde 4 adet yastık var 2 si kahve 2 si daha koyu kahve
yemek takımı mobilyam da kahve ve sandalyelerim koltuğumun kenarları gibi koyu kahve deri
oturma odamda 1 tane kıpkırmızı kanepe var
yatak odam da krem rengi
resimlerde daha iyi anlarsınız canım
elimphia, yagmurgozlu, masumm, mursh, aylin90, narin_nazenin
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ooo...şenlik var kıslaaarrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
tüloşşumm ve izloşummm canlarım gelin gari hadiiii :gitme::gitme::gitme:
mucukkk şekerparem iyilik sen nasılsın hihoyyytselam kızlar ızlem narın aylın murs masum nasılsınız kızlar ıyısınızdır inşallah
arkadaşlar koşu bandı almayı dusunuyorum eve malum ıs nedenıyle spor ımkansız benım ıcın bıde sureklı oturuyorum ıstede hareket yok mesaı saatlerıde uzun spora ayıracak zaman yok en azından evımde olursa bı gun 1 saat kullanırım 1 gun hıc kullanmam dıe planlıyorum.Evinde olan arkadaslar varsa deneyımlerını benle paylasabılırmı? ne kadar yer kaplıyor kullanımı nasıl guruldu cıkarıyor dıe duymustum dorumu acaba ? ohaoldumsmile
canım benim var ama eski modellerden hem koşu bandı hem twisi küreği bisikleti bir de titreme aleti var..babam yıllarrrrrrrrr öncesinde spor salonlarına verdiği paradan bıkıp almıştıöylesine bir odada duruyordu ben de oturma odasına koydum karşısında tv var bakar bakar yaparım diye ama iki kere falan bisikletini kullandım üstünde bornoz kurutuyorum vallla..gerçekten yapabilceğine inanıyorsan al derim..
canım benim var ama eski modellerden hem koşu bandı hem twisi küreği bisikleti bir de titreme aleti var..babam yıllarrrrrrrrr öncesinde spor salonlarına verdiği paradan bıkıp almıştıöylesine bir odada duruyordu ben de oturma odasına koydum karşısında tv var bakar bakar yaparım diye ama iki kere falan bisikletini kullandım üstünde bornoz kurutuyorum vallla..gerçekten yapabilceğine inanıyorsan al derim..
egeyi uyuttum birazcık uzanayım ben kızlar, akşama tiyatroya gidicez, üniversiteden beri ilk defa fırsat bulupda gidiyoruz, sinemaya hep gidiyorum ama tiyatro bambaşka bişiy heyecanlıyım :1rolleyes:
teşekkürler canım iiyym ben hiç sevmıyorum ya o tarz şeylerı hiç aklıma gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?