80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel canim güle güle kullanin, ama yatak odasini daha bi sexy yapsaydin keske....
ben mor yapicam ve beyaz mobilya :kedi:

adacım güle güle otur canım benimmm Allah mutlulugunu daim etsin inşlallah darısı aylincigimin ve tüm bekarların başına inşallah opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güzel günlerde otur inşallah adacım merak ettım şimdı evını baklıyorum resımlerı

bu arada yeni keşfettiğim ara öğün aşağıda 1 paket 207 kalori ama içinde epey var yani yarısını yesek 103 kalori yapıyor ve çok lezzetli

off tam benlik bu stixler, dün alışveriş yaparken harby gözüme çarptı hemen sen geldin aklıma melocum attım sepete az sonra nescafe ile yerim aklinialirimsmile

geldim tatlişkom geldim spordaydım kız kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ızlem narın aylın murs masum nasılsınız kızlar ıyısınızdır inşallah
mucukkk şekerparem iyilik sen nasılsın hihoyyyt

arkadaşlar koşu bandı almayı dusunuyorum eve malum ıs nedenıyle spor ımkansız benım ıcın bıde sureklı oturuyorum ıstede hareket yok mesaı saatlerıde uzun spora ayıracak zaman yok en azından evımde olursa bı gun 1 saat kullanırım 1 gun hıc kullanmam dıe planlıyorum.Evinde olan arkadaslar varsa deneyımlerını benle paylasabılırmı? ne kadar yer kaplıyor kullanımı nasıl guruldu cıkarıyor dıe duymustum dorumu acaba ? ohaoldumsmile

aydacığım çok güzel anlatmışsın vallahi heyecanlandım güzel günler görürsünüz inşallah, eşinle sevdiklerinle yeni evinin sana şans getirmesini dilerim kuşum olumunekankayizsmile
nihalcim bahsetmiştim benim eşim mersin-silifkeli o taraflarda keçi o kadar yaygın ki kurbanda herkes keçi keser, kayınvalidem her sene koca bir bidon salamura keçi peyniri yapar bana, böreği filan o kadar lezzetli olur ki, ama kahvaltıda bana biraz keskin geliyor, senin aldığının yaılışı farklıdır belkim bilmiyorumkismile

melocumm seviyorum seni kaymaklı kadayıfım benimm :jeyyar:

egeyi uyuttum birazcık uzanayım ben kızlar, akşama tiyatroya gidicez, üniversiteden beri ilk defa fırsat bulupda gidiyoruz, sinemaya hep gidiyorum ama tiyatro bambaşka bişiy heyecanlıyım :1rolleyes:

canım benim var ama eski modellerden hem koşu bandı hem twisi küreği bisikleti bir de titreme aleti var..babam yıllarrrrrrrrr öncesinde spor salonlarına verdiği paradan bıkıp almıştıöylesine bir odada duruyordu ben de oturma odasına koydum karşısında tv var bakar bakar yaparım diye ama iki kere falan bisikletini kullandım üstünde bornoz kurutuyorum vallla..gerçekten yapabilceğine inanıyorsan al derim..

selam kıslar çocukları uyuttum yemek yedimm ve geldim
yazda geldi çocuklar hep dışarı istiyorlarr zor oluyor çıkarmaktaaa

Cnm yaaa bende farkındayım alırda o kadar parayı verıp kullanmammı acaba dıe ama 14 ay zamanım var Sevgılım askerden gelene kadar ıncelmem gerek Ona supriz yapıcam :sm_cool: kullanırım dıe umıd edıyorum saol bılgı ıcın yerimseniben

güzel dilekleriniz için,hepinize çok teşekkür ederim kızlar
sağolun....
burada sizlerle her türlü heyecanımı paylaşmak beni mutlu ediyor
hiç görmediğim bir yerlerde
yaşamını devam ettiren arkadaşların olduğunu bilmek çok güzel bir duygu
desem ki

melocum ben burdayım
ya da
izlem izmir'deyim kuşum
kaptanım kızılay meydan'dayım konur çıkışında metronun
biliyorum ki kapınız açık
....bu tarif edilemiyecek kadar güzel bir şey işte
ve istanbulda olanlar ya da bir gün istanbul'a yolu düşecekler
sizlerde bilinki bir Ada kız var burda
her daim kapısı açık sizlere opuyorumnanaktan

aydaaa çok sevindim canım ya evinin döşenmeye başlamasına..işte bu sürecin en keyifli anı bunlar..sen şimdi bir de evi süslemeye başla o zaman alacaksın asıl keyfi..allah gönlüne göre versin canım..
aylincim ben malum nedenlerle yine foto göremiyorum..ama işallah içinde güzel günler geçireceğiniz bir ev olur..
beni salonum da L ve çok memnunum Adacım çok rahat edeceksin..karşısına da ikili almıştık..rengi mürdüm..halım beyaz krem dalgalı..perdelerimin de yan kanatları krem tülleri mürdüm oval şekilli...benim büfem yok bir konsol ve masa bir de orta sehpa onlar da beyaz +latin ceviz..yatak odam da aynı şekilde..aylincim fikir olsun diye gala mobilyanın sitesine girebilirsin ordaki sole yatak odası ve yemek odası diye geçiyor..
Keşke yakın olsaydık Aydacım hemen atar gelir sana yardım ederdim valla..

geçen yılbaşında eşim almıştı bana süpriz diye Şeniz sevgili kocacım okadar pahalı bi kurutmalık aldıgının farkında olsaydı adamcagız hiç alırmıydı acaba.

egeyi uyuttum birazcık uzanayım ben kızlar, akşama tiyatroya gidicez, üniversiteden beri ilk defa fırsat bulupda gidiyoruz, sinemaya hep gidiyorum ama tiyatro bambaşka bişiy heyecanlıyım :1rolleyes:

hangi oyuna gideceksiniz canım tiyatro süper bişey ya ben de en son Evliliğe Gelinceye gitmiştim..Can Gürzapla Nurseli İdizin İzmire gelmişti burdan önce ama yine gelirse gidin çok keyifli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…