80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olumunekankayizsmile bursadada bir kapınız var sakın unutmayın olurmu şekerler

hımmm tabi narinimi de unutmamak gerekir
bir iskender bile yedirirdin di mi kuşum kaydirigubbakcemile3

nihalim ya sorma uzağız diye nasıl sinir oluyorum
ama olsun be
sen dışarıda rahat kalabiliyorsun
eşin çok anlayışlı
Bedi gece vardiyalı çalışıyor ya
bir gece bana misafir olabileceksin
bu güzel işte
bir hafta sonu da mahmut'la geleceksin
hiç oyunbozanlık yok

sevgili mursh ve mavilim85
sizlere tanışamadık sanırım
ben de Ada kız :))) gelin olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
son 1 ayım kaldı
83 kg. başladım diyete 75 kg.ım şu anda
veee 1 ay gibi bir sürede ne giderse kilodan kar sayacağım yanıma :)))

valla canim ben aldim evde var. annemin yatak odasina koydum. kaplaniyor benimki, agir birsey. yer kapliyor tabikide. ama kapatilmali al. ben günde yarim saat yapiyorum, nasil yapiyorum? yüksekligini cikartiyorum 10% kadar. ve 4,5km/h hiz ile yürüyorum 30 dk. su gibi terliyorum. yüksekligi 0% yaptigimda hiccc terlemiyorum, tepeye cikar gibi oluyor, popo ve kalca zorlaniyor. iyi oluyor kaydirigubbakcemile2 haftada 4 kere yapiyorum yarim saatcik. 1 saat hayatta dayanamam eyvahedigeldismile ama yetiyor.
rejim yapmadigimda elimi bile sürmüyom, ilk ciktigimda tozlanmis buldum ohaoldumsmile

ayy canım benim ne güzel ne heyecanlısın yaaaa..benim de kapım hepinize açık kızlar valla..çekmeköye gelen uğrasın bana:hulya:börekler açarım size..

nihalcim herşey iyi geleldimde sen böek filan açma cnm bizee olurmu

şöle brokoli haşla
pırasa pişir
salata yappp

yani diyet yemekleriiri

ay canım benim valla sorma bana da mahmuttan başkası katlanmazdı valla..yarın İzmirden bir arkadaş geliyor başka arkadaşta buluşcaz mecbur orda kalcam ordan sabah işe gitcem..haftaya başka bir arkadaş innaılmaz uzakta oturuyor bebişi oldu kaç ay oldu gidemedim işyerinden başka arkadaşla gitcez onda kalcam..ama merak etme siz bir evlenin hele haftasonu geliriz bir ev ziyaretine..cici evini ve sizleri görmeye..eee bakalım di mi yeni gelinimizin eli iş tutuyor mu??birlikte adalara falan da gideriz bakın havalar güzelleşiyor artık İstanbulun tadını çıkartmak lazım..

adacım yazılarını okuyuncaa 6 yıl önceye gititm cnm yaa allah mutlulugunu bozmasın hiçinşş hep böyle kallll

bende çok heycanlıdım o sıralarrrr
ben eşimle 6 ay içinde evlendimmm yani çok tanımadan
benim çalıştıgım yere gelmeişti kendisi ve patronumuzun arkadaşıydı derken tanıştık görüştükkk
allahım oda nesi akrabayızzzz yani halamın kızı ile amcasının oglu evlii
memlekette aynı zatnen

vee ben diyorumki iyiki o benim eşim ve çocukklarımın babası inşş sned e mutlu olursunnn

aylincimmmmm tabiki aynı dileklerim snein için de geçerli cnmm evinide çok begendim bu aradaaa

kizlar bugünkü menümü yazayim: lütfen yorum yapin

sabah: 1 dilim peynirli ekmek
ara: 1 elma
ara: 1 dilim peynirli ekmek
öglen: 1 dürüm tavuk döner :kedi: hep kuzenimin yüzünden ya
ara: 1 elma
aksam: 1 kagse dolusu hazir corba

YETER!

??

bak gördünüz mü.... evlilik dedigimiz sey $ANS bayanlar, $ans.....
allah ömür boyu ayirmasin sizi.
ve Tsk ederim, ben ev pilanlari cizmeyi cok severim

afiyet olsun:) hazır çorbada katkı malzemesi yok mu?

nihalcim herşey iyi geleldimde sen böek filan açma cnm bizee olurmu

şöle brokoli haşla
pırasa pişir
salata yappp

yani diyet yemekleriiri

aa canım börek dedimse su böreği mi sandınız sizi gidiler,patlıcanlı pırasalı havuçlu sebzeli börek yapcam size diyet gülüm diyet...yanında da ayran ha tamam işte..üstüne de napsam tatlı olarak dilimlenmiş muzlar üzerine harby koyup üstüne de birazcık puding ohh bitti gitti iştekaydirigubbakcemile3

yetmezzzzzzzz çorbanın yanında bir dilim ekmek bir kase salata ve bir kase de yoğurt yersen akşam yatmadan önce de bir bardak süt içersen olur anca..arada meyve de ye dicem ama olmazzz çok fazla diyeceksin ondan demiyorumkaydirigubbakcemile2

onu bilemicemde, ama az kalorini var. Knorr dan birsürü cesit cesit corbalar oluyo

Aylincim hazır çorbayı çok tercih etme tatlım evde kendin yapmaya çalış ya da annene yaptır ne bileyim mercimek mesela,sebze çorbası,brokoli çorbası falan ihtiyacın olan vitminleri onlardan alırsın ..benim de kolayıma gidiyor bazen innaılmaz yorgun oluyorum hemen yapıyordum ama geçenlerde ocak üstünde bırakmıştım hava nasılsa sopuk ertesi güne bişi olmaz diye tencere kenarında resmen streç film gibi bir tabaka kaplanmış gözlerime inanamadım ay dedim bunu mu yiyoruz..opuyorumnanaktan

Geçmiş okumaktan iflahım kesildi kızlar yaa =)
Neler kaynamış neler maşallah
Melocum madem diyete tam gaz devam haftaya seninle kapışalaım kız =)
izlecim iyi eğlenceler sana canım .çok uzun zamandır bende gitmedim hiç :1ninca:

Ada güle güle mutlu,huzurlu ,sağlıklı günler geçir evinde inş canım .Çok az kaldı nasıl geçti anlamazsın valla =)
Nihal bu keçi peynirini ben sevemedim yaa oğluma yediriyorum ben kahvaltılarda kendime sütaş veya light labne alıyorum onlar daha hoşuma gidiyor .
Ortim ortim bende geldim opuyorumnanaktan Spordan ne haber anlat bakalım ..

aklımda kalanlar bunlar olmuş kızlar hepinizi öpüyorum atladıklarım kırılmasınlar ..

tamam kendim yaparim corbayi, hatta domatesli pirinc corbasi yaparim, yanina 1 kase yogurt. oldumu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…