tamam kendim yaparim corbayi, hatta domatesli pirinc corbasi yaparim, yanina 1 kase yogurt. oldumu zemuszemus
Geçmiş okumaktan iflahım kesildi kızlar yaa =)
Neler kaynamış neler maşallah
Melocum madem diyete tam gaz devam haftaya seninle kapışalaım kız =)
izlecim iyi eğlenceler sana canım .çok uzun zamandır bende gitmedim hiç :1ninca:
Ada güle güle mutlu,huzurlu ,sağlıklı günler geçir evinde inş canım .Çok az kaldı nasıl geçti anlamazsın valla =)
Nihal bu keçi peynirini ben sevemedim yaa oğluma yediriyorum ben kahvaltılarda kendime sütaş veya light labne alıyorum onlar daha hoşuma gidiyor .
Ortim ortim bende geldim opuyorumnanaktan Spordan ne haber anlat bakalım ..
aklımda kalanlar bunlar olmuş kızlar hepinizi öpüyorum atladıklarım kırılmasınlar ..
Aminnn eyvahedigeldismile sempatiksalakcinniöz eleştirine bayıldım canım yaa :roflol: bende sigara içerdim 2 yılı geçti bırakalı çok şükür darısı başına inşallah ve tüm sigara içenlerin :Saruboceq:
aynen ortim bende sen gibi her dakika aklıma geliyor ama yemiyorum hatta evede almıyorum :1ninca:ne güzel yaa benimde hiç aklımdan çıkmıyor bu abur cuburlar boshayallersmile
Nihalcim çalışırken gerçekten zor olur misafir işleri .valla sorma tülaycım benim de sabah iflahım kesildi..
şimdi haber geldi haftasonu kardeşim eşi kızı gliyolar..yarın evde yokum bu akşam ve cuma akşamım kalıyor hazırlık yapmak için..bugünden börek ve sarmayı hallettim mi iyi olur da sarmayı yarın evde yokum kim pişircek off ya..
pirinçten ziyade buğdayı tercih edersen daha iyi olur tatlım pirinçte kalori de şeker de yüksek ya o nedenle..bak mercimek yap birkaç gün yersin düdüklüde iki dakkada pişiriyor ve acayip tok tutuyor..tarhana da çok tok tutuyor...
domatesli sehriye corbasi yaparim bende.
mercimegi dün yedim
ekmek yeme yanında aylincim malum şehriye ekmek gurununa giriyor
ada cim bu hafta ümitlimisin???
ben hic vermemis olabilirim. hatta 100gr arti da olabilir. hic bilemiyorum
Aminnn eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
aynen ortim bende sen gibi her dakika aklıma geliyor ama yemiyorum hatta evede almıyorum :1ninca:
Nihalcim çalışırken gerçekten zor olur misafir işleri .
Ben her zaman buzlukta zeytin yağlı sardığım yaprak dolamasından ve sarma börekten bulunrurum .Böyle durumlarda çay kaynayana kadar pişiyorlar zaten .Seninde aklında olsun canım . Sarmanı akşamdan yaparsan dolapta saklaya bilirsin bozulma falan olmaz . onların geldiği günde pişirirsin canım öylede olabilir . opuyorumnanaktan
nihal bende hazır çorba hiç kullanmam çok saglıksız ama aklında bulunsun mercimek çorbası yerken ekmek yeme mercimek çorbası ekmek gurubuna giriyor bildigim kadarıyla
canım ortim benim nasıl özlemişim seni Şeniz kayınvalidenin taşınma işleri bitmiştir inşallah canım.spor olayını hiç sorma henüz tam düzenli değil ama başaracam inşallah bi düzene oturtacagım bu haftadan pek ümitli değilim artı çıkmazsam o bile bi başarı olacak benim için ama acayip hırs yaptım bugün bu kilolar verilecek başka yolu yoklmaz:
çok sağol tülaycım..canım ben de annemden kalma alışkanlık öyle yapıyordum dolapta içli köftem, kurabiyem ve böreğim hep oluyordu da yeni bitmişti ben de yapamamıştım gafil avlandım..ya sarmayı sen pişirmeden mi buzluğa atıyorsun en son onu denemeyi düşünüyordum emin olamadım bir de kokarsa emeklerim boşa gider diye..ben şimdi bugün sarsam cuma pişirsem bişi olmaz mı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?