80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy Tülaycım onu ben geçen hafta yaptım her topiğe girip ama takım altında olanlara tabi 20 kere zayıflıcam yazdım bir de ben şişkonun pisboğazın tekiyim diye yazdım..sempatiksalakcinnihiç de bişey hissetmedim iyice yüzsüzlüğe vurmuşum copy paste yaptım yaptım geçtim vallakaydirigubbakcemile2
ben de öyle yapıyorum canım börekler süper oluyor da kurabiyeyi pişirip koyuyorum..

varım ortim haftaya gösterelim kendimizi kaydirigubbakcemile5 yaza ne kaldı şunun şurasında ceza olayınada tamam diyorum.olumunekankayizsmile inşallah hedefimize ulaşacagız başka yolu yokk :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben hiç denemedim belki ilk ya işe yarar .hem ortiminde spora ağırlık vermesi lazım başka ne cezalar bulunurki CADIARZU
bende kurabiye denememiştim hiç bundan sonra denerim artık =)

yok be canım bende işe yaramıyor..ben sürmenaj olmuşum..şu anda beni korkutabilecek en iyi şey bu halimle hamile kalmak..düşünsene evlenirken bile şişkoydum ühühühühühü

su kadindaki öz güvene bi bakinn
bacaklarini görüyormusunuz
iste aynen öyle cikiyor benimkilerde sempatiksalakcinni

yok artik sende, o kadar degil senin bacaklar öyle durmuyorlmaz:

allah tamamini erdirir insallah, bu zamanlarin tadini cikar benceyerimseniben

bence koltukla dolabin yerini degistirirsen daha iyi olur camin önü kapanmaz kapidan girince hemen sag tarafa koy kösesini koltugun. bencceeopuyorumnanaktan

benim yok ama abim gilde var nerdeyse bir cocuk yatagi kadar yer kapliyo. ve eger asasiga kimse oturuyorsa ses cok gidiyomus yengem öyle diyoyerimseniben

adacim benim düsüncelerimi cok güzel ifade etmissin

olumunekankayizsmile bursadada bir kapınız var sakın unutmayın olurmu şekerler

ah ah bursa ya, ben bursaliyim ve 10 yildir bursaya gidemedim. istanbula tatile geliyoz otelde kaliyoz zaten tatilimiz cok az oluyo gidemiyoz bursaya. ah ahhh
bak simdi bursa ya gidesim geldi daha dogrusu türkiyeye gidesim geldi öfff ya ot gibi memleket burasi yaa:1no2::1no2:benneyaptımki

bak gördünüz mü.... evlilik dedigimiz sey $ANS bayanlar, $ans.....
allah ömür boyu ayirmasin sizi.
ve Tsk ederim, ben ev pilanlari cizmeyi cok severim

bencede sans canim ben esimle 9 ay tanistim ve ailem istemedigi icin kacarak evlendim ve daha 16 yasindaydim. ama allah esimden ve ailesinden razi olsun hepsi cok iyiler.
bencede 24 saat bir insan bir evin icinde yasamadan o kisinin nasil oldugu anlayamassin canim. belki o da senin hakkinda öyle düsünüyodur. belki adamalarda diyodur biden dolayi bu kadin evlenmeden önce böyle degildi buna ne oldu simdi diye. ama ginede en cok kadinlar sikayetci hallerindenkaydirigubbakcemile3

adacım tşkler tarif için ömrü hayatımda hiç poğaça yapmadım biliyor musun..:)

hadi canimakannehir

yok be canım bende işe yaramıyor..ben sürmenaj olmuşum..şu anda beni korkutabilecek en iyi şey bu halimle hamile kalmak..düşünsene evlenirken bile şişkoydum ühühühühühü
Evet Nihal yaa hele bide hamile kalıp üzerinede ben gibi 30 kilo alırsan sempatiksalakcinni

kendine zayıflıcak topic bile bulamazsın ona göre bak ..-tatlicadiarzu-

Çok iyi gaz verdiğimi ablam hep söyler sende de işe yarar belkim :kedi:​

ayy kıslar nohutlu ben balkon sezonu açıyorum buyrun gelin halısını attım makinaya yıkandı yarına iice kurur sererim yere çocuklarıda atrım üstüneee

adacımm sne çok yaşa emi güldüm valla demek diyet poçası der geçiştirir hee muhahaaa

bend edip frize birçok şey koyarım
kek,kurabiye,sarma,poça
elmalı pastaaa

kızzzlar spor yapmak istiyorum ama üşeniyorummm
tülay beni gaza getirrmiisnnnnnnnnnnn

kızzzlar spor yapmak istiyorum ama üşeniyorummm
tülay beni gaza getirrmiisnnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

masum 50 mekik çekmek zor geliyor da o kadar göbek popo taşımakmı kolay canım yani.
bak 2 oğluşun var onlar okula başlayınca senin annen koca göbek derler görürsün .hazır vakit varken biran önce ver kilolarını canım .ve bilki sporsuz asla istediğin bedene kavuşamazsın eyvahedigeldismile

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni​

harbidende öle bacım sporsuz zor kavuşurumm istedigim bendede
ama bak şimdi
mekik aletimde gelicek akşama ve bununla birlikte 3 alet olacak evde hang,s,n, kullanıcam birde egzersiz yapmam gerekicekmi bunları yaparken

ahh tülay ahhhh beni gaza getirmek için neler yapıldı br bilsennn ne iddialar ne hediye vaatleri ne aşağılamalar..en çok da kardeşim uğraşırdı...dombidi dedi bana yıllarca...diyelim tv önündeyim ooo abla çekilsene önümden ya maşallah 52 ekran toton var...ama en çok etkileyen şuydu kızlar..bir gün arkadaşımdan dönüyorum yolda yürüyorum bir dilencinin yanından geçtim kadın şişt diyor pişt diyor bakmıyorum tabii en sonunda kadın şişşşt dedi sana diyom şişman:))ki o zamanlar 75 falanım en fazla..ay beni bir gülme tuttu anlatamam..ama çok gücüme gitmişti..
bir kere de tam uçağa binicem girişteki hostes yanından geçerken kulağıma"hamile misiniz" diye fısıldadı..be ben bunu duyduğumda daha yeni sevgili olduğum eşimi ziyarete gidiyordum..dumur ki tam dumur nasıl üzülmüştüm..başka biri olsa bunları hırs yapar da zayıflar..hiç hırslı değilim hiiiççç yine ühühühühüh

amanın biri tülayı durdursun şimdi eli maşalı gelcek buraya valla ben korktum senden canımeyvahedigeldismile

sen kaç kiloyla hamile kaldın ki canım zayıfmışsındır..benim hafif kilolu arkadaşlarımın hiçbiri 9-10 kilodan fazla almadı valla..zayıflar çok alıyor..

adacımm sne çok yaşa emi güldüm valla demek diyet poçası der geçiştirir hee muhahaaa

tabi canım ya
yaptı diyelim
ve çok güzel olmadığını düşündü
ama sallamasın
eee ne yapasınız malum diyetteyiz
ve sağlıklı yaşam favorimiz
diyet poğaçası işte kaydirigubbakcemile3

hahaha iyi fikir valla..lülülülülülüya dedim ya hiç yapmadım börek de yaparım çiğ börek de açmışlığım vardır ama nedense elim pek değmedi ben poğaçanın içindeki lorları ayıklayarak yerim hep öyle olunca da yazık oluyor diyedir belki..

izlemmmm
melocum
alperenim
semacım
cokbilmisim
narinim
baharnazım
aylinnnn
güldalll
kaptanımmmm
nalcyyy
selmaacımm
sunshinemmm

veeee zilannnnnn

nerelerdesiniz hanımlarrr???

gel klavyeni öpem adacım nerde bu kızlar..şişmanlama topiğinin cazibesine mi kapıldılar hıı
ben kaçar öptüm topunuzuuuuu

kızlar farm vılle oynayan varmı aranızda bana acılen komsu lazım ne olur komsum olun luteeeeen bana cevap verın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…