Sağol canımsın yaa bende seni özledim valla .Ama bitti işlerim artık buralardayım .daha çok karşılaşırız inş...
Bak bende bu hafta kilo veremedim gibi çünki sadece almamak adına dikkat ettim haftaya tam gaz sarılmaya ne dersin.Hiç bir mazeret yok düzenli spor yapılıcak ve hiç kaçamak olmıcak varmısın orticim...
Hatta uymayanada diğer zayıflama topiclerinde ben şişkoyum yazma cezası verelim .Bi topicte rastlamıştım bu cezaya çok utanç verici eyvahedigeldismile
hadi ortim gösterelim kendimiziopuyorumnanaktan
Evet canım sarıyorum buz dolabı poşetine koyuyorum düzgünce .ne koku oluyor ne bişey tavsiye ederim.Bide bi uyarı buzluktan çıknca daha erken pişiyor ve daha az su çekiyor .Ben buzluğa koyduğum hiç bi şeyi pişirmem . börekleride sarıp şu et konan platik tabaklara diziyorum her kat arasınada streç koyuyorum .çıkarıncada hemen yumurta sürüp atıyorum fırına hiç beklemeye gerek kalmıyo buzu çözülsün diye .tavsiye ederim sanada kaydirigubbakcemile5
Sağol canımsın yaa bende seni özledim valla .Ama bitti işlerim artık buralardayım .daha çok karşılaşırız inş...
Bak bende bu hafta kilo veremedim gibi çünki sadece almamak adına dikkat ettim haftaya tam gaz sarılmaya ne dersin.Hiç bir mazeret yok düzenli spor yapılıcak ve hiç kaçamak olmıcak varmısın orticim...
Hatta uymayanada diğer zayıflama topiclerinde ben şişkoyum yazma cezası verelim .Bi topicte rastlamıştım bu cezaya çok utanç verici eyvahedigeldismile
hadi ortim gösterelim kendimiziopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Ayy Tülaycım onu ben geçen hafta yaptım her topiğe girip ama takım altında olanlara tabi 20 kere zayıflıcam yazdım bir de ben şişkonun pisboğazın tekiyim diye yazdım..sempatiksalakcinnihiç de bişey hissetmedim iyice yüzsüzlüğe vurmuşum copy paste yaptım yaptım geçtim vallakaydirigubbakcemile2
ben de öyle yapıyorum canım börekler süper oluyor da kurabiyeyi pişirip koyuyorum..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben hiç denemedim belki ilk ya işe yarar .hem ortiminde spora ağırlık vermesi lazım başka ne cezalar bulunurki CADIARZU
bende kurabiye denememiştim hiç bundan sonra denerim artık =)
yok artik sende, o kadar degil senin bacaklar öyle durmuyorsu kadindaki öz güvene bi bakinn
bacaklarini görüyormusunuz
iste aynen öyle cikiyor benimkilerde sempatiksalakcinni
hepinize kocamannn bir merhaba diyeyim
dün 15:00 gibi ofisten çıktım aceleyle
ve evime gittim
bizim ekip yine tam tekmil bir aradaydı
annem-babam-Bedi
Bedi beni indiğim duraktan gelip aldı beraber evimize gittik
Kapıdan içeri adımımı attım
dedim allam burası o ev mi yoksa bu bir rüya mı???
salonuma koymuşlar l koltuğumu,renklerin bu kadar hoş duracağını tahmin etmiyordum
ama öyle güzel bir sıcaklık vermiş ki salona öyle böyle değil
neyse yatak odasına bakıcam bakamıyorum
o Bedi'nin kaşı gözü oynuyor,oradan çekil,adamın yanından git
allammm sen büyüksün
nan ben senle evleniyorum adamdan banane
düğün arefesinde bu ne laf böyle
yok yani dün o iki arada derede bu pantolonun darlığı ne bile dedi ya
dedim Ada kızım bak iyi düşün kaldı 30 gün
nan sen gardolobun kapağı iyi kapanıyomu onu kontrol et benim pantolona saracağına
neyse dedim oraya madem giremiyorum çık sen de odadan işin var senin
geldi bu kös kös tabi yanıma
konsolu oturma odasına tv sehpasını da salona l koltuğun karşısına aldırdım
amannn içim açıldı salon daha bir ferah oldu konsol gittikten sonra
baza da geldi o ara
yatak odasına onu da koydular
ben törenle girebildim en sonunda odama
girdim ve bayıldım
çok güzel olmuştu kızlarrrrr
ev artık eve benzedi :)))
tüller,halılar bir de benim çeyizim de gitti mi herşey tamam olacak inşallah.
Zaman da ne hızla akıyor artık,farkettirmeden 1 ay kalmış,çizelgem bile öyle diyor kızlar....
geçmişe bir öz gezdirdim bu arada
ortim süpersin,bayıldım fotona
ve melocum .....net anlayamadım,umarım iyisindir...
güzel canim güle güle kullanin, ama yatak odasini daha bi sexy yapsaydin keske....
ben mor yapicam ve beyaz mobilya :kedi:
gk nin kizlari yani gelsenkirchenin kizlari demek istemistim mesela bizim gelinde yatak odasini beyaz yapti ve lila oranin kizlarin zevkleri bile ayni galibaakaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar koşu bandı almayı dusunuyorum eve malum ıs nedenıyle spor ımkansız benım ıcın bıde sureklı oturuyorum ıstede hareket yok mesaı saatlerıde uzun spora ayıracak zaman yok en azından evımde olursa bı gun 1 saat kullanırım 1 gun hıc kullanmam dıe planlıyorum.Evinde olan arkadaslar varsa deneyımlerını benle paylasabılırmı? ne kadar yer kaplıyor kullanımı nasıl guruldu cıkarıyor dıe duymustum dorumu acaba ? ohaoldumsmile
güzel dilekleriniz için,hepinize çok teşekkür ederim kızlar
sağolun....
burada sizlerle her türlü heyecanımı paylaşmak beni mutlu ediyor
hiç görmediğim bir yerlerde
yaşamını devam ettiren arkadaşların olduğunu bilmek çok güzel bir duygu
desem ki
melocum ben burdayım
ya da izlem izmir'deyim kuşum
kaptanım kızılay meydan'dayım konur çıkışında metronun
biliyorum ki kapınız açık
....bu tarif edilemiyecek kadar güzel bir şey işte
ve istanbulda olanlar ya da bir gün istanbul'a yolu düşecekler
sizlerde bilinki bir Ada kız var burda
her daim kapısı açık sizlere opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile bursadada bir kapınız var sakın unutmayın olurmu şekerler
bak gördünüz mü.... evlilik dedigimiz sey $ANS bayanlar, $ans.....
allah ömür boyu ayirmasin sizi.
ve Tsk ederim, ben ev pilanlari cizmeyi cok severim
adacım tşkler tarif için ömrü hayatımda hiç poğaça yapmadım biliyor musun..:)
Evet Nihal yaa hele bide hamile kalıp üzerinede ben gibi 30 kilo alırsan sempatiksalakcinniyok be canım bende işe yaramıyor..ben sürmenaj olmuşum..şu anda beni korkutabilecek en iyi şey bu halimle hamile kalmak..düşünsene evlenirken bile şişkoydum ühühühühühü
kızzzlar spor yapmak istiyorum ama üşeniyorummm
tülay beni gaza getirrmiisnnnnnnnnnnn
masum 50 mekik çekmek zor geliyor da o kadar göbek popo taşımakmı kolay canım yani.
bak 2 oğluşun var onlar okula başlayınca senin annen koca göbek derler görürsün .hazır vakit varken biran önce ver kilolarını canım .ve bilki sporsuz asla istediğin bedene kavuşamazsın eyvahedigeldismile
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
masum 50 mekik çekmek zor geliyor da o kadar göbek popo taşımakmı kolay canım yani.
bak 2 oğluşun var onlar okula başlayınca senin annen koca göbek derler görürsün .hazır vakit varken biran önce ver kilolarını canım .ve bilki sporsuz asla istediğin bedene kavuşamazsın eyvahedigeldismile
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Evet Nihal yaa hele bide hamile kalıp üzerinede ben gibi 30 kilo alırsan sempatiksalakcinni
kendine zayıflıcak topic bile bulamazsın ona göre bak ..-tatlicadiarzu-
Çok iyi gaz verdiğimi ablam hep söyler sende de işe yarar belkim :kedi:
adacımm sne çok yaşa emi güldüm valla demek diyet poçası der geçiştirir hee muhahaaa
tabi canım ya
yaptı diyelim
ve çok güzel olmadığını düşündü
ama sallamasın
eee ne yapasınız malum diyetteyiz
ve sağlıklı yaşam favorimiz
diyet poğaçası işte kaydirigubbakcemile3
izlemmmm
melocum
alperenim
semacım
cokbilmisim
narinim
baharnazım
aylinnnn
güldalll
kaptanımmmm
nalcyyy
selmaacımm
sunshinemmm
veeee zilannnnnnben burdayım adacım okuyorum ama pc de problem var galıba ısmımı kabul etmıyor o yuzden yazamıyorum dıete tam gaz devam gunde 2 saat yuruyus 2 lıtre su ama rakam oynamıyor
kafayı bozdum bozacagım bakalım cumaya ne olacak karnım davul gıbı
şış bu kadar dıkkate ınsan erirdi be ben ha bıre şişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?