80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanın biri tülayı durdursun şimdi eli maşalı gelcek buraya valla ben korktum senden canımeyvahedigeldismile

bide beni düşün ortagı olarak eyvahedigeldismile tülayın oklavasını yememek için bu gün ilk iş eve gelir gelmez yürüyüş bandına çıkıp 30_35 dakika yürüdüm.iyiki varsın tülaycım ve iyiki ortimsin Şeniz

hepınıze ıyı aksamlar kızlar yazdıklarımı mı goremıyormusunuz yoksa
benı gormezden mı gelıyorsunuzkafamçokkarıştı

kizar ben iki gündür iyice civittim galiba bu hafta hic veremicem
gibi hissediyorum tam da cuma günü yaklasmisken
olmadi bu yaaa.
ne tuhaf 2 gündür spor yapiyom ama 2 gündürde yiyiyom
gerci bir gün misafirim geldi o gün fazla kacmadi ama puanlarimi tutamadim bugün de kaynanamda mevlit vardi bugün hepten is cigirindan cikti.
neyse iki gün kötü gecti diye demotive etmeyeyim kendimi dimi amaguclubacismile

hepinize kocamannn bir merhaba diyeyim
geçmişe bir öz gezdirdim bu arada

ortim süpersin,bayıldım fotona
ve
melocum .....net anlayamadım,umarım iyisindir...
adacım eminim çok sıcak bir yuvanız ve mutlu bir ailen olacak..sen de o evin dişi kuşu herşeyi çekip çeviren..sende bu ağırbaşlılık bu ılımlılık varken mutsuz olman mümkün mü?sabırsızlıkla fotoları bekliyoruZ
klava:klava:klava: ya içme sigarayı babam 30 yıldır falan içiyordu ömer coşkun mu ne bi adam var onun ilacıyla 1 haftada bıraktı artık içmiyor geçen yıldan beri
egeyi uyuttum birazcık uzanayım ben kızlar, akşama tiyatroya gidicez, üniversiteden beri ilk defa fırsat bulupda gidiyoruz, sinemaya hep gidiyorum ama tiyatro bambaşka bişiy heyecanlıyım :1rolleyes:
izloşum nasıl geçti tiyatron umarım eğlenmişsindir

adacım izmite ya da manisaya gelirsen...manisanın güzel üzümlerinden izmitin de doğal güzelliklerinden nasibini alır baımın tacı olursun

nihalcim herşey iyi geleldimde sen böek filan açma cnm bizee olurmu

şöle brokoli haşla
pırasa pişir
salata yappp

yani diyet yemekleriiri
işte.....kimin ortisi ya...diyetten taviz yok havada karada
aylin bugünkü menünü çok beğendim canım

Geçmiş okumaktan iflahım kesildi kızlar yaa =)
Neler kaynamış neler maşallah
Melocum madem diyete tam gaz devam haftaya seninle kapışalaım kız =)
i..
adet oldum kısss bitsin vallah kapışalım ama kilo çok olunca giden de çok oluyor..olsun kıs sen yen beni ne olacak ki?

gerçekten de evrel nerelerde ki,
misafirleri bu kadar uzun mu kalacaktı
bir de
melocum gelse...yazsa bir şeyler
iyiyim dese...offf yaaa
adacım ben çok iyiyim herşey yolunda diyete tam gaz devammm

yok be canım bende işe yaramıyor..ben sürmenaj olmuşum..şu anda beni korkutabilecek en iyi şey bu halimle hamile kalmak..düşünsene evlenirken bile şişkoydum ühühühühühü
olsun kısss..kal bişicik olmasss yeterki kal da...
kelebeğim senden korkulur vallah...bi ara ihtiyacım olursa beni gazla diye sana başvurcam
şşşşşttt çayı da demle balkonda içelim kıss orti hem oğlanları severim bende..
kızzzlar spor yapmak istiyorum ama üşeniyorummm
tülay beni gaza getirrmiisnnnnnnnnnnn
spor ben hergün yapıyorum daha dinç ve enerjik oluyorum...ağır ve hantal olmuyosun kuş gibi oluyosun..
koptum yalnız ya nihal...harbi çok caydırıcı hepsi de
aaa neler oluyor topigimize
nerede herkes
ada akşam siteye girilmiyordu ben saat 11 e kadar giremedim sanırım o ara kimse yoktu saabah baktım düzelmş

günaydın kıslarrrr... a.s. a.s.

kahvaltımı yaptım bu arada adetim tam anlamıyla başladı,ellerim şişti..
yarını ne yazıkki pas geçiyorum yine artıda bile çıkarım oysa bu hafta iyi bir haftaydı benim için neyse haftaya artık..
arabanın ilk 6 ay bakımı varmış eşim randevu almış toyotaya gideceğim onu 1 saatten fazla beklemem gerekiyormuş orda yürüyüş yaparım sanırım ordan da okula gideceğim.

menümü yazayım..

sabah
1yumurta
1peynir
2 ekmek
domates-nane

ara
kuru meyve(dışarda olacağım)

öğle
yine dışarda sanırım köfte ve salata yerim

ara
ayran+kuru meyve

ara
leblebi

akşam
??bilmiyorum akşam 6 da doktorumla randevum var .2 tane büyümüş yumurtam vardı onlar döllenmeden kistleşti mi ona baktıracağım
ne zaman gelirim ve ne yerim bilmiyorum

izlemmmm
melocum
alperenim
semacım
cokbilmisim
narinim
baharnazım
aylinnnn
güldalll
kaptanımmmm
nalcyyy
selmaacımm
sunshinemmm

veeee zilannnnnn

nerelerdesiniz hanımlarrr???

canim gezmedeydimm askimla olumunekankayizsmile aksamlari pek giremiyorum

aylin bugünkü menünü çok beğendim canım

menü güzeldide aksam annem tavuk ve bezelyeli pilav yapmis.... 7 kasik pilav ve bir but yedim, yemezolaydim... bide bir kase domates corbasi bir ekmek yedim offf bugün cok hafif yicem ve sporr, yarin güzel rakkam ciksin

bitanem
canim o resimdeki bayan gibi cikti bacaklarim leggings corap da, DENEDIM DÜN, igrenc durdu. o 3/4 pantolon daha iyi durdu emin olun guclubacismile

ve haklisin dolapla koltuklari öbür duvara cevirmek lazim. dar olmaz dogru

merhaba arkadaslar
dedgim gibi tarihimi mart ta yaptim,evet dün aksam 10 dk kadar yürüme bandinda yürüdüm.Malesef isimden dolayi calisma saatlerim cok dengesiz ,o yüzden evde yürüme bandina ciktim,Oysa bura parkurlar ve walking ve pilates yapan gruplar var ve cürzi bir para ödeyerek katiliyorsun .imkanlarin hic birinden faydalanamiyorum .
diger arkadslarima iyi günler diliyorum

hosgeldiniz de ben taniyamadim sizi :uhm:

günaydın kıslaarrrrrrr
benim kuzuculklar 8.30 a kadar uyudular bugün lkeşke hep böle uyusalar bende spor yapsam kalkıp gündüz yapmak zor oluyor onlarla çünkü

günaydın kıslaarrrrrrr
benim kuzuculklar 8.30 a kadar uyudular bugün lkeşke hep böle uyusalar bende spor yapsam kalkıp gündüz yapmak zor oluyor onlarla çünkü

günaydın canımmmm kurban olurum ben senin kusucuklarına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslaarrrrrrr

senin kuzucuklar kac yasinda?
allah bagislasin
:ecrin_bebek:

melocum seni böyle keyifli görmek çok güzel canım inşallah kisleşme falanda olmamıştır :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…