- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
amanın biri tülayı durdursun şimdi eli maşalı gelcek buraya valla ben korktum senden canımeyvahedigeldismile
adacım eminim çok sıcak bir yuvanız ve mutlu bir ailen olacak..sen de o evin dişi kuşu herşeyi çekip çeviren..sende bu ağırbaşlılık bu ılımlılık varken mutsuz olman mümkün mü?sabırsızlıkla fotoları bekliyoruZhepinize kocamannn bir merhaba diyeyim
geçmişe bir öz gezdirdim bu arada
ortim süpersin,bayıldım fotona
ve melocum .....net anlayamadım,umarım iyisindir...
ya canım bana da pahalı geldi de şöyle düşündüm ben deparça bana bir hafta gider zaten ne kadar peynir yiyorum ki sadece sandviçin içinde..sonra dedim ay snki dedim herşeyine çok dikkat ediyorsun da bir keçi peynirin kaldı diyorum fosur fosur sigara iç sonra da ayy organik beslencem diye birsürü para bayıl:)ayy bilemedim valla napcağımı..
izloşum nasıl geçti tiyatron umarım eğlenmişsindiregeyi uyuttum birazcık uzanayım ben kızlar, akşama tiyatroya gidicez, üniversiteden beri ilk defa fırsat bulupda gidiyoruz, sinemaya hep gidiyorum ama tiyatro bambaşka bişiy heyecanlıyım :1rolleyes:
güzel dilekleriniz için,hepinize çok teşekkür ederim kızlar
sağolun....
burada sizlerle her türlü heyecanımı paylaşmak beni mutlu ediyor
hiç görmediğim bir yerlerde
yaşamını devam ettiren arkadaşların olduğunu bilmek çok güzel bir duygu
desem ki
melocum ben burdayım
y/B]
işte.....kimin ortisi ya...diyetten taviz yok havada karadanihalcim herşey iyi geleldimde sen böek filan açma cnm bizee olurmu
şöle brokoli haşla
pırasa pişir
salata yappp
yani diyet yemekleriiri
aylin bugünkü menünü çok beğendim canımkizlar bugünkü menümü yazayim: lütfen yorum yapin
sabah: 1 dilim peynirli ekmek
ara: 1 elma
ara: 1 dilim peynirli ekmek
öglen: 1 dürüm tavuk döner :kedi: hep kuzenimin yüzünden ya
ara: 1 elma
aksam: 1 kagse dolusu hazir corba
YETER!
??
adet oldum kısss bitsin vallah kapışalım ama kilo çok olunca giden de çok oluyor..olsun kıs sen yen beni ne olacak ki?Geçmiş okumaktan iflahım kesildi kızlar yaa =)
Neler kaynamış neler maşallah
Melocum madem diyete tam gaz devam haftaya seninle kapışalaım kız =)
i..
adacım ben çok iyiyim herşey yolunda diyete tam gaz devammmgerçekten de evrel nerelerde ki,
misafirleri bu kadar uzun mu kalacaktı
bir de melocum gelse...yazsa bir şeyler
iyiyim dese...offf yaaa
olsun kısss..kal bişicik olmasss yeterki kal da...yok be canım bende işe yaramıyor..ben sürmenaj olmuşum..şu anda beni korkutabilecek en iyi şey bu halimle hamile kalmak..düşünsene evlenirken bile şişkoydum ühühühühühü
kelebeğim senden korkulur vallah...bi ara ihtiyacım olursa beni gazla diye sana başvurcam
Evet Nihal yaa hele bide hamile kalıp üzerinede ben gibi 30 kilo alırsan sempatiksalakcinni
kendine zayıflıcak topic bile bulamazsın ona göre bak ..-tatlicadiarzu-
Çok iyi gaz verdiğimi ablam hep söyler sende de işe yarar belkim :kedi:
şşşşşttt çayı da demle balkonda içelim kıss orti hem oğlanları severim bende..ayy kıslar nohutlu ben balkon sezonu açıyorum buyrun gelin halısını attım makinaya yıkandı yarına iice kurur sererim yere çocuklarıda atrım üstünee
adacımm sne çok yaşa emi güldüm valla demek diyet poçası der geçiştirir hee muhahaaa
bend edip frize birçok şey koyarım
kek,kurabiye,sarma,poça
elmalı pastaaa
spor ben hergün yapıyorum daha dinç ve enerjik oluyorum...ağır ve hantal olmuyosun kuş gibi oluyosun..kızzzlar spor yapmak istiyorum ama üşeniyorummm
tülay beni gaza getirrmiisnnnnnnnnnnn
koptum yalnız ya nihal...harbi çok caydırıcı hepsi deahh tülay ahhhh beni gaza getirmek için neler yapıldı br bilsennn ne iddialar ne hediye vaatleri ne aşağılamalar..en çok da kardeşim uğraşırdı...dombidi dedi bana yıllarca...diyelim tv önündeyim ooo abla çekilsene önümden ya maşallah 52 ekran toton var...ama en çok etkileyen şuydu kızlar..bir gün arkadaşımdan dönüyorum yolda yürüyorum bir dilencinin yanından geçtim kadın şişt diyor pişt diyor bakmıyorum tabii en sonunda kadın şişşşt dedi sana diyom şişman:))ki o zamanlar 75 falanım en fazla..ay beni bir gülme tuttu anlatamam..ama çok gücüme gitmişti..
bir kere de tam uçağa binicem girişteki hostes yanından geçerken kulağıma"hamile misiniz" diye fısıldadı..be ben bunu duyduğumda daha yeni sevgili olduğum eşimi ziyarete gidiyordum..dumur ki tam dumur nasıl üzülmüştüm..başka biri olsa bunları hırs yapar da zayıflar..hiç hırslı değilim hiiiççç yine ühühühühüh
ada akşam siteye girilmiyordu ben saat 11 e kadar giremedim sanırım o ara kimse yoktu saabah baktım düzelmşaaa neler oluyor topigimize
nerede herkes
izlemmmm
melocum
alperenim
semacım
cokbilmisim
narinim
baharnazım
aylinnnn
güldalll
kaptanımmmm
nalcyyy
selmaacımm
sunshinemmm
veeee zilannnnnn
nerelerdesiniz hanımlarrr???
aylin bugünkü menünü çok beğendim canım
aylinnn...orti hadi kalkın kıssss yalnız kaldım burda
merhaba arkadaslar
dedgim gibi tarihimi mart ta yaptim,evet dün aksam 10 dk kadar yürüme bandinda yürüdüm.Malesef isimden dolayi calisma saatlerim cok dengesiz ,o yüzden evde yürüme bandina ciktim,Oysa bura parkurlar ve walking ve pilates yapan gruplar var ve cürzi bir para ödeyerek katiliyorsun .imkanlarin hic birinden faydalanamiyorum .
diger arkadslarima iyi günler diliyorum
günaydın kıslaarrrrrrr
benim kuzuculklar 8.30 a kadar uyudular bugün lkeşke hep böle uyusalar bende spor yapsam kalkıp gündüz yapmak zor oluyor onlarla çünkü
günaydın kıslaarrrrrrr
benim kuzuculklar 8.30 a kadar uyudular bugün lkeşke hep böle uyusalar bende spor yapsam kalkıp gündüz yapmak zor oluyor onlarla çünkü
hepınıze ıyı aksamlar kızlar yazdıklarımı mı goremıyormusunuz yoksa
benı gormezden mı gelıyorsunuzkafamçokkarıştı
herkese günaydınnn kızlarrr ben geldiiiimmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?